בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
שקוף שבכר רוצה להגיע לשמינית גמר הצ'מפיונס עם ב"ש, אחריזה הוא יוכל להתקדם
ההחתמה הכי חשובה.
בכר זה הבסיס לתשתית שתרוץ כאן עוד שנים קדימה.
סילבס עאלק.
סילבס עאלק.
חחח נתפסת על העניין אה?אדום זקן כתב:ההחתמה הכי חשובה.
סילבס עאלק.
הקטע עם בכר משמח מאוד, אבל,
אותי יותר משמח הקטע עם אלונה.... היו כאלה שאמרו שאחרי שהיא לקחה אליפות, ירד לה החשק והיא קרובה לעזוב,
החתמה ל-3 שנים, מראה שהיא פה להישאר, וזה אפילו משמח עוד יותר.
אותי יותר משמח הקטע עם אלונה.... היו כאלה שאמרו שאחרי שהיא לקחה אליפות, ירד לה החשק והיא קרובה לעזוב,

האליפות רק נתנה לה תאבון , מי שחשב שזה סיפק אותה לא מבין כנראה.
מלא אם היינו שוב מתקרבים לצלחת האליפות ושוב לא נוגעים 3 שנים רצופות , אז היתי אומר וואלה אולי נמאס לה כי לא מצליח לה .
לא רואה בן אדם שהכל מצליח לו והכל עובד קם והולך.
מלא אם היינו שוב מתקרבים לצלחת האליפות ושוב לא נוגעים 3 שנים רצופות , אז היתי אומר וואלה אולי נמאס לה כי לא מצליח לה .
לא רואה בן אדם שהכל מצליח לו והכל עובד קם והולך.
- dardasmiley
maor20094 כתב:הקטע עם בכר משמח מאוד, אבל,
מאז יולי 2007 לא הייתה החתמה אחת, אחת!!! שעברה בלי שמישהו יגיד "הכי משמח בזה שזה סימן שאלונה נשארת פה לפחות עד סוף החוזה", אולי תשחררו את חרדת הנטישה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אף אחד לא אמר דבר כזה, אני הייתי בין אלו שאמרו שאולי אלונה ואסי וכו' נחים על זרי הדפנה בגלל האליפות.maor20094 כתב:הקטע עם בכר משמח מאוד, אבל,
אם היא לא עזבה שהיינו בתחתית כפסע מהליגה הלאומית היא לא תעזוב אחריי אליפות
והיה איזה אחד (עם שם הכינוי: טרכולוסקי) שאמר בעונת 14-15 או שזה היה בסוף עונת 13-14, אני לא ממש בטוח, אמר שאלונה מורידה הילוך ותעזוב כעבור שנה.
בכל מקרה זה באמת מראה שאלונה לא נחה על זרי הדפנה ושנפתח לה התאבון עוד יותר בעקבות האליפות וההצלחה באירופה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אל תגיד לי איפה אמרו או לא, היו על זה הרבה דיבורים בקבוצות הוואטצ'פ והפייסבוק, לא כל דבר קשור לדר טרול אדום בנשמה.דר אדום בנשמה כתב: אף אחד לא אמר דבר כזה, אני הייתי בין אלו שאמרו שאולי אלונה ואסי וכו' נחים על זרי הדפנה בגלל האליפות.
אם היא לא עזבה שהיינו בתחתית כפסע מהליגה הלאומית היא לא תעזוב אחריי אליפות
והיה איזה אחד (עם שם הכינוי: טרכולוסקי) שאמר בעונת 14-15 או שזה היה בסוף עונת 13-14, אני לא ממש בטוח, אמר שאלונה מורידה הילוך ותעזוב כעבור שנה.
בכל מקרה זה באמת מראה שאלונה לא נחה על זרי הדפנה ושנפתח לה התאבון עוד יותר בעקבות האליפות וההצלחה באירופה.
לגבי " חרדת הנטישה " היא באה ממקום של אהבה והערכה אלייה,
כולנו עברנו דברים קשים עם בעלי בית שבאו לפה כדי להרוויח פרסום וכסף, ולא מאהבה ותרומה ב100%, כל רגע איתה זה משהו שנזכור להרבה שנים.

- The red one
למה שלאוהדים לא תהיה חרדת נטישה מאלונה? המצב של הפועל ת"א, נתניה, בית"ר לא מספיק כדי לפתח חרדה כזאת?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני לא טרול חתיכת חצוף.maor20094 כתב:
אל תגיד לי איפה אמרו או לא, היו על זה הרבה דיבורים בקבוצות הוואטצ'פ והפייסבוק, לא כל דבר קשור לדר טרול אדום בנשמה.
לגבי " חרדת הנטישה " היא באה ממקום של אהבה והערכה אלייה,
כולנו עברנו דברים קשים עם בעלי בית שבאו לפה כדי להרוויח פרסום וכסף, ולא מאהבה ותרומה ב100%, כל רגע איתה זה משהו שנזכור להרבה שנים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
טרול לייט.דר אדום בנשמה כתב:אני לא טרול חתיכת חצוף.
מבחינת תנאים, אנחנו חלומו של כל רוכש.
איזור מרכזי ומתפתח, איצטדיון חדיש ועוצמתי וקהל שלא פוגע בקבוצה שלו. אני לא רואה את אלונה עוזבת בקרוב אבל גם כשהיא תעזוב, יהיו מספיק רוכשים.
איזור מרכזי ומתפתח, איצטדיון חדיש ועוצמתי וקהל שלא פוגע בקבוצה שלו. אני לא רואה את אלונה עוזבת בקרוב אבל גם כשהיא תעזוב, יהיו מספיק רוכשים.
- The red one
אל תבנה על זה ב-כלל. אין מספיק "משוגעים" שישימו כסף על קבוצת כדורגל, טובה ככל שתהיה, עם פוטנציאל גדול ככל שיהיה.zivmay כתב:מבחינת תנאים, אנחנו חלומו של כל רוכש.
טרול בעל כורחואדום זקן כתב: טרול לייט.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;