רותם חטואל חתם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: רותם חטואל חתם

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב:
24 דצמבר 2023, 12:01
אני כאן כדי לנסות לגרום לאנשים להסתכל על התמונה הגדולה, אבל לאור חרדת הנטישה די ברור שזה לא יקרה, ושהכל יפול עליו בדיוק כמו שהכול נפל על בכר בזמנו.
איפה התמונה הגדולה הייתה כשרוני לוי אימן ושלחת אותו הביתה מהמקום השני?
אתה צבוע ואתה כאן רק כדי לסנג'ר ולהסיט את האש על כישלון מקצועי מברדה ותו לא.
בדרך אתה פוגע בברדה כי אתה יוצר אנטי וחמור מכך במעשים שלך אתה שם אדם אחד מעל המועדון.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

סורי חברים
חרטה
אף אחד לא מצפה מברדה להביא אליפות
בטח לא 12,000 האנשים שעשו מנויים
שנתיים אנחנו מסיימים מקום שני, ואף אחד לא אמר שזה כישלון
כולם מבינים שאנחנו לא מתמודדים עם חיפה ומכבי
גם התקשורת, שעובדתית - לא סופרת אותנו עונה שלישית ברציפות

אנשים רוצים לראות כדורגל. קבוצה שמחה. להנות.
אנשים מצפים מברדה לעשות את המקסימום עם התקציב שיש לו. בדיוק כמו שעשה בשנתיים האחרונות בהצלחה רבה.
בעונה הנוכית יש תחושה אצל רוב הקהל וגם בתקשורת, שמבחינה מקצועית ב"ש לא מממשת את הפוטנציאל שלה ביחס לתקציב מול שאר הקבוצות בליגה שהם לא חיפה ומכבי.

אלונה היא הבעלים כרגע
במקום לעקוץ("פירקה אותנו"), להתלונן("עובדת עלינו")... תנסו לחפש מישהו אחר שירכוש את הקבוצה וישקיעו יותר כספים בהתאם לציפיות

אפשר גם סתם להגיד תודה על מה שיש, לנסות למקסם עם מה שיש, ולקוות לימים טובים יותר.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
24 דצמבר 2023, 11:54
זאת האכזבה הכי גדולה שלי מברדה.
הוא בובה. אומר אמן על כל ההנחתות שנופלות עליו.
כזאת גישה לא תקדם את המועדון הזה.
זה נכון גם למר מנכ"ל שאולי היו לו הרבה רעיונות טובים, אבל בסופו של יום כולם מתיישרים עם ההיא שיושבת בראש ולא מצליחים להשפיע עליה.

המועדון הזה מוכר כרגע אשליות לאוהדים שלו.
אין שום דרך אחרת לתאר את זה.
לו יש הרבה יותר יכולת לשנות מאשר למאמן אחר. לכן גם יש ציפייה ואכזבה.
כי התפטרות שלו תעשה רעש, וזה לא טוב ליח"צ.
אז אם היחסים שלו עם המועדון גורמים לזה שהוא לא מסוגל להציב קו אדום אם משהו לא לרוחו, כי הוא יבלע הכל, אז ברדה עושה להפועל ב"ש יותר נזק מתועלת.
כמה שזה קשה להגיד.

בפילוסופיה יש מושג שככל שאתה הולך יותר למקום x, אז אתה בעצם מתקרב למקום y.
וזה בדיוק זה. כי אם החיבור עם המועדון לא נותן לעמוד על סטנדרט מסוים, אז אותו חיבור הוא יותר רעיל מתורם וכבר עדיף מישהו נייטרלי שלא יהיה בובה.

אז או שהוא סבבה עם הקו המקצועי והוא פשוט לא טוב בזה, שזה גם אופציה שלא מדברים עליה מאהבה לאיש, או שיתחיל לשנות דיסקט.
ואם הוא לא עושה את זה, הוא ראוי לביקורת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

CrazyRed7 כתב:
24 דצמבר 2023, 12:13
איפה התמונה הגדולה הייתה כשרוני לוי אימן ושלחת אותו הביתה מהמקום השני?
אתה צבוע ואתה כאן רק כדי לסנג'ר ולהסיט את האש על כישלון מקצועי מברדה ותו לא.
בדרך אתה פוגע בברדה כי אתה יוצר אנטי וחמור מכך במעשים שלך אתה שם אדם אחד מעל המועדון.
1. אני הייתי מאלה שהגנו על רוני לוי כי חשבתי שהכדורגל ההגנתי יכול להיות בסיס שעליו אפשר להצליח.
ברגע שהבנו מי הבן אדם, שגם התבטא נגד הקהל ואיבד אותו (היה אמור להיות איצטדיון ריק בגמולין הגביע מול מכבי פתח תקווה) ואיבד את חדר ההלבשה (תזכרו בציטוטים של לא מעט שחקנים נגדו אחרי שעזב) ולא התקדם מעבר לבסיס ההגנתי אז הוא היה צריך לעזוב.

2. אני מקפיד לכתוב בכל הודעה שנייה שברדה נכשל השנה. אני גם מקפיד להזכיר שהבעיה העמוקה והגדולה יותר היא ניהולית כי אני גם מחפש את הפיתרון. מי שחושב שג'אנח במקום בדש בהרכב או סטויאנוב כמחליף במקום אליאס הם אלה שיעשו את ההבדל בהסתכלות לטווח הרחוק מתעלם מתמרורי ההאזהרה שהיו כאן כל הקיץ ושדיברתי עליהם בזמן אמת (וגם אז חטפתי ביקורת, לא משנה אם זה היה בדיון על פטרסון או על יחזקאל).

3. ושוב, תחזרו לנושא של בכר, תראו שאותם הדברים נכתבו גם אז.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הלכתי בשבילכם לטופיק של בכר בתקופה לפני ואחרי הפיטורים, תגידו לי אם זה מזכיר לכם משהו:

שמעון א כתב:
05 ינואר 2020, 22:32
זה אלונה לא פחות מבכר
nitsande כתב:
05 ינואר 2020, 22:36
למה? כי התקציב השנה רק 70 מיליון?
עדיף תקציב של 11 בקושי כמו בימימזינו העליזים?
איך היא אשמה במצב המקצועי?
מה היא פותחת כל בוקר בישיבת סתלבט על בכר ומורידה לו כאפות אז כברנאין לו חשק?
מה?
אני לא מצליח להבין את זה...
אם אין מאמן מנטלי ופיזיולוג (מה שאין בכמעט אף קהוצה בליגה) זאת הסיבה שהיא אשמה?

או שיש דברים שרק אתה ורן יודעים?

אדום זקן כתב:
05 ינואר 2020, 22:34
די אח שלי,למה מה זה אלונה מאמנת את הקבוצה? היא עובדת עם השחקנים באימונים? היא מצוותת שחקנים בעמדות לא קשורות?
חאלס כבר עם האלונה הזה,מה ביקשנו? לראות קצת כדורגל.
ניר קלינגר עם סגל של נגרים ובעלים שלא שמים שקל נראה היום טוב יותר ממך.
הפועלעולה כתב:
05 ינואר 2020, 22:39
ולפני שנתיים הוא קיבל את כל התנאים להצליח?
עבודה טקטית ואסיפות וידאו זאת עבודה של מי? סבתא שלי? באחריות כל הדברים האלו היו בעונות 15-17. לא יודע מה קרה מאז, בספק רב שמשהו השתנה.
הייתי השבוע פעמיים בבית האדום, מתחם פנטסטי. מציע לכם לבקר. משום מה נוצרה לכם בראש תמונה שהם מתאמנים בחול ומתקלחים עם ברז. זה לא המצב. ב"ש זה גן עדן למאמנים, חלאס עם תירוצים בשקל.

ונניח שאתם צודקים וזה באמת המצב, אז שבכר יתפטר.
שיש כתב:
06 ינואר 2020, 19:50
רציתם קיבלתם זה התגובה הכי מטומטמת.
אמרנו שאם כל כך הרבה דברים לא הולכים לפי מה שברק רוצה אז הוא צריך לשים את המפתחות לםני שיהרוס כל מה שבנה( ברמה האישית).
יום עצוב כי זה באמת הסוף של הסוף זהו. נראה ממה הברקתים עשויים ואם הם רואים בחזון שלהם עוד שושלת או רק עוד קבוצה
Totti כתב:
07 ינואר 2020, 22:36
אוהב את ברק, מאד. מאד מאד.

אבל מי שמתעקש לכוון את כל חיצי הביקורת להנהלה (ויש המון חיצי ביקורת להפנות כלפיה) ומתעקש להוציא את ברק נקי, טומן ראשו בחול.

בשורה התחתונה, היינו אחת מהקבוצות הכי פחות מאומנות בשנתיים האחרונות. כשמידת ההשפעה של המאמן על הנעשה על כר הדשא מינימלית.

אז כן רצה את סאטו או לא, זה באמת לא משנה. ברק בכר אגדה ויחקק כאן לעולמי עד. אבל אין לי מושג מדוע, את הקבוצה הזו הוא איבד.

Sir Alex Ferguson כתב:
07 ינואר 2020, 23:11
לדעתי ברק קיבל בשנה וחצי האחרונות ביקורות כאן על בסיס קבוע כולל דרישה שיתפטר מלא מעט כותבים (מחוץ לפורום כאן זה אפילו היה ארסי יותר). ככה שאי אפשר להגיד שמורידים ממנו אשמה.
לאור העובדה שברק כבר לא איתנו, השאלה החשובה כרגע היא מה החלק של ההנהלה בכישלון ואיך ההנהלה מונעת מאיתנו להפוך למכבי חיפה של העשור האחרון.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

והפכנו להיות המכבי חיפה של העשור האחרון הכושל שלהם (שאםילו היה להם הבלחה בפליאוף תחתון עונה אחת , האם גם אנחנו בדרך לעונה כזו השנה?) ......
תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

יש לך זיכרון קצר מאוד אם אתה משווה את העונות מאז 17/18 לחיפה בעשור ההוא.
עד כה במערכת עשו עבודה מצוינת בלמקסם את התקציב חוץ מעונת 18/19 והעונה. בחיפה שפכו מאות מיליונים על קבוצות מחרידות שנבנו ונהרסו באותה מהירות.

בכל מקרה גם אם תחזור לטופיקים של רוני לוי ואבוקסיס תראה הודעות דומות אבל זה פחות מתאים לאג'נדה.
מאוד מפתיע, באים על המאמן כשהוא בונה קבוצה ונכשל. גם אז וגם היום יש תירוצים בשקל. מאמנים גדולים מברדה נכשלו, המבחן הגדול בקריירה הקצרה שלו יהיה לראות איך הוא יקום מהכישלון כדי להכין קבוצה יותר בריאה לעונה הבאה.
הבעת האמון הכי גדולה מצד המועדון היא שאנחנו בינואר ועדיין אף אחד לא מדבר על המעמד שלו.
בכל מקרה הצצתי למעלה והכותרת היא "רותם חטואל חתם", אבל משום מה שוב אנחנו מדברים על ברדה אלונה מועדון. מה חדש.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הפועלעולה כתב:
24 דצמבר 2023, 13:14
יש לך זיכרון קצר מאוד אם אתה משווה את העונות מאז 17/18 לחיפה בעשור ההוא.
עד כה במערכת עשו עבודה מצוינת בלמקסם את התקציב חוץ מעונת 18/19 והעונה. בחיפה שפכו מאות מיליונים על קבוצות מחרידות שנבנו ונהרסו באותה מהירות.

בכל מקרה גם אם תחזור לטופיקים של רוני לוי ואבוקסיס תראה הודעות דומות אבל זה פחות מתאים לאג'נדה.
מאוד מפתיע, באים על המאמן כשהוא בונה קבוצה ונכשל. גם אז וגם היום יש תירוצים בשקל. מאמנים גדולים מברדה נכשלו, המבחן הגדול בקריירה הקצרה שלו יהיה לראות איך הוא יקום מהכישלון כדי להכין קבוצה יותר בריאה לעונה הבאה.
הבעת האמון הכי גדולה מצד המועדון היא שאנחנו בינואר ועדיין אף אחד לא מדבר על המעמד שלו.
בכל מקרה הצצתי למעלה והכותרת היא "רותם חטואל חתם", אבל משום מה שוב אנחנו מדברים על ברדה אלונה מועדון. מה חדש.
זה גם מה שכתבנו בזמנו על בכר. הוא לא סיים את העונה (ואני זוכר גם שעקצתי וכתבתי מעניין למי בכר ילך ויביא אליפות בעונה הבאה). אתה בטוח שברדה יסיים את העונה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:
24 דצמבר 2023, 12:21
לו יש הרבה יותר יכולת לשנות מאשר למאמן אחר. לכן גם יש ציפייה ואכזבה.
כי התפטרות שלו תעשה רעש, וזה לא טוב ליח"צ.
אז אם היחסים שלו עם המועדון גורמים לזה שהוא לא מסוגל להציב קו אדום אם משהו לא לרוחו, כי הוא יבלע הכל, אז ברדה עושה להפועל ב"ש יותר נזק מתועלת.
כמה שזה קשה להגיד.

בפילוסופיה יש מושג שככל שאתה הולך יותר למקום x, אז אתה בעצם מתקרב למקום y.
וזה בדיוק זה. כי אם החיבור עם המועדון לא נותן לעמוד על סטנדרט מסוים, אז אותו חיבור הוא יותר רעיל מתורם וכבר עדיף מישהו נייטרלי שלא יהיה בובה.

אז או שהוא סבבה עם הקו המקצועי והוא פשוט לא טוב בזה, שזה גם אופציה שלא מדברים עליה מאהבה לאיש, או שיתחיל לשנות דיסקט.
ואם הוא לא עושה את זה, הוא ראוי לביקורת.
קל מאוד לשבת על הכורסא בבית ולצפות מאדם שרואה את עצמו כשאיש מערכת, להפוך שולחן ולוותר על מקור הפרנסה שלו, על השם שלו, על הגוף שהוא רואה את עצמו כחלק מהעתיד שלו. לכן יש לי אכזבה מברדה בנושא הזה, אבל אני גם לא יכול להאשים אותו.

לגבי העניין המקצועי, לא חושב שצריך לדבר הרבה.
העובדות מדברות בעד עצמן.
בכלים העומדים לרשותו, ברדה מתקשה לבנות קבוצות שיעמדו ברף הציפיות. בעיקר בכל מה שנוגע לזרים.

האם הבעיה היא בברדה או בכלים העומדים לרשותו?
זו כבר שאלה אחרת.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

Sir Alex Ferguson כתב:
24 דצמבר 2023, 13:29
זה גם מה שכתבנו בזמנו על בכר. הוא לא סיים את העונה (ואני זוכר גם שעקצתי וכתבתי מעניין למי בכר ילך ויביא אליפות בעונה הבאה). אתה בטוח שברדה יסיים את העונה?
בכר קיבל את הצ'אנס שלו ב19/20 ועשה טעויות נוראיות שגם דפקו את הקבוצה כמה שנים קדימה.
לגבי יסיים, אני יכול רק לקוות. מה שכן החוזה שלו נגמר בסוף העונה. מקווה שהוא עדיין מספיק מאמין בעצמו כדי לתקן את הטעם הרע מהעונה הזאת. אופתע מאוד אם המועדון יהיה זה שיזום את העזיבה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

בכר סיים כי היה מיצוי הדדי. גם אני רציתי שישאר אבל אם אין בו את הלהט להצליח, זה לא היה עובד גם בהמשך.

ברדה לא יסיים את העונה אם נקרוס ונסיים מקום 8, זה די ברור.
הוא יצטרך להתאושש ולהציג כדורגל יותר טוב גם עם הסגל הנוכחי ובתקווה לאיזה חיזוק מועיל בינואר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הפועלעולה כתב:
24 דצמבר 2023, 13:36
בכר קיבל את הצ'אנס שלו ב19/20 ועשה טעויות נוראיות שגם דפקו את הקבוצה כמה שנים קדימה.
לגבי יסיים, אני יכול רק לקוות. מה שכן החוזה שלו נגמר בסוף העונה. מקווה שהוא עדיין מספיק מאמין בעצמו כדי לתקן את הטעם הרע מהעונה הזאת. אופתע מאוד אם המועדון יהיה זה שיזום את העזיבה.
צאנס שמגיע בסוף אוקטובר זה קשקוש אחד גדול.
הטרלול הניהולי החל כבר אז ורודף אותנו גם היום.
קבוצת כדורגל לא נבנית תוך כדי ריצה לתוך העונה.

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

בואו נהפוך את זה לדיון ענייני יותר ולא רק לצעוק שברדה ילך , וברדה זה רוני לוי עם פאה וכל מיני שטויות כאלה.
ברדה הלך וצוות זר לא יגיע לפה .

תנו לי שמות של מאמנים ראויים (ופנויים) , ריאלים שיגיעו לפה ויכולים לעשות יותר טוב .

לצערי אין אף שם ראוי , ואנחנו נכנס לסחרור של מאמנים שילכו כל חצי או 3/4 שנה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הראל כתב:
24 דצמבר 2023, 14:50
בואו נהפוך את זה לדיון ענייני יותר ולא רק לצעוק שברדה ילך , וברדה זה רוני לוי עם פאה וכל מיני שטויות כאלה.
ברדה הלך וצוות זר לא יגיע לפה .

תנו לי שמות של מאמנים ראויים (ופנויים) , ריאלים שיגיעו לפה ויכולים לעשות יותר טוב .

לצערי אין אף שם ראוי , ואנחנו נכנס לסחרור של מאמנים שילכו כל חצי או 3/4 שנה .
איפה קראת שברדה ילך וברדה זה רוני לוי עם פאה?
תקרא את הדיון לפני שאתה מגיב.

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

CrazyRed7 כתב:
24 דצמבר 2023, 15:18
איפה קראת שברדה ילך וברדה זה רוני לוי עם פאה?
תקרא את הדיון לפני שאתה מגיב.

תיהיה קצת יותר רגוע לפני שתה מגיב ישר בתקופנות על כל דבר בלי לחשוב.

זה לא סוד שיש ביקורת על ברדה ולפעמים בצדק , אז אמרתי שנקח את זה לדיון אחר וענייני , ליום שאחרי ברדה כמאמן (אם וכאשר) .
תמונה

שלח תגובה