רותם חטואל חתם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: רותם חטואל חתם

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב:
24 דצמבר 2023, 09:21
ספורי שיחק אצלנו 98 משחקי ליגה וכבש 22 שערים.
ב3 וחצי עונות.

זה 6 שערים בעונה בממוצע. שער כל 4.5 משחקים.
עונה אחת של דו ספרתי(10 שערים) כל הקריירה, תחת רוני לוי והכדורגל שלו שהתבסס על מצבים נייחים ואנטי כדורגל.
מה אגיד לך, מספרים מטורפים.
אני לא מעריך אותו כל כך מקצועית אבל יותר נכון למדוד אותו מספרית מאז שחזר מהשאלה ושידרג את עצמו ביחס ללפני - 23 שערים ו15 בישולים ב82 הופעות בכל המסגרות. זה מעורבות בשער בממוצע כל משחק שני.
שוב, לא מעריך אותו מקצועית מי יודע מה אבל העניין הוא שהסגל נבנה כשהוא בתכניות יחד עם המספרים שלו וכרגע נשארנו עם 10 טבעי אחד בסגל שהוא סימן שאלה עצום ועדיין לא פתח משחק אחד בהרכב.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

CrazyRed7 כתב:
24 דצמבר 2023, 09:21
ספורי שיחק אצלנו 98 משחקי ליגה וכבש 22 שערים.
ב3 וחצי עונות.

זה 6 שערים בעונה בממוצע. שער כל 4.5 משחקים.
עונה אחת של דו ספרתי(10 שערים) כל הקריירה, תחת רוני לוי והכדורגל שלו שהתבסס על מצבים נייחים ואנטי כדורגל.
מה אגיד לך, מספרים מטורפים.
אתה מבין למה אני כותב את מה שאני כותב ואז אתה מתעצבן.
די ברור לכולם שיש את רמזי ספורי לפני שנזרק בהשאלה לאשדוד ויש את רמזי ספורי לאחר מכן.
השינוי אצלו היה עצום.
לאחר אשדוד:
עונת 21/22 - 13 שערים ו 10 בישולים בכל המסגרות (2.680 דקות, כלומר בישול או שער כל 116 דקות - פחות ממשחק וחצי למעורבות בשער).
עונת 22/23 - 10 שערים ו 4 בישולים בכל המסגרות (1.617 דקות, בישול או שער כל 115 דקות).

אלה הנתונים, והם אכן מספרים מטורפים לשחקן ישראלי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

CrazyRed7 כתב:
24 דצמבר 2023, 09:44
אני לא חושב שהוא היה פלסטר. הוא היה לפרקים השחקן המשפיע בליגה, ברדה גם עשה עבודה מצוינת בלהחביא אותו בהגנה, עד שהתחיל לאט ובזהירות לחזור להיות יחזקאל.
משה מנסה לצייר משהו מסוים כדי להפחית מהכישלון המקצועי העונה.
זה לא תרם אבל זה גם לא הסיבה העיקרית.

בסוף הוא לא שחקן שלא ניתן להחליף. זה לא ויטור, זה לא גלזר שהיה אדיר והמכירה שלו באמת מבאסת, זה לא טוני ולא מליקסון.
אם היו מצליחים להחתים את יאו לא מאמין שמישהו היה מתגעגע יותר מדי ליחזקאל, למרות שהם שחקנים מאוד שונים. היינו מקבלים יותר יציבות.

אפשר וצריך לתקן בינואר.
אתה שוב כותב דברים שאתה יודע שבינם לבין המציאות אין קשר כדי להסיט את האש למי שנוח לך.
מה הקשר בין יאו שהוא המגן הימני הכי טוב הגנתית בליגה ליחזקאל שהיה המגן ההתקפי הכי טוב בליגה?
מה הקשר בין שילוב של יחזקאל ההתקפי ללופס ההגנתי שהרבה פעמים שיחק כבלם כדי לאפשר ליחזקאל לעלות, כלומר מדובר באיזון נכון בין האגפים, למצב שבו בשני האגפים יש לך מגינים מוגבלים התקפית?
לאור המלחמה והקושי להחתים זרים, גם אני הייתי הולך על יאו, אבל במקרה כזה המוגבלות ההתקפית של לופס בהתקפה רק תבלוט יותר כי יהיו לנו שני מגינים מוגבלים התקפית.
אז כן, לא היית סופג גול אחרי גול מבישולים של פליטר, אבל מצד שני כן היית סובל מבעיות בתרומה של האגפים למשחק ההתקפי וכמו עם דדיה על כל פעולה לא טובה של יאו בהתקפה היית מתעצבן כשהיית נזכר איך בעבר היה לך שם את המגן ההתקפי הכי טוב בישראל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

יחזקאל הוא אבידה עצומה.
לא צריך לגנוב דעת בכוח. זה שחקן שאין תחליף למהירות שלו, לתנועה לעומק, לפריצות באגף.
לעובדה שהוא אקסטרה שחקן התקפה שמביא מספרים יציבים מהקו ההגנתי בקבוצה נכה התקפית.
היה לי ברור ביום שהוא הלך שכל תכנית המשחק תקרוס.

וכן, גם ספורי הוא אבידה קשה במציאות הנוכחית.
כאחד שמאוד לא התחבר אליו, לאבד שחקן כזה בלי תחליף (ותעשו לי טובה, זר שלא שיחק עד עכשיו זה לא תחליף) זו פשוט חובבנות.

לפחות תהיו כנים עם עצמכם.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dor69 כתב:
24 דצמבר 2023, 09:56
אני לא מעריך אותו כל כך מקצועית אבל יותר נכון למדוד אותו מספרית מאז שחזר מהשאלה ושידרג את עצמו ביחס ללפני - 23 שערים ו15 בישולים ב82 הופעות בכל המסגרות. זה מעורבות בשער בממוצע כל משחק שני.
שוב, לא מעריך אותו מקצועית מי יודע מה אבל העניין הוא שהסגל נבנה כשהוא בתכניות יחד עם המספרים שלו וכרגע נשארנו עם 10 טבעי אחד בסגל שהוא סימן שאלה עצום ועדיין לא פתח משחק אחד בהרכב.
הגיע זר על העמדה שלו שעוד לא שיחק בתכלס. בניגוד ליחזקאל כן קיבלת מחליף.
מי שעוד היה אמור להיכנס לעמדה זה סטויאנוב.

אז על הנייר במקום ספורי ומיכה קיבלת את עומאר וסטויאנוב. בפועל, עומאר עוד לא שיחק כי קורונה, מלחמה ועכשיו חתונה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
24 דצמבר 2023, 10:08
יחזקאל הוא אבידה עצומה.
לא צריך לגנוב דעת בכוח. זה שחקן שאין תחליף למהירות שלו, לתנועה לעומק, לפריצות באגף.
לעובדה שהוא אקסטרה שחקן התקפה שמביא מספרים יציבים מהקו ההגנתי בקבוצה נכה התקפית.
היה לי ברור ביום שהוא הלך שכל תכנית המשחק תקרוס.

וכן, גם ספורי הוא אבידה קשה במציאות הנוכחית.
כאחד שמאוד לא התחבר אליו, לאבד שחקן כזה בלי תחליף (ותעשו לי טובה, זר שלא שיחק עד עכשיו זה לא תחליף) זו פשוט חובבנות.

לפחות תהיו כנים עם עצמכם.
שגיב יחזקאל מאז שעבר לשחק מגן ימני:
10 שערים ו 5 בישולים בכל המסגרות מעמדת המגן הימני (2.273 דקות, כלומר בישול או שער כל 151 דקות - קצת יותר ממשחק וחצי למעורבות בשער).

יאו "שאם היה חותם היה משכיח את יחזקאל" עם שער אחד ושלושה בישולים בכל המסגרות בעונה שעברה (3.140 דקות, בישול או שער כל 785 דקות, קצת פחות מתשעה משחקים למעורבות בשער).
עונת 21/22 ליאו היה בישול אחד ואפס שערים בכל המסגרות (2,208 דקות, כלומר בישול או שער פעם בקצת פחות מ-25 משחקים).

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

יחזקאל הוא אבידה, אבל שחקנים עוזבים, זה טבעו של עולם.
הבעיה היא במחליפים שמגיעים.
מערכת שלא יודעת לעשות שינויים היא מערכת שדינה להיכשל.

אישית אני גם לא מבין את כל העיסוק הזה במה היה.
זה המצב כעת, במקום להתעסק באיך מוציאים את המיטב מהקיים, עסוקים בלבכות על יחזקאל.
מקווה שלא ככה אתם גם בחיים שלכם האישיים.

קבוצה נכה התקפית זה נקודה נכונה.
מעניין למה היא ככה כבר כמה שנים טובות, למרות שעברו עשרות שחקנים שונים.
יש פה חוסר התאמה ברור בין הסגל שברדה בונה לבין מה שהוא מאמין.
אם הוא מאמין באמצע חזק, בהנעת כדור מסודרת, בפוזשן, איך הוא בונה קישור שחוץ מגורדנה אין בו כלום?
ואין לי ספק שיגיע עוד חלוץ לפני שיגיע קשר מרכזי מהסוג שאנחנו צריכים.
מועדון חסר הכוונה מקצועית לחלוטין.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
24 דצמבר 2023, 10:44
יחזקאל הוא אבידה, אבל שחקנים עוזבים, זה טבעו של עולם.
הבעיה היא במחליפים שמגיעים.
מערכת שלא יודעת לעשות שינויים היא מערכת שדינה להיכשל.

אישית אני גם לא מבין את כל העיסוק הזה במה היה.
זה המצב כעת, במקום להתעסק באיך מוציאים את המיטב מהקיים, עסוקים בלבכות על יחזקאל.
מקווה שלא ככה אתם גם בחיים שלכם האישיים.

קבוצה נכה התקפית זה נקודה נכונה.
מעניין למה היא ככה כבר כמה שנים טובות, למרות שעברו עשרות שחקנים שונים.
יש פה חוסר התאמה ברור בין הסגל שברדה בונה לבין מה שהוא מאמין.
אם הוא מאמין באמצע חזק, בהנעת כדור מסודרת, בפוזשן, איך הוא בונה קישור שחוץ מגורדנה אין בו כלום?
ואין לי ספק שיגיע עוד חלוץ לפני שיגיע קשר מרכזי מהסוג שאנחנו צריכים.
מועדון חסר הכוונה מקצועית לחלוטין.
1. לא, אתה טועה. לאבד שחקן כל כך מרכזי בסוף החלון הוא לא טבעו של עולם אלא טבעו של ניהול לא נכון (שוב ושוב שחקני מפתח ישראלים מגיעים אצלנו לשנת חוזה). וכתבתי בזמן אמת שהמכירה של יחזקאל גמרה לנו רשמית את השאיפות לעונה.
מדהים שהפועל ירושלים ידעה להגיד לנו לא כי הם לא היו מוכנים למכור שחקן בלי מחליף בסוף החלון, ואנחנו הסכמנו ונתקענו עם אבו עביד/סטויאנוב/פליטר.
מכירה של יחזקאל בתחילת החלון, כשיש אבישי כהן ומאור קנדיל על המדף או כשיש אפשרות להביא מגן ימני זר זה משהו אחר לגמרי.

2. עסוקים ביחזקאל כי הלקח לא נלמד. עובדתית אבו עביד מסיים חוזה בסוף עונה ואתה הולך לעבור קיץ דומה ליחזקאל/ספורי עם חטואל בקיץ שיגיע לשנת חוזה.
בהצלחה עם ההחלפה של אבו עביד וחטואל בשוק הקיים.

3. היא ככה כי אין לך זרים איכותיים בהתקפה כי אתה מגביל את המשכורות שאתה מוכן לשלם בזרים ברף לא הגיוני לרמות שאתה שואף אליהם.
באליפויות היה לך זר בהתקפה בשם טוני נואקמה (שילמת עליו מה שאז היה שיא מועדון), לאחר מכן היה לך זר בהתקפה בשם זוסואה (הרוויח מעל 300 אלף יורו והיה המשתכר הבכיר בקבוצה ביחד עם מיגל), מה יש לך מאז? הימורים על שחקנים יחסית צעירים שאתה מקווה שיפרצו אצלך או כאלה שהקרירה שלהם בירידה ושנים לא סיפקו מספרים?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
24 דצמבר 2023, 10:56
1. לא, אתה טועה. לאבד שחקן כל כך מרכזי בסוף החלון הוא לא טבעו של עולם אלא טבעו של ניהול לא נכון (שוב ושוב שחקני מפתח ישראלים מגיעים אצלנו לשנת חוזה). וכתבתי בזמן אמת שהמכירה של יחזקאל גמרה לנו רשמית את השאיפות לעונה.
מדהים שהפועל ירושלים ידעה להגיד לנו לא כי הם לא היו מוכנים למכור שחקן בלי מחליף בסוף החלון, ואנחנו הסכמנו ונתקענו עם אבו עביד/סטויאנוב/פליטר.
מכירה של יחזקאל בתחילת החלון, כשיש אבישי כהן ומאור קנדיל על המדף או כשיש אפשרות להביא מגן ימני זר זה משהו אחר לגמרי.

2. עסוקים ביחזקאל כי הלקח לא נלמד. עובדתית אבו עביד מסיים חוזה בסוף עונה ואתה הולך לעבור קיץ דומה ליחזקאל/ספורי עם חטואל בקיץ שיגיע לשנת חוזה.
בהצלחה עם ההחלפה של אבו עביד וחטואל בשוק הקיים.

3. היא ככה כי אין לך זרים איכותיים בהתקפה כי אתה מגביל את המשכורות שאתה מוכן לשלם בזרים ברף לא הגיוני לרמות שאתה שואף אליהם.
באליפויות היה לך זר בהתקפה בשם טוני נואקמה (שילמת עליו מה שאז היה שיא מועדון), לאחר מכן היה לך זר בהתקפה בשם זוסואה (הרוויח מעל 300 אלף יורו והיה המשתכר הבכיר בקבוצה ביחד עם מיגל), מה יש לך מאז? הימורים על שחקנים יחסית צעירים שאתה מקווה שיפרצו אצלך או כאלה שהקרירה שלהם בירידה ושנים לא סיפקו מספרים?
ההתכתבות איתך היא תקליט שבור שכבר מייאשת אותי. אותן טענות שוב ושוב.
יש פה בעיה בניהול, יש פה בעיה גדולה גם בניהול המקצועי.
ציפיתי מברדה שיעשה פה שינוי, כי יש בכוחו לעשות שינוי, לצערי זה לא רק שלא קורה, ההפך, זה נהיה חמור יותר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
24 דצמבר 2023, 11:00
ההתכתבות איתך היא תקליט שבור שכבר מייאשת אותי. אותן טענות שוב ושוב.
יש פה בעיה בניהול, יש פה בעיה גדולה גם בניהול המקצועי.
ציפיתי מברדה שיעשה פה שינוי, כי יש בכוחו לעשות שינוי, לצערי זה לא רק שלא קורה, ההפך, זה נהיה חמור יותר.
בכר לקח כאן אליפויות עם חלק התקפי של נואקמה, מליקסון, בוזגלו, ברדה, בן שהר, ראדי שתרם מהקישור, אליפות אחת עם חנן ממן בשיאו ואורן ביטון בשיאו כמגן תוקף.
בכר לקח אליפויות בחיפה עם אצילי, שרי, חזיזה, רוקאביצה, דין דוד, לאחר מכן דיא סבע, ועם תרומה התקפית של אבו פאני מהאמצע וקורנו כמגן תוקף.

איפה זה ואיפה הכלים של ברדה בשנים האחרונות?
קל לדבר על מוגבלות התקפית כשאתה צריך להמר על זרים בהתקפה בגלל התקציב ולהתפשר הרבה פעמים על ישראלים בדרג 2 או 3 בליגה.
אפשר לחשוב שמאמן אחר היה הופך את אנסה לנואקמה, את בדש לאצילי ואת קלימלה לזהבי.

מהסגל הנוכחי אפשר לייצר יותר התקפית (זה גם יבוא במחיר של לספוג יותר שערים כמובן), אבל עדין אנחנו מאוד מוגבלים התקפית מבחינת הכלים שיש לנו בהשוואה לציפיות שיש מהקבוצה בכל קיץ.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
24 דצמבר 2023, 11:16
בכר לקח כאן אליפויות עם חלק התקפי של נואקמה, מליקסון, בוזגלו, ברדה, בן שהר, ראדי שתרם מהקישור, אליפות אחת עם חנן ממן בשיאו ואורן ביטון בשיאו כמגן תוקף.
בכר לקח אליפויות בחיפה עם אצילי, שרי, חזיזה, רוקאביצה, דין דוד, לאחר מכן דיא סבע, ועם תרומה התקפית של אבו פאני מהאמצע וקורנו כמגן תוקף.

איפה זה ואיפה הכלים של ברדה בשנים האחרונות?
קל לדבר על מוגבלות התקפית כשאתה צריך להמר על זרים בהתקפה בגלל התקציב ולהתפשר הרבה פעמים על ישראלים בדרג 2 או 3 בליגה.
אפשר לחשוב שמאמן אחר היה הופך את אנסה לנואקמה, את בדש לאצילי ואת קלימלה לזהבי.

מהסגל הנוכחי אפשר לייצר יותר התקפית (זה גם יבוא במחיר של לספוג יותר שערים כמובן), אבל עדין אנחנו מאוד מוגבלים התקפית מבחינת הכלים שיש לנו בהשוואה לציפיות שיש מהקבוצה בכל קיץ.
מה זה קשור למה טענתי.
אתה כאילו בא בתגובות על אוטומט בלי לקרוא מה האחר רושם?
מה ברדה עושה כדי לשפר את הניהול בהפועל ב"ש? מה ברדה עושה כדי שהמועדון הזה ילך קדימה?
למה הוא לא נכנס, הופך שולחן, ואומר שאם זה ממשיך ככה זה לא בשבילו והוא הולך הביתה?

ומקצועית, גם אם אתעלם מהחלק של ברדה בבניית הסגל, הוא יותר מפריע מאשר עוזר לשחקנים משחק אחרי משחק.
השחקנים שציינת הם כל כך גדולים כי בכר עזר להם להיות כאלה.
אף אחד לא ביקש להפוך את אנסה לטוני, תפסיק כבר עם ההודעות האלה שמזלזלות בצד השני.

רוקאביצה כבר היה אצל ברדה והוא נתלה בכיכר העיר בחשד שהוא סייען של חיפה. מבטיח לך שגם דוד יזכה פה לאותו מעמד.
ככה זה במשחק הקבוצתי של הפועל ב"ש.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
24 דצמבר 2023, 11:25
מה זה קשור למה טענתי.
מה ברדה עושה כדי לשפר את הניהול בהפועל ב"ש? מה ברדה עושה כדי שהמועדון הזה ילך קדימה?
למה הוא לא נכנס, הופך שולחן, ואומר שאם זה ממשיך ככה זה לא בשבילו והוא הולך הביתה?

ומקצועית, גם אם אתעלם מהחלק של ברדה בבניית הסגל, הוא יותר מפריע מאשר עוזר לשחקנים משחק אחרי משחק.
אף אחד לא ביקש להפוך את אנסה לטוני, תפסיק כבר עם ההודעות האלה שמזלזלות בצד השני.

רוקאביצה כבר היה אצל ברדה והוא נתלה בכיכר העיר בחשד שהוא סייען של חיפה. מבטיח לך שגם דוד יזכה פה לאותו מעמד.
רוקאביצה עד לפציעה כאן היה בסדר גמור וגם הגיע לדעתי לדו ספרתי. לאחר הפציעה הוא היה פחות טוב ועובדתית גם אצל חיפה עונה לאחר מכן הוא היה פחות טוב.

ברדה הפך את יחזקאל מקיצוני שגורם לך לרצות לדפוק את הראש בקיר מתסכול בכל פעם שהוא מקבל את הכדור למגן נבחרת ישראל.
הוא הפך את חטואל משחקן שבדרך לליגות הנמוכות לשחקן שאולי יגיע לאירופה.
הוא הפך את גורדנה משחקן שלא נספר על ידי רוני לוי לשחקן שהיה קריטי ביכולת שלנו להשתחרר ולהניע כדור חכם ולשחקן שנכנס לנבחרת העונה.
גם את ג'אנח אליניב מקדם בצורה יפה, וגם ספר נותן תחת ברדה אולי את העונה הטובה בקרירה שלו.

ברדה הוא כרגע כישלון השנה, לא חושב שיש ספק בכלל, אבל ככל שהזמן עובר אני חושב שיותר ויותר אנשים מבינים שזה המון בגלל הכלים שיש לו.
גם בשנה שעברה, וגם בעונת הגביע, הכלים היו מוגבלים יחסית לציפיות.
ושוב אני שולח אותכם לעשות השוואה לכלים ההתקפים בחיפה ואפילו מכבי באותה תקופה ולהבין עד כמה אליניב ממקסם את הסגלים המוגבלים שהיו כאן.

למה אליניב לא הופך שולחן? כמו הסיבה שבכר לא הפך שולחן. חיבור למועדון ולקהילה. זה לא איזה איביץ' שאין לו חיבור רגשי למקום ושיברח ברגע שתהיה לו הזדמנות, הפועל באר שבע חשובה לאליניב וזה הרבה מעבר ליחסי מאמן קבוצה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:
24 דצמבר 2023, 11:25
מה זה קשור למה טענתי.

זאת האכזבה הכי גדולה שלי מברדה.
הוא בובה. אומר אמן על כל ההנחתות שנופלות עליו.
כזאת גישה לא תקדם את המועדון הזה.
זה נכון גם למר מנכ"ל שאולי היו לו הרבה רעיונות טובים, אבל בסופו של יום כולם מתיישרים עם ההיא שיושבת בראש ולא מצליחים להשפיע עליה.

המועדון הזה מוכר כרגע אשליות לאוהדים שלו.
אין שום דרך אחרת לתאר את זה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
24 דצמבר 2023, 11:54
זאת האכזבה הכי גדולה שלי מברדה.
הוא בובה. אומר אמן על כל ההנחתות שנופלות עליו.
כזאת גישה לא תקדם את המועדון הזה.
זה נכון גם למר מנכ"ל שאולי היו לו הרבה רעיונות טובים, אבל בסופו של יום כולם מתיישרים עם ההיא שיושבת בראש ולא מצליחים להשפיע עליה.

המועדון הזה מוכר כרגע אשליות לאוהדים שלו.
אין שום דרך אחרת לתאר את זה.
שמעתי את אותם הדברים על בכר ואסי רחמים. כמו ברדה, שלושתם אנשים שהצליחו כאן, שלושתם נחשבים אנשים שבאופי שלהם הם אנשי מערכת, תמיד ייקחו את האשמה עליהם, מאוד לויאליים.
בסוף כשיש לך חיבור עם הקהילה והמועדון, ואתה נמצא במקום שאתה אוהב, אז אתה צריך להחליט האם אתה מתנהל בצורה של שחור או לבן, הכל או כלום, או לפעמים גם מתפשר ומקבל את הצדדים הפחות טובים.
וכן, יש לזה מחיר, כמו השנה שברדה מקבל את כל האש ודי ברור שבסיום העונה ואולי גם לפני, אם לא יהיה שינוי גדול, הוא יהיה היחידי שיקבל את האש והביקורת, והיחידי שהכישלון יהיה על השם שלו, והטענה תהיה שאם הוא יתפטר הכל ישתנה.
אני כאן כדי לנסות לגרום לאנשים להסתכל על התמונה הגדולה, אבל לאור חרדת הנטישה די ברור שזה לא יקרה, ושהכל יפול עליו בדיוק כמו שהכול נפל על בכר בזמנו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מה?בכר ידע למשוך כספים והחתמות יקרות באופן יחסי גם מאלונה וגם משחר.
הוא מאסטר בזה.

למוניטין יש קשר לזה. מאמן מעוטר ומאמן רוקי לא שווי ערך גם מבחינת הביטחון של בעל הבית כלפיהם.

שלח תגובה