גיא מלמד
Re: גיא מלמד
בחור מוכשר ולא מספיק מלוטש.
לדעתי בכר עושה משחקניפ כאלו מטעמים, לאלישע לא הייתי מציע.
יהיה במכבי להערכתי
יהיה במכבי להערכתי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
למה אתה מעלה פה את השם של הנאחס הזה. מאמן גועל (אלישע). גונב דעת מדופלם.Totti כתב:בחור מוכשר ולא מספיק מלוטש.
יהיה במכבי להערכתי
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
שוינפלד היה יושב לנו בול עכשיו.Totti כתב:בחור מוכשר ולא מספיק מלוטש.
יהיה במכבי להערכתי
חד משמעיתoranu כתב: שוינפלד היה יושב לנו בול עכשיו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לנוכחהמצב החדש של שהר הייתי שוקל הבאה של גיא מלמד.
או פשוט להשאיר את חלאיילה העונה.
בטח שלא להסתפק חצי שנה בגאדיר ברדה ופוקהארט.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
שוינפלד אכן פספוס שלנו.
ידענו את זה כבר אז.
אורן, קצת מיהרת להפוך את קואנקה לבאנקר פוטנציאלי ולשלוח את מליקסון לספסל.
הוא עדיין השחקן הכי קריטי לשטף המשחק שלנו.
לא רואה את ברק מוריד אותו לספסל כל כך מהר.
ידענו את זה כבר אז.
אני חייב להגיד משהו שאולי ישמע נטול חמלה.
בן שהר היה החלוץ הראשון בהפועל ב"ש לא כי הוא היה איזה עילוי,אלה פשוט קצת יותר טוב מאילו שמתמודדים איתו על חולצת ההרכב.
שהחצי שעה הראשונה אתמול לא תבלבל אתכם,בן לא פוגע כבר המון זמן וחלוץ היה אמור להגיע בלי שום קשר לחוסר בחלוץ אלה בעובדה שמי שנמצא לא פוגע.
לכן במצב של היום תומאס מחליף את בן ןכאן נגמרת הסאגה.
לא רואה שום סיכוי שב"ש מביאה מישהו עד שהקבוצה לא תבטיח שלב בתים כלשהו.
בן שהר היה החלוץ הראשון בהפועל ב"ש לא כי הוא היה איזה עילוי,אלה פשוט קצת יותר טוב מאילו שמתמודדים איתו על חולצת ההרכב.
שהחצי שעה הראשונה אתמול לא תבלבל אתכם,בן לא פוגע כבר המון זמן וחלוץ היה אמור להגיע בלי שום קשר לחוסר בחלוץ אלה בעובדה שמי שנמצא לא פוגע.
לכן במצב של היום תומאס מחליף את בן ןכאן נגמרת הסאגה.
לא רואה שום סיכוי שב"ש מביאה מישהו עד שהקבוצה לא תבטיח שלב בתים כלשהו.
אני מבין שעכשיו כל משפט שני יהיה מלמד.דר אדום בנשמה כתב:לנוכחהמצב החדש של שהר הייתי שוקל הבאה של גיא מלמד.
זה הוובה החדש שלך?
או פשוט להשאיר את חלאיילה העונהאדום זקן כתב: אני מבין שעכשיו כל משפט שני יהיה מלמד.
זה הוובה החדש שלך?
אם הוא כשיר ל 90 דקות לדעתי הוא באנקר בהרכב.ForeverRed כתב:שוינפלד אכן פספוס שלנו.
ידענו את זה כבר אז.
במשחקים מסויימים מליקסון ישחק באמצע ובמשחקים אחרים יתחיל על הספסל.
לא רואה סרט שהביאו זר במשכורת שיא ולא יתנו לו (לפחות בהתחלה) לפתוח כשהוא כשיר ל 90 דקות.
ברור שגם תהיה רוטציה ומליקסון יפתח גם עם קוואנקה בהרכב וגם לפעמים על חשבונו כדי לחלק דקות (אפשרי בעיקר בליגה).
אבל מבחינת ההיררכיה לדעתי קוואנקה באנקר בהרכב של ברק בכל משחק גדול וחשוב כל עוד הוא כשיר.
לא אתפלא אם בכר ישתמש כקואנקה כקיצוני ימני באירופה, דווקא בגלל הערכה המקצועית שלו למליקסון והרצון להשאיר אותו בהרכב.oranu כתב: אם הוא כשיר ל 90 דקות לדעתי הוא באנקר בהרכב.
במשחקים מסויימים מליקסון ישחק באמצע ובמשחקים אחרים יתחיל על הספסל.
לא רואה סרט שהביאו זר במשכורת שיא ולא יתנו לו (לפחות בהתחלה) לפתוח כשהוא כשיר ל 90 דקות.
ברור שגם תהיה רוטציה ומליקסון יפתח גם עם קוואנקה בהרכב וגם לפעמים על חשבונו כדי לחלק דקות (אפשרי בעיקר בליגה).
אבל מבחינת ההיררכיה לדעתי קוואנקה באנקר בהרכב של ברק בכל משחק גדול וחשוב כל עוד הוא כשיר.
במצב שכזה מליקסון יוכל להיכנס יותר לאמצע כשקואנקה מגיח מהאגף.
הבעיה היא שמהעמדה האחורית הזו לפחות מהמשחקים שיצא לי לראות, הספרדי בא הרבה פחות לידי ביטוי בהתקפה ואז הוא מתבזבז.
יהיה מעניין לראות איך בכר ישתמש בשניהם באירופה. אני אישית בעד הצבה של קואנקה רק בעמדה קידמית.
כנ"ל.Eelect כתב: לא אתפלא אם בכר ישתמש כקואנקה כקיצוני ימני באירופה, דווקא בגלל הערכה המקצועית שלו למליקסון והרצון להשאיר אותו בהרכב.
במצב שכזה מליקסון יוכל להיכנס יותר לאמצע כשקואנקה מגיח מהאגף.
הבעיה היא שמהעמדה האחורית הזו לפחות מהמשחקים שיצא לי לראות, הספרדי בא הרבה פחות לידי ביטוי בהתקפה ואז הוא מתבזבז.
יהיה מעניין לראות איך בכר ישתמש בשניהם באירופה. אני אישית בעד הצבה של קואנקה רק בעמדה קידמית.
חייב להגיד... לא מבין על מה כל המהומה? שהר חלוץ בינוני.
אם שואלים אותי (ולא שואלים אותי) עוד לפני הפציעה, מביא את פקהארט משאיר את חלאילה גיבוי ומשחרר את שהר.
אם שואלים אותי (ולא שואלים אותי) עוד לפני הפציעה, מביא את פקהארט משאיר את חלאילה גיבוי ומשחרר את שהר.
רק אהבה תנצח...
חחחחחחחחחחחחחnitsande כתב:חייב להגיד... לא מבין על מה כל המהומה? שהר חלוץ בינוני.
הזויים.