מיחאי קורהוט
Re: מיחאי קורהוט
מעדיף לרדת ליגה מאשר שהאפס דוידזאדה ילבש שוב את המדים שלנו.
רקקקקק קורהוט.
רקקקקק קורהוט.
הוא יכול לנוח בשבת, שיימן בכושר טוב.. (פתח זוועה נגד הפועל חיפה, והיה טוב במשחק וחצי נגד ניקוסיה וחצי נתניה)hb7 כתב:נקווה שהוא בכושר טוב יש משחק בשבת
כל מהלך חוץ מלהשאיר אותו עד ינואר יהיה חלמאות נטו
איזה מזל שעוד לא עזב...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נביאיםניב כתב:רשמי
האריך את חוזהו עד 2021.

חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לנוח בשבת? הוא בהונגריה כרגע ולפי השמועות במשא ומתן עם וידאוטון ההונגרית.maxkid22 כתב: הוא יכול לנוח בשבת, שיימן בכושר טוב.. (פתח זוועה נגד הפועל חיפה, והיה טוב במשחק וחצי נגד ניקוסיה וחצי נתניה)
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
נו טוב... מגרלשווילי על המדףSir Alex Ferguson כתב: לנוח בשבת? הוא בהונגריה כרגע ולפי השמועות במשא ומתן עם וידאוטון ההונגרית.

באמת מעניין מה יעשו איתו עכשיו.
בדרך כלל המועדון לא לוקח צעד אחורה אחרי שכבר הראו לשחקן את הדרך החוצה.
מעניין גם האם קורהוט עצמו יסכים להישאר בכלל.
בדרך כלל המועדון לא לוקח צעד אחורה אחרי שכבר הראו לשחקן את הדרך החוצה.
מעניין גם האם קורהוט עצמו יסכים להישאר בכלל.
פוש מוואלה: קיבל הודעה לחזור לאימונים.
הצעד הכי הגיוני ומתבקש.
יש לו זמן לחזור לקצב, אם יתן עונה טובה יהיה קל יותר למצוא לו קבוצה.
הצעד הכי הגיוני ומתבקש.
יש לו זמן לחזור לקצב, אם יתן עונה טובה יהיה קל יותר למצוא לו קבוצה.
אחלה, טוב שלא הלכו עם האגו. שחקן סולידי וטוב, אין צורך לחפש הרפתקאות כשיש לך אותו.
הוא עוד יהיה הפתעה נעימה,אני בטוח.
צעד חכם של המועדון,צריך לייצב את ההגנה וקורהוט לא צריך זמן הסתגלות.
צעד חכם של המועדון,צריך לייצב את ההגנה וקורהוט לא צריך זמן הסתגלות.
- The red one
בכל רגע נתון אני מעדיף את קורהוט על פני שיימן בהרכב הפותח
אחלה קורהוט, אולי חלקכם ירימו גבה אבל לטעמי בסיטואציה הנוכחית עם ההגנה המסננת שלנו אני מעדיף אותו בהרכב על אורן ביטון.
אליפות לוקחים קודם כל מההגנה ויש לנו שם בעיה מהותית, מקווה שקורהוט יחזיר קצת שקט בגזרה במיוחד עם התיאום עם לואי ושיר ועם חזרה של מיגל בינואר אפשר לחזור להיות עם הגנה ברזל.
אליפות לוקחים קודם כל מההגנה ויש לנו שם בעיה מהותית, מקווה שקורהוט יחזיר קצת שקט בגזרה במיוחד עם התיאום עם לואי ושיר ועם חזרה של מיגל בינואר אפשר לחזור להיות עם הגנה ברזל.
oranu כתב:אחלה קורהוט, אולי חלקכם ירימו גבה אבל לטעמי בסיטואציה הנוכחית עם ההגנה המסננת שלנו אני מעדיף אותו בהרכב על אורן ביטון.
אחלה מישי. יוכל גם לתת יותר מרווח נשימה לשיר בצד שמאל.
ולך אורן ידידי, צפיתי שתתן לי כמה ++++ על המגילות שכתבתי....
אהע חייב חיזוקים כי אני מטופל שמרני
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
שיפשירו אותו כברoranu כתב:אחלה קורהוט, אולי חלקכם ירימו גבה אבל לטעמי בסיטואציה הנוכחית עם ההגנה המסננת שלנו אני מעדיף אותו בהרכב על אורן ביטון.