מלדה בולסלאב - הפועל ב"ש, חמישי, 8.8, 19:00 Všesportovní stadion
- ForeverRed
Re: מלדה בולסלאב - הפועל ב"ש, חמישי, 8.8, 19:00 Všesportovní stadion
צודק מי שאומר שחובת ההוכחה על קיניונס.
לא ראינו ממנו מספיק יציבות, קילריות והתאמה לסגנון.
בגדול, פשוט לא ראינו מספיק.
במעט שכן ראינו, יש שם כדורגל, קלאס ובעיקר שכל.
זה כבר יותר ממה שאפשר להגיד על האחרים.
המינימום הנדרש זה לתת לו הזדמנות לקחת, ולא לייבש אותו בשביל גופות כמו בדש שספק אם יש לו פה מקום אפילו כמחליף.
לא ראינו ממנו מספיק יציבות, קילריות והתאמה לסגנון.
בגדול, פשוט לא ראינו מספיק.
במעט שכן ראינו, יש שם כדורגל, קלאס ובעיקר שכל.
זה כבר יותר ממה שאפשר להגיד על האחרים.
המינימום הנדרש זה לתת לו הזדמנות לקחת, ולא לייבש אותו בשביל גופות כמו בדש שספק אם יש לו פה מקום אפילו כמחליף.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
לגבי קיניונס - במשחקים בודדים ראינו מהירות, דריבל ומסירות פנימה פי 10 ממה שיש מכל שחקן אחר בעמדה הזאת. זה מספיק לי בשביל לקבוע שהוא האופציה המועדפת עליי שם בפער
מבין את השמרנות באירופה אבל מרציאנו זה פצצה מתקתקת ואסון שמחכה לקרות.
בשבוע שעבר הצליחו לתקן את הטעות שלו אבל זה לא יקרה בכל פעם.
אחרי כל הדיבורים, דיינר צריך להוכיח את עצמו. אחרי הביזיון של עונה שעברה לאף אחד אין יותר מדי קרדיט מבחינתי חוץ מויטור וגורדנה.
חבל שיוספי/פרץ פחות בעניינים כרגע כדי שיפתחו במקום ספר.
אחרי כל הדיבורים, דיינר צריך להוכיח את עצמו. אחרי הביזיון של עונה שעברה לאף אחד אין יותר מדי קרדיט מבחינתי חוץ מויטור וגורדנה.
לא ברור לי… לא תגיד שהוא טוב, כבר קיבלנו עליו גול במשחק האחרוןהפועלעולה כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 10:16מבין את השמרנות באירופה אבל מרציאנו זה פצצה מתקתקת ואסון שמחכה לקרות.
אליאסי כבר כשיר? אם כן הזיה לפתוח עם מרציאנו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ממה אתם מופתעים?
אנחנו חזרנו שנה אחורה הקיץ מבחינה מקצועית וחוזרים על אותם טעויות שעשינו בשנה שעברה וששילמנו עליהם מחיר יקר עד שהפקנו מהם לקחים.
מרציאנו, בדש, תורג'מן, אליאס, אם מוסיפים את בלוריאן ויוספי (לפחות עד שיוכיח שהשתנה) אז אפילו חזרנו יותר אחורה מזה.
אנחנו חזרנו שנה אחורה הקיץ מבחינה מקצועית וחוזרים על אותם טעויות שעשינו בשנה שעברה וששילמנו עליהם מחיר יקר עד שהפקנו מהם לקחים.
מרציאנו, בדש, תורג'מן, אליאס, אם מוסיפים את בלוריאן ויוספי (לפחות עד שיוכיח שהשתנה) אז אפילו חזרנו יותר אחורה מזה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תסלח לי אבל זה שטויות.Sir Alex Ferguson כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 11:14ממה אתם מופתעים?
אתה מדבר כאילו על הספסל מחכים קורטוואה, ויניסיוס, לבנדובסקי וואן דייק.
מרציאנו על אליאסי ניחה (למרות שאני מעריך את מרציאנו שעלה לשחק משחק קודם עם זריקות) אבל מי המחליפים שלך? דיינר שאין לו אוויר לשלושה ספרינטים? שושנאצ'ב/חטואל בחוד? בריירו שעלה לנו בגביע שנה שעברה?
אני לא מצטרף לעדת המקנטרים. כרגע זה הסגל שיש אז אני סומך על מה שקוזוך רואה באימונים.
מרציאנו היה בסדר ולא יודע מה הכושר של אליאסי.Sir Alex Ferguson כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 11:14ממה אתם מופתעים?
בדש פצוע (שינוח, מסכן).
אליאס, יש לנו 6 אחר ולא ידעתי או שאולי אתה מעדיף את בריירו?
יוספי שחקן יותר טוב מכל שחקן אחר בקישור שלנו. גם לגנוב דעת צריך לדעת.
- ForeverRed
זה לא שטויות.oren2792 כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 11:42תסלח לי אבל זה שטויות.
אתה מדבר כאילו על הספסל מחכים קורטוואה, ויניסיוס, לבנדובסקי וואן דייק.
מרציאנו על אליאסי ניחה (למרות שאני מעריך את מרציאנו שעלה לשחק משחק קודם עם זריקות) אבל מי המחליפים שלך? דיינר שאין לו אוויר לשלושה ספרינטים? שושנאצ'ב/חטואל בחוד? בריירו שעלה לנו בגביע שנה שעברה?
אני לא מצטרף לעדת המקנטרים. כרגע זה הסגל שיש אז אני סומך על מה שקוזוך רואה באימונים.
הכל התאפס בקטע רע.
כל הטינופות שהסריחו את הדשא מקבלים הזדמנות מחודשת כאילו מה כבר ישתנה.
הלקחים שהופקו צריכים לקרות מחדש וזה רק יבזבז עוד זמן, כסף ויעלה לנו בעצבים מיותרים ובחיזוקים שלא יגיעו לעמדות נחוצות.
- Sir Alex Ferguson
נתחיל מהסוף, קודם שיוספי יוכיח את עצמו אצלנו.
הפועל חיפה מבחינת ציפיות, לחץ, וגם התפקיד ששיחק שם שיכול היה גם לבעוט מאה פעם לשער זה לא כמו כאן.
הלוואי שאחרי ההשאלה חזר שחקן אחר, אבל חובת ההוכחה עליו.
מרציאנו חטף שער בבעיטה חופשית של שוער בפנסיה אחרי שהתרסק לחלוטין בסוף העונה הקודמת.
גם כאן, ללכת עליו ולא על אליאסי זה חתיכת הימור.
אליאס מאז הפציעה הוא סימן שאלה מבחינתי אם בכלל יכול לשחק בליגת העל. זה עד כמה הוא חזר גרוע מהפציעה שלו.
גם העונה, עושה המון עבירות, עדין לוקה טכנית, כמו יוספי, חובת ההוכחה עליו להוכיח אחרת וזה שהוא באנקר מתחילת העונה זה מאוד מדאיג.
בדש פצוע? גם לגנוב דעת צריך לדעת, מה היה כשבדש היה בריא? או שגם לזה תמצא תירוץ כמו כולם כאן שמדברים על התרומה ההגנתית האדירה שלו (כל כך אדירה, שכל השערים של מכבי חיפה הגיעו מהאגף שלו).
שכחת את בלוריאן, שקיבל הזדמנות אצלנו בזמנו ובישל שערים ליריבה והתרסק לגמרי. הלך להפועל תל אביב ונתן עונה גרועה שלא נצבעה ככה רק בגלל שכבש כמה שערים בהתקפה, ועכשיו מועדף על באריירו שהיה שנה שעברה בירידה ועדין איפה הוא ואיפה בלוריאן שהעונה כל משחק מחלק ליריבה לפחות מתנה אחת כל משחק.
אני מרגיש כרגע שיש מאמן שהגיע לא מוכן לעונה ושחוזר על טעויות שמי שראה אותנו בעונה שעברה יודע להצביע עליהם.
דיברתי על הדברים כבר בסמי עופר וכרגע זה נראה שבעיקר מנסים לתרץ עבורו תירוצים.
מקווה מאוד שחוסר המוכנות הזאת לא תעלה לנו בהדחה באירופה בעונה שקיבלנו הגרלה שבהחלט אפשר להגיע ממנה לשלב הבתים.
בהמשך לנושא ה"אם לא ננצח זה כישלון".
חברתנו קופנאהגן (קבוצת ליגת אלופות שנה שעברה למי שזוכר), קיבלה בסיבוב השלישי בקונפרנס (כמונו) קבוצה קטנה מצ'כיה שנקראת באניק אוסטרבה. אותה אוסטרבה סיימה מקום רביעי (אחד מעל מלאדה).
אתמול התקיים המשחק הראשון בקופנאהגן שאותו הצליחה הקבוצה המקומית לנצח בקושי רב 1:0 מגול בתוספת הזמן.
אמנם הדנים החזיקו יותר בכדור אבל הצ'כים איימו 10 פעמים למסגרת ולפי מה שאני קראתי היו לא רעים בכלל.
על זה יש לי לומר: אם לא נעבור אותם זה כישלון בתחת שלי.
יאללה הפועל.
חברתנו קופנאהגן (קבוצת ליגת אלופות שנה שעברה למי שזוכר), קיבלה בסיבוב השלישי בקונפרנס (כמונו) קבוצה קטנה מצ'כיה שנקראת באניק אוסטרבה. אותה אוסטרבה סיימה מקום רביעי (אחד מעל מלאדה).
אתמול התקיים המשחק הראשון בקופנאהגן שאותו הצליחה הקבוצה המקומית לנצח בקושי רב 1:0 מגול בתוספת הזמן.
אמנם הדנים החזיקו יותר בכדור אבל הצ'כים איימו 10 פעמים למסגרת ולפי מה שאני קראתי היו לא רעים בכלל.
יאללה הפועל.
- Sir Alex Ferguson
אז אם קופנהגאן יעופו הם לא יראו בזה כישלון לדעתך? זאת הטענה שלך?oren2792 כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 12:33בהמשך לנושא ה"אם לא ננצח זה כישלון".
יאללה הפועל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא, הטענה שלי היא שלעוף לקבוצה צ'כית בשביל באר שבע זה לא כישלון.Sir Alex Ferguson כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 12:39אז אם קופנהגאן יעופו הם לא יראו בזה כישלון לדעתך? זאת הטענה שלך?
בשביל קופנאהגן (מועדון גדול עלייך בשתי דרגות לפחות) זה יהיה כישלון.
ועוד דבר - עד היום שיחקו קבוצות ישראליות וצ'כיות 20 פעם. המאזן הוא 13 נצחונות לצ'כים מול 4 לישראליות.
ומתוך ה4 נצחונות 3 הם שלנו, לא?

זוכר שהדחנו צ'כית בדרך לבתים עם אבוקסיס ובבתים ניצחנו את סלביה פראג ?