ולעבוד איתו על הקרוסים דחוף
בני סכנין - הפועל ב"ש, ליגת העל. יום חמישי, 20:15, דוחא
- simply-red
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: בני סכנין - הפועל ב"ש, ליגת העל. יום חמישי, 20:15, דוחא
ומי שלא חושב שהתקשורת משפיעה, אז מפילים את זוסוואה 3 פעמים באזורים מסוכנים והשופט לא שוקל לשרוק. כמובן שבהילוך חוזר זה ברור עבירות.
חד משמעית.clark kent כתב: ↑28 ינואר 2021, 21:09ומי שלא חושב שהתקשורת משפיעה, אז מפילים את זוסוואה 3 פעמים באזורים מסוכנים והשופט לא שוקל לשרוק. כמובן שבהילוך חוזר זה ברור עבירות.
נבנה כאן מיני שכטר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אבוקסיס הזה מרור, פעם אחת העונה לא עלה עם 3 באמצע, ו2 שחקני אגף שעושים הגנה. כל פעם, כל פאקינג פעם קבוצה נגדנו יודעת שלמגן שלה יש חיים קלים ואף רצוי שיעלה כי אנחנו מאפשרים את זה.
אז עלית על 3 באמצע, ומי שומר על האגפים? אז ה3 באמצע שלך הפך מהר מאוד ל1 באמצע ותבחר איפה יתקפו אותך כשהקשרים אבודים ולא פלא שעבר ל3 בלמים.
אין מתפרצות. אין משחק מעברים, והנעת הכדור להבדיל מהמחצית הקודמת נגד חדרה איטית להחריד.
שבירו לא שחקן. לא חלוץ שלישי ולא זיבי. איך הוא קורא לעצמו שחקן מקצועי, לא יודע לעצור כדור פשוט, ומוסר ליריב בפס קדימה כשאין אף אחד באופק כי לא יודע גם לזוז עם כדור וגם לנשום. תנו לי שחקנים שיצאו מהם משהו, יש ילד בן 18 שהיה בגרמניה. ממנו אולי יצא. ממדמון אולי יצא. מאיתמר שבירו, עמית ביטון, ודודי טויטו לא.
אז עלית על 3 באמצע, ומי שומר על האגפים? אז ה3 באמצע שלך הפך מהר מאוד ל1 באמצע ותבחר איפה יתקפו אותך כשהקשרים אבודים ולא פלא שעבר ל3 בלמים.
אין מתפרצות. אין משחק מעברים, והנעת הכדור להבדיל מהמחצית הקודמת נגד חדרה איטית להחריד.
שבירו לא שחקן. לא חלוץ שלישי ולא זיבי. איך הוא קורא לעצמו שחקן מקצועי, לא יודע לעצור כדור פשוט, ומוסר ליריב בפס קדימה כשאין אף אחד באופק כי לא יודע גם לזוז עם כדור וגם לנשום. תנו לי שחקנים שיצאו מהם משהו, יש ילד בן 18 שהיה בגרמניה. ממנו אולי יצא. ממדמון אולי יצא. מאיתמר שבירו, עמית ביטון, ודודי טויטו לא.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
יש מציאות אבל הם עולים יקר ביחס לשווי שלהם לא הייתי רוצה לראות שמבאים את קניקובסקי במליון וחצי אירו
אני גם חושב כך
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מסכים.
אבל עדיין צריך לדאוג שלקבוצה יהיה את המינימום. בינתיים גם את זה אין.
בכלל נראה שאין יד מכוונת. מה צדק עדיין עושה פה? למה רצון גמון ואסקיאס לא מושאלים? ספורי נשאר או עוזב?
לא מבין מה התלונות , הצלחנו לעצור את סכנין על 0 שערים.
מחצית שניה הלוואי ונעקוץ ויאללה חגיגות
מחצית שניה הלוואי ונעקוץ ויאללה חגיגות
- simply-red
יאלה בחזרה למשחק
ניצחון בגדר חובה פה היום
ניצחון בגדר חובה פה היום
לא מפסיק למחוא כפיים שבירו, כמו אהרון פררה בהופה היי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- simply-red