חנן ממן
- simply-red
Re: חנן ממן
לא יכול לראות אותו יותר,
שחקן חסר אופי, טיפה קשה אז מוותרים,
נותנים לך הזדמנויות, תאכל את הדשא רבאקק.
שחקן חסר אופי, טיפה קשה אז מוותרים,
נותנים לך הזדמנויות, תאכל את הדשא רבאקק.
היה כתוב על הקיר עוד מעונה שעברה.
- סתיו אלימלך
יותר מדי מהר ממליכים פה מלכים והורגים אותם . ממן הוא לא הבעיה שלנו.
רשום באותיות של זהב על האליפות האחרונה. לא ראיתי שלא התאמץ כשנכנס.
מסכים. גם אני לא שמתי לב לזריקת *** חריגה מצדו פרט למשחק באשדודסתיו אלימלך כתב:יותר מדי מהר ממליכים פה מלכים והורגים אותם . ממן הוא לא הבעיה שלנו.
אתמול היה נראה פשוט לא קשור בשום צורה, לא מחויב, לא יודע איפה לעמוד או מה לעשות, והכי גרוע? התנהגות מחפירה כולל צעקות על השופט ומה שמהיציע נראה כמו יריקה על אולסק. הייתי בטוח שיקבל אדום.
- The red one
לא הייתי ולא ראיתי את הצעקות והיריקה לכאורה, אבל את המשפט הראשון שלך ("היה נראה פשוט לא קשור בשום צורה, לא מחויב, לא יודע איפה לעמוד או מה לעשות") אפשר להגיד על כל אחד מה-14 ששיחקו אתמול, חוץ מהרוש ואולי אלחמידסניור כתב:אתמול היה נראה פשוט לא קשור בשום צורה, לא מחויב, לא יודע איפה לעמוד או מה לעשות, והכי גרוע? התנהגות מחפירה כולל צעקות על השופט ומה שמהיציע נראה כמו יריקה על אולסק. הייתי בטוח שיקבל אדום.
לא נכון.The red one כתב: לא הייתי ולא ראיתי את הצעקות והיריקה לכאורה, אבל את המשפט הראשון שלך ("היה נראה פשוט לא קשור בשום צורה, לא מחויב, לא יודע איפה לעמוד או מה לעשות") אפשר להגיד על כל אחד מה-14 ששיחקו אתמול, חוץ מהרוש ואולי אלחמיד
יש שחקנים שעושים פעולות לא טובות או לא מדויקות. אפילו טעויות בקבלת החלטות או החמצות מעוררות רחמים. אלא דברים שקורים ואפשר לעבוד איתם.
יש שחקנים שכל השפת גוף שלהם היא 'כל העולם על הז-ין שלי, אי צריך לפתוח בהרכב'. ולזה אין מקום על המגרש.
מי השחקנים ?סניור כתב:
לא נכון.
יש שחקנים שעושים פעולות לא טובות או לא מדויקות. אפילו טעויות בקבלת החלטות או החמצות מעוררות רחמים. אלא דברים שקורים ואפשר לעבוד איתם.
יש שחקנים שכל השפת גוף שלהם היא 'כל העולם על הז-ין שלי, אי צריך לפתוח בהרכב'. ולזה אין מקום על המגרש.
חנן ממן.
מי שעוקב אחרי הכתיבה שלי יודע שזה לא הסגנון שלי. אני מכיל, נותן הזדמנויות, מאמין במערכת.
אתמול הבחור שבר אותי.
מי שעוקב אחרי הכתיבה שלי יודע שזה לא הסגנון שלי. אני מכיל, נותן הזדמנויות, מאמין במערכת.
אתמול הבחור שבר אותי.
צודק.סניור כתב:חנן ממן.
אתמול הבחור שבר אותי.
- ForeverRed
חושב שאתם מגזימים.
כשהביטחון ברצפה אז ככה זה נראה.
לראיה, כל הקבוצה לאחר ספיגת השער אתמול.
+1ForeverRed כתב:חושב שאתם מגזימים.
כל הקבוצה נראתה חרא, דיא סבע הלך עם הראש בקיר יותר מדי, מליקסון עם העקבים וההקפצות שלא עבדו במקום לשחק פשוט, שהר למרות שכבש גול שלא היה צריך להיפסל, לא היה מעורב במשחק בכלל, חן עזרא רץ ורץ ורץ בלי תכלית, בקיצור זה לא פייר להפיל הכל עליו
לא הפילו עליו את ההפסד,אבל מתחילת העונה הוא מפשל פה בכל הזדמנות שהוא מקבלmaxkid22 כתב: +1
כל הקבוצה נראתה חרא, דיא סבע הלך עם הראש בקיר יותר מדי, מליקסון עם העקבים וההקפצות שלא עבדו במקום לשחק פשוט, שהר למרות שכבש גול שלא היה צריך להיפסל, לא היה מעורב במשחק בכלל, חן עזרא רץ ורץ ורץ בלי תכלית, בקיצור זה לא פייר להפיל הכל עליו
כולם שיחקו אתמול עם משקולות על הרגלים, בטח אחרי הפיגור. כמחליף יש עליך אפילו לחץ גדול יותר וכשאתה בתקופה רעה אז ככה זה נראה- איבודים מטופשים, רצים פחות, מתווכחים עם השופט ומקבלים כרטיסים מיותרים.
ככל שעובר הזמן מהמשחק אני מבין- הגישה צריכה להיות הרגעת המערכת ולא לבוא בחשבון עם שחקנים ולחפש אשמים. רק ככה מקבלים את השחקנים חזרה מהר. נקווה שמספיק מהר, אני ממש לא הייתי מספיד את העונה אבל בהחלט מתרכז בלהשתפר ממשחק למשחק ולא במקום הראשון
ככל שעובר הזמן מהמשחק אני מבין- הגישה צריכה להיות הרגעת המערכת ולא לבוא בחשבון עם שחקנים ולחפש אשמים. רק ככה מקבלים את השחקנים חזרה מהר. נקווה שמספיק מהר, אני ממש לא הייתי מספיד את העונה אבל בהחלט מתרכז בלהשתפר ממשחק למשחק ולא במקום הראשון
חייב לחזור להרכב על חשבון ניג'ל.
בהרכב אתמול היו רק 2 שחקנים שפוטנציאלית מסוגלים להבקיע שער שזה סבע ושהר.
זה מעט מדי לקבוצת כדורגל.
לדעתי הגיע הזמן שלו לקבל קרדיט בהרכב ולהוסיף עוד שחקן מסוכן לשער היריבה.
בהרכב אתמול היו רק 2 שחקנים שפוטנציאלית מסוגלים להבקיע שער שזה סבע ושהר.
זה מעט מדי לקבוצת כדורגל.
לדעתי הגיע הזמן שלו לקבל קרדיט בהרכב ולהוסיף עוד שחקן מסוכן לשער היריבה.