האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
ניגשו הפעם חברות?
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
יש חדש?
נגמר המכרז
נגמר המכרז
היה עיכוב של שבוע בשל הבהרות שהקבלנים ביקשו, והמכרז נגמר באופן רשמי אתמול.
אני שמח להודיע שהפעם ניגשו לפחות שתי חברות וכנראה (לא יודע את השמות) מהגדולות בתחום.
אני שמח להודיע שהפעם ניגשו לפחות שתי חברות וכנראה (לא יודע את השמות) מהגדולות בתחום.
and the winner is???
אמור להיבחר תוך חודש פחות או יותראלדר כתב:and the winner is???
חודש במושגים של האיצטדיון שלנו שווה לשנה..yedidel כתב:
אמור להיבחר תוך חודש פחות או יותר
אפשר לדעתי להוריד קצת מהפסימיות. מאז שהפרוייקט הנוכחי יצא לדרך די עומדים בלוחות הזמנים (חוץ מהתקלה במכרז הראשון)yakov7 כתב:
חודש במושגים של האיצטדיון שלנו שווה לשנה..
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
והשינוי של זמן הבניה מ 24 חודשים ל 30 חודשים.yedidel כתב:
אפשר לדעתי להוריד קצת מהפסימיות. מאז שהפרוייקט הנוכחי יצא לדרך די עומדים בלוחות הזמנים (חוץ מהתקלה במכרז הראשון)
אז נוספו ארבעה חודשים של עיכוב במכרז ועוד חצי שנה של זמן הבניה ופתאום מכלום נוצר כשנה של עיכוב.
הפסימיות מובנת כי היא מתבססת על אירועי העבר וההווה.
מקווה שתיבחר כבר החברה ושיתחילו להעמיד עניינים, חייב כבר לראות פועלים מנופים ומשאיות בשטח
הזמן בנייה שונה בגלל העיכוב במכרז, וזה לא 6 חודשים אלא ארבעה חודשים. זה לא גם וגםclark kent כתב:
והשינוי של זמן הבניה מ 24 חודשים ל 30 חודשים.
אז נוספו ארבעה חודשים של עיכוב במכרז ועוד חצי שנה של זמן הבניה ופתאום מכלום נוצר כשנה של עיכוב.
הפסימיות מובנת כי היא מתבססת על אירועי העבר וההווה.
מקווה שתיבחר כבר החברה ושיתחילו להעמיד עניינים, חייב כבר לראות פועלים מנופים ומשאיות בשטח
- clark kent
- יצירת קשר:
אני כמעט בטוח שאתה טועה.yedidel כתב:
הזמן בנייה שונה בגלל העיכוב במכרז, וזה לא 6 חודשים אלא ארבעה חודשים. זה לא גם וגם
אם תסתכל במכרז רשום שם זמן הבניה הוא 24 חודשים מרגע בחירת הקבלן (בישן) וזה שונה ל 30 חודשים מרגע בחירת הקבלן (בחדש).
ולזה תוסיף את הזמן שלקח כל הפרוצידורה של שני המכרזים (הזמן שבין סיום בניית היסודות להתחלת בניית הגוף הוא זמן רב מדי ושיכל להתכווץ מאוד אם רק היו מיישמים את לקחי העבר ממכרזי מחירון שהיו.
אם אני לא טועה, יש חברה זוכה במכרז 99% והיא:
מתכת עדין באר שבע
מתכת עדין באר שבע
יש חדש ?!?!@?!@
אתה צודק. באמת מוזר.clark kent כתב: אני כמעט בטוח שאתה טועה.
אם תסתכל במכרז רשום שם זמן הבניה הוא 24 חודשים מרגע בחירת הקבלן (בישן) וזה שונה ל 30 חודשים מרגע בחירת הקבלן (בחדש).
ולזה תוסיף את הזמן שלקח כל הפרוצידורה של שני המכרזים (הזמן שבין סיום בניית היסודות להתחלת בניית הגוף הוא זמן רב מדי ושיכל להתכווץ מאוד אם רק היו מיישמים את לקחי העבר ממכרזי מחירון שהיו.
אני שמעתי שבנוסף לקנס שהקבלן יקבל על כל יום איחור, יש גם מנגנון בונוסים שהוא יקבל במידה והוא מבצע יותר מהר מהנדרש.
לא מצאתי את החלק הזה במכרז, מה שכן אני יודע שהיו שינויים אחרונים בשל הבהרות שהקבלנים ביקשו אז כנראה שהמסמך שיש באתר הוא לא האחרון.
ננסה לברר את הנושא שבוע הבא.
- clark kent
- יצירת קשר:
גורמים בכירים בעיריית ב"ש פנו היום למספר מאוהדי הקבוצה, שהחלו את המחאה בנוגע לעיכוב, לטענתם, בבניית האיצטדיון בעיר. אותם גורמים הזמינו אוהדים לפגישה בימים הקרובים בעירייה, בה ייקח חלק מנכ"ל החברה הכלכלית שאחראית על הבנייה. בפגישה הוא יציג את פרטי הפרוייקט, יסביר מדוע המכרזים התעכבו וגם יעשה עם האוהדים סיור בשטח. בנוסף סוכם כי מדי שלושה חודשים תתקיים פגישה לעדכון מצב. מעיריית ב"ש נמסר: "בהנחיית ראש העיר, הוזמנו אוהדים לפגישה ובנוסף יתקיים סיור במקום בו עתיד להיבנות האיצטדיון החדש". האוהדים ציינו כי הם מעריכים את שיתוף הפעולה, אבל למרות זאת אין כוונה להפסיק את המחאה בפייסבוק עד אשר ייבנה האיצטדיון.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 85&Lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 85&Lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;
אני לא מבין למה לא מכריזים על הזוכה במכרז ? מה קורה פה ?