הפועל באר שבע - ערוני קריית שמונה, שבת 20:30
- סתיו אלימלך
Re: הפועל באר שבע - ערוני קריית שמונה, שבת 20:30
שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה!
מקצרים לי את החיים עם המשחקים האלה! היה צריך את זה כדי לצבור ביטחון נגד בית"ר ת"א האימתנית!
מקצרים לי את החיים עם המשחקים האלה! היה צריך את זה כדי לצבור ביטחון נגד בית"ר ת"א האימתנית!
- ForeverRed
הנקודה הייתה שלא משנה מי משחק בקישור, כשיש לך קו הגנה כל כך טיפש ורפוי השערים יבואו.Sir Alex Ferguson כתב: קבהא פתח אבל המערך היה הזוי. מערך משונה. בלי שחקני אגף, גם סבע ומליקסון שיחקו באמצע. משהו לא מובן. אם עברת לשלושה באמצע אז מליקסון בימין וניג׳ל בשמאל (כמו בסוף המשחק). זה גם מה שהביא תניצחון, שלישיה של סאבו - אוגו וממן עם מליקסון בימין, ניג׳ל בשמאל וסבע כחלוץ באמצע.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אתה מסתלבט?!TN9 כתב:+סימני חיים מחנן ממן
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הוא צודק. נכנס טוב היום.אורי אדום בנשמה כתב:
אתה מסתלבט?!
גם אני חשבתי שממן היה סבבה היום. עזבו את המהלך האחרון, הוא סוף סוף נתן תחושה שאכפת לו
למעט עניין המהפך והאופי שחזר במעט אין שום דבר לקחת מהמשחק הזה.
הפקרות מוחלטת מחצית ראשונה ואם לא ק"ש נאיבית וגם קצת טיפשה זה היה נגמר רע.
מספר תובנות:
קהבא זה שחקן מיותר בקישור,לא תורם יותר מדי ולא עושה שום דבר שמצדיק במעט את הוויב שהיה עליו עונה שעברה.
דווקא ששיחק כבלם בלית ברירה שנה שעברה עשה עבודה טובה.
אלחמיד טיפש גדול,כמעט ועשה נזק לפני מכבי,יחד עם זאת יש לו טכניקה מצויינת,אולי הייתי מנסה אותו כמגן ימני וקהבא כבלם.
רבותיי,גון אוגו לא טוב,עושה ים של חורים,המרחקים בינו לבין הבלמים גדול מדי וכרגע היתרון היחיד שלו הוא שעדיין נותר לו כח הרתעה על השחקנים שמולו.
סבע נראה כמו צל של עצמו,שום פעולה לא הולכת לו ואפילו הפשוטה ביותר.
בוא נקווה שהשער שכבש קצת יחזיר לו את הבטחון.
אנחנו מגיעים לטונה מצבים,אם לא יחזור השקט והרוגע לשחקנים נצטרך כל משחק 30 מצבים בשביל לשים גול.
מספר תובנות:
קהבא זה שחקן מיותר בקישור,לא תורם יותר מדי ולא עושה שום דבר שמצדיק במעט את הוויב שהיה עליו עונה שעברה.
אלחמיד טיפש גדול,כמעט ועשה נזק לפני מכבי,יחד עם זאת יש לו טכניקה מצויינת,אולי הייתי מנסה אותו כמגן ימני וקהבא כבלם.
רבותיי,גון אוגו לא טוב,עושה ים של חורים,המרחקים בינו לבין הבלמים גדול מדי וכרגע היתרון היחיד שלו הוא שעדיין נותר לו כח הרתעה על השחקנים שמולו.
אנחנו מגיעים לטונה מצבים,אם לא יחזור השקט והרוגע לשחקנים נצטרך כל משחק 30 מצבים בשביל לשים גול.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חושב כמוך. גם אני לוקח רק את הניצחון. בלי רצף של תוצאות טובות בהמשך זה כמו כל המשחקים בחודש האחרון רק הפעם הצלחנו להבקיע את השער בסוף.אדום זקן כתב:למעט עניין המהפך והאופי שחזר במעט אין שום דבר לקחת מהמשחק הזה.
מספר תובנות:
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אני ראיתי פקשוש משווע מול השער ואיבוד כדור שכמעט עלה ביוקר...izguy83 כתב: הוא צודק. נכנס טוב היום.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לפי מה שאמרו בשער 3 המשטרה הצליחה להכניס רימון בבדיקה סמויה שעשו למאבטחים. בתגובה הבידוק הפך לקפדני והאריך את ההמתנה.הפועלעולה כתב: קרה משהו? פעם ראשונה שחיכיתי ככה
- The red one
אני נכנסתי בגל הראשון כשפתחו וכבר אז עשו בידוק מאוד קפדני. אולי זה קרה במשחק שעבר, לא מאמין שזה היה היוםאריאל2 כתב: לפי מה שאמרו בשער 3 המשטרה הצליחה להכניס רימון בבדיקה סמויה שעשו למאבטחים. בתגובה הבידוק הפך לקפדני והאריך את ההמתנה.
אשכרה היו היום מגנומטרים
אם רוצים לעשות בדיקה רצינית, אין בעיה. שיתנהגו בהתאם ויציבו 3 סדרנים לפחות על כל כניסה.
ברגע שיש רק סדרן אחד בודק זה איטי ברמות הזויות. מדדתי ברגעים מסוימים כניסה של 3-4 אנשים לדקה בכניסה השמאלית בשער 4. זה לא הגיוני בעליל.
כמעט חצי שעה עד שנכנסתי, וגם זה כי הסדרן הבין ב20:10 את גודל התור שנוצר והתחיל להריץ.
יש מצב שנווה צודק וזה היה נגד סכנין. אז שמעתי משהו על כניסה של מישהו עם רימון בגרב.
ברגע שיש רק סדרן אחד בודק זה איטי ברמות הזויות. מדדתי ברגעים מסוימים כניסה של 3-4 אנשים לדקה בכניסה השמאלית בשער 4. זה לא הגיוני בעליל.
כמעט חצי שעה עד שנכנסתי, וגם זה כי הסדרן הבין ב20:10 את גודל התור שנוצר והתחיל להריץ.
יש מצב שנווה צודק וזה היה נגד סכנין. אז שמעתי משהו על כניסה של מישהו עם רימון בגרב.
הזוכה הגדול של הערב
Blueman . הרכב מנצח לא מחליפים.
עלית מהספסל ועשית שינוי
עלית מהספסל ועשית שינוי
אלדר כתב:הזוכה הגדול של הערב
עלית מהספסל ועשית שינוי

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
המשכיות זה שם המשחק.blueman כתב:
. הקרדיט הוא לכל החברים שעזרו לי להראות את היכולות שלי, אני בסך הכל עשיתי מה שכל אחד היה עושה בשביל הקבוצה.
ניצחון על ביתר תל אביב רמלה ותיקו או ניצחון מול מכבי תל אביב קבוצת האם ואפשר לתת לך חוזה להמשך העונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אגב, קאמבק אדיר של הדרומי במחצית השנייה