רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Melikson24 »

כל קבוצה בנחיתות תקציבית חייבת מזל ושזה "ידבק" לה.

למה אין מחשבה ותהליך?מרגיש לי שהקיץ היה מאוד שונה והרבה יותר מדויק מצד בחירת שחקנים, עמדות וסט יכולות.
גם זה שלא הביאו בלם זר כי לא הצליחו להנחית את הבלמים שרצו זה עוד נקודת זכות, מבחינתי, כלפי הצוות המקצועי. לא מביאים העיקר להביא, מה שקרה לא מעט פעמים בשנים האחרונות, והשאיר לנו זנבות תקציביים לחינם.

אף אחד לא ציפה לסיבוב כזה וסביר להניח שלא נמשיך בקצב הרצחני הזה ובאחוזי הצלחה האלה, אבל היא בחרה מאמן שמאמין בשיטה מסוימת - המאמן הביא שחקנים שמתאימים לשיטה - יש הצלחה מקצועית.
פשוט.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ForeverRed כתב:
10 דצמבר 2024, 10:22
על הקהל כבר אמרתי את דעתי.
לי באופן אישי נמאס להתעסק בזה.
אין באמת דרך לשנות. הזמן ומחזורי החיים יעשו את שלהם.
מסכים.

מה גם המשחק היה גארבץ' מדקה 46. מדברים הרבה על בית"ר שהתעוררו בדקות האחרונות בשביל המצלמות.
מי שמצפה לפיק של השנתיים הראשונות בטרנר, זה לא יקרה בקרוב. גם חיפה לא יחזרו לטירוף של עונות האליפות, כנ"ל מכבי ת"א בעונות הראשונות עם ג'ורדי. אולי זה מבאס אבל בסוף זה גם טבעי.
אתמול הייתה אווירה מצוינת בטרנר.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

yossi כתב:
10 דצמבר 2024, 08:36
זה בכלל לא משנה אם היא צודקת או טועה.
איכשהו נהיה לנו קהל חי בסרט עם איזה דרישות של מנצ'סטר סיטי, שהוא עצמו קהל רולקסים נרגן וממורמר שלא מביא מעצמו לטובת הקבוצה.
הקהל זה הנקודה הכי שחורה של העונה הזו. העיקר בטוחים שאלונה היא זו שעוצרת את המועדון הזה מלהתקדם ואחריה יהיה טוב יותר. באמת שאין לי מושג מאיפה עזות המצח.
וגם אלה שבאים כל היום מחפשים פאקים להתמרמר עליהם. שמים את העלק דעה שלהם מעל המועדון. לא נעים להם שהם יצאו ליצנים וטעו בכל, אז מחפשים בכוח את הרע.
אנחנו הקהל הכי מגעיל בליגה.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

הבעיה הגדולה זה הניתוק בין הדרומי למזרחי והמערבי.
הדרומי כן מנסה להרים אותם,הבעיה שהם פשוט עסוקים כנראה בלכעוס ולחפש דברים שלילים או שפשוט עייפים.
חסר לי האמת גם איזה שיר או שניים קלילים שיעשו את החיבור וירימו שוב את הקהל. כמו למשל,השתגעתי בגללה.
יש אחלה שיר לאומי שמאוד מקפיץ
עוד יותר טוב.
הייתי רוצה שהאולטראס ידעו להלביש מילים על הלחן
ולהתחיל להריץ.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yossi כתב:
09 דצמבר 2024, 23:05
הכוכב האמיתי של הקבוצה הזו.
קינגס מפלצת, ונטורה זה בינגו, אבל בסוף המאמן זה מעל כולם.
שולט ביד רמה, אתה יודע בדיוק מה תקבל בכל משחק. עקביות, שיטתיות, פילוסופיה ברורה מהרגע הראשון.
אדיר אדיר אדיר.

1+
מאכיל הכובעים הלאומי!

הפועלעולה כתב:
10 דצמבר 2024, 10:35
אתמול הייתה אווירה מצוינת בטרנר.

כן, בחסות התוצאה וגם זה בערבון מוגבל :נוגח:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אולי אני קטנוני אבל:
בסוף המשחק כשהשחקנים חוגגים הביאו להם אוכל ושתיה שיחלימו כמו שצריך - מבורך. אממה, זה פיצות ובקבוקי פיוז טי. על הפיצות, ניחא - מפוצץ קלוריות ויחזיר את האנרגיה, אבל פיוז טי?

את המקומות האלה, שאנחנו כבר פחות ופחות רואים כי פחות משחררים תיעודים של הקבוצה החוצה (מחשש למשחקי שש בש להוטים) אני לא רוצה לראות בכלל, ושוב רציתי לראות את זה עוד כשאליניב הגיע כמנהל מקצועי - קבוצה עם התנהלות אירופאית לכל דבר ועניין, ואנחנו עדיין לא שם בזה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

shovalb9 כתב:
11 דצמבר 2024, 14:50
אולי אני קטנוני אבל:
בסוף המשחק כשהשחקנים חוגגים הביאו להם אוכל ושתיה שיחלימו כמו שצריך - מבורך. אממה, זה פיצות ובקבוקי פיוז טי. על הפיצות, ניחא - מפוצץ קלוריות ויחזיר את האנרגיה, אבל פיוז טי?

את המקומות האלה, שאנחנו כבר פחות ופחות רואים כי פחות משחררים תיעודים של הקבוצה החוצה (מחשש למשחקי שש בש להוטים) אני לא רוצה לראות בכלל, ושוב רציתי לראות את זה עוד כשאליניב הגיע כמנהל מקצועי - קבוצה עם התנהלות אירופאית לכל דבר ועניין, ואנחנו עדיין לא שם בזה.
הקבוצה בכושר טיל , מה אתה רוצה ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

4 לב אדום כתב:
11 דצמבר 2024, 14:54
הקבוצה בכושר טיל , מה אתה רוצה ?
שהמועדון מיוזמתו לא ייתן לשחקנים שלו בחירות גרועות במזון.

אין לי בעיה למשל אם אחרי משחק אנסה היה דופק בירה עם אספריה כשהם ישבו על המבורגר, אבל כל עוד זה בא מהם כי הם צריכים רגע להירגע אחרי המשחק.

בוא נגיד את זה ככה, האישור לאוכל הזה שהזמינו - אם המועדון עובד עם תזונאי/ת כלשהם - לא עבר אצלה. המעקב אחרי שינה ומזון מטעם המועדון לשחקנים זה המפתח בעיניי להקפיץ התנהלות 3 צעדים קדימה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

shovalb9 כתב:
11 דצמבר 2024, 14:50
אולי אני קטנוני אבל:

אני לא תזונאי, אבל אני ספורטאי חובב,
כששחקן שורף כל כך הרבה אנרגיה אין בעיה לא עם פיצה (חלבון) ולא עם פיוזטי (כן, סוכר, אבל גם זה בסדר כשזה במידה).

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

shovalb9 כתב:
11 דצמבר 2024, 15:07
שהמועדון מיוזמתו לא ייתן לשחקנים שלו בחירות גרועות במזון.

אין לי בעיה למשל אם אחרי משחק אנסה היה דופק בירה עם אספריה כשהם ישבו על המבורגר, אבל כל עוד זה בא מהם כי הם צריכים רגע להירגע אחרי המשחק.

בוא נגיד את זה ככה, האישור לאוכל הזה שהזמינו - אם המועדון עובד עם תזונאי/ת כלשהם - לא עבר אצלה. המעקב אחרי שינה ומזון מטעם המועדון לשחקנים זה המפתח בעיניי להקפיץ התנהלות 3 צעדים קדימה.
מי ישמע כל יום הם שותים פיוז טי מותר להם ועוד אחרי משחק חוץ מזה סוכר זה חלק לא קטן מהאנרגייה שהגוף והמוח צריך לרוב זה מגיע מפירות וירקות אבל אין שום דבר רע בשתייה מתוקה במידתיות פעם בכמה זמן
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

בכנות מצטער ששאלתי
לא הוביל לדיון פורה במיוחד

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

אם הם משחקים ככה, שישתו מצידי גם בקבוק עראק אחרי המשחק ויערבבו עם הפיוז טי.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

סימיוני כתב:
11 דצמבר 2024, 21:09
אם הם משחקים ככה, שישתו מצידי גם בקבוק עראק אחרי המשחק ויערבבו עם הפיוז טי.
:lol: לגמרי.

פיזיולוגית אגב יש יתרונות לצריכת סוכר לאחר שריפת אנרגיות כמו במשחק כדורגל.

על קצה המזלג- בפעילות אינטנסיבית המאגרי גליקוגן (מאגרי אנרגיה שנוצרים מגלוקוז) בגוף די מתרוקנים, צריכה נכונה של סוכרים עוזרת למלא את המאגרים בצורה יחסית מהירה ובכך היא עוזרת לאושש את הגוף יותר מהר ולמנוע עייפות.

חבל אגב שאין דרך לדעת כמה ק״מ הקבוצה רצה בהשוואה לעונות קודמות, בינתיים טפו טפו הצוות הפיזיולוגי עושה עבודה גדולה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Itay כתב:
11 דצמבר 2024, 23:53
:lol: לגמרי.

פיזיולוגית אגב יש יתרונות לצריכת סוכר לאחר שריפת אנרגיות כמו במשחק כדורגל.

על קצה המזלג- בפעילות אינטנסיבית המאגרי גליקוגן (מאגרי אנרגיה שנוצרים מגלוקוז) בגוף די מתרוקנים, צריכה נכונה של סוכרים עוזרת למלא את המאגרים בצורה יחסית מהירה ובכך היא עוזרת לאושש את הגוף יותר מהר ולמנוע עייפות.

חבל אגב שאין דרך לדעת כמה ק״מ הקבוצה רצה בהשוואה לעונות קודמות, בינתיים טפו טפו הצוות הפיזיולוגי עושה עבודה גדולה.
+1000 לא יכולת לפרט על הנושא הפיזיולוגי יותר טוב וסוכר עם כמה שזה רעל שזה נצרך ברמות גבוהות מהרגיל, גם מאוד חשוב לגוף ובעיקר למוח שחי על גלוקוז בגלל זה המון פעמים אנחנו נמשכים לדברים מתוקים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

מתוך האנליסטים:
״אז אחרי שלקחנו לעצמנו כמה ימים קצת להירגע מהאופוריה של הניצחון ההירואי על ביתר וסיומו של הסיבוב הראשון,החלטנו שהגיעה העת לסכם את הסיבוב הראשון החלומי שעברנו.

נתחיל במובן מאליו והכי חשוב: הפועל באר שבע מסיימת את הסיבוב הראשון במקום הראשון בטבלה בפער של 3 נקודות על השנייה בטבלה מכבי תל אביב, כשהקבוצה למעשה עושה זאת לאחר שהופחתה נקודה אחת ממאזנה והיא שיחקה משחק פחות בעקבות אירועי סכנין (אף מילה על בית הדין).

נתחיל במספר סטטיסטיקות קבוצתיות שיוכלו להמחיש את הדומיננטיות של הקבוצה עד עכשיו בליגה:

למעשה הפועל באר שבע סוגרת את הסיבוב הראשון כשהיא עם:

-27 שערים *שלישי בליגה*
-8 ספיגות *הכי מעט בליגה*
-395 מסירות מדויקות שלישי בליגה אחרי ביתר וחיפה.
-ממוצע 17.1 בעיטות למשחק- *ראשון בליגה*
-ממוצע 7.2 בעיטות למסגרת למשחק- *שני בליגה*
-ממוצע 19.8 טאקלים למשחק- *שני בליגה*
-הxgc הכי נמוך בליגה עם 0.7 למשחק.
-תקלים בממוצע למשחק 19.8 *שני בליגה* רק לאשדוד עם 19.9 למשחק
-קרנות 6.1 ממוצע למשחק- *ראשון בליגה*
-החזקה בכדור 60.8% - *שני בליגה*

למרות פתיחה מגומגמת שיטת המשחק מבוססת הלחץ של קוזוך מוכיחה את עצמה לא רק כיעילה התקפית אלא גם כמאוד יעילה הגנתית כשנכון לעד עכשיו להפועל באר שבע יש את ההגנה הטובה בליגה וזה עוד אחרי שמיגל ויטור החמיץ את רובו המוחלט של הסיבוב הראשון.

נעבור קצת לסטטיסטיקות אישיות ושחקנים שבחרנו לציין לטובה על יכולתם בסיבוב הראשון:

נתחיל בשחקן הסיבוב שלנו:
קינגס קנגוואה - 2.5 מסירות מפתח למשחק, *שני בליגה* ביחד עם דיא סבע.

1.8 דריבלים למשחק *שלישי בליגה*

ומעל הכל 4 שערים ו4 בישולים כשהוא מבסס את מעמדו כשחקן הטוב בליגה העונה.
איזה רכש.

חברו לקישור האחורי ועוד שחקן רכש שמסתמן כבינגו הוא לוקאס ונטורה.
תרשו לנו להיות קצת ״שמאים״ מבלי להיכנס יותר מידי לסטטיסטיקות במקרה שלו, מהסיבה הפשוטה שאף מספר עם נקודה עשרונית לא יצליח להבהיר כמה הוא דומיננטי בקישור האחורי של הקבוצה. כן נציין שלוקאס נכון לעכשיו מעמיד סטטיסטיקה של 2.9 תיקולים למשחק, *שלישי בליגה*,
ובנוסף לכך מספק 100 מסירות לשליש האחורי מה שמראה גם על תרומה לקידום המשחק בנוסף לתרומה ההגנתית .

עוד בחירת זר שמסתמנת כפגיעה ותרומתו לשיטת המשחק היא אינה יסולא מפז כשבזכות הדומיננטיות שלו מתאפשרת התמיכה ההתקפית המאוד קריטית של קנגאווה ופרץ.

ואם כבר דיברנו על פרץ, נציין גם אותו לטובה, השחקן שבתחילת העונה פחות זכה לקרדיט מהמאמן אך חיכה להזדמנות שלו בסבלנות וכשזאת הגיעה הוכיח שהוא נכס משמעותי לקישור הקבוצה.

הסטטיסטיקה?
3 שערים, 3 בישולים, 20 יצירות מצבים לגול כשהוא משחק 803 דקות
משמע הוא יוצר מצב לגול בכל 40 דקות.

השחקן הרביעי וכנראה זה שעובר הכי הרבה מתחת לראדר שנבחר לציין הוא כמובן אור בלוריאן.
בלוריאן לוקח חלק מאוד פעיל בבילד אפ של המשחק כשהוא מבצע עד עכשיו 639 מסירות, שני בקבוצה רק לגיא מזרחי. נוסיף לזה משחק הקרבה ולחימה בלתי מתפשר ואת זה שהוא הבלם ששיחק הכי הרבה דקות בשורות ההגנה הטובה בליגה ונבין שיש צורך לציין לטובה את התרומה שלו לכך שהקבוצה עשתה סיבוב ראשון חלומי.

נזכיר גם לטובה את אליאל פרץ שבעצמו עשה קפיצת מדרגה והציג יכולת מאוד טובה בסיבוב הראשון וכמובן שיש עוד לא מעט שחקנים שעשו סיבוב ראשון מעולה ואנו נבחר פשוט להגיד תודה לכולם:

אליאסי,הלדר, גיא מזרחי, דן ביטון, בלטקסה, גריטה,סטויאנוב, גנאח, תורגמן, ספר, ויטור, טיבי, פרהוד, זאהי, חטואל, גורדנה, אליאס, יוספי, אלמוג.
ומעל כולם כמובן תודה למנצח על התזמורת, רן קוזוך.

כשהודחנו מאירופה בתחילת העונה כולנו היינו מודאגים מאיך תראה העונה אך ככל שהזמן עבר הקבוצה התחברה, הניצחונות והיכולת הטובה הגיעו, משחק ההקרבה של השחקנים והיכולת שלהם לאינטנסיביות גבוהה משחק אחרי המשחק הביאה אותנו לסיטואציה ששנים לא היינו בה, מקום ראשון בטבלה עם הכדורגל הטוב בליגה.

תרשו לנו לדבר גם בשמכם ולהגיד לכל מי שחלק מהמועדון, השחקנים אנשי הצוות ההנהלה וכמובן גם לבעלים אלונה היקרה.
מבלי קשר לאיך שהעונה תמשיך מפה נרצה להגיד תודה. אנחנו גאים בכם, גרמתם לנו להתאהב בקבוצה שלנו מחדש אחרי שנים של כמעט אבל לא ממש שם.

יאללה באר שבע להמשיך בכל הכוח״

שלח תגובה