סוף הדרך :: הפועל ב״ש מודחת בפלייאוף האלופות
Re: סוף הדרך :: הפועל ב״ש מודחת בפלייאוף האלופות
עדיין לא עיכלתי לגמרי שעפנו...
מאמין שזה יבוא לי בבום בזמן הקרוב.
הזדמנות שלא תחזור.
מאמין שזה יבוא לי בבום בזמן הקרוב.
הזדמנות שלא תחזור.
ועכשיו אחרי העפלה שלהם?אדום זקן כתב: אני לא מאילו שחושבים שאתה אוהד מכבי באמת.
לדעתי אתה סתם סתום.
טוני שווה בערך כמו כל התקציב של מאריבור.
לא, יונהLIAV00S כתב:
ועכשיו אחרי העפלה שלהם?
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
הטיסה הכי ארוכה בעולם
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אמרתי בקיץ שהפער בין קורוהוט לדוידזאדה קטן משמעותית מהפער בין הובאן לאייבנדר. תנו לי את אופיר והובאן היום, לוקח בלי לחשוב פעמיים.
כואב לי לכתוב את זה, כי בוזגלו במילא לא יכול היה לסייע לנו בגלל הפציעה, אבל עם כל השנאה לחלק מהדברים שהוא מייצג, אם הוא משחק היום אנחנו עוברים. כמו אוחנה, לבוזגלו יש סגנון משחק ישיר מאוד בהתקפה.
מצד שני, גם עם מיגל/שהר במקום אלחמיד/גאדיר אנחנו עוברים לדעתי.
אבל בכדורגל אין אם, לא מגיע לנו ליגת האלופות. כואב מאוד.
מה שמסתכל שגם הם לא שווים ליגת האלופות. אם היינו עפים לסלטיק או אולמפיאקוס היה עובר לי הרבה יותר חלק בגרון. לעוף מול מאריבור שהיא פחות טובה מאיתנו בהרבה פרמטרים, זה מאוד מתסכל, בעיקר כי לא הצלחנו להעלות את הרמה שלנו בצמד המשחקים.
הרגשה שאנחנו הפסדנו הרבה יותר משמאריבור ניצחה.
כואב לי לכתוב את זה, כי בוזגלו במילא לא יכול היה לסייע לנו בגלל הפציעה, אבל עם כל השנאה לחלק מהדברים שהוא מייצג, אם הוא משחק היום אנחנו עוברים. כמו אוחנה, לבוזגלו יש סגנון משחק ישיר מאוד בהתקפה.
מצד שני, גם עם מיגל/שהר במקום אלחמיד/גאדיר אנחנו עוברים לדעתי.
אבל בכדורגל אין אם, לא מגיע לנו ליגת האלופות. כואב מאוד.
מה שמסתכל שגם הם לא שווים ליגת האלופות. אם היינו עפים לסלטיק או אולמפיאקוס היה עובר לי הרבה יותר חלק בגרון. לעוף מול מאריבור שהיא פחות טובה מאיתנו בהרבה פרמטרים, זה מאוד מתסכל, בעיקר כי לא הצלחנו להעלות את הרמה שלנו בצמד המשחקים.
הרגשה שאנחנו הפסדנו הרבה יותר משמאריבור ניצחה.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 22 אוגוסט 2017, 23:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
מאכזב , מתסכל .
מחצית ראשונה היה נראה שלשחקנים רועדים הרגליים , פחדו לעשות דברים .
מחצית ראשונה היה נראה שלשחקנים רועדים הרגליים , פחדו לעשות דברים .
103 קילומטר,רצנו פחות מהמשחק הראשון,זה נראה לעיין לכולם לא הייתה תנוע ועוד הפעם 7 פחות ממריבור
הרבה טעויות של בכר היום. התחלנו בלי אמצע והזמנו אותם להגנה לא מתואמת. ראדי ואוגו לא מספיקים לבד נגד קבוצה אירופאית שמאוד ממושמעת טקטית ולא מפקירה את ההגנה למרות שהיא חייבת גול.
ממשיך עם זה שלא פתח עם פקהארט שיכול היה לרתק יותר את הבלמים ולתת יותר חופש לטוני ומאור וממשיך עם הספסול של אוחנה שיודע להיכנס יפה מאוד עם הכדור בין הקווים.
למרות שלא הגיע לנו, צריך גם להגיד ביושר שהשוער שלהם העלה אותם עם הצלה מפגרת היום ועוד 2/3 כאלו בטרנר.
הובאן היה חסר לי מאוד בצמד המפגשים הזה. תמיד מי שלא נמצא נראה הכרחי. במקרה שלו, מרגיש לי שאיתו אנחנו עולים.
ממשיך עם זה שלא פתח עם פקהארט שיכול היה לרתק יותר את הבלמים ולתת יותר חופש לטוני ומאור וממשיך עם הספסול של אוחנה שיודע להיכנס יפה מאוד עם הכדור בין הקווים.
למרות שלא הגיע לנו, צריך גם להגיד ביושר שהשוער שלהם העלה אותם עם הצלה מפגרת היום ועוד 2/3 כאלו בטרנר.
הובאן היה חסר לי מאוד בצמד המפגשים הזה. תמיד מי שלא נמצא נראה הכרחי. במקרה שלו, מרגיש לי שאיתו אנחנו עולים.
צאו מהדיכאון,הודחנו כבר בטרנר שברק החליט לעלות עם גאדיר במקום פקרהאט ששם כדורים שרקו ברחבה ולא היה מי שישים תכדור ברשת.
קבוצות כמו מאריבור חיות על הטעויות הקטנות האלה,עוקצות אותך וגומרות תסיפור.
זה שכר לימוד שהפוכל ב"ש עוברת באירופה.
תאכלס,מי אנחנו בכלל??
כולה עונה שנייה באירופה ברמות הגבוהות
יש לנו עוד הרבה במה להשתפר.
עכשיו הזמן להתעשת,לצאת מהדיכי ולזכות באליפות שלישית ועוד הזדמנות להגיע לליגת האלופות.
ברור לכולנו שעם כל הביקורת אנחנו הקבוצה הכי טובה בישראל בפער.
צריך לקחת את זה ולנסות שוב עונה הבאה.
תאכלס,מי אנחנו בכלל??
עכשיו הזמן להתעשת,לצאת מהדיכי ולזכות באליפות שלישית ועוד הזדמנות להגיע לליגת האלופות.
שחק עם שלושה זרים ברמות האלה זה בזיון, אני מופתע שעוד איכשהו הצגנו דומיננטיות בשלבים מסוימים.
את ההתמודדות הפסדנו בבית. הענקנו שער טפשי, ומנגד החמצנו כמו שלומיאלים.
את ההתמודדות הפסדנו בבית. הענקנו שער טפשי, ומנגד החמצנו כמו שלומיאלים.
- yanivnew91
כואב אבל זה הכי נכון שנכתב פהSir Alex Ferguson כתב:אמרתי בקיץ שהפער בין קורוהוט לדוידזאדה קטן משמעותית מהפער בין הובאן לאייבנדר. תנו לי את אופיר והובאן היום, לוקח בלי לחשוב פעמיים
צודק ב - 100%אדום זקן כתב:צאו מהדיכאון,הודחנו כבר בטרנר שברק החליט לעלות עם גאדיר במקום פקרהאט ששם כדורים שרקו ברחבה ולא היה מי שישים תכדור ברשת.
תאכלס,מי אנחנו בכלל??
היינו אמורים לעוף מול לודוגורץ, שבשלוש רמות מעל מאריבור.
במצב שלנו היום עם הפצועים, עדיף לא לחטוף תבוסות בליגת האלופות.
כמובן שחבל בגלל המעמד והכסף, אבל את המזל גמרנו נגד הבולגרים/ברזילאים.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
חבר סיפר לי שבחולון התחילו את חגיגות המימונה כבר עכשיו.
פפפפ איזה דיכאון
אני יתחיל מהבסיס.
יותר מידי ראיונות לפני המשחק של שחקנים, צוות, הנהלה (עונה שעברה התראינו רק במסיבת עיתונאים)
באנו קטנים יצאנו גדולים. פה נפלנו למלכודת
זה השליך למשחק החכם של מאריבור (גם בלוחמה הפסיכולוגית לאורך כל הדרך) שפשוט שיתקו אותנו בכל פרמטר ופעם ראשונה הורגש שעושים לבכר בית ספר.
כולנו שמנו לב שאין לנו אגף ימין (קוואנקה?)
זריהן היה חייב להתלבש לא כי הוא הכי טוב, אלה רק בגלל שהוא השחקן היחיד שיכל לאזן אותנו בשני צדי המגרש. היה להם קל מידי להתגונן כי הינו צפוים להחריד.
נשאר רק להרים את השחקנים כי הכאפה שאכלנו כאוהדים מינורית לעומת מה שעובר עליהם.
נצטרך להרים את הרמה, אין מה לעשות... אנחנו עדיין לא שם.
אני יתחיל מהבסיס.
יותר מידי ראיונות לפני המשחק של שחקנים, צוות, הנהלה (עונה שעברה התראינו רק במסיבת עיתונאים)
באנו קטנים יצאנו גדולים. פה נפלנו למלכודת
זה השליך למשחק החכם של מאריבור (גם בלוחמה הפסיכולוגית לאורך כל הדרך) שפשוט שיתקו אותנו בכל פרמטר ופעם ראשונה הורגש שעושים לבכר בית ספר.
כולנו שמנו לב שאין לנו אגף ימין (קוואנקה?)
זריהן היה חייב להתלבש לא כי הוא הכי טוב, אלה רק בגלל שהוא השחקן היחיד שיכל לאזן אותנו בשני צדי המגרש. היה להם קל מידי להתגונן כי הינו צפוים להחריד.
נשאר רק להרים את השחקנים כי הכאפה שאכלנו כאוהדים מינורית לעומת מה שעובר עליהם.
נצטרך להרים את הרמה, אין מה לעשות... אנחנו עדיין לא שם.
מתקשה עדיין לעכל שהם הבקיעו 2 שערים מ2 מצבים בכל התמודדות הזו, כשאחד משני המצבים הוא מטעות
שלנו שב99% מהפעמים לא מובילה אותם בכלל למצב. כאילו כמו שנכתב עלינו מלמעלה לעבור את לודוגורץ ככה נכתב עלינו לא לעבור אותם. אין לי הסבר אחר לזה.
שלנו שב99% מהפעמים לא מובילה אותם בכלל למצב. כאילו כמו שנכתב עלינו מלמעלה לעבור את לודוגורץ ככה נכתב עלינו לא לעבור אותם. אין לי הסבר אחר לזה.