בולReDo כתב: ↑20 דצמבר 2024, 16:24זה לא סנקציה זה הסכם הדדי שגם הם לא יבואו להתארח כאן. מקווה שיימשך מעבר לעונה הנוכחית. ככל שיותר קבוצות יחרימו את המועדון המסריח הזה ואוהדיו ככה יהיה יותר טוב. שיהיו מוקצים בכל אצטדיון בארץ.
החיים לימדו שב99.9% אחוז מהמקרים עדיף לצאת חכם מצודק. בדיוק ככה המועדון נהג. לפני כמה חודשים יצאנו "צודקים" ואת הזבביר הזה אנחנו סוחבים כגיבנת עד היום.
אם אתה הבעלים, היית סומך על הקהל והאולטראס במשחק כזה נפיץ שלא יעשו שטויות שיגרמו לקבוצה נזק? אני יודע שאני לא. אם בעיניך זה תבוסתנות אז לבריאות.
מח' 15 : בני סכנין - הפועל ב"ש, 21.12, שבת, 19:30, עכו
Re: מח' 15 : בני סכנין - הפועל ב"ש, 21.12, שבת, 19:30, עכו
מה הדדי בזה? אין העונה משחק נוסף בטרנר. המועדון מעדיף להוריד לקהל משחק שזכותם להגיע אליו כי הוא לא מסוגל להתמודד משפטית בצורה ראויה, תבוסתני אחושרמוטה.ReDo כתב: ↑20 דצמבר 2024, 16:24זה לא סנקציה זה הסכם הדדי שגם הם לא יבואו להתארח כאן. מקווה שיימשך מעבר לעונה הנוכחית. ככל שיותר קבוצות יחרימו את המועדון המסריח הזה ואוהדיו ככה יהיה יותר טוב. שיהיו מוקצים בכל אצטדיון בארץ.
החיים לימדו שב99.9% אחוז מהמקרים עדיף לצאת חכם מצודק. בדיוק ככה המועדון נהג. לפני כמה חודשים יצאנו "צודקים" ואת הזבביר הזה אנחנו סוחבים כגיבנת עד היום.
אם אתה הבעלים, היית סומך על הקהל והאולטראס במשחק כזה נפיץ שלא יעשו שטויות שיגרמו לקבוצה נזק? אני יודע שאני לא. אם בעיניך זה תבוסתנות אז לבריאות.
חכם? מחר בבוקר כשתלך לבית משפט לבקש את הנקודות שלך יגידו לך אבל רגע גם אתה לא הבאת את הקהל שלך כי אתה פוחד אז למה אתה בא בטענות לסכנין שפחדו לעלות מול 11 אלף איש אחרי אירוע כזה? אתה מכשיר עכשיו את המעשה שלהם בספטמבר במו ידיך
אז אני אזכיר לך שדווקא במקרה הזה גם איגוד השופטים תמך בך וגם ארז כלפון .
אגב , לפני כמה ימים דווקא בכדורסל , נאנטר-הפועל חולון , היה מקרה שיכול היה לקרות בקלות מחר ואז מה ?
ההיפך - המועדון מבין שאין צדק ואין עם מי לדבר בהתאחדות ולכן עושה כל מה שאפשר כדי לא להיפגע .
עכשיו זהו , ההחלטה כבר בלתי הפיכה - אפשר להתקדם למשחק מחר ? מה ההרכב שלך ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
יש סיכוי שיהיה עוד משחק מולם כי לעניות דעתי יחתרו למשחק חוזר.dor69 כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:31מה הדדי בזה? אין העונה משחק נוסף בטרנר. המועדון מעדיף להוריד לקהל משחק שזכותם להגיע אליו כי הוא לא מסוגל להתמודד משפטית בצורה ראויה, תבוסתני אחושרמוטה.
חכם? מחר בבוקר כשתלך לבית משפט לבקש את הנקודות שלך יגידו לך אבל רגע גם אתה לא הבאת את הקהל שלך כי אתה פוחד אז למה אתה בא בטענות לסכנין שפחדו לעלות מול 11 אלף איש אחרי אירוע כזה? אתה מכשיר עכשיו את המעשה שלהם בספטמבר במו ידיך
לא חושב שיש שום קשר בין הקייס המשפטי במשחק הקודם ולהחלטה של המועדון לגבי המשחק מחר. המשחק הזה יש נפיצות בעקבות המשחק הקודם, ושם דובר על השחקנים שלא היו מוכנים לעלות ופה על אוהדים (השחקנים שלנו מגיעים).
שאלתי שאלה, אתה סומך על חלקים מסוימים בקהל שלך שלא יגרמו נזק אם המשחק מחר עם קהל באווירה הזאת? שוב אומר, אני לא.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
לא נמאס לעסוק בשיט הזה?
רק הקהל שלנו אלוף בלחבל בקבוצה. במקום שהפוקוס יהיה מקצועי מתמקדים בקשקוש הזה כל השבוע עד לשריקת הפתיחה.
אז לא יהיו 50 אוהדים שלנו יאללה תמשיכו הלאה ושחררו.
רק הקהל שלנו אלוף בלחבל בקבוצה. במקום שהפוקוס יהיה מקצועי מתמקדים בקשקוש הזה כל השבוע עד לשריקת הפתיחה.
אז לא יהיו 50 אוהדים שלנו יאללה תמשיכו הלאה ושחררו.
הנוער המתאושש ניצח את סכנין!!!
הרכב וספסל זהה למעט דדיה במקום בלטקסה .4 לב אדום כתב: ↑20 דצמבר 2024, 10:00מספיק עם רעשי הרקע - המטרה ברורה - חזרה הביתה עם 3 נק' !
ההרכב שלי :
----------------------מרציאנו--------------------
--------בלוריאן------ויטור------מזרחי-------
-------------קנגאווה------ונטורה-------------
לופז-------------------פרץ---------סטויאנוב
-----------------------------------ביטון-----------
----------------------גריטה----------------------
ספסל : תורג׳מן , בלטקסה , פרהוד , גורדנה , ספר , אחמד , אליאס , גאנח , גורדין
חילופים מתוזמנים : תורג׳מן על גריטה , אליאס על ונטורה , ספר על פרץ , פרהוד על סטויאנוב , גורדנה על קאנגווה
לא בסגל מסיבות אחרות :
פציעות : דדיה , טיבי , אלמוג
מנהלתיות/מקצועיות : בדש ( פעם 11 ) , חתואל ( פעם 9 ) , יוספי ( בדרך לאוקראינה ), אליאסי ( מורחק-אדום ), חזות
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Melikson24
מה זה ה"דשא" המביש הזה?איך אפשר לשחק עליו כדורגל?
ניכר שאנחנו משחקים הרבה יותר ישיר בגלל זה.
מחפשים מיד תנועה לעומק וכדור פנימה וישיר.
לדעתי בעיקר בגלל הדשא הזה.
עושים את זה מעולה עד כה, להמשיך ככה.
- Melikson24
מרגיש כאילו רמי ויץ הולך להירדם בכל רגע
- dardasmiley
טפי על ההתעקשות שלו על "לופש" שרף לי את האוזניים
גריטה מרגיש כמו יום עסל יום בסל.
היום נראה שנפלנו על הבסל.
גם חירבן מעבר של גול, גם לא מצליח להשתלט על כלום.
היום נראה שנפלנו על הבסל.
גם חירבן מעבר של גול, גם לא מצליח להשתלט על כלום.
- simply--red
אנחנו לא חדים עד עכשיו ונראה לי שגם קצת עצבניים
קוזוך צריך להרגיע את החבר'ה
נו נרוויס, פאס פאס איצ קאם
קוזוך צריך להרגיע את החבר'ה
נו נרוויס, פאס פאס איצ קאם