הפועל ב"ש - א.א.ק אתונה סיום 1-0 (תמונות מהמשחק בפנים)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

Re: הפועל ב"ש - א.א.ק אתונה שידור חי סיום 1-0

שליחה על ידי messiah »

הוא התכוון לזה שיש הרבה למה לצפות מליאל זגורי לפי מה שראינו היום.
אם אני מבין נכון,הוא משחק על תקן קשר שמאלי ,אבל יכול לתפקד גם כמגן שמאלי וגם קשר אחורי.

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: הפועל ב"ש - א.א.ק אתונה שידור חי סיום 1-0

שליחה על ידי ניב »

אכן התכוונתי לומר שזגורי הרשים אותי ואולי יש מקום לתת לו צ'אנסים בעונה הבאה עלינו לטובה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: הפועל ב"ש - א.א.ק אתונה סיום 1-0 (תמונות מהמשחק בפנים)

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
תקציר המשחק.
https://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=31118" onclick="window.open(this.href);return false;
היוונים הביאו חתיכת שער,לא היה לאוהד כהן שום סיכוי.

סמל אישי של משתמש
Desmond
Title: יש לנו איתות מוסרמיל

שליחה על ידי Desmond »

שיחקנו מול קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו,לא נפגוש הרבה קבוצות
ברמה הזאת בליגה שלנו.העובדה שעמדנו מול היוונים בכבוד לאורך כל המשחק
בהחלט משמחת,למרות שרוב המשחק התנהל בשליטה שלהם.
אפשר בהחלט להיות מרוצים ממשחק ההגנה,אני מאמין שעם זה הזמן
רק נלך ונשתפר עוד יותר.

סוארס עם משחק ראוי לציון,אני אגב לא מבין למה חלק גדול רוצים לראות אותו בתפקיד
הקשר האחורי,הרי מאז שהוא הגיע לבאר שבע הוא משחק כבלם ולרוב עושה עבודה טובה מאוד,
רק בגלל שרשום בויקיפדיה שהוא מסוגל לתפקד לקשר אחורי אז חושבים שהוא יהיה הרבה יותר טוב בעמדה הזאת?
אף אחד לא ראה אותו משחק בעמדה הזאת ואף אחד לא יודע באמת מה הוא מסוגל לתרום כקשר אחורי.
השילוב שלו עם אבי יחיאל טוב מאוד ואין שוב סיבה לשנות את המערך הזה.

אגב,למה עודד גביש לא שותף במשחק?על פי הדיווחים מאז פתיחת האימונים,דווקא זה השחקן
שעשה את הרושם החיובי ביותר עד כה ונראה שהוא יכול להשתלב כבר עכשיו בעמדת הבלם לצידו של סוארס,
מה שיאפשר להסיט את אבי יחיאל לעמדת המגן הימני,עמדה שקלינגר די מתקשה למצוא פתרון ראוי לה.

החלק הקדמי של הקבוצה פחות הרשים,זה נראה כאילו שוב פעם הקבוצה בנויה על הברקות של מליקסון שנתן משחק
אדיר אתמול.פרננדס ניהל את המשחק בצורה סבירה אתמול מאחור,אבל זה עדיין לא מספיק טוב,ההצטרפות שלו מהקו השני
לא מספיק טובה,לכן שוב פעם הכל נופל על מליקסון שחייב לספק את הסחורה לבדו בחלק הקדמי.
אגף ימין לא קיים התקפית,אלא אם מאור מחליט לברוח לשם מפעם לפעם.
דוד רביבו שקלינגר מייעד לו תפקיד חשוב מאוד בקבוצה,פשוט לא מוצא את עצמו,לא יודע מה עובר על הבחור
אבל אתמול הוא היה הצל של עצמו.כולי תקווה שקלינגר ימצא את הנוסחה לתת לו את הביטחון ולהפיק את המקסימום
משיתוף פעולה בינו לבין מליקסון.

כמובן שלהסיק מסקנות עדיין מוקדם מאוד בשלב כזה של העונה,אבל יש הרבה מאוד עבודה.
הזמן יעשה את שלו ולקראת פתיחת העונה אחרי משחקי גביע הטוטו אפשר יהיה להיות הרבה יותר חכמים.
שיהיה בהצלחה בהמשך.
See ya in another life, brotha

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

Desmond כתב: סוארס עם משחק ראוי לציון,אני אגב לא מבין למה חלק גדול רוצים לראות אותו בתפקיד
הקשר האחורי,הרי מאז שהוא הגיע לבאר שבע הוא משחק כבלם ולרוב עושה עבודה טובה מאוד,
רק בגלל שרשום בויקיפדיה שהוא מסוגל לתפקד לקשר אחורי אז חושבים שהוא יהיה הרבה יותר טוב בעמדה הזאת?
אף אחד לא ראה אותו משחק בעמדה הזאת ואף אחד לא יודע באמת מה הוא מסוגל לתרום כקשר אחורי.
השילוב שלו עם אבי יחיאל טוב מאוד ואין שוב סיבה לשנות את המערך הזה.
סוארס שיחק גם בהכח וגם בהפועל ר"ג כקשר אחורי והיה מצוין שם. כבלם אצלנו בעונה שעברה הוא היה פחות טוב ועשה לא מעט טעויות (רמה"ש, עכו). ברור שעדיין הוא נראה אדיר יחסית למי שהיה לידו, אבל הוא הרבה יותר אפקטיבי כקשר אחורי.

סמל אישי של משתמש
Desmond
Title: יש לנו איתות מוסרמיל

שליחה על ידי Desmond »

yedidel כתב:
סוארס שיחק גם בהכח וגם בהפועל ר"ג כקשר אחורי והיה מצוין שם. כבלם אצלנו בעונה שעברה הוא היה פחות טוב ועשה לא מעט טעויות (רמה"ש, עכו). ברור שעדיין הוא נראה אדיר יחסית למי שהיה לידו, אבל הוא הרבה יותר אפקטיבי כקשר אחורי.
אני לא עקבתי אחריו בתקופתו בהפועל או בהכח רמת גן,אני מאמין שגם אתה לא.
אני יכול להביע דעה מקצועית על סמך מה שאני רואה מהשחקן הזה בתקופה שמשחק בהפועל באר שבע.
ומאז שהוא נמצא בבאר שבע הוא משחק כבלם ועושה עבודה טובה מאוד.
טעויות זה חלק מהמשחק,וגם סוארס הוא לא שחקן מושלם,בטח לא אחד הזרים הטובים שראה הכדורגל הישראלי.
אבל עם כל זאת מדובר בשחקן איכותי ששדרג את החלק האחורי שלנו בעונה שעברה ברגע שהגיע מהפועל רמת גן.

אם קלינגר יחליט לתת לו לשחק כקשר אחורי וימצא פתרון אחר לחוליה האחורית בדמותם של שני בלמים אחרים,
על הכיפאק,נראה איך הוא מתפקד בעמדה הזאת ועד כמה הוא כן מועיל כקשר אחורי לעומת תפקודו כבלם.
See ya in another life, brotha

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

קודם כל תודה ל- yossi על התקציר - עכשיו אני יודע איך כותבים הפועל באר שבע ביוונית.... יאסו יוסי!

אני מקווה שהתקציר לא מראה את התמונה המלאה - כי אם כן - אז יש הרבה מקום לשיפור ותיאום בין הקישור האחורי לחוליית ההגנה.
לפי התקציר הזה היינו יכולים לצאת בשקט עם תבוסה ורק חוסר ריכוז של היוונים לייד השער של כהן מנעה מאיתנו לקבל 3-4 חתיכות.
אני מקווה שמי שצריך לראות יראה - כי לא בטוח שהמזל ישחק לנו מול קבוצות דורסניות פה בארץ דוגמת הפועל ת"א.
תקנו אותי אם אני טועה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

8red כתב:קודם כל תודה ל- yossi על התקציר - עכשיו אני יודע איך כותבים הפועל באר שבע ביוונית.... יאסו יוסי!

אני מקווה שהתקציר לא מראה את התמונה המלאה - כי אם כן - אז יש הרבה מקום לשיפור ותיאום בין הקישור האחורי לחוליית ההגנה.
לפי התקציר הזה היינו יכולים לצאת בשקט עם תבוסה ורק חוסר ריכוז של היוונים לייד השער של כהן מנעה מאיתנו לקבל 3-4 חתיכות.
אני מקווה שמי שצריך לראות יראה - כי לא בטוח שהמזל ישחק לנו מול קבוצות דורסניות פה בארץ דוגמת הפועל ת"א.
תקנו אותי אם אני טועה.
דווקא אתה טועה ניר. כאחד שראה את המשחק בלווין בלי הפרעות כמו שהיו לאלה שראו באינטרנט (ותודה רבה לדודו עזריה שאירח אותי בביתו) המשחק היה יחסית שקול. נכון שהיה יתרון ליוונים אבל גם אנחנו החמצנו מצבים לא רעים (רביבו לבד מהאוויר בתוך הרחבה, זגורי פגע בקורה, פנדל ברור שהיה על סוארז).
ראיתי שנשפכו כאן דפים על גבי דפים של רשמים מהקבוצה. לי אישית היה קשה להתרשם שכן מדובר רק במשחק אימון, מול קבוצה שהיא לא ברמה שלנו וקרובה יותר לרמה של הפועל ת"א/מכבי חיפה, אבל ברור שהקבוצה מאוזנת יותר משנה שעברה.
בדיוק כמו שברור, ולא היינו צריכים את משחק האימון בשביל לדעת זאת, שהקבוצה חייבת בדחיפות מגן ימני אמיתי ובלם איכותי שישחרר את סוארז לעמדת הקשר האחורי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה