המעמד שלו שונה כביכול ממה שהיה כשהגיע לפני שנה על תקן שחקן שצריך להוכיח שהוא באמת יכול להשתלב בקבוצה שרצה לאליפות.The red one כתב:חצי עונה שעברה, היו אותם שחקנים עם ממן ועוד פלוס טוני.
אז הוא כיכב. לא זכור לי ששמעתי על זה שהוא לא מצליח להתמודד וכשיש תחרותיות הוא זורק ז**.
אז מה קרה פתאום?
חנן ממן
- yanivnew91
Re: חנן ממן
- The red one
אתה חושב שהוא נתן חצי עונה נפלאה ועכשיו אומר לעצמו 'יאללה על הזין שלי הכול'?yanivnew91 כתב: המעמד שלו שונה כביכול ממה שהיה כשהגיע לפני שנה על תקן שחקן שצריך להוכיח שהוא באמת יכול להשתלב בקבוצה שרצה לאליפות.
- ForeverRed
בשני המשחקים האחרונים ששיחק הוא כן שינה גישה והראה מחויבות, כולל ספרינטים להגנה ותיקולים.
- yanivnew91
בנאדם חלש מנטלית יכול לחשוב שאם הוא נותן חצי עונה טובה שלאחריה הוא נבחר ע"י רבים לשחקן העונה הוא קונה את מקומו באופן קבוע בהרכב של אלופת המדינה. ברגע שאיבד את המקום שלו, הוא צריך להיות חזק מנטלית כדי להחזיר לעצמו את הביטחון ואת היכולת.The red one כתב: אתה חושב שהוא נתן חצי עונה נפלאה ועכשיו אומר לעצמו 'יאללה על הז** שלי הכול'?
אותי הוא הטריף במשחק באשדוד כשאיבד כמה כדורים ונמנע מכמה מאבקים כאילו באמת אמר לעצמו שעל הזין שלו
אותי הוא הטריף במשחק נגד בני יהודה שעלה להתחמם והוא פשוט עומד שם כמו אוהד שצופה במשחק .
דווקא השבת הוא נכנס בסדר ועשה כמה דברים טובים , השאלה אם הוא יכול להתמיד בזה .
דווקא השבת הוא נכנס בסדר ועשה כמה דברים טובים , השאלה אם הוא יכול להתמיד בזה .
https://youtu.be/o5OiPW-xirc" onclick="window.open(this.href);return false;
מציע לכל מי שמספיד אותו לראות את התקציר של הניצחון בנתניה ולהבין עד כמה איכותי ויעיל הוא יכול להיות.
מציע לכל מי שמספיד אותו לראות את התקציר של הניצחון בנתניה ולהבין עד כמה איכותי ויעיל הוא יכול להיות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הקבוצה עשתה שינוי גדול גם מבחינת סגל וגם מבחינת שיטה(שהייתה תפורה על ממן בליגה.Totti כתב:https://youtu.be/o5OiPW-xirc
תמיד הוא היה שחקן שלא מספיק אחראי בשביל אמצע(נגיד המון איבודי כדור למרות שזכה בשחקן העונה,אפרופו גל נייג’ל ביחד עם ערן לוי בין מאבדי הכדור במקומות הראשונים בליגה) ומצד שני חלוץ או קיצוני ברמה הוא גם לא.
אממה ? דווקא היום אפשר לראות שהשיטה של העץ אשוח או יהלום(רואים שיש שיטה ללא אגפים ויותר משחק מאמצע) שבה נייג’ל וסבע בעצם משחקים כסוג של חלוצים שניים, מתאימה לאופי השחקן של ממן,בתכלס מה שזה אומר שיש עוד סיכוי לממן לחזור לעניינים אבל זה יהיה רק על חשבון אחד מן השניים (דיא או נייג’ל) לדעתי.
- dardasmiley
אם הוא לובש שוב את החולצה של בש, בעיניי זה לא פחות מביזיון. הרבה זמן לא ראיתי שחקן שכל כך זורק ז** ולא אכפת לו....
בקצב הזה הוא פותח את העונה הבאה בהפועל חיפה. תתחיל להתעורר כבר חתיכת מפגר
את הבאה?הפועלעולה כתב:בקצב הזה הוא פותח את העונה הבאה בהפועל חיפה. תתחיל להתעורר כבר חתיכת מפגר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא לעניין בכללהפועלעולה כתב:בקצב הזה הוא פותח את העונה הבאה בהפועל חיפה. תתחיל להתעורר כבר חתיכת מפגר
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
דווקא לשם שינוי מוצדק בהחלט.ForeverRed כתב:מצאתם שעיר לעזאזל?
קיבלת צ'אנס, לא הולך, לפחות תיתן את התחת, תרוץ, תילחם.
מי שמתעצבן על ממן פשוט לא מכיר לא אותו ולא את ההיסטוריה שלו.
ככה הוא,מתחיל בהילוך חמישי ויורד.
ברגע שאוחנה חוזר אני לא יודע אם הוא יהיה בסגל בכלל.
ככה הוא,מתחיל בהילוך חמישי ויורד.
ברגע שאוחנה חוזר אני לא יודע אם הוא יהיה בסגל בכלל.
הופעה לא פחות מבזיונית, ולא יודע איך לא הורחק.
מבחינתי יכול לבלות ביציע עד ינואר.
מבחינתי יכול לבלות ביציע עד ינואר.