אפדר קישור לעמוד שלו באינסטגרם בבקשה ?ניב כתב:גבר אמיתי
התרגש מאוד מקבלת הפנים שערכנו לו.
עף לגמריי עם סרטונים באינסטגרם וכתב שהשגנו תוצאה נהדרת, שהאווירה הייתה מדהימה, שהאוהדים מדהימים ושהוא כבר לא יכול לחכות לרגע בו יעלה לשחק בטרנר בפעם הראשונה
תומאש פקהארט
Re: תומאש פקהארט חתם ל-3 שנים בהפועל באר שבע
https://www.instagram.com/tpegas/" onclick="window.open(this.href);return false;
נראה מאוד מרשים. נכנס ל20 דק ותמיד עשה תנועה,ההורדת כדור שלו לגאדיר-חוץ מקיארטנסון אני לא מאמין שיש חלוץ שהיה חושב על רעיון וביצוע שכזה.
הפיזיות שלו תוריד קצת מהעומס מטוני ומאוגו,יוסיף עוד מסה ופן פיזי, למשחק ראשון שלו עם שחקנים סבירים - ללא ספק מרשים מאוד.
חלוצים מהסוג האלה בד"כ נמצאים ברחבה ומחכים שכדור יגיע להם לראש,אבל הוא תמיד עושה תנועה,בא לקישור לקבל כדור,תמיד מרים את היד ומסמן לשחקנים...
יהיה מעניין השיתוף פעולה שלו עם בן סהר,נוואקמה,מליקסון,קואנקה,אוגו והשאר..
הפיזיות שלו תוריד קצת מהעומס מטוני ומאוגו,יוסיף עוד מסה ופן פיזי, למשחק ראשון שלו עם שחקנים סבירים - ללא ספק מרשים מאוד.
חלוצים מהסוג האלה בד"כ נמצאים ברחבה ומחכים שכדור יגיע להם לראש,אבל הוא תמיד עושה תנועה,בא לקישור לקבל כדור,תמיד מרים את היד ומסמן לשחקנים...
יהיה מעניין השיתוף פעולה שלו עם בן סהר,נוואקמה,מליקסון,קואנקה,אוגו והשאר..
מעל הכל הראה שהוא שחקן קבוצתי.
כל שחקן היה נוגח לשער
כל שחקן היה נוגח לשער
גם בגול השלישי היה לו חלק.. ניסיון הכניסה שלו לכדור ביטל את הבלם שבוודאות היה לוקח את הכדור בלעדיו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
פקהארט שותף רק ל-20 דקות, אבל רואים שהוא נותן לנו משהו אחר שאף שחקן אחר לא יכול לתת לנו.
פיזי מאוד, חזק, נפלא באוויר, בנוסף גם אהבתי לראות שהוא מרגיש בנוח עם הכדור, יודע לשחרר כדור לצדדים ולפתוח משחק, יודע להחזיק כדור, התנועה שלו בתוך הרחבה הייתה טובה מאוד וגרמה לשחקני אשקלון לחזור אחורה ולקו ההגנה להיות מאוד קרוב לשוער, בכורה מאוד מעודדת.
פיזי מאוד, חזק, נפלא באוויר, בנוסף גם אהבתי לראות שהוא מרגיש בנוח עם הכדור, יודע לשחרר כדור לצדדים ולפתוח משחק, יודע להחזיק כדור, התנועה שלו בתוך הרחבה הייתה טובה מאוד וגרמה לשחקני אשקלון לחזור אחורה ולקו ההגנה להיות מאוד קרוב לשוער, בכורה מאוד מעודדת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מה שבטוח שהוא ימשוך הרבה תשומת לב של הבלמים בארץ
וזה ישחרר את טוני , מליקסון אוחנה ושות..
וזה ישחרר את טוני , מליקסון אוחנה ושות..
בגובה עליונות מוחלטת כצפוי,
אבל שמחתי לראות גם את המשחק האינטילגנטי שלו, את הובלת הכדור ואת המסירה הנקייה ברגל.
מצית את הדימיון.
והלוקיישן This is Ternerrrrrrrrrrr ענק.
אבל שמחתי לראות גם את המשחק האינטילגנטי שלו, את הובלת הכדור ואת המסירה הנקייה ברגל.
מצית את הדימיון.
והלוקיישן This is Ternerrrrrrrrrrr ענק.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
הפתיע אותי עם השליטה בכדור, במיוחד בזמן ריצה.
הוא עושה המון תנועה, לא מתעצל, לא מוריד את הראש. מקווה שהפוטנציאל שלו יוכיח את עצמו.
הוא עושה המון תנועה, לא מתעצל, לא מוריד את הראש. מקווה שהפוטנציאל שלו יוכיח את עצמו.
עוד מוקדם לכתור כתרים ולהגיע למסקנות.
עושה רושם טוב בשביל 20 דקות ראשונות.
לא צריך לבחון אותו בזכוכית מגדלת, תנו לו את הזמן שלו אני בטוח שהוא יהיה שווה את ההשקעה בו.
עושה רושם טוב בשביל 20 דקות ראשונות.
לא צריך לבחון אותו בזכוכית מגדלת, תנו לו את הזמן שלו אני בטוח שהוא יהיה שווה את ההשקעה בו.
רק אהבה תנצח...
נגד ההגנה של אשקלון גם אתם הייתם כוכבים לרגע.
מעניין לראות אותו בגוב האריות.
מעניין לראות אותו בגוב האריות.
פקהארט החמיא לבאר שבע: "בגרמניה לא טיפלו בי ככה. תוך שעה מהרגע שהגעתי קיבלתי טלפון ואוטו ולמחרת הראו לי חמש-שש דירות. בתוך שבוע אעבור למקום משלי. לפני המשחק נגד לודוגורץ, האוהדים ערכו לי קבלת פנים והכרוז קרא בשמי. כל האצטדיון הריע. זה היה נפלא".
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-785428" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-785428" onclick="window.open(this.href);return false;
מאז שהגיע מתייחסים אליו במועדון כמו ג'סטין ביבר , נקווה שיצדיק את זה.LIAV00S כתב:פקהארט החמיא לבאר שבע: "בגרמניה לא טיפלו בי ככה. תוך שעה מהרגע שהגעתי קיבלתי טלפון ואוטו ולמחרת הראו לי חמש-שש דירות. בתוך שבוע אעבור למקום משלי. לפני המשחק נגד לודוגורץ, האוהדים ערכו לי קבלת פנים והכרוז קרא בשמי. כל האצטדיון הריע. זה היה נפלא".
אני חש מעט נימה של ציניות על גבול הביקורתיות וזה קצת מאכזב.גיא חניה כתב: מאז שהגיע מתייחסים אליו במועדון כמו ג'סטין ביבר , נקווה שיצדיק את זה.
מסמין אותך לקרוא את הראיון עם חבוס רואדה שמספר על כך שבעת שהגיע לארץ היה צריך לדאוג לעצמו להכל: רכב, דירה, טלפון ואיך זה השפיע על היכולת שלו בהתחלה.
הדברים האלה הם בדיוק מה שהופכים אותנו לאימפריה במונחים ישראלים וגורמים לשחקנים זרים שמגיעים לכאן להתעסק רק בכדורגל ובלי חששות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
+1000000000000000000000000000000000000000000000ניב כתב: אני חש מעט נימה של ציניות על גבול הביקורתיות וזה קצת מאכזב.
מסמין אותך לקרוא את הראיון עם חבוס רואדה שמספר על כך שבעת שהגיע לארץ היה צריך לדאוג לעצמו להכל: רכב, דירה, טלפון ואיך זה השפיע על היכולת שלו בהתחלה.
הדברים האלה הם בדיוק מה שהופכים אותנו לאימפריה במונחים ישראלים וגורמים לשחקנים זרים שמגיעים לכאן להתעסק רק בכדורגל ובלי חששות.