קרוב משפחה שלי היה סוכן הנדל"ן שמצא וסגר לבן שהר את הדירה כשחתם כאן.
בן בזמנו לא אמר מילה על מכבי תל אביב, אמר שהייתה לו הצעה ממכבי חיפה ומהפועל תל אביב (שלטענתו הציעה לו אפילו חוזה גבוה יותר ממה שאלונה הציעה) אבל העדיף את הפרויקט אצלנו אחרי שיחה עם ברדה ש"הדליקה אותו".
לא יכול להתווכח עם משהו כזה. אומר לך ששמעתי באוזניי מבתיה שהר שלא היא ולא בן היו מוכנים לשמוע בג'ורדי בזמנו ומעבר לשם לא היה על הפרק מבחינתם למרות נסיונות חיזור של מכבי.
אם זה אמת או לא אין לי יכולץ לדעת
מה הרעיון בלהיתפס על שם כזה או אחר?
על אותו מטבע אפשר לומר שקנדיל העדיף להירקב בספסל של דגו ולא לבוא להרכב שלנו...
אלונה אמרה ולא שיקרה שברוב המוחץ של המקרים
ברגע שחיפה או מכבי מעוניינות בשחקן מסוים אנחנו אוטומטית הופכים לאופציה ב׳ רק במילים אחרות.
הנקודה היא שאלונה אמרה וצדקה שבסיטואציה הזו אנחנו חייבים להיות יותר מדויקים, הבעיה היא שלא נעשו כמעט מהלכים כדי שהדיוק הזה באמת יתממש. אולי עכשיו עם צוות אנליזה חדש נראה משהו.
הוא מקבל הרבה יותר מ250 אלף דולר. המספרים יצאו מחר אחרי החתימה.
בוודאות היו עוד מועמדים, לא ישבו וחיכו לו במשך חודש. ועדיין הוא היה בטופ הרשימה, הסדר ביניהם פחות משנה.
השחקן עצמו התראיין לפני כמה ימים ואמר שהיו לו שתי הצעות מאירופה ואחת מאסיה ושהוא יחליט בסופ"ש. נראה שבעיקר חיכה להצעה מבוקרשט שלא הגיעה.
הוא מקבל הרבה יותר מ250 אלף דולר. המספרים יצאו מחר אחרי החתימה.
בוודאות היו עוד מועמדים, לא ישבו וחיכו לו במשך חודש. ועדיין הוא היה בטופ הרשימה, הסדר ביניהם פחות משנה.
השחקן עצמו התראיין לפני כמה ימים ואמר שהיו לו שתי הצעות מאירופה ואחת מאסיה ושהוא יחליט בסופ"ש. נראה שבעיקר חיכה להצעה מבוקרשט שלא הגיעה.
אתה חושב שה-450 שדיברו זה לעונה?
לא נראה לי.
אנחנו לא משלמים סכומים כאלה לעונה, בטח לא לשחקנים בפרופיל הזה.