הפועל באר שבע- פוניבז', חמישי, 21:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- פוניבז', חמישי, 21:00, טרנר
קישור מדאיג קצת.
הייתי פותח עם חאתם/טיבי במקום אבועביד
ופותח עם בדש במקום פאון
כל השאר נראה לי בסדר
השחקנים יצטרכו לעבוד קשה כדי להדליק את הקהל(הלא גדול) שיבוא היום עצבני ומתוח
ופותח עם בדש במקום פאון
כל השאר נראה לי בסדר
השחקנים יצטרכו לעבוד קשה כדי להדליק את הקהל(הלא גדול) שיבוא היום עצבני ומתוח
זה בקלות יכול להפוך גם ל-3 בלמים. מעדיף שלא.
בכל מקרה זה יהיה משחק טוב כדי לראות אם ספורי מגיע לעבוד בעונה הזאת כי זה משחק שהוא צריך לקחת על עצמו כמו שהוא עשה באירופה ב21/22.
לא בהכרח שיביא שלושער ו-2 בישולים אבל כן שיהיה קבוצתי ויעשה הגנה. אם הוא ימשיך לשחק בהליכה ולשגר רקטות על חצי מגרש אז נהיה בבעיה רצינית להמשך העונה אם הקשר שיגיע יהיה אחורי ולא 8/10.
בכל מקרה זה יהיה משחק טוב כדי לראות אם ספורי מגיע לעבוד בעונה הזאת כי זה משחק שהוא צריך לקחת על עצמו כמו שהוא עשה באירופה ב21/22.
לא בהכרח שיביא שלושער ו-2 בישולים אבל כן שיהיה קבוצתי ויעשה הגנה. אם הוא ימשיך לשחק בהליכה ולשגר רקטות על חצי מגרש אז נהיה בבעיה רצינית להמשך העונה אם הקשר שיגיע יהיה אחורי ולא 8/10.
- ForeverRed
אכן גם בתוקף הנסיבות, ברדה ממתין להחלטה לגבי פרופיל הרכש האחרון.
בהנחה שלא ניתן להביא גרזן שגם עושה משחק, השאלה היא האם להסתמך על הגרזנים הקיימים (בריירו ואליאס) או לתגבר בגרזן, או האם לתגבר את עושי המשחק...
לי נראה שחוסר בעושה משחק יותר קריטי.
בהנחה שלא ניתן להביא גרזן שגם עושה משחק, השאלה היא האם להסתמך על הגרזנים הקיימים (בריירו ואליאס) או לתגבר בגרזן, או האם לתגבר את עושי המשחק...
לי נראה שחוסר בעושה משחק יותר קריטי.
אני בהחלט לא רוצה לראות את ספורי הסטטי שתקוע ליד החלוץ.הפועלעולה כתב: ↑27 יולי 2023, 11:31זה בקלות יכול להפוך גם ל-3 בלמים. מעדיף שלא.
חושב שזה מבחן לכל השלישייה הקדמית.
כמה הם מסוגלים גם לעזור בהנעת הכדור, וגם להיות אפקטיביים בחלק הקדמי.
הדרך שלנו לצאת קדימה היום תהיה דרך יחזקאל בדריבל, דרך ספורי יורד לאחור, ונראה כמה פטרסון והאגף השני שיפתח מסוגלים לתרום גם הם.
יחזקאל שחקן מאוד חשוב היום. אם נקבל אותו ביום בו הוא לא מצליח להפעיל את השכל, יום בו ספורי יהיה סטטי, לא יהיה טוב.
סליחה, אותי מדאיג למה אבועביד פותח.
בסוף נראה פריסה של 3 בלמים, ויהיה לך גם את אבועביד וגם את באריירו על אותה בלטה דורכים אחד על השני ולא תורמים להנעת כדור. כל המחנה זה בלט ורשמתי את זה כמה פעמים כבר.
אבועביד פוגע לנו קשות ביכולת להניע כדור מאחור ומשדר הרבה מאוד פאניקה, דבר לא חדש.
באריירו חסר יכולת לקדם את הכדור, וגם למסור מדויק לכן אם יש אפשרות לשים את חאתם לא מבין את זה.
באמת לא מבין איך ברדה לא פותח עם אלחמיד במקום כבלם, הוא אפילו יכל לתת לאלחמיד להיכנס לקישור ולבאריירו לרדת להיות בלם אם חסר שם שחקן שיקדם את הכדור (נקודה למחשבה).
בסוף נראה פריסה של 3 בלמים, ויהיה לך גם את אבועביד וגם את באריירו על אותה בלטה דורכים אחד על השני ולא תורמים להנעת כדור. כל המחנה זה בלט ורשמתי את זה כמה פעמים כבר.
אבועביד פוגע לנו קשות ביכולת להניע כדור מאחור ומשדר הרבה מאוד פאניקה, דבר לא חדש.
באריירו חסר יכולת לקדם את הכדור, וגם למסור מדויק לכן אם יש אפשרות לשים את חאתם לא מבין את זה.
באמת לא מבין איך ברדה לא פותח עם אלחמיד במקום כבלם, הוא אפילו יכל לתת לאלחמיד להיכנס לקישור ולבאריירו לרדת להיות בלם אם חסר שם שחקן שיקדם את הכדור (נקודה למחשבה).
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אלחמיד בספק. תתכוננו לעוד לפחות 15 משחקים שהוא יהיה בספק. זה לכל מי שהיה מודאג לגבי הדקות של טיבי, הוא ישחק עוד הרבה העונה.
בכל מקרה עונה שעברה היו לנו משחקים גדולים גם עם עביד. הבעיה שלי איתו היא שנראה שהוא מנסה לעשות דברים שהוא לא יודע. נקווה שאחרי ת"א הוא יחזור לקרקע, אם לא אז אין הצדקה להכניס אותו לסגל אפילו.
בכל מקרה עונה שעברה היו לנו משחקים גדולים גם עם עביד. הבעיה שלי איתו היא שנראה שהוא מנסה לעשות דברים שהוא לא יודע. נקווה שאחרי ת"א הוא יחזור לקרקע, אם לא אז אין הצדקה להכניס אותו לסגל אפילו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חאתם פצוע, שמיר פצוע (כניראה יעדר כמה חודשים), מתאר לעצמי שגורדנה צם, טיבי הצטרף באיחור להכנות, לא יודע כמה אפשר לשחק עם ההרכב היום...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לטעמי טיבי צריך לפתוח
מבחינת הקישור זה מה שיהיה כשגורגנה לא ישחק ולכן לא ברור למה החיזוק הראשון לא היה לקישור
יהיה משעמם היום וקשה לצפייה אבל העיקר שתיהיה תוצאה טובה
מבחינת הקישור זה מה שיהיה כשגורגנה לא ישחק ולכן לא ברור למה החיזוק הראשון לא היה לקישור
יהיה משעמם היום וקשה לצפייה אבל העיקר שתיהיה תוצאה טובה
רמת האופטימיות פה באמת תשעה באב.
היום מלבד גורדנה שגם הוא בסימן שאלה יש לנו הרכב ראשון נקודה, מרגיש לי שיותר מדי מסקנות הוסקו מחמישי שעבר, העליהום על אבו עביד לא מובן, כאילו זה חדש לנו שהוא לוקה בהנעת כדור, הוא עדיין בלם יציב והוא ימשיך להיות שחקן הרכב לצד ויטור, אין שום טעם להוריד לספסל ולשרוף פה שחקנים בחודש יולי.
שבוע שעבר היסטוריה, מקווה ומאמין שנראה היום קבוצה אחרת, הסגל הזה הוכיח לא פעם שיש לו אופי חזק והיום ניצב בפנינו מבחן אופי משמעותי.
היום מלבד גורדנה שגם הוא בסימן שאלה יש לנו הרכב ראשון נקודה, מרגיש לי שיותר מדי מסקנות הוסקו מחמישי שעבר, העליהום על אבו עביד לא מובן, כאילו זה חדש לנו שהוא לוקה בהנעת כדור, הוא עדיין בלם יציב והוא ימשיך להיות שחקן הרכב לצד ויטור, אין שום טעם להוריד לספסל ולשרוף פה שחקנים בחודש יולי.
שבוע שעבר היסטוריה, מקווה ומאמין שנראה היום קבוצה אחרת, הסגל הזה הוכיח לא פעם שיש לו אופי חזק והיום ניצב בפנינו מבחן אופי משמעותי.
- Sir Alex Ferguson
חברים, לא משנה מה, תבואו היום בשביל לתמוך בקבוצה.
גם אם פותחים את המשחק פחות טוב, אפילו אם נכנסים לפיגור, לא לשרוק בוז, לא להכניס את המערכת לעוד יותר לחץ, תמשיכו לתמוך, לדחוף ולעודד, המון תלוי בנו אם זה יהפוך לכדור שלג או שנשים את התבוסה מאחור.
גם אם פותחים את המשחק פחות טוב, אפילו אם נכנסים לפיגור, לא לשרוק בוז, לא להכניס את המערכת לעוד יותר לחץ, תמשיכו לתמוך, לדחוף ולעודד, המון תלוי בנו אם זה יהפוך לכדור שלג או שנשים את התבוסה מאחור.
בקיצור שלא יהיו שמאלנייםSir Alex Ferguson כתב: ↑27 יולי 2023, 16:11חברים, לא משנה מה, תבואו היום בשביל לתמוך בקבוצה.
- Sir Alex Ferguson