דנילו אספרייה
Re: דנילו אספרייה
קשה להשוות ביניהם... אספריה מסוגל לעבור 2 שחקנים על מטר מרובע, לעומתו אנסה לא עוצר את הכדור שמסרו לו, אספריה בועט בזלזול, לעומתו אנסה לא משתלט עליו בכלל, אספרייה פורץ באגף במהירות ומשאיר שני שחקנים מאחור, אנסה פורץ ומשאיר שני שחקנים וכדור מאחור.... קשה להשוות
המעלה הגדולה של דנילו זה הובלת כדור, בגלל זה הוא נראה טוב בעיקר כששיחק מגן וזה בא לידי ביטוי.
בכל פעם שהיה צריך לשחק קרוב יותר לשליש הקדמי, חוסר המוח והתכלתיות המזעזעת בלטו למרחקים.
אנסה או הוא?
בעיקרון את שניהם לא הייתי רוצה פה, אבל יכול להבין למה להשאיר את אנסה.
כשיש שטח יש לו מעט מה למכור.
בכל פעם שהיה צריך לשחק קרוב יותר לשליש הקדמי, חוסר המוח והתכלתיות המזעזעת בלטו למרחקים.
אנסה או הוא?
בעיקרון את שניהם לא הייתי רוצה פה, אבל יכול להבין למה להשאיר את אנסה.
כשיש שטח יש לו מעט מה למכור.
ברגע שהמונח 'טעות היסטורית' עלה כאן בנוגע לשחרור של אספריה, הדיון הזה איבד מהתכלית שלו.
לא רלוונטי. שחקן התקפה הוא קודם כל מספרים ושליש התקפי, לפני נתונים משניים אפורים של הסטטיסטיקאים (ואני אומר לך את זה בתור חסיד של סטטיסטיקה בכדורגל).ForeverRed כתב: ↑14 אוגוסט 2022, 22:25עוד השוואה לא במקום.
הוא תרם בהרבה מאוד פרמטרים מעבר למספרים.
יש לו נסיבות מקלות.
ולמרות הכל הייתי מבין את הרצון לשחרר אותו. לא כשאנסה מועדף על פניו.
ההחמצות בגמר? נתחיל מזה שהמהלך בכלל נפסל בגלל עבירה והגיע הזמן שמישהו יגיד את זה. הוא בעט פנדל למשקוף וזה יכול לקרות לכולם.
- dardasmiley
אם גלזר עומר פנדל אחד פחות ואנחנו לא לוקחים גביע היה עליו כזה איקס בעיר שהיה מוציא לעצמו צו איסור נסיעה דרומה לקרית גת.
מזכיר את ההחמצה המזעזעת והרשלנית ואת הפנדל.
אם היה צעיר ב10 שנים היה מה לדבר על פוטנציאל.
בגילו? כלום ושום דבר.
אם היה צעיר ב10 שנים היה מה לדבר על פוטנציאל.
בגילו? כלום ושום דבר.
אם ואם ואם...
בואו נדבר על גישה!
מהתחלה הבן אדם הראה שהוא ליצן ומחפש את השואו ולא התכלס.
אנסה לעומתו הראה צניעות ועבודה קשה.
אספרייה כל הזמן זלזל בשחקנים מולו עם ניסיון להעביר אותם כשלא צריך (כי זה נראה יפה בקלטת).
הגלישות המסוכנות שלו עם שתי רגליים.
הוא מתאים לביתר. אני לא אוהב שחקנים כאלו עם אגו בשמיים.
בואו נדבר על גישה!
מהתחלה הבן אדם הראה שהוא ליצן ומחפש את השואו ולא התכלס.
אנסה לעומתו הראה צניעות ועבודה קשה.
אספרייה כל הזמן זלזל בשחקנים מולו עם ניסיון להעביר אותם כשלא צריך (כי זה נראה יפה בקלטת).
הגלישות המסוכנות שלו עם שתי רגליים.
הוא מתאים לביתר. אני לא אוהב שחקנים כאלו עם אגו בשמיים.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
אחלה בישול, ממצב נייח. הוא יכול לעשות את זה גם תוך כדי תנועה? כי אנסה כן יכול, ראינו את זה בבישול לספורי בגמר.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
ובבישול מול לוגאנו ליוספי, תוך כדי עושה את הצעד הראשון על המגן שלהם.אוהד הצלחות כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 07:14אחלה בישול, ממצב נייח. הוא יכול לעשות את זה גם תוך כדי תנועה? כי אנסה כן יכול, ראינו את זה בבישול לספורי בגמר.
רמי אליהו ביקום מקביל מקנא בתדמית של אספריהdardasmiley כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 07:00אם גלזר עומר פנדל אחד פחות ואנחנו לא לוקחים גביע היה עליו כזה איקס בעיר שהיה מוציא לעצמו צו איסור נסיעה דרומה לקרית גת.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
שורה תחתונה אספרייה סיים חוזה ואנסה איתנו לעוד שנתיים אם אני לא טועה.
בשקלול כלל הגורמים (גיל, מספרים, יציבות, חוזה, תקרת זכוכית וכו) חד משמעית היו צריכים לשחרר את אספריה בחינם ולהישאר עם אנסה זר 6 כקלף למשחקים עם שטחים פתוחים (אירופה ונגד חיפה ומכבי).
אם לא מביאים זרים אחרים זה כבר עניין אחר, מבחינת ההחלטה וההעדפה ביניהם החליטו נכון.
בשקלול כלל הגורמים (גיל, מספרים, יציבות, חוזה, תקרת זכוכית וכו) חד משמעית היו צריכים לשחרר את אספריה בחינם ולהישאר עם אנסה זר 6 כקלף למשחקים עם שטחים פתוחים (אירופה ונגד חיפה ומכבי).
אם לא מביאים זרים אחרים זה כבר עניין אחר, מבחינת ההחלטה וההעדפה ביניהם החליטו נכון.
מה תקרת הזכוכית של אנסה? מה הגיל שלו? זה לא שהוא אופציה לסטארט אפ.oranu כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 19:59שורה תחתונה אספרייה סיים חוזה ואנסה איתנו לעוד שנתיים אם אני לא טועה.
עכשיו הבנתם למה שחררו אותו? שחקן בלי תכלס בלי מספרים זה לא מעניין זה שהוא מעביר שחקנים 40 מטר מהשער ובסוף נגמר האוויר
שחקן בלי מוח וברוך שפטרנו
שחקן בלי מוח וברוך שפטרנו