הייתי חייב להביא את זה לפורום, הנקודה העיקרית למעשיו בדבריו זה אנחנו - הקהל.
"היה משהו מרשים ומרגש בניצחון של ב"ש בעכו. פחות, הרבה פחות, בגלל הכדורגל, ויותר, הרבה יותר, בגלל המופע המדהים של אוהדי הקבוצה הרעננה הזו. יש משהו באוויר השנה בכל הקשור לקבוצה של אלישע לוי. משהו מחשמל. זה בעיקר הרעב להישגים ולהכרה.
כמובן ששני הניצחונות בפתיחת העונה, בעיקר זה על הפועל ת"א, עשו את שלהם. אבל להביא קרוב ל2,000- צופים לעכו? מרחק 220 קילומטרים מהבית? זו כבר מהפכה. כי כאן אין מדובר בבית"ר ירושלים שיש לה יותר אוהדים ברחבי הארץ מאשר בירושלים עצמה, והיא בדיוק כמו יובנטוס שיש לה יותר אוהדים ברחבי איטליה מאשר בעיר טורינו עצמה.
בעכו אין מהגרים מהדרום. אין מועדוני אוהדים בקריות. כאן מדובר בבאר שבעים שעשו את כל הדרך לעכו כדי להשוות הישג בן 39 שנים. כל זאת בדרך לשיא נוסף שהס מלהזכירו בשלב המוקדם הזה, אבל בכל זאת הנושא הזה באוויר."
אבי רצון מסכם את מחזור מס' 3
Re: אבי רצון מסכם את מחזור מס' 3
אני חייב להגיב בעניין הזה,תראו אני לא תושב ב"ש כבר יותר מעשור וחצי ומתגורר במרכז,אני שומע את הלך הרוח ממשפחתי שגרה בב"ש ואתם צריכים להבין שפה במרכז מאוד אבל מאוד מחזיקים מהקבוצה ולא מפסיקים להתפעל מהקהל העצום שלה.
איך אמר לי מישהו "איך קבוצה שכבר 200 שנה נאבקת בתחתית ובליגה השנייה מצליחה להביא כל כך הרבה אוהדים"? עכשיו אני עונה כמו פטריוט באר שבעי גאה: "חכה,עוד לא ראית כלום",איזו הנאה בתקופה הזאת שחבל על הזמן,וכל מי שמדבר איתי אני אומר בלב"חמסה,חמסה,שום,בצל,גרעינים ושאר ירקות".
רק שימשיכו ככה.
איך אמר לי מישהו "איך קבוצה שכבר 200 שנה נאבקת בתחתית ובליגה השנייה מצליחה להביא כל כך הרבה אוהדים"? עכשיו אני עונה כמו פטריוט באר שבעי גאה: "חכה,עוד לא ראית כלום",איזו הנאה בתקופה הזאת שחבל על הזמן,וכל מי שמדבר איתי אני אומר בלב"חמסה,חמסה,שום,בצל,גרעינים ושאר ירקות".
רק שימשיכו ככה.
אבי רצון כל שנה ב"הלם" מחדש שיש לבאר שבע קהל.
אחד הפרשנים הכי רדודים שקיימים בארץ
נגעת בנקודה מעניינית.אדום זקן כתב:אני חייב להגיב בעניין הזה,תראו אני לא תושב ב"ש כבר יותר מעשור וחצי ומתגורר במרכז,אני שומע את הלך הרוח ממשפחתי שגרה בב"ש ואתם צריכים להבין שפה במרכז מאוד אבל מאוד מחזיקים מהקבוצה ולא מפסיקים להתפעל מהקהל העצום שלה.
רק שימשיכו ככה.
אני גם לא באר שבעי ומעולם לא הייתי, אני גדלתי והסתובבתי בחברה שלרוב לא יודעת ולא שמה יותר מדי קצוץ על הפועל ב"ש.
עכשיו, מרגישים שיש משהו באוויר וכן אני מרגיש שיש איזה שיח סביב הקבוצה והמון תשבוחות שונות על הקהל.
אבל ויש אבל גדול, עדיין כשאני מדבר עם אנשים שמבינים עניין, עדיין יש את הפסימיות ועדיין לא מאמינים בנו.
משפט שהיום מישהו אמר לי : " שני הפסדים, והקהל שלכם מתחיל להוריד לאלישע את הראש".
איפשהו ניסיתי להסביר לו שהקהל השתנה וגם אם נפסיד זה לא יקרה, בינינו עם כל הציפיות שבנו פה שניים שלושה הפסדים וזה באמת עלול לקרות.

עזוב אותך הכל סטיגמות, שייחנקו!!שי האדום כתב:
נגעת בנקודה מעניינית.
אני גם לא באר שבעי ומעולם לא הייתי, אני גדלתי והסתובבתי בחברה שלרוב לא יודעת ולא שמה יותר מדי קצוץ על הפועל ב"ש.
עכשיו, מרגישים שיש משהו באוויר וכן אני מרגיש שיש איזה שיח סביב הקבוצה והמון תשבוחות שונות על הקהל.
אבל ויש אבל גדול, עדיין כשאני מדבר עם אנשים שמבינים עניין, עדיין יש את הפסימיות ועדיין לא מאמינים בנו.
משפט שהיום מישהו אמר לי : " שני הפסדים, והקהל שלכם מתחיל להוריד לאלישע את הראש".
איפשהו ניסיתי להסביר לו שהקהל השתנה וגם אם נפסיד זה לא יקרה, בינינו עם כל הציפיות שבנו פה שניים שלושה הפסדים וזה באמת עלול לקרות.

מזכיר לי את תקופת הצבא
הרגשתי שגריר של באר שבע..
מינימום רוביק דנילוביץ
הרגשתי שגריר של באר שבע..
מינימום רוביק דנילוביץ
גם בירושלים מחמיאים ממש לקבוצה, בעניין האוהדים הם מודעים לכמות ולאכות כי תמיד למשחקים נגדם יש כמות יפה של אוהדים..
סוף סוף מפרגנים לקהל האדיר שלנו, לא חכמה למלאות את קריית אליעזר או בלומפילד שכל שנה שמשחקים באירופה ומתמודדים על האליפות.
הקהל שלנו אוהב את הקבוצה אהבה עיוורת, אולי השנה נזכה לקצת נחת בע"ה.
הקהל שלנו אוהב את הקבוצה אהבה עיוורת, אולי השנה נזכה לקצת נחת בע"ה.
הפועל ב"ש בגודלו הוא בין המועדונים הגדולים בארץ מבחינת קהל,ואף אחד לא חידש שום דבר בנוגע לנושא הזה,בתקופות יפות אנחנו מסוגלים להביא יותר מהגועל ת"א....חיפה,בייתר ,ת"א...עדיין יש יותר:))))))))))))))
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:אבי רצון כל שנה ב"הלם" מחדש שיש לבאר שבע קהל.
לא יודע אם הכי, רובם המכריע של הקולגות בטוח לא עולים עליו... בקיצור - צריך לייבא פרשנים מחו"ל

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ב"ש המועדון שהכי קרוב לכמויות קהל של חמשת הגדולות, בימינו הטובים עוד היינו בצמרת, אני עדיין חושב שיש עוד כמה עשרות אלפים שיושבים בבית ולא מגיעים למשחקי הבית, אם אנחנו שווים כמעט 4 אלפים אוהדים ברמת גן, בוסרמיל לפחות 12 אלף.
ואם כבר בפרשנים עסקינן, ישנם הרבה פרשנים שמצרים עין כלפי ההצלחה של ב"ש, כמו פרימו וברקוביץ' ועוד אחרים, אני לא אובססיבי לגבי שיח ציבורי על ב"ש, אבל אני מקפיד לעקוב מידי יום על כל טור\כתבה על המועדון והשחקנים, עמרי אפק ובוני גיצבורג ביחד עם שגרירנו יעקבי, הם הכי אובייקטיבים בהבעת דעה על מועדון, ובכלל יש לא מעט אנשים ואפילו אוהדי קבוצות אחרות שמלבד ההצלחה של ב"ש עד כה, מסכימים פה אחד שראוי ומגיע למועדון כזה מיוחד.
ואם כבר בפרשנים עסקינן, ישנם הרבה פרשנים שמצרים עין כלפי ההצלחה של ב"ש, כמו פרימו וברקוביץ' ועוד אחרים, אני לא אובססיבי לגבי שיח ציבורי על ב"ש, אבל אני מקפיד לעקוב מידי יום על כל טור\כתבה על המועדון והשחקנים, עמרי אפק ובוני גיצבורג ביחד עם שגרירנו יעקבי, הם הכי אובייקטיבים בהבעת דעה על מועדון, ובכלל יש לא מעט אנשים ואפילו אוהדי קבוצות אחרות שמלבד ההצלחה של ב"ש עד כה, מסכימים פה אחד שראוי ומגיע למועדון כזה מיוחד.