אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
Re: אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
טוב אז אחרי שלא פתח גם היום, די ברור שקוזוך לא רוצה אותו יותר.
אני מאמין שהמועדון מחכה להצעה של רכישה שלו בסכום טוב ולדעתי זו גם הסיבה שדברים מתעכבים עם הבלם הזר.
אם יצליחו למכור את ספר יביאו בלם וקיצוני זרים, אם לא יצליחו יש פה דילמה למועדון האם באמת כבר יותר נחוץ לנו בלם זר או דווקא קיצוני/חלוץ זרים.
אני מאמין שהמועדון מחכה להצעה של רכישה שלו בסכום טוב ולדעתי זו גם הסיבה שדברים מתעכבים עם הבלם הזר.
אם יצליחו למכור את ספר יביאו בלם וקיצוני זרים, אם לא יצליחו יש פה דילמה למועדון האם באמת כבר יותר נחוץ לנו בלם זר או דווקא קיצוני/חלוץ זרים.
אבוי לנו אם עדיין יש דילמה . אין שאלה בכלל שקודם כל בלם . אוטוטו אתה בפלייאוף של 10 משחקים שאין בהם פראייריות ושידעו לנצל רפיון הגנתי .ran כתב: ↑16 ינואר 2025, 01:32טוב אז אחרי שלא פתח גם היום, די ברור שקוזוך לא רוצה אותו יותר.
מעמדו של ספר כן או לא משפיע רק על חיזוק בכנפיים .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מוטור לובין הפולנית מגבירה את הניסיונות לצרף את ספר, הגדילה את ההצעה להשאלה עם אופציה של 400 אלף יורו, לעומת ההצעה הקודמת של 300 אלף יורו. בבאר שבע עדיין מסרבים
כלפי בטלגרם
https://t.me/kalfinews
מסרבים בצדק. מחיר ביזיוני. עדיף כבר להשאיל בלי אופציה.
כלפי בטלגרם
בכמה אתה חושב שנמכור שחקן ספסל שבקושי משחק ש400 זה סכום ביזיוני?
במיוחד אם בחצי השני של העונה יקרה לו כמו עונה שעברה והמספרים יצנחו.
מיליון אני לא חושב שנקבל באף תסריט, 600-700 זה סכום סביר ביחס לסכום שנרכש.
במיוחד אם בחצי השני של העונה יקרה לו כמו עונה שעברה והמספרים יצנחו.
מיליון אני לא חושב שנקבל באף תסריט, 600-700 זה סכום סביר ביחס לסכום שנרכש.
- ForeverRed
טעות להשאיל עם אופציה בינואר, לליגה שהוא לא מכיר ועוד בסכום כל כך נמוך. יש מצב שזה פחות ממה ששילמנו עליו.
להשאיל את ספר אפשר בחמש דקות וליעד יותר אטרקטיבי שיקל עליו התאקלמות ויעלה את הערך שלו. זה הכיוון שהייתי מחפש אם אין קונה רציני.
להשאיל את ספר אפשר בחמש דקות וליעד יותר אטרקטיבי שיקל עליו התאקלמות ויעלה את הערך שלו. זה הכיוון שהייתי מחפש אם אין קונה רציני.
אאל״ט זה הסכום שאנחנו בעצמנו רכשנו את ספר... בלי להניח הצעה לפחות פי 2 הם יכולים להתקדם הלאה.
זה שחקן צעיר עם דרכון אירופי ששווה את ה-10-15 שערים ובישולים בליגת העל, שחקנים פחות טובים ממנו יצאו מהליגה בסכומים כפולים
זה שחקן צעיר עם דרכון אירופי ששווה את ה-10-15 שערים ובישולים בליגת העל, שחקנים פחות טובים ממנו יצאו מהליגה בסכומים כפולים
800 א׳ או שיתקדמוMelikson24 כתב: ↑17 ינואר 2025, 23:11מוטור לובין הפולנית מגבירה את הניסיונות לצרף את ספר, הגדילה את ההצעה להשאלה עם אופציה של 400 אלף יורו, לעומת ההצעה הקודמת של 300 אלף יורו. בבאר שבע עדיין מסרבים
כלפי בטלגרם
איפה יעקב שחר הרומני שיחזיר אותו כליגיונר החם של ינואר לרומניה ??? רק אצלנו יש את הקטע של ליגיונרים ??
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
בסכומים כאלו עדיף ללכת על השאלה יבשה ולקוות שהכל יילך לו טוב.
בכל מקרה הילד כבר לא כזה ילד. הוא יסיים את העונה כבן 25. אקזיט לא יהיה פה, אם יצליחו למכור ב600-800 זה יפה.
בכל מקרה הילד כבר לא כזה ילד. הוא יסיים את העונה כבן 25. אקזיט לא יהיה פה, אם יצליחו למכור ב600-800 זה יפה.
מי יתן לכם 800?
לשחרר ונקווה שהתחילו לחפש מחליף ולא איגור
לשחרר ונקווה שהתחילו לחפש מחליף ולא איגור
- Melikson24
מה מוזר?Melikson24 כתב: ↑18 ינואר 2025, 13:26בנושא אחד אתה מתמרמר על שכר גבוה מדי(330 אלף כולל בונוסים זה לא שכר גבוה) לשחקן מסוים בנושא אחר אתה אומר מה יתן "לנו" 800 אלף דולר.
קצת מוזר הייתי אומר.
לא תקבל 800 על שחקן ספסל. דבר איתי כשזה יקרה
ו330 על איגור זה יקר לטעמי
בגלל שלא תקבל 800 או יותר ואין לך עודף אז לסנדל את עצמך ל3 שנים על איגור זו טעות. אלה אם כן יש כסף אז הכל טוב
הוא לא כתב מה ייתן לנו הסכום אלא מי ישלם לנו סכום כזהMelikson24 כתב: ↑18 ינואר 2025, 13:26בנושא אחד אתה מתמרמר על שכר גבוה מדי(330 אלף כולל בונוסים זה לא שכר גבוה) לשחקן מסוים בנושא אחר אתה אומר מה יתן "לנו" 800 אלף דולר.
קצת מוזר הייתי אומר.
- Melikson24
אתם רוצים שאעשה לכם רשימה של שחקנים שנמכרו במיליון פלוס?אתם תופתעו איזה פחי אשפה יש ברשימה.
אנחנו חייבים להפסיק את המנהג המגונה הזה למכור בשקל וחצי.
אם אין הצעה מספקת אז להשאיל ללא אופציה. במקרה הגרוע שום דבר לא ישתנה במצבו ובמקרה הטוב הוא יעשה עונה טובה ותגיע הצעה טובה.
לא פוסל שהוא יעשה את הדרך ההפוכה לנתניה.
אנחנו חייבים להפסיק את המנהג המגונה הזה למכור בשקל וחצי.
אם אין הצעה מספקת אז להשאיל ללא אופציה. במקרה הגרוע שום דבר לא ישתנה במצבו ובמקרה הטוב הוא יעשה עונה טובה ותגיע הצעה טובה.
לא פוסל שהוא יעשה את הדרך ההפוכה לנתניה.
- ForeverRed
לאבוקסיס אין מה לעשות עם שחקן כמו ספר.