בן שהר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: בן שהר חתם רשמית עד 2022/23

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אלדר כתב: כרגיל, הוא שבוי בחוזה אז אפשר ללכלך עליו

זה כבר לא קשור לכבוד, על חוסר נאמנות של דוידזאדה עשו בלאגן. על החוסר נאמנות שלהם לשחקנים שלנו זה בקטנה...

קצת הערכה לחלוץ המוביל שלנו כבר 3 שנים שבועט את כולם הצידה ונותן שערים חשובים.

כשבן היה פצוע נראינו כמו הצל של עצמנו ולא הגענו למצבים כמעט.
עכשיו שהוא חזר ומגיעים למצבים אומרים שהוא לא משתתף במשחק.

שופטים לחומרה שלא בצדק
כל מילה

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אנחנו שבויים לא הוא.
ואל תנסה לצייר אותו באיזה בית כלא חלילה כי הבחור משתכר 500 א"ד נטו לעונה. ל5 וחצי שנים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ניב כתב: אנחנו שבויים לא הוא.
ואל תנסה לצייר אותו באיזה בית כלא חלילה כי הבחור משתכר 500 א"ד נטו לעונה. ל5 וחצי שנים.
תודה רבה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

זה כבר לא קשור לכבוד, על חוסר נאמנות של דוידזאדה עשו בלאגן. על החוסר נאמנות שלהם לשחקנים שלנו זה בקטנה...

קצת הערכה לחלוץ המוביל שלנו כבר 3 שנים שבועט את כולם הצידה ונותן שערים חשובים.

כשבן היה פצוע נראינו כמו הצל של עצמנו ולא הגענו למצבים כמעט.
עכשיו שהוא חזר ומגיעים למצבים אומרים שהוא לא משתתף במשחק.

שופטים לחומרה שלא בצדק
די די. זה כבר מתחיל להביך. "כשהוא היה פצוע נראינו כמו הצל של עצמנו".
זה גם לא נכון וגם זלזול עצום בשאר השחקנים.
אפילו על טוני ומלי אי אפשר להגיד את זה העונה. הסתדרנו טוב מאוד למרות כל החיסורים. בטח לא בן שהר הוא זה שיהיה היוצא מהכלל.
לא יעזור, זו העמדה הכי פחות טובה אצלנו בקבוצה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בן שהר לא החלוץ שפיללנו לו
אבל הוא פה 3 שנים וראיני 3 צלחות גם בזכותו תפסיקו הוא היה שותף
דבר נוסף בן שהר מתאים יותר לשיטת המשחק שלנו
לא הכל מסתכם בשערים
לחץ על היריבה פינוי שטח לשחקנים מקו שני וזה מה שבן עשה לא פעם
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

izguy83 כתב: די די. זה כבר מתחיל להביך. "כשהוא היה פצוע נראינו כמו הצל של עצמנו".
זה גם לא נכון וגם זלזול עצום בשאר השחקנים.
אפילו על טוני ומלי אי אפשר להגיד את זה העונה. הסתדרנו טוב מאוד למרות כל החיסורים. בטח לא בן שהר הוא זה שיהיה היוצא מהכלל.
לא יעזור, זו העמדה הכי פחות טובה אצלנו בקבוצה.
למזלך אני עסוק מדי כדי להקפיץ הודעות כשהיה פצוע והודעות לפני ינואר כשהיה חשש שינהל מו״מ כשחקן חופשי.
היו מלא כאלה.

זו העמדה הכי פחות טובה אחרי הקישור הימני שלנו אבל לא בגלל שהר. זה בגלל שחוץ ממנו יש כלום ושום דבר.
לכל חלוץ(ובעצם כל שחקן התקפה, גם מאור וטוני) יש תקופות טובות ותקופות פחות טובות. לא אשמתו שבתקופות שפחות הולך לו, אין אף אחד שיכנס במקומו.

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי אוהד בגולה »

אחלה שחקן. לא יודע למה מצפים? לואיס סוארס? שהר הוא החלוץ הישראלי הכי טוב שאנחנו יכולים להביא. כן, הוא לא מבקיע ב-100% מצבים. זה עדיין ליגת העל בישראל. נתן 3 עונות סולידיות. ואגב - לדעתי פספסנו את ליגת האלופות, במידה רבה, בגלל הפציעה שלו בכתף בתחילת העונה (נגד הונבאד).

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

לא נראה לי שיש כאן אנשים שמעדיפים שהוא יעזוב וגם אף אחד לא זלזל בחשיבותו.
להמון אוהדי הפועל באר שבע נמאס מהתמרמרויות בראיונות, אם הוא סובל בקבוצה, הוא מוזמן לעזוב.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

CrazyRed7 כתב: למזלך אני עסוק מדי כדי להקפיץ הודעות כשהיה פצוע והודעות לפני ינואר כשהיה חשש שינהל מו״מ כשחקן חופשי.
היו מלא כאלה.

זו העמדה הכי פחות טובה אחרי הקישור הימני שלנו אבל לא בגלל שהר. זה בגלל שחוץ ממנו יש כלום ושום דבר.
לכל חלוץ(ובעצם כל שחקן התקפה, גם מאור וטוני) יש תקופות טובות ותקופות פחות טובות. לא אשמתו שבתקופות שפחות הולך לו, אין אף אחד שיכנס במקומו.
מישהו אמר לשחרר אותו? שחקן סגל סביר. לא הייתי בונה עליו כחלוץ פותח כי התפוקה שלו לא יותר מסבירה. מחלוץ שמשחקים מאחוריו טוני, מליקסון, ממן ובוזגלו בעבר, אני מצפה ליותר. עכשיו, מילא היה מחפה על זה בתכונות אחרות, אבל אין לו דריבל, לא יודע להיות פיבוט, גר בנבדל ואתם כותבים לי פה שהוא חלוץ מצוין, כשהוא היה פצוע נראינו כמו הצל של עצמנו. לא רציני בכלל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

izguy83 כתב: מישהו אמר לשחרר אותו? שחקן סגל סביר. לא הייתי בונה עליו כחלוץ פותח כי התפוקה שלו לא יותר מסבירה. מחלוץ שמשחקים מאחוריו טוני, מליקסון, ממן ובוזגלו בעבר, אני מצפה ליותר. עכשיו, מילא היה מחפה על זה בתכונות אחרות, אבל אין לו דריבל, לא יודע להיות פיבוט, גר בנבדל ואתם כותבים לי פה שהוא חלוץ מצוין, כשהוא היה פצוע נראינו כמו הצל של עצמנו. לא רציני בכלל.
לא הבנתי מה אתה רוצה משהר עצמו. אם הוא היה החלוץ המפלצתי שציפו שיהיה כשהיה בן 19 הוא לא היה בהפועל באר שבע.
כל שחקן שמשחק בישראל, גם הכוכבים הגדולים, משחקים בארץ כי יש להם סט יכולות מסויים שלא מספיק טוב לליגות גדולות חותר.
לשהר יש את החסרונות שלו, אבל בשורה התחתונה מדובר בחלוץ טופ 3 בליגה גם אם אתה לא מחזיק ממנו.
גם בעונה שעברה וגם העונה הביאו חלוצים זרים ובסופו של דבר שהר עלה עליהם. הוא אשם שהחלוצים שמגיעים לפה נכשלים פעם אחר פעם?ואם הוא כל כך בינוני לטענתך למה הוא זה ש״גובר״ על כל החלוצים ב3 השנים שהוא פה?בכר זה לא אלישע. הוא לא נותן למי שלא מגיע בגלל השם.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

CrazyRed7 כתב: לא הבנתי מה אתה רוצה משהר עצמו. אם הוא היה החלוץ המפלצתי שציפו שיהיה כשהיה בן 19 הוא לא היה בהפועל באר שבע.
כל שחקן שמשחק בישראל, גם הכוכבים הגדולים, משחקים בארץ כי יש להם סט יכולות מסויים שלא מספיק טוב לליגות גדולות חותר.
לשהר יש את החסרונות שלו, אבל בשורה התחתונה מדובר בחלוץ טופ 3 בליגה גם אם אתה לא מחזיק ממנו.
גם בעונה שעברה וגם העונה הביאו חלוצים זרים ובסופו של דבר שהר עלה עליהם. הוא אשם שהחלוצים שמגיעים לפה נכשלים פעם אחר פעם?ואם הוא כל כך בינוני לטענתך למה הוא זה ש״גובר״ על כל החלוצים ב3 השנים שהוא פה?בכר זה לא אלישע. הוא לא נותן למי שלא מגיע בגלל השם.
כי עד כה הגיעו רק בינוניים. ארביטמן, לוסיו, גאדיר, מלמד. פקהארט היחיד שהגיע עם ציפיות אבל הוא לא מתאים לנו.
לא מדבר על שהר שהיה בן 19, אלא על שהר שהגיע לכאן לפני 3 שנים. בחיי שזה לא אותו שחקן.
בשביל זה צריך להביא לשם זר במקום פקהארט ולהשאיר את בן כדי שתהיה מלחמה על העמדה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

izguy83 כתב: כי עד כה הגיעו רק בינוניים. ארביטמן, לוסיו, גאדיר, מלמד. פקהארט היחיד שהגיע עם ציפיות אבל הוא לא מתאים לנו.
לא מדבר על שהר שהיה בן 19, אלא על שהר שהגיע לכאן לפני 3 שנים. בחיי שזה לא אותו שחקן.
בשביל זה צריך להביא לשם זר במקום פקהארט ולהשאיר את בן כדי שתהיה מלחמה על העמדה.
ומישהו אמר אחרת?אני הראשון שרוצה כאן חלוץ זר אך זה לא מוריד ולו במעט משהר והתרומה שלו לקבוצה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

CrazyRed7 כתב: ומישהו אמר אחרת?אני הראשון שרוצה כאן חלוץ זר אך זה לא מוריד ולו במעט משהר והתרומה שלו לקבוצה.
שלא יובן לא נכון, מאוד מעריך את התרומה שלו ואת האופי החזק שלו. תמיד נותן הכל.
עם זאת, חושב שאנחנו צריכים לכוון ליותר בעמדה הזו.

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

אם רק הוא היה יודע להבקיע כמו שהוא יודע לדבר בתקשורת... :קריצה קטנה:

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: לא הבנתי מה אתה רוצה משהר עצמו. אם הוא היה החלוץ המפלצתי שציפו שיהיה כשהיה בן 19 הוא לא היה בהפועל באר שבע.
גם אביתר אילוז "גבר" על כל המתחרים.

שלח תגובה