דיא סבע
Re: דיא סבע
יקבל את המספר של אייבנדר , 11.
איך שחקנים של מכבי נתניה קשורים לאייבינדרגיא חניה כתב:יקבל את המספר של אייבנדר , 11.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
עבודת עמה מדהימה, יישר כוח אח יקרניב כתב: איך שחקנים של מכבי נתניה קשורים לאייבינדר
כנראה הוא המוסלמי הראשון שחוגג הנחית בבית"רניב כתב: איך שחקנים של מכבי נתניה קשורים לאייבינדר
פטר גרביץ מגן ימני תוקף..Tal_Hbs כתב: גרביץ
גרביץ היה קשר. למגן הימני שהגיע איתו קראו דרשקו בוזוביץ׳ והוא שיחק פה פחות דקות מאנסטיסgalaaa כתב: פטר גרביץ מגן ימני תוקף..
מוזרdor69 כתב: גרביץ היה קשר. למגן הימני שהגיע איתו קראו דרשקו בוזוביץ׳ והוא שיחק פה פחות דקות מאנסטיס
זכור לי אותו באגף אבל פסדר..
ד"א, אותה עונה הגיע עוד מגן בשמאל שכולם התלהבו ממנו כי הוא שיחק עם קרלוס טבז בנבחרת הנוער של ארגנטינה
תקנו אותי אם אני טועה
דודזאדה היה באנקר, לא הגיע אף מגן שמאלי זר ב9 השנים האחרונות למעט קורהוטgalaaa כתב: מוזר
ד"א, אותה עונה הגיע עוד מגן בשמאל שכולם התלהבו ממנו כי הוא שיחק עם קרלוס טבז בנבחרת הנוער של ארגנטינה
תקנו אותי אם אני טועה
מצבת הזרים הייתה: סוארס, גארידו, בוזוביץ, גרביץ וקיסו כשהשלושה האחרונים הגיעו בינואר במקום קינגסטון ולואיס טורס שברחו באוגוסט מיד אחרי סבב עם בני דודינו שלא הגיע למבצע צבאי (את המחזור הראשון מול ביתר שיחקנו אחרי השני מול סכנין בגלל זה)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה היה בעונת 2009-2010 עם גיא עזורי.galaaa כתב: מוזר
תקנו אותי אם אני טועה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה בטח מתכוון למרקוס גלארסה מגן ימני היהgalaaa כתב: מוזר
תקנו אותי אם אני טועה
https://youtu.be/2hHtLnhWOn8" onclick="window.open(this.href);return false;tomer224 כתב: אתה בטח מתכוון למרקוס גלארסה מגן ימני היה
1:40
למי שהתגעגע לזיו פניו של גלארסה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הוא דווקא צודק, גולרסה כל הקרירה שיחק בשמאל (גם כשחזר לארגנטינה אחרי שעזב אותנו), רק עזורי הגאון החליט שהוא בכלל מגן ימני...galaaa כתב: מוזר
תקנו אותי אם אני טועה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- The red one
לא יצא עם שחקני מכבי נתניה לקריית שמונה ולא אמור להכלל בסגל (המשחק מחר).
ההערכה היא שהסיכום יוכרז עד מחר בצהריים
ההערכה היא שהסיכום יוכרז עד מחר בצהריים
אתמול הייתה לי שיחה מעניינת עם אחד מהבעלים של אחת הקבוצות הבכירות בליגה ( הילדים שלנו לומדים באותה כיתה), סיפר לי סיפורי מאחורי הקלעים שהרעידו לי את השערות הקטנות שבין פי הטבעת לשק האשכים
בכל מקרה אמר שדיא כבר אצלנו סגור נעול וחתום
- ForeverRed
תשתף.ns75 כתב:אתמול הייתה לי שיחה מעניינת עם אחד מהבעלים של אחת הקבוצות הבכירות בליגה ( הילדים שלנו לומדים באותה כיתה), סיפר לי סיפורי מאחורי הקלעים שהרעידו לי את השערות הקטנות שבין פי הטבעת לשק האשכים