רן קוז'וך חתם לשנתיים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
ולחשוב שהיה כאן משתמש שטען שקוז'וך לא טוב ושאלונה טעתה ולמרות כל הביקורת שיש לי על אלונה אמרתי תנו לו צ'אנס, כי ראיתי את הכדורגל הזה לפרקים מתחילת העונה עוד באירופה, זה לא מקרי
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מזל שהפסדנו לו בגמר גביע
אחרת היינו ממשיכים עם ברדה פה וכדורגל מגעיל
אחרת היינו ממשיכים עם ברדה פה וכדורגל מגעיל
- dardasmiley
אח, רן מאמן אדיר עד כה עושה בית ספר לכל מאמן שמגיע מולו.
הוא עושה את זה בזכות עצמו. אין שום ערך בלהזכיר או להקטין את ברדה כל פעם. שמו של ברדה חקוק באותיות קידוש לבנה בהיסטוריית המועדון נקווה שגם שמו של רן יחקק שם
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מסכים איתך לגמרי אבל מה אתה חושב היה קורה בפורום אם קוז'וך היה נכשל?לא היו עושים מזה מטעמים?dardasmiley כתב: ↑14 דצמבר 2024, 18:32אח, רן מאמן אדיר עד כה עושה בית ספר לכל מאמן שמגיע מולו.
הוא עושה את זה בזכות עצמו. אין שום ערך בלהזכיר או להקטין את ברדה כל פעם. שמו של ברדה חקוק באותיות קידוש לבנה בהיסטוריית המועדון נקווה שגם שמו של רן יחקק שם
התשובות אצל המשתמשים שנעלמו.
בתור שחקן כדורגלdardasmiley כתב: ↑14 דצמבר 2024, 18:32אח, רן מאמן אדיר עד כה עושה בית ספר לכל מאמן שמגיע מולו.
בתור מאמן הוא היה כושל ובחירת השחקנים שלו הייתה כושלת והסגנון משחק שלו היה כושל
ובגלל זה הוא לא כאן
- ForeverRed
שימו אותו על נודניק הוא באמת מגזים
אחרי הדחה מאירופה הרבה חשבו שזו היתה טעות להביא אותו.דר אדום בנשמה כתב: ↑14 דצמבר 2024, 18:24ולחשוב שהיה כאן משתמש שטען שקוז'וך לא טוב ושאלונה טעתה ולמרות כל הביקורת שיש לי על אלונה אמרתי תנו לו צ'אנס, כי ראיתי את הכדורגל הזה לפרקים מתחילת העונה עוד באירופה, זה לא מקרי
בכדורגל הישראלי מספיק סגל ישראלי סביר עם 3 זרים שוברי שיוויון ואתה יכול לרוץ בצמרת.
מזמן לא ראיתי מאמן עם טביעת אצבע כל כך מוחשית וברורה על קבוצה כלשהי. רק שלא יעלה לו השתן. אחלה רן!
אתה ממעיט מההשפעה שלו.
מעבר לפגיעה בשלושת הקשרים, היכולת של הקבוצה ללחוץ 90 דקות את היריבות בעיניי מדהימה. זה לא קשור לאיכות הרכש.
הוא אמר בראיון שלו שחייבים לדייק ברכש, אין משפט קלישאתי כמו המשפט הזה אבל במקרה הנ״ל כל כך נכון.
המרקם הקבוצתי שהוא בנה כל כך טוב שלפעמים מרגיש שכל המוסיף גורע ולכן ממש חייב לדייק ברכש.
המרקם הקבוצתי שהוא בנה כל כך טוב שלפעמים מרגיש שכל המוסיף גורע ולכן ממש חייב לדייק ברכש.
בחיי, לא בא לי רכש.
רק בלם זר. זהו.
חחחח כיף לי
לא בא לי לשנות/להוסיף
רק בלם זר. זהו.
חחחח כיף לי
לא בא לי לשנות/להוסיף
מאמן צריך שחקנים, אין ספק בזה בכלל.
אבל הכדורגל שלנו נראה כמו שהוא נראה קודם כי דקה 90+ ביתרון 4-1, והוא רץ בראבק על סטויאנוב שיסגור שם כמו שצריך וילך עד הסוף.
זה הסוד, הרבה יותר מכל רכש.
אבל הכדורגל שלנו נראה כמו שהוא נראה קודם כי דקה 90+ ביתרון 4-1, והוא רץ בראבק על סטויאנוב שיסגור שם כמו שצריך וילך עד הסוף.
זה הסוד, הרבה יותר מכל רכש.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מעניין אותי אם ימשיך לרוץ עם המערך מ2 המשחקים האחרונים בלונג ראן או שנחזור ל433.