ניב זריהן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: ניב זריהן

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

maxkid22 כתב: חחח סאבו במקסימום
יותר טוב מסאבו.
סאבו כבש שער אחד מרחוק מולנו בשנתיים האחרונות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ושוב, ניצוצות של כוכב כדורגל.
מסוכן מאד לשער וחושב תמיד לעומק.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

Totti כתב:ושוב, ניצוצות של כוכב כדורגל.
מסוכן מאד לשער וחושב תמיד לעומק.
עדיף על האסיילבנק ללא ספק
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אלדר כתב: אני מכיר את זריהן עוד שהיה ילד באשדוד.

תאמינו לי. גם אם הוא יחתוך 40 פעמים לשמאל. באותו משחק ועל אותו מגן
עדיין זה יעבוד כל פעם מחדש.
ככה היה וככה יהיה.
.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

לא משנה כמה ניצוצות הוא ייתן, אם ימשיך להיות טיפש ולהחנק אחרי 3 ספרינטים רצוף, הוא יסיים בהפועל כפר סבא.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:לא משנה כמה ניצוצות הוא ייתן, אם ימשיך להיות טיפש ולהחנק אחרי 3 ספרינטים רצוף, הוא יסיים בהפועל כפר סבא.
די נו

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

zivmay כתב:לא משנה כמה ניצוצות הוא ייתן, אם ימשיך להיות טיפש ולהחנק אחרי 3 ספרינטים רצוף, הוא יסיים בהפועל כפר סבא.
דווקא הוא רץ המון ועזר יפה בהגנה. לא צריך לחפש בכוח את השלילי, זריהן ברף התקדמות יפה ומגיעה לו מילה טובה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גיא חניה כתב: דווקא הוא רץ המון ועזר יפה בהגנה. לא צריך לחפש בכוח את השלילי, זריהן ברף התקדמות יפה ומגיעה לו מילה טובה.
1+

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

צריך לנסות לתת לו להגביה קרנות ובעיטות חופשיות.
אני חושב שזה גם יוסיף לו ביטחון.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

כששחקן עושה לחץ נכון הוא יכול להרוויח את הכדור או בצורה ישירה אם יחטוף אותו, או בצורה עקיפה אם בעקבות הלחץ היריב יאלץ למסור לא טוב, או יפסיד את הכדור לשחקן הבא שתוקף.
למען האמת כל הקבוצה עושה את זה הרבה יותר טוב סוף סוף, זה לא מקרי שהנקודות מגיעות במקביל
אבל אם אני צריך לשים את האצבע על תכונות שלא ראינו ממנו עד היום, אז את זה ניב שיפר דרמטית.
מבחינת שפת גוף אגרסיביות ונחישות, כיום הוא בין הלוחצים הטובים ביותר בקבוצה גם אתמול וגם שבוע שעבר, הרוויח את המקום שלו.
כיום הוא שחקן הרבה יותר שלם ממה שהיה כשהגיע, הלוואי וימשיך ככה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אתמול הפנדל התחיל אחרי חטיפת כדור שלו, היה לו גם חוסר מזל בבעיטה שהלכה למשקוף, יש לו עוד דרך לעבור (הכושר הגופני עדין לקוי מאוד, דקה אחרי החילוף של ממן היה ברור שהוא מתקשה ושהחילוף שלו זה עניין של זמן עוד לפני המתיחה) אבל בהחלט אפשר לראות גרף של שיפור אצלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Sir Alex Ferguson כתב:אתמול הפנדל התחיל אחרי חטיפת כדור שלו, היה לו גם חוסר מזל בבעיטה שהלכה למשקוף, יש לו עוד דרך לעבור (הכושר הגופני עדין לקוי מאוד, דקה אחרי החילוף של ממן היה ברור שהוא מתקשה ושהחילוף שלו זה עניין של זמן עוד לפני המתיחה) אבל בהחלט אפשר לראות גרף של שיפור אצלו.
חייב להגיד לך שאתה ממש לא סימטרי בשיפוט שלך, אותו שחקן עם סורוקה במיקום הלידה היה הופך אצלך למסי הבא... כנל קבהא, אין בעיה לבקר אבל שמור על אחידות בקריטריונים בין כולם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

מה הקשר בין ההודעה המפרגנת שלי לזריהן על השיפור ביכולת להודעה ההזויה שלך? בגלל שהוספתי שיש לו עוד דרך לעבור במיוחד בכל הנוגע לכושר גופני? לא הגיוני לדרוש משחקן בקבוצה ברמה שלנו כושר ליותר מ-60 - 65 דקות? אני גם חושב שהוא לא מספיק יציב ונעלם לפעמים להרבה דקות אבל שוב זה פחות חשוב כרגע, בשלב הנוכחי חשוב שימשיך לקבל דקות וביטחון כדי שנראה עד כמה גבוה הוא יכול להגיע.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dardasmiley כתב:
חייב להגיד לך שאתה ממש לא סימטרי בשיפוט שלך, אותו שחקן עם סורוקה במיקום הלידה היה הופך אצלך למסי הבא... כנל קבהא, אין בעיה לבקר אבל שמור על אחידות בקריטריונים בין כולם.
מסכים שמשה א-סימטרי בדעותיו, לא חושב שבמקרה דנן נאמר משהו בסגנון. סהכ טענות לגיטימיות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אפשר לחשוב כמה שחקני בית כבר יש היום במועדון שאפשר לטעון שאני לא סימטרי בהודעות שלי.
היחידי הוא יוספי שכתבתי על הכניסה שלו מול חדרה כמחליף שהיא הייתה טעות והיה צריך להכניס את ניג׳ל, והיה גם את הפרסום על החזרת שחקני הבית בקיץ ששם כתבתי שלהחליף בינוני ומטה בבינוני ומטה זאת טעות גם אם הבינוני ומטה האחרון הוא שחקן בית.
עכשיו שימשיכו לכתוב הודעות הזויות, במצב הנוכחי שלנו שחקני בית זה פיקציה, יוספי לא באמת שם, אף אחד מהמושאלים כולל עמית ביטון לא הוכיח שהוא שווה יותר מקצה הספסל (חלקם גם את זה לא שווים), היחידי שיכול להשתלב מבחינתי באמת ברוטציה הוא דן ביטון אבל הוא היחידי שהוא לא שלנו מבחינת כרטיס שחקן...

שלח תגובה