רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yarinbenizri94
Title: קרייזי-רד

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי yarinbenizri94 »

בשקט בשקט 2 תיקו רצוף, חייבים לחזור למסלול הניצחונות!
:צעיף:

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

״אני שבע רצון מזה שחזרנו למשחק, אני שמח שלא נשברנו ושהשחקנים מהספסל עזרו לנו להראות עליונות על היריבה בטח בפיגור 2-1״

״דיברנו על זה שמכבי היא קבוצה של מומנטומים ושל מחצית שנייה, במחצית הראשונה היה להם 10 דקות של מומנטום והתמודדנו עם זה, במחצית השנייה דיברנו על זה שנצטרך לעבור את הדקות של מכבי דרך העקרונות שלנו ולא עברנו אותן, הדבר הראשון שאנחנו צריכים ללמוד זה לעבור את הרגעים הקשים האלה בלי לספוג ודבר שני שאנחנו נרצה ללמוד זה איך ב-1:0 לשים את השני ולהרוג את המשחק״

״ב-1:1 הרגשתי שאנחנו צריכים לעשות חילוף וגם רצינו להכניס את תורג׳מן אבל השופט הרביעי מנע מאיתנו כי לטענתו תורג׳מן לא היה מוכן אבל זה לא משנה, יש רגעים שאתה מותש ושהקבוצה השנייה במומנטום, אם אנחנו רוצים להתקדם אנחנו צריכים ללמוד להתמודד עם הדקות האלה״

״ונטורה עם כיווץ קל בתאומים״

״פתחנו עם אחמד כי ידענו שמכבי משחקת לפעמים עם קו 4 צר ולפעמים עם קו 3, אחמד נתן לי גמישות טקטית בשני השיטות.
לא רצינו לסובב יותר מדי את הקבוצה כדי לייצר עליהם לחץ, סך הכל אני חושב שזו הייתה החלטה טובה של הצוות שלי״

״אני לוקח את החלקים הטובים מ-2 המשחקים האחרונים שלא ניצחנו כי כן הגענו למצבים כדי לנצח אותם ובאותה מידה אני לא אומר שאני מוטרד אבל אני כן מבין את האחריות שלי לדאוג לכך שבהמשך נדע לנצל את המצבים ולקבל החלטות יותר טובות בחלק הקדמי״

״דיברנו אחרי סכנין איך אנחנו מייצרים יותר מצבים ואיך אנחנו מונעים את המצבים הקלים שהיריבה מגיעה אליהם, אנחנו מגיעים למספיק מצבים אבל רוצים לייצר יותר ולהשתדרג בקבלת ההחלטות״

״דן סבל היום מחוסר חדות, אבל זה קורה, יש ימים יותר טובים ופחות טובים, אני רואה איך הוא משתפר מפעם לפעם ולוקח מנהיגות על הקבוצה ואני מאוד אוהב את זה״

״אנחנו גם יכולים לשבת היום ולראות את השערים שפסלו לנו בבלומפילד וכל אחד ינתח אחרת, אז זה לא מעניין מה אחרים אומרים, זה סתם מעכב אותנו. יש שופטים והם עושים את העבודה שלהם ואנחנו צריכים לעשות את העבודה שלנו״

״יש לנו כמה וכמה תבניות בנושא הקרנות שאנחנו עובדים עליהם, גם היום להעמיד שחקן ליד השוער זו אחת התבניות. אנחנו עובדים על זה ומשתפרים מתחילת שנה שהיו אז ביקורות על הקרנות. אני שמח שגם התחילו להגיע מזה שערים, אגיד על כך שאפו לצוות שלי״

״להגיד משחק טוב או לא טוב זה מאוד רחב ושיפוטי.
לופס נתן לנו במחצית שנייה הרבה רוחב למשחק, גרם לשחקנים של מכבי לזוז מצד לצד, הפעולות האחרונות אולי היו פחות חדות אבל לופס זה שחקן שאני מאוד מרוצה ממנו בטח ברמת המנהיגות העצומה שלו וזה בסדר שלפעמים גם יש ימים פחות טובים״

״מסכים עם כך שהשערים שספגנו היו רכים מאוד, זה לא אמור לקרות״

״אנחנו מאוד רוצים להתחזק, החלון נפתח ב-8.1 וכשהיה מה להודיע נודיע״

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אני יכול לנוסת להבין את השימוש באחמד, אבל הביצוע לא היה טוב ויותר מזה, הוא לא עושה מספיק תנועות של חלוץ.
פיזית אני גם זוכר אותו בתחילת העונה עם הרבה יותר שימוש טוב בגוף, אולי משהו אחרי הפציעה עדיין לא שם עד הסוף וזה גם טבעי במובן מסוים.
עניין התנועות הוא גם כן קריטי שהוא משחק באמצע, מכבי עמדו בעמידה שהשאירה אזור מת מאחורי הבלמים, ולא ראיתי כמעט בכלל ניסיונות לתקוף את השטח הזה עם המהירות שלו.
מחצית שנייה שתקפנו לדרומי זה ממש בלט לי. היה סטטי יותר מדי לחלוץ. זה משהו שהוא חייב לעבוד עליו אם מתכננים להשתמש בו עוד בעמדה כזו. מאסט.

אז לא חושב שזה צלח, בטח לא למספר הדקות שהוא היה על המגרש. חושב שכל אחד באצטדיון ממש רצה את גריטה על הדשא מוקדם יותר, והיה צריך לנצל את הדקות הטובות אחרי השער שלנו איתו על המגרש.
הפיזיות שלו והפוקוס שהוא לוקח להגנה היו יכולים לעזור לנו. חבל.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

מדברים על שיתוף של עוד שחקנים ולעשות רוטציה אבל אין יותר מידי, גאנח, אחמד, פרהוד, גריטה , תורג'מן
בגדול אין לנו עומק איכותי ואני מאוד מקווה שזה לא יהיה בעוכרינו בפלייאוף

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אחמד טוב אבל אני חושב שקוזוך הכניס אותו מהר מדי לעניינים, הוא רק חזר מפציעה ארוכה והכושר שלו בהתאם. רואים שהוא חלוד מאוד לעומת החדות שהייתה לו בתחילת העונה.
בכל אופן לגבי הביקורות על קוזוך והחילופים האיטיים, אני מצד אחד יכול להבין את העיכוב בחילופים, הוא לא רצה להחליף בזמן שהקבוצה הייתה בדקות טובות. הגול היה דקה 66, היו אנרגיות שיא באצטדיון,
קשה לעשות חילופים בדקות שהקבוצה בטירוף, הבעיה שמכבי הצליחו לחזור מהר יחסית. בטוח שילמד מזה. מה שכן חייב עוד כוח משמעותי לספסל! אני רוצה בספסל שחקנים שאנחנו מתלבטים אם הם צריכים לפתוח או לא.
ברגע שיהיה לנו ספסל כזה נרוץ עד הסוף

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

לדעתי אחמד דווקא כן הצליח לפחות במחצית הראשונה לייצר לחץ על ההגנה של מכבי, היו להם שם לא מעט איבודי כדור, מסכים שבמחצית השנייה זה כבר לא היה זה בשום צורה וכבר בדקה 55 היה מקום להכניס את גריטה.

אם כבר הייתה התעקשות על המערך הזה לא היה לי ברור למה בלטקסה לא החליף את בלוריאן, לדעתי הוא היה יותר מסתדר בעמידה כבלם שמאל/מגן. בכל אופן דרוש בלם זר באופן בהול.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ran כתב:
02 ינואר 2025, 09:13
אחמד טוב אבל אני חושב שקוזוך הכניס אותו מהר מדי לעניינים, הוא רק חזר מפציעה ארוכה והכושר שלו בהתאם. רואים שהוא חלוד מאוד לעומת החדות שהייתה לו בתחילת העונה.
בכל אופן לגבי הביקורות על קוזוך והחילופים האיטיים, אני מצד אחד יכול להבין את העיכוב בחילופים, הוא לא רצה להחליף בזמן שהקבוצה הייתה בדקות טובות. הגול היה דקה 66, היו אנרגיות שיא באצטדיון,
קשה לעשות חילופים בדקות שהקבוצה בטירוף, הבעיה שמכבי הצליחו לחזור מהר יחסית. בטוח שילמד מזה. מה שכן חייב עוד כוח משמעותי לספסל! אני רוצה בספסל שחקנים שאנחנו מתלבטים אם הם צריכים לפתוח או לא.
ברגע שיהיה לנו ספסל כזה נרוץ עד הסוף
שם את אחמד על סטויאנוב קל במשחק הבא .
לגבי החילופים - מסכים איתך וגם כתבתי על זה בפוסט סיכום משחק : זו בדיוק החשיבה של אבוקסיס/רוני לוי ושות' - כובשים ומנסים לשמור על היתרון . אז לא - לקוז'וך יש חשיבה של לחפש את השני והשלישי והטעויות שהביאו למהפך היו פרסונליות ועובדתית הקצב לא ירד והניסיונות לכבוש לא פסקו לרגע . שחקנים מקבלים הזדמנויות ודקות אבל מה לעשות שההרכב הראשון מאוד דומיננטי ואני באופן אישי רוצה אותם כמה שיותר על המגרש עד הכרעה. הייתה לנו פעם תקופה כזו זוכרים ? אז - אף אחד לא דיבר על רוטציות.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

4 לב אדום כתב:
02 ינואר 2025, 09:38
שם את אחמד על סטויאנוב קל במשחק הבא .
לגבי החילופים - מסכים איתך וגם כתבתי על זה בפוסט סיכום משחק : זו בדיוק החשיבה של אבוקסיס/רוני לוי ושות' - כובשים ומנסים לשמור על היתרון . אז לא - לקוז'וך יש חשיבה של לחפש את השני והשלישי והטעויות שהביאו למהפך היו פרסונליות ועובדתית הקצב לא ירד והניסיונות לכבוש לא פסקו לרגע . שחקנים מקבלים הזדמנויות ודקות אבל מה לעשות שההרכב הראשון מאוד דומיננטי ואני באופן אישי רוצה אותם כמה שיותר על המגרש עד הכרעה. הייתה לנו פעם תקופה כזו זוכרים ? אז - אף אחד לא דיבר על רוטציות.
נו באמת.
אין טעם אפילו להתייחס.

ולגבי אחמד, לא מבין מה אנשים רואים.
שחקן של הרבה עבודה קשה. מעט כדורגל.
אני לא יכול לסבול את החצי נגרים האלה שמשחקים בגלל שיקולים טקטיים. מגיע לנו יותר מזה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
02 ינואר 2025, 10:56
נו באמת.
אין טעם אפילו להתייחס.

ולגבי אחמד, לא מבין מה אנשים רואים.
שחקן של הרבה עבודה קשה. מעט כדורגל.
אני לא יכול לסבול את החצי נגרים האלה שמשחקים בגלל שיקולים טקטיים. מגיע לנו יותר מזה.
הוא שחקן טוב אחי,ממש לא נגר.
תראה את פתיחת העונה ששיחק על הקו,היה מצויין.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

זאהי אחמד עם פוטנציאל גדול. יש לבחור פיזיות ומהירות שאין להרבה ישראלים. יכול בהחלט לספק פיתרון מצוין לאגפים.שווה להשקיע בו. על גנאח כבר כתבתי בנפרד.
תנו לי חלוץ קילר והכל טוב. בגיזרת הבלמים אין לנו בעיה העונה: ויטור , בלטסקה, בלוריאן , טיבי ומזרחי בהחלט מספקים את הסחורה. אם להביא בלם, זה בחשיבה לעתיד. חייב להיות תותח שיחליף יום אחד את ויטור.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

סימיוני כתב:
02 ינואר 2025, 11:05
זאהי אחמד עם פוטנציאל גדול. יש לבחור פיזיות ומהירות שאין להרבה ישראלים. יכול בהחלט לספק פיתרון מצוין לאגפים.שווה להשקיע בו. על גנאח כבר כתבתי בנפרד.
תנו לי חלוץ קילר והכל טוב. בגיזרת הבלמים אין לנו בעיה העונה: ויטור , בלטסקה, בלוריאן , טיבי ומזרחי בהחלט מספקים את הסחורה. אם להביא בלם, זה בחשיבה לעתיד. חייב להיות תותח שיחליף יום אחד את ויטור.
מספקים את הסחורה אך אתמול ההגנה חתומה על הפסד 2 נק' .
בלם זה חובה לפני הכל . ההתקפה מספקת מספרים יפים מאוד
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
02 ינואר 2025, 11:03
הוא שחקן טוב אחי,ממש לא נגר.
תראה את פתיחת העונה ששיחק על הקו,היה מצויין.
כדורגל נטו זה לא לרמה כרגע.
אומרים שאין תחליף לרושם ראשוני. במקרה שלו המשחק ההוא באירופה עשה לו שירות מצוין, כשמולו עמד סוג של דחליל והוא עשה לו סחרחורת.
הוא לא שווה יותר מרוטציה בשלב הזה.
חייבים לשים דגש בינואר על חיזוק להתקפה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

חייבים לשים דגש בינואר על חיזוק להתקפה.
[/quote]

זה ברור

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מלבד גאנח אין לנו שום קיצוני בסגל שהוא טוב , לא אחמד לא פראהוד לא ספר( מעדיף אותו כ10) לא דן ביטון ולא סטויאנוב.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

"אנחנו עשינו את המשחק הזה קשה כי שיחקנו מאוד לאט, לא עמדנו בעקרונות משחק שלנו ההגנתיים וההתקפיים, נגררנו לקצב של חדרה והמשחק הפך למאוד איטי ושבלוני״

״לא חושב שיש קשר למשחק שהיה עם מכבי, אנחנו נצטרך ללמוד איך לשמור על קצב גבוה מול יריבות שרוצות לקחת את המשחק לקצב יותר נמוך״

״גם ברגעים קשים ובימים שאתה לא עושה מה שאתה צריך אתה עדיין צריך להביא עוד כוחות ולקחת את ה-3 נקודות על האדים וזה מה שעשינו היום וזה הדבר היחיד שאני לוקח מהמשחק הזה״

״אנחנו קבוצה טובה מאוד שלא יהיה ספק, אנחנו רוצים להיות עוד יותר טובים ובשביל זה אנחנו רוצים עוד טיפה איכות, נעשה את העבודה שלנו ואת החושבים שלנו ובע״ה נצא אחרי החלון הזה קבוצה עוד יותר טובה״

שלח תגובה