ג'ון אוגו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: ג'ון אוגו

שליחה על ידי אדום זקן »

היסטריה רבתי.
כנראה קצת התבלבלתם.
לא נורא נעשה סדר.
הפועל בש מתנהלת עפי תקציב ולא ע"י גחמות פרטיות,רחשי הציבור ודעת הקהל.
להגיד שגם אוגו וגם טוני לא מרוויחים בהתאם למעמדם ויכולתם זו גניבת דעת.
כולם יודעים ומבינים את מעמדם ומשלמים להם עפי היכולת התקציבית של המועדון.
אם היו רוצים היו שמים ז** על שניהם ולא משדרגים אותם בשקל בשלוש השנים האחרונות.
גון אוגו התחיל עם 100 אלף לעונה וקפץ כמעט ל400 אז איפה כאן "ההירדמות" בדיוק.
טוני התחיל עם 250 וכבר נושק ל600 תוך שנתיים.
גם למועדון הפועל בש יש גבולות שאי אפשר לחצות.
אנחנו זה לא מכבי תא ששם הכסף נוזל כמו מים מספונסרים וחסויות,כאן הנטל נופל בסוף בסוף על בן אדם אחד.
אנחנו המועדון השלישי בגודלו תקציבית בליגה ועם 3 אליפויות רצופות.
אשמח אם מישהו ייתן לי רק דוגמא אחת של קבוצה מליגה אחרת בעולם שהיא לא בעלת התקציב הגדול בליגה ולוקחת אליפויות ברצף.
אם גון רוצה להישאר שיישאר,אם הוא רוצה ללכת ליגה היוונית גם בסדר,רק לא לגנוב דעת ולהגיד שהוא הולך לקבל כפול בחוץ,זה חא יקרה.
ויטור הגיע לכאן מאותה אאק ותהיו בטוחים שמה שמשך אותו לכאן זה קודם כל הכסף.
אם הקבוצה החליטה שהיא לא מציעה חוזים ארוכים לשניים(וכרגע זה רק ספקולציות) כנראה שזה משהו שמגיע גם מהצוות המקצועי על אחת כמה שהמאמן רק עכשיו האריך חוזה.
כנראה שיש דברים שאנחנו לא יודעים ומודעים.
אם נאבד אותו לקבוצה בארץ אז זאת באמת חלמאות,אבל אם יילך לחול תעודת כבוד בשבילנו וזמן להתקדם הלאה עם כמה שזאת מכה מקצועית כבדה וזאת אכן מכה,אבל גם מבחן גדול למועדון כמועדון חזק ויציב.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

עם ההצלחה (והכסף שמתקבל מאותה הצלחה) התקציב גודל וככה גם המשכורות.
לפני שנתיים, ארבע שנים ושש שנים לא היו חותמים כאן זרים עם שכר של חמש מאות ושש מאות אלף יורו לעונה ולא היינו רוכשים ישראלים במחירים של מיליון יורו וצפונה ומשלמים גם להם שכר של מאות אלפי יורו.
מי שרוצה להמשיך ולהגיע למפעלים האירופאים בשביל לקבל הזדמנות להרוויח את הכסף הגדול (לא לדבר על הכסף שמתקבל במקרה של שלב הבתים באלופות/באירופה) צריך להציב קבוצה באיכות המקצועית הנדרשת וצריך לשמור על הנכסים המקצועיים שלו כשבשנים האחרונות טוני וג'ון הם הבסיס האיכותי לקבוצה המצליחה שלנו.
אם משלמים לקוואנקה 600 אלף יורו רק בגלל הרזומה בעבר אז אפשר לשלם סכומים באותו איזור לשחקנים שמגיע להם לאור התרומה המקצועית שלהם לקבוצה והצורך המקצועי שלנו באותם שחקנים בעתיד.
מי שמצהיר על רצון להגיע לליגת האלופות במסיבת העיתונאים וקובע אותו כיעד צריך לדעת גם להפוך את הדיבורים למעשים וזה אומר קודם כל להשאיר את ג'ון את טוני בקבוצה.
כמובן שאם הייתה איזה הצעה חסרת תקדים על השולחן מבחינת כסף או מוניטין של הקבוצה שמתעניינת אז זה כבר סיפור אחר. אבל למכור את אוגו תמורת מיליון או מיליון וחצי יורו זאת טעות חמורה והעובדה ששני הזרים הכי דומיננטיים אצלנו ובישראל בלא יודע כמה השנים האחרונות מגיעים לשנה אחרונה בחוזה זה כבר על בסיס המחדל, בטח כשלפי הפרסומים הם דורשים סכומים שיותר נמוכים מהסכומים שהרוויח שחקן מספרד רק כי לפני הרבה שנים הרשים חצי שנה בברצלונה.

נ.ב
אם ברק מבחינה מקצועית לא מעוניין בג'ון/טוני (קשה לי להאמין) זה כבר משהו אחר, אז לא מדובר במחדל אלא סתם בטעות מקצועית גדולה, כי קשה לי להאמין שנצליח להנחית בשנים הקרובות שחקנים ברמה הזאת.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אסכם את זה במילים קצרות נוכח ההיסטריה המוזרה פה.
גון אוגו הוא שחקן חשוב במערכת,
אבל אם אלונה והמועדון יחליטו שזה הזמן להמשיך הלאה, אני סומך עליהם בעיניים עצומות.
מאמין שלכל דבר יש סיבה גם אם היא לא ידועה לנו, שלכל אחד יש מחליף, גם אם הוא שחקן מפתח בקישור, ושימצאו שחקן לא פחות טוב ממנו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:עם ההצלחה (והכסף שמתקבל מאותה הצלחה) התקציב גודל וככה גם המשכורות.
לפני שנתיים, ארבע שנים ושש שנים לא היו חותמים כאן זרים עם שכר של חמש מאות ושש מאות אלף יורו לעונה ולא היינו רוכשים ישראלים במחירים של מיליון יורו וצפונה ומשלמים גם להם שכר של מאות אלפי יורו.
מי שרוצה להמשיך ולהגיע למפעלים האירופאים בשביל לקבל הזדמנות להרוויח את הכסף הגדול (לא לדבר על הכסף שמתקבל במקרה של שלב הבתים באלופות/באירופה) צריך להציב קבוצה באיכות המקצועית הנדרשת וצריך לשמור על הנכסים המקצועיים שלו כשבשנים האחרונות טוני וג'ון הם הבסיס האיכותי לקבוצה המצליחה שלנו.
אם משלמים לקוואנקה 600 אלף יורו רק בגלל הרזומה בעבר אז אפשר לשלם סכומים באותו איזור לשחקנים שמגיע להם לאור התרומה המקצועית שלהם לקבוצה והצורך המקצועי שלנו באותם שחקנים בעתיד.
מי שמצהיר על רצון להגיע לליגת האלופות במסיבת העיתונאים וקובע אותו כיעד צריך לדעת גם להפוך את הדיבורים למעשים וזה אומר קודם כל להשאיר את ג'ון את טוני בקבוצה.
כמובן שאם הייתה איזה הצעה חסרת תקדים על השולחן מבחינת כסף או מוניטין של הקבוצה שמתעניינת אז זה כבר סיפור אחר. אבל למכור את אוגו תמורת מיליון או מיליון וחצי יורו זאת טעות חמורה והעובדה ששני הזרים הכי דומיננטיים אצלנו ובישראל בלא יודע כמה השנים האחרונות מגיעים לשנה אחרונה בחוזה זה כבר על בסיס המחדל, בטח כשלפי הפרסומים הם דורשים סכומים שיותר נמוכים מהסכומים שהרוויח שחקן מספרד רק כי לפני הרבה שנים הרשים חצי שנה בברצלונה.

נ.ב
אם ברק מבחינה מקצועית לא מעוניין בג'ון/טוני (קשה לי להאמין) זה כבר משהו אחר, אז לא מדובר במחדל אלא סתם בטעות מקצועית גדולה, כי קשה לי להאמין שנצליח להנחית בשנים הקרובות שחקנים ברמה הזאת.
המשפט הראשון שלך לא מחזיק מים,החוזים שלהם שודרגו פעמיים ושלוש בבמאות אחוזים בסהכ.
אם גון יעזוב או לא,ההיסטריה כאן היא מוגזמת מאוד מאוד מאוד.
ככה זה קבוצת כדורגל,עובדת על מחזוריות.
תקופות טובות יותר,טובות פחות,שחקנים באים,שחקנים הולכים.
על כל מה שרשמת כאן אני יכול להגיד לך שאחת הטעויות המרכזיות של מכבי תא והם אומרים את זה לא אני,זה העובדה שאחרי האליפות השלישית לא ריעננו שם את הסגל.
הפועל בש כמו שזה נראה עושה את זה ועושה את זה נכון.
בשנה שעברה הגיע שלד ישראלי לשנים הבאות,העונה זה הזרים.
גם מאוד מפתיע אותי שאתה זה שעף כאן על מערכת הסקאוטינג שלנו לא מאמין בה שתמצא את המחליפים הראויים.
נערך לאחרונה על ידי אדום זקן ב 29 יוני 2018, 16:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב: גם מאוד מפתיע אותי שאתה זה שעף כאן על מערכת הסקאוטינג שלנו לא מאמין בה שתמצא את המחליפים הראויים.
...ובקיץ שעבר אמר שיביאו זר בכסף של בוזגלו שלא היה כמותו בישראל.

מה נשתנה הקיץ הזה מושון?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הפועל באר שבע איבדה בשנה האחרונה את מאור בוזגלו, אובדיו הובאן, אליניב ברדה, ומהראן ראדי, שחקנים עם תרומה מקצועית וחברתית משמעותית. לאף אחד מהם לא הגיע מחליף ברמתו, אם בכלל.

מי שחושב שאפשר להמשיך לאבד נכסים באהלן אהלן מבלי לייצר תחליפים באותה הרמה ובמקביל לרוץ בצמרת כאילו שדבר לא השתנה, כנראה שעדיין שיכור מחגיגות 3 האליפויות האחרונות.
לא לעולם חוסן.

ואגב, לא ראיתי כאן היסטריה.
בסך הכל דעות לגיטימיות בעד ונגד.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

Sir Alex Ferguson כתב:אם טוני וג'ון מגיעים לקיץ הנוכחי כשהם בשנה אחרונה לחוזה אז במועדון לא למדו כלום ממקרה העזיבה של מליקסון לפולין בזמנו.
במקום לתת לשחקן את השכר שמגיע לו (וג'ון וטוני כרגע עומדים על חוזים שלא משקפים את הערך האמיתי שלהם, שניים מהזרים הכי גדולים שהיו בישראל מאז ומעולם) הם משאירים את השחקן עם ספקות ואז הדבר הראשון שהשחקן עושה הוא לבקש מהסוכן למצוא לו מועדון אחר כדי להבטיח שכר ראוי, וברגע שזה קורה, אז לא רק שיש פער גדול בין החוזה הקיים אצלנו לחוזה שמציעים לו אלא גם קיים הסיכוי שתמצא קבוצה שתניח לו על השולחן הצעה שאי אפשר להשוות לו גם אם נרצה.
אם ג'ון וטוני היו חותמים על חוזים חדשים בקיץ שעבר או בינואר שעבר, אז לא היינו שומעים על עניין מקבוצות אחרות, וגם אם היה עניין, ההפרשים בחוזים היו יותר קטנים. לך תתמוודד עכשיו עם מועדון שמציע לג'ון פי 2 שכר מהחוזה שמרוויח אצלנו פלוס חוזה לתקופה ארוכה יותר.
ברגע שאתה לא עומד על המשמר ומשאיר פתח לשחקן לספקות והצעות ממקומות אחרים, אתה יכול אחרי זה לשלם על זה מחיר כבד, כי ברגע שהדלת נפתחה גם אם תרצה (תחליט בסוף כן להציע חוזה חדש ומשודרג) אולי לא תצליח לסגור אותה.

ובקשר לסיסמא של "לכל שחקן יש תחליף", שחקנים כמו ג'ון וטוני מגיעים לישראל פעם בעשור לפעמים גם לוקח יותר זמן להביא שחקנים ברמות האלה בטח שניים עם חיבור כל כך חזק. להחליף שחקן שהוא עמוד הטווח שלך לא בגלל איזה הצעה מקבוצה אירופאית בכירה או בגלל ירידה חדה ביכולת שלו אלא בגלל שנרדמת על המשמר זה מחדל עצום. מיליון או מיליון וחצי יורו על שחקן עם התרומה של אוגו זה מחדל, לא פחות, בסכומים האלה לא נמצא שחקן באותה רמה או אפילו קרוב לזה (תשאלו את מכבי חיפה ומכבי תל אביב שמשקיעים כספים גדולים יותר ולא מתקרבים להביא שחקנים ברמה של ג'ון).
!

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

Sir Alex Ferguson כתב:עם ההצלחה (והכסף שמתקבל מאותה הצלחה) התקציב גודל וככה גם המשכורות.

נ.ב
מסכים ב100 אחוז.
אני לא מאמין שנוכל למצוא מחליפים ראויים להם, וגם אם כן יקח להם זמן להתאקלם בעוד אנחנו צריכים אותם גם למוקדמות ליגת האלופות.

צריכים לעשות כל מה שאפשר (והוא ריאלי, לא מתכוון שיתנו להם צ'ק פתוח) כדי שהם יישארו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:הפועל באר שבע איבדה בשנה האחרונה את מאור בוזגלו, אובדיו הובאן, אליניב ברדה, ומהראן ראדי, שחקנים עם תרומה מקצועית וחברתית משמעותית. לאף אחד מהם לא הגיע מחליף ברמתו, אם בכלל.

מי שחושב שאפשר להמשיך לאבד נכסים באהלן אהלן מבלי לייצר תחליפים באותה הרמה ובמקביל לרוץ בצמרת כאילו שדבר לא השתנה, כנראה שעדיין שיכור מחגיגות 3 האליפויות האחרונות.
לא לעולם חוסן.

ואגב, לא ראיתי כאן היסטריה.
בסך הכל דעות לגיטימיות בעד ונגד.
מה זה לייצר תחליפים?
הרי בשנה שעברה הביאו לכאן בכל תרועה רמה שניים שלקחו כאן מליון יורו וכולם היו בטוחים שמדובר בשדרוג.
תחליפים מייצרים תוך כדי תנועה ולא במכה אחת.
שנה שעברה זה התחיל,השנה זה ממשיך.
אם נרצה או לאו זו המציאות.
הרי בוא נדהר תאכלס,בוא נגיד שגון רוצה לעזוב ופיתית אותו עם שכר גבוה יותר במטרה להגיע לליגת האלופות,נניח וזה לא קרה,האם אתה חושב שלא תקרא ידיעות כל שני וחמישי שהוא רוצה לעזוב?
טוני כבר מגיע לשכר של יותר מחצי מליון יורו,לאן עוד אפשר לשדרג אותו?
הרי חוץ מליגת האלופות איזה פיתוי יש לך לתת לשחקן שמשחק בליגה הישראלית?
אני בדעה שהכל עורבא פרח,גון לא יילך לשום מקום,אבל גם אם כן לא חרב העולם,מערכת רצינית תמיד בונה את היום של אחרי.
גם לא הבנתי את המשפט "שיכורים מ3 אליפויות".
מה הקשר? אנחנו ריאליים,יגיע היום ששניהם יילכו מכאן.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני דווקא חושב שגון וטוני זה בדיוק סוג השחקנים שכן אפשר להשאיר.
גם מבחינת גיל וגם מבחינת רמה, כנראה שהם לא יקבלו הצעות מטורפות שאי אפשר להתחרות בהן. מנגד, על הליגה הישראלית הם גדולים.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לא יודע איך לאכול את הידיעה הזאת....

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הוא מת להישאר פה
רק רוצה שיפתחו לו את החוזה וישדרגו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב: מה זה לייצר תחליפים?
הרי בשנה שעברה הביאו לכאן בכל תרועה רמה שניים שלקחו כאן מליון יורו וכולם היו בטוחים שמדובר בשדרוג.
תחליפים מייצרים תוך כדי תנועה ולא במכה אחת.
שנה שעברה זה התחיל,השנה זה ממשיך.
אם נרצה או לאו זו המציאות.
הרי בוא נדהר תאכלס,בוא נגיד שגון רוצה לעזוב ופיתית אותו עם שכר גבוה יותר במטרה להגיע לליגת האלופות,נניח וזה לא קרה,האם אתה חושב שלא תקרא ידיעות כל שני וחמישי שהוא רוצה לעזוב?
טוני כבר מגיע לשכר של יותר מחצי מליון יורו,לאן עוד אפשר לשדרג אותו?
הרי חוץ מליגת האלופות איזה פיתוי יש לך לתת לשחקן שמשחק בליגה הישראלית?
אני בדעה שהכל עורבא פרח,גון לא יילך לשום מקום,אבל גם אם כן לא חרב העולם,מערכת רצינית תמיד בונה את היום של אחרי.
גם לא הבנתי את המשפט "שיכורים מ3 אליפויות".
מה הקשר? אנחנו ריאליים,יגיע היום ששניהם יילכו מכאן.
אמרת בעצמך, תחליפים מייצרים בהדרגה ולא במכה אחת.
אי אפשר להחליף את כל השלד של הקבוצה תוך שנה ולצפות שמשהו טוב ייצא מזה.
אנחנו לא מדברים כאן על שכירי חרב דוגמת קואנקה. מדובר בשניים מהזרים הכי מחוברים ששיחקו פה מאז ומעולם. תאמין לי ששניהם ישמחו להישאר. זה לא שהם מחזיקים באיזו הצעה שאי אפשר לסרב לה.

בתחושה שלי דווקא המועדון עדיין לא החליט כיצד לנהוג בשניים האלה. מפחדים מסיבות כאלו ואחרות להאריך להם חוזה.
מבין את כל השיקולים, ועדיין חושב שזו תהיה טעות קשה לוותר עליהם.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: אמרת בעצמך, תחליפים מייצרים בהדרגה ולא במכה אחת.
אי אפשר להחליף את כל השלד של הקבוצה תוך שנה ולצפות שמשהו טוב ייצא מזה.
אנחנו לא מדברים כאן על שכירי חרב דוגמת קואנקה. מדובר בשניים מהזרים הכי מחוברים ששיחקו פה מאז ומעולם. תאמין לי ששניהם ישמחו להישאר. זה לא שהם מחזיקים באיזו הצעה שאי אפשר לסרב לה.

בתחושה שלי דווקא המועדון עדיין לא החליט כיצד לנהוג בשניים האלה. מפחדים מסיבות כאלו ואחרות להאריך להם חוזה.
מבין את כל השיקולים, ועדיין חושב שזו תהיה טעות קשה לוותר עליהם.
אני מסכים מאוד.
אך יחד עם זאת צריך תמיד לקחת בחשבון שהכל יכול לקרות ולהיות מוכנים לכך.
ואני מדבר בעיקר עלינו האוהדים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: ...ובקיץ שעבר אמר שיביאו זר בכסף של בוזגלו שלא היה כמותו בישראל.

מה נשתנה הקיץ הזה מושון?
שעונה שעברה היינו עם 6 זרים שכל אחד מהם בינגו עד שהגעת למצב שאתה נאלץ לשחרר את לוסיו בשביל סוארס כשחצי מהפורום כאן רצה לאזרח את סוארס.
הקיץ אתה רק עם שלושה זרים איכותים מהם אחד פצוע עד נובמבר עם סימן שאלה מעליו, אז לשחרר אחד או את שני הזרים היחידים שהם באנקר השנה? לדעתי מדובר בטעות גדולה.
מאמין במערכת הסקאוטינג אבל לא עדי כדי כך שיצליחו להביא השנה שלושה זרים תותחים לא לדבר על ארבעה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה