קינגס קאנגווה
Re: קינגס קאנגווה
נראה אש
זה משדרג לנו את האמצע בכמה דרגות
חייב להגיע ביחד עם קשר אגף וחלוץ
זה משדרג לנו את האמצע בכמה דרגות
חייב להגיע ביחד עם קשר אגף וחלוץ
Re: קינגס קנאגווה
אם כך הפרחים לבכרהפועלעולה כתב: ↑26 יולי 2024, 22:41לא בטוח בכלל שזה קשור לכסף ולדעתי היה יכול להרוויח יותר במקומות אחרים. דיברתי עם מישהו מסרביה על הקדנציה של קינגס שם ואמרו לי שהוא לא אהב את הרוטציה המוגזמת בכוכב האדום ושזה הגיוני שהתחנה הבאה שלו תהיה קבוצה שתבטיח לו מקום בהרכב.
בעונה הראשונה הייתה לו עונה מצוינת עם 1800 דקות בליגה, 8 שערים ו-3 בישולים בליגה תוך כדי שהוא מתחרה עם שחקנים איכותיים כמו קאנגה, איבניץ' ומיחאלוביץ'. בעונה השנייה הוא כבר לא הצליח להסתדר כשבכר הנחית קשר קוריאני ב5.5 מיליון יורו ולפני כן לקח כפרויקט קשר אוסטרלי צעיר בשם מרקו סטמאניץ' (שהעונה נמכר ב5 מיליון יורו לפורסט).
עכשיו הוא מגיע למקום חם שהוא מכיר בו את הסביבה ויש לו לא מעט חברים שהוא שמר איתם על קשר מאז הנוער.
ממה שאני מכיר, רואה ושומע זכינו כאן בלוטו. לא יודע מי המועמד השני ברשימות של המועדון אבל אני בטוח שהוא לא בלבל הזה. לשם שינוי יצא שזכינו מההפקר בגלל ההיכרות של השחקן עם הסביבה ובגלל הרצון שלו לשחק בישראל.
סרטון מ22/23: https://www.youtube.com/watch?v=u0hlL2u ... ctvPremium
סרטון מ21/22: https://www.youtube.com/watch?v=akE5FZy ... aVidaSport
יאללה שישחררו לנו את הפוש.

שחקן מעולה בתקווה שמכאן תיפתח הטובה!
החתמה פצצה של המועדון עוד פרופילים כאלה ונהיה בכיוון טוב.
שאפו לאלונה ולכל מי ששותף! עכשיו צריכים עוד 4 תותחים כי זה ממש לא יספיק כפי שראינו חצי הרכב צריך להיות בחוץ.
החתמה פצצה של המועדון עוד פרופילים כאלה ונהיה בכיוון טוב.
שאפו לאלונה ולכל מי ששותף! עכשיו צריכים עוד 4 תותחים כי זה ממש לא יספיק כפי שראינו חצי הרכב צריך להיות בחוץ.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
יש תמונה שלו עם אוהדים בנתב״ג.
רכש מרגש.
רכש מרגש.
- Melikson24
בטלגרם שם הקסם קורה

https://x.com/shahar_baz/status/1816983 ... wluvnq-T5A
אשכרה יש אוהדים שנסעו לקבל אותו, הלוואי שנצליח להנחית זרים עם כזאת מחויבות לסמל
וברצינות שאפו לאלו שנסעו.
אשכרה יש אוהדים שנסעו לקבל אותו, הלוואי שנצליח להנחית זרים עם כזאת מחויבות לסמל

וברצינות שאפו לאלו שנסעו.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 27 יולי 2024, 02:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Melikson24
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 27 יולי 2024, 02:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
באמת כל הכבוד ל 3-4 אוהדים שנסעו והיו שם ב3-4 לפנות בוקר .
אגב עד לפני שעתיים שלוש לא הייתה בכלל ידיעה בספורט5 עליו , אפילו לא פוזלים לסקר אותנו חח
אגב עד לפני שעתיים שלוש לא הייתה בכלל ידיעה בספורט5 עליו , אפילו לא פוזלים לסקר אותנו חח
השחקן הזה הוא דוגמא קלאסית ללמה צריך מנהל מקצועי.
אשכרה בכר החליט לא לממש עליו אופציה ב50 אלף דולר.
אשכרה בכר החליט לא לממש עליו אופציה ב50 אלף דולר.
הסיקור התקשורתי שלנו הוא חרפה,אם כזה קליבר היה נוחת באחת הגדולות היינו מקבלים סרטון וואלקם בשדה.
זה דבר שאני מאשים בו רק את המועדון שחי בימים של פעם במקום להבין שחלק מהעניין זה הבאזז שהחתמה כזאת מייצרת בטח ובטח שמכירת המנויים מתנהלת בעצלתיים.
זה דבר שאני מאשים בו רק את המועדון שחי בימים של פעם במקום להבין שחלק מהעניין זה הבאזז שהחתמה כזאת מייצרת בטח ובטח שמכירת המנויים מתנהלת בעצלתיים.