אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
גוטמן התנהג בצורה חסרת כבוד. בושה של ראיון.
אנחנו נחמדים מדי לכן מרשים לעצמם לכפכף אותנו. מישהו מדמיין את גוטמן נוזף כך בבכר או מאמן זר?
אנחנו נחמדים מדי לכן מרשים לעצמם לכפכף אותנו. מישהו מדמיין את גוטמן נוזף כך בבכר או מאמן זר?
כמובן שאני לא צופה בערוץ הביזיוני הזה חצי שנייה יותר ממה שאני חייב (=בזמן משחק) ולא צפיתי אבל רואה אפילו אוהדים של קבוצות אחרות מדברים על זה.
ושוב - עוד סימפטום של מועדון מוכה שמכיל הכל. מכבי ת"א לפני שבועיים החרימו את ערוץ הספורט כי פשכצקי איתם כבר חצי שנה והם לא יכולים לסבול את זה, מחכה לראות את האין תגובה של המועדון
ושוב - עוד סימפטום של מועדון מוכה שמכיל הכל. מכבי ת"א לפני שבועיים החרימו את ערוץ הספורט כי פשכצקי איתם כבר חצי שנה והם לא יכולים לסבול את זה, מחכה לראות את האין תגובה של המועדון
בוזגלו צודק
היום זה היה נראה כמו כדורים ארוכים לאנסה
וגם גוטמן צודק
לא סיכנו בכלל את השער של מכבי
ברדה צריך ללמוד לקבל ביקורת בראיונות
היום זה היה נראה כמו כדורים ארוכים לאנסה
וגם גוטמן צודק
לא סיכנו בכלל את השער של מכבי
ברדה צריך ללמוד לקבל ביקורת בראיונות
שמע שמעון אתה תופעה.
יורקים עליך, משתינים עליך ואתה תחייך ותצעק איזה כיף יורד גשם.
אם זה מה שאתה אומר אחרי הנזיפות של גוטמן על ברדה אתה צריך להתבייש אח שלי. תמשיך להתנהג כמו אישה מוכה.
יורקים עליך, משתינים עליך ואתה תחייך ותצעק איזה כיף יורד גשם.
אם זה מה שאתה אומר אחרי הנזיפות של גוטמן על ברדה אתה צריך להתבייש אח שלי. תמשיך להתנהג כמו אישה מוכה.
אתם תופעה
אתם בכיינים שלא יודעים להפסיד
גוטמן שמע את ברדה מקשקש על "שליטה במשחק" ועל "מכבי כבשה בבעיטה הראשונה שלה" אז אמר לו מה שהןא חושב ומה שכל עם ישראל ראה בטלויזיה: קבוצה שלא בעטה לשער 90 דקות!!!!
וזה מה שהוא אמר לברדה
אתה צריך זה להתבייש שאתה קורא לי להתבייש ואישה מוכה
פחות אוהב את הגישה המלטפת לשיפוט אבל זה כבר לא קשור למאמן, זה קשור לחלונות היותר גבוהים. באמת לא מבין איך דדיה לא יצא,החילוף של שכטר הזיה,אמנם שאפי היה חלש אבל הייתי מוותר קודם על פאון...
טעויות שחבל שקרו. אחרי הכל הולך אחרי ברדה גם לג׳נין.
מקווה שילמד מהעונה הזו ובעונה הבאה בתקווה עם סגל יותר חזק גם נוכל להגיע להישגים.
טעויות שחבל שקרו. אחרי הכל הולך אחרי ברדה גם לג׳נין.
מקווה שילמד מהעונה הזו ובעונה הבאה בתקווה עם סגל יותר חזק גם נוכל להגיע להישגים.
מקווה שבמשחקים הבאים נראה את שאפי-מיכה-יחזקאל ממוסמרים להרכב.
גם אנסה סיים את תפקידו עד הפלייאוף וזה זמן לראות אם חמד ושכטר מסוגלים לתרום משהו בהיעדרו של קלימלה.
חובה לאסוף את כל הנקודות. לחיפה יש אבוקסיס-רוני לוי-סילבס, ממש לא הייתי רוצה להיות במקומם
גם אנסה סיים את תפקידו עד הפלייאוף וזה זמן לראות אם חמד ושכטר מסוגלים לתרום משהו בהיעדרו של קלימלה.
חובה לאסוף את כל הנקודות. לחיפה יש אבוקסיס-רוני לוי-סילבס, ממש לא הייתי רוצה להיות במקומם
גוטמן הגזים , אין קשר לבכיינים ולזה שהפסדנו זה עניין של כבוד שמגיע לנו ולמאמן שלנושמעון א כתב: ↑20 פברואר 2023, 22:59אתם תופעה
אתם בכיינים שלא יודעים להפסיד
גוטמן שמע את ברדה מקשקש על "שליטה במשחק" ועל "מכבי כבשה בבעיטה הראשונה שלה" אז אמר לו מה שהןא חושב ומה שכל עם ישראל ראה בטלויזיה: קבוצה שלא בעטה לשער 90 דקות!!!!
וזה מה שהוא אמר לברדה
אתה צריך זה להתבייש שאתה קורא לי להתבייש ואישה מוכה
ברדה אמר ששלטנו רוב המשחק וצדק ובאותה נשימה אמר שלא יצרנו מצבים הכי ישיר והכי אמיתי
ובוזגלו ליצן מטומטם שברדה העמיד במקום , עאלק כדורים ארוכים....כשמכבי לחצו לא הגבנו טוב וזה נראה כמו כדורים ארוכים ספציפית לאותם דקות והגאון אומר שככה אנחנו משחקים כל העונה.....
וברדה גם אמר שבכדורים לשטח אתה מנצל שחקן כמו אנסה אז מול הפועל חיפה זה היה בסדר והיום לא התאים
חייבים להיות איתו יותר סבלניים, ידענו מהתחלה שזה הולך להיות רכבת הרים בגלל חוסר הניסיון שלו.
ברדה זו הסתכלות לעוד שנתיים-שלוש.
מה שכן, המועדון חייב להצמיד לו סטייליסטית, נחנקנו מההופעות שלו.
ברדה זו הסתכלות לעוד שנתיים-שלוש.
מה שכן, המועדון חייב להצמיד לו סטייליסטית, נחנקנו מההופעות שלו.
יחזקאל כשיר? הוא השובר שיוויון האמיתי
זה ממש לא נכוןשיש כתב: ↑20 פברואר 2023, 23:27ובוזגלו ליצן מטומטם שברדה העמיד במקום , עאלק כדורים ארוכים....כשמכבי לחצו לא הגבנו טוב וזה נראה כמו כדורים ארוכים ספציפית לאותם דקות והגאון אומר שככה אנחנו משחקים כל העונה.....
וברדה גם אמר שבכדורים לשטח אתה מנצל שחקן כמו אנסה אז מול הפועל חיפה זה היה בסדר והיום לא התאים
בוזגלו לא אמר את זה
אמר שהיום זה היה נראה כמו כדורים ארוכים לאנסה
והוא צודק
"מכבי לחצו ולא הגבנו טוב"
אז תניעו כדור ותצאו להתקפות מסודרות
לא הצלחנו? אז זה באמת היה נראה כמו כדורים ארוכים לאנסה
לא מסכים אתך שמעון בקטע עם בוזגלו,ברדה צודק שהגיב לבוזגלו ככה.
לא היה שום סגנון של כדורים ארוכים.
זה משחק כדורגל של שעה וחצי אז מדי פעם בין המסירות והנעת כדור כן יהיו 2-3 כדורים ארוכים לחלוץ זה לא אומר שכן שיחקנו ככה.
לא היה שום סגנון של כדורים ארוכים.
זה משחק כדורגל של שעה וחצי אז מדי פעם בין המסירות והנעת כדור כן יהיו 2-3 כדורים ארוכים לחלוץ זה לא אומר שכן שיחקנו ככה.
בוא תדייק, בוזגלו אמר שהפועל באר שבע התמודדה היום עם מצב ״חדש לה״ כי נתנו לה את הכדור
מישהו חייב לקחת את עניין ההרמות מנייחים באופן בהול.
זו אחת הדרכים הטובות לחצוב נקודות גם כשלא הולך ולא מייצרים כלום, לראות את ההרמות שלנו נהיה מזעזע.
זו אחת הדרכים הטובות לחצוב נקודות גם כשלא הולך ולא מייצרים כלום, לראות את ההרמות שלנו נהיה מזעזע.