כשאתה מחתים שחקן על חוזה זו התחייבות שלא בטוח תצא אל הפועל. מעטים השחקנים שבאמת משלימים חוזה עד תומו.
דמי העברה לעומת זאת זה דבר חלוט ונעול. אתה יכול לקוות שתוכל למכור הלאה ולקזז חלק מההשקעה, אבל זה בכלל לא בטוח.
לי קשה שספר ירוויח 180 לעונה. נשמע מעט, בטח שמתזכרים שוב ושוב שעונה קודמת זה נפל על שכר, וגם המעבר לבלגיה נפל על שכר.
נראה מה יתפרסם שיחתום.
ודבר נוסף, גם כשז'סוואה חתם פה אף אחד לא חשב שהוא יהיה כזה טוב.
מוזמנים להקפיץ את הנושא.
ספקנות וחשדנות יתרה תהיה תמיד.
שוב, לא ראיתי את ספר ולכן אני לא מתייחס מקצועית.
נטו התייחסתי לזה שמדובר ב"אמירה" יוצאת דופן מבחינה כלכלית (הכל בכפוף לסכומים שמפורסמים כמובן).
אנטוניו ספר חתם ל-4 עונות בהפועל "ויקטורי" באר שבע. אנטוניו בן ה-23 מגיע מקבוצת ראפיד בוקרשט הרומנית, בה שיחק מעונת 2019/2020. בעונה האחרונה כבש במדיה 6 שערים והוסיף 3 בישולים.
אנטוניו אמר לאחר החתימה: "אני שמח מאוד להצטרף להפועל באר שבע ולהתחיל פרק חדש בקריירה. כבר הספקתי לקבל מסרים ואהבה מהאוהדים ואני מצפה לפגוש אותם, להחזיר להם על הדשא ולצבור חוויות מרגשות יחד".
בשעה טובה ובהצלחה. ברדה מקבל שחקנים שהוא רצה- מחכה לראות מה הוא מבשל לנו.
לפי הסרטונים שכולנו ראינו ספר אמור להוסיף לנו מימד של בעיטות מחוץ לרחבה וזה מצוין.
ההתקפה מקבלת חיזוק בדמות סטויאנוב, תורג'מן וספר. אחלה גיוון ביחס לעונה שעברה כשההתקפה סבלה מקאדר התקפי שהיה בו הרבה מאותו דבר.
מאמין שיגיע עוד זר אחד להתקפה ואולי יפתיעו עם ישראלי נוסף. ההתקפה צריכה מהירות ושחקן שמרבה לעשות תנועה ללא כדור.
ברומניה מדברים על דמי העברה של חצי מיליון יורו ומשכורת של 30 אלף יורו בחודש.
אלה היו הדרישות של האמא בינואר שעבר שהובילו לפיצוץ, אין מצב שהסכמנו לזה עכשיו (לפי הכתבות שעשו עליו הוא מרוויח שם 8-9 לחודש, אין מצב שהשדרוג אצלנו יהיה כל כך משמעותי).
לא מרגיש נכון ...
הלוואי והוא אחד התבלינים שהיו חסרים לברדה .
נראה שיש לו שמאל אימתנית והוא יאיים המון מחוץ לרחבה שזה כלי מצויין לפריצת בונקרים והגנות צפופות אבל פה זה נגמר .
השורה הסטטיסטית שלו לא מעודדת כמו גם חלק מהתגובות של האוהדים של ראפיד בוקרשט ברשת . מקווה שזה לא יכאב לנו ולכן גם לא מבין למה הוא קיבל חוזה של 4 שנים . לא למדנו כלום ?