הפסד 1-0 לסגנית האלופה :: סיכום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

Re: הפסד 1-0 לסגנית האלופה :: סיכום

שליחה על ידי South Boy »

אגב, איפה הכוכב והאבא הבן אלף זונות שלו? למה על כל פס מדויק הם רוצים תוספת שכר של 100 אלף דולר ואחרי (עוד) משחק של כלום ושום דבר הם נעלמים?
לפחות תהיו הוגנים עם עצמכם זוג חלאות מוצצות דם וכסף.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 05 פברואר 2017, 12:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ForeverRed כתב: היה דיבור על פציעה כלשהי של ברדה.

מישהו יכול לתת פרטים?
בכר אמר במסעת שברדה פצוע ולא היה אמור להכלל בסגל אבל בגלל החיסורים הרבים הוא נכנס (ואני מוסיף שלא הייתה כוונה להשתמש בו אלא אם כן שהר היה נפצע)

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

South Boy כתב:מה שמדאיג אותי לא פחות מהיכולת של הקבוצה זה השאננות של אנשים כאן, אתם לא שמים לב אבל אתם נשמעים בדיוק כמוהם אחרי המשחק בסיבוב שעבר עם השאננות שלכם.
מה זה "אם ככה הם נראים אני לא מודאג"? תוציאו את הראש מהתחת ותראו שאנחנו כבר חודש נראים בינוני במקרה הטוב ונורא ואיום במקרה הפחות טוב, תראו שהפער התקזז כבר בחצי, מה עוד אתם צריכים כדי להתעורר מהשאננות שלכם?
כלום לא נגמר תצאו כבר מהחלום שאתם נמצאים בו.
אז מה אתה מציע? שנשים עלינו שקים ועפר?
אנחנו בירידה ובכר הודה בזה, אי אפשר לחלק חמישיות כל העונה.
אנחנו נכנסים עכשיו לרצף נוח וזה הזמן להחזיר את הביטחול והאמונה ולהראחת לכולם שאנחנו באמת הקבוצה הכי טובה בליגה.
ותשתדתו לא להקשיב יותר מידי לקשקשנים בתקשורת.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

simply-red כתב: אז מה אתה מציע? שנשים עלינו שקים ועפר?
אנחנו בירידה ובכר הודה בזה, אי אפשר לחלק חמישיות כל העונה.
אנחנו נכנסים עכשיו לרצף נוח וזה הזמן להחזיר את הביטחול והאמונה ולהראחת לכולם שאנחנו באמת הקבוצה הכי טובה בליגה.
ותשתדתו לא להקשיב יותר מידי לקשקשנים בתקשורת.
שתפסיקו לזלזל בצד השני, תפסיקו להתרכז במה שלא מעניין ושום דבר חוץ מבאר שבע לא מעניין.
כרגע אנחנו לא נראים טוב וצריכים להבין שנגמר המרווח לטעויות ושאם לא נתעורר נאבד את המקום הראשון, לא אכפת לי אם מכבי נראית טוב או לא ואף אחד לא צריך לייחס להם חשיבות בכלל.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Totti כתב:יאללה יאללה תרגיעו ישרמוטות...

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אדום זקן כתב:פורום של פסימיים עם קוקיות.
היום הוכח לי שאנחנו לוקחים אליפו.
פאקן מכבי תל אביב נראית כמו בש לפני שנתיים,לוחצים קצת שמים גול ונכנסים לבונקר של החיים.
איזה כוח הרתעה ייצרנו מולם.
אין שם שום דבר שראוי להיקרא יריבה.
אמר FR ובצדק שבדרכ מי שצריכה את הנקודות לוקחת אותם ומכבי לקחה ובכוח.
אם לא נהיה לחוצים כמו טמפונים והדגש בעיקר על האוהדים כי משבוע הבא זה המבחן שלנו אז הכל יהיה בסדר.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

היתה סביבנו מין הילה כזו שלא משנה איזה שחקן נצרף, הוא לא יתקשה להשתלב במערכת המשומנת שלנו.
היום כשאנחנו חורקים ודברים לא הכי הולכים לנו פתאום ברור עד כמה חסר לנו דם חדש שיוכל ליצור איזון בסגל.

הייתי אפילו אומר שיש בהבאה של חלייאלה וזריהן יהירות במידה מסויימת בחלון האחרון.
לא שחקנים שיכולים להשפיע מיידית, כשמסתבר שהיינו חייבים כאלה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

The red one כתב: בכר אמר במסעת שברדה פצוע ולא היה אמור להכלל בסגל אבל בגלל החיסורים הרבים הוא נכנס (ואני מוסיף שלא הייתה כוונה להשתמש בו אלא אם כן שהר היה נפצע)
מה עכשיו??

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

מספר נקודות שהפריעו לי היום (חלקן כבר הוזכרו ע"י אחרים):
- לא עושים אצלנו שיעורי בית? או אולי התלמידים לא כ"כ טובים? איך מקבלים ממכבי גול שהוא העתק-הדבק של השניים שמכבי שמו נגד חיפה אך לפני ימים ספורים.
- לא הבנתי את ההעברה של בוזגלו לאמצע. אחת השיטות הטובות ביותר לפתוח בונקרים היא דרך האגפים. מהרגע שבוזגלו עבר לאמצע לא היה לנו אגף ימין ובעצם הקלנו על הגנת מכבי ושיחקנו לידיהם.
- אוחנה - איכזב אותי מאוד. מליקסון חולה, זו ההזדמנות שלך. במקום לבוא לקבל כדור הרגיש לי כאילו הוא מתחבא.

ולסיום - מכבי במחצית השניה הזכירה לי את רעננה מולנו. זו המחמאה הכי גדולה שקיבלנו היום.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

delta7 כתב: ולסיום - מכבי במחצית השניה הזכירה לי את רעננה מולנו. זו המחמאה הכי גדולה שקיבלנו היום.
הבעיה הכי גדולה היא, ונראה שהיוצרות התהפכו בעניין ההבנה של הבעיה הזאת, שעם מחמאות לא לוקחים תארים.
מכבי לא חיפשה מחמאות, היא חיפשה נקודות. זה בדיוק מה שהיינו צריכים לעשות במשחק שרק לנו היה מה להפסיד בו, לתת להם לרדוף אחרינו ולא להיפך. אבל היה חשוב לנו לקבל מחמאות ולשנות את צורת המשחק שהביאה לנו כל כך הרבה נקודות נגדם, ותראה לאן זה הוביל.
ככה אני רואה את זה לפחות, את המחמאות שישמרו לעצמם, אני רוצה נקודות גם אם לא משחקים טיקי טקה ומניעים כדור כמו ברצלונה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

1. לא מבין את מי שמתנחם מכך שמכבי הלכו לאחור ובזבזו זמן.
הם באו לנצח ועשו את זה בצורה מאוד חדה. שלטו במשחק ב100% מהזמן.

2. משחק נורא ואיום שלנו. כבר מהפתיחה זה לא הרגיש טוב.
התחיל בחוסר אגרסיביות ושוב שטויות בהגנה, המשיך בחוסר יכולת להניע כדור אז בואו נעיף כדורים למעלה, והמשיך בהנעת כדור שבלונית וחסרת כל טיפה של יצירתיות. אשכרה לא מצליחים לעבור את הקו הראשון בעמידה של מכבי. פשוט עלוב.

3. מרכז הגנה ומרכז קישור זה החלק הכי חשוב בקבוצה. שניהם פשוט לא טובים אצלנו והגורם המרכזי בצלילה ביכולת.
מקבלים גולים בסיטונאות, מרכז מגרש שלא מסוגל לדחוף קדימה ומנגד לא מסוגל לעצור את היריב כשכל יציאה כמעט של מכבי הם הגיעו אל מול הרביעייה האחורית.
להובאן אין מה למכור, ראדי שוב מראה שהוא לא יכול לסחוב עונה שלמה ואוחנה עוד צריך לגדול.
סוארז חייב להתחיל לשחק, מליקסון כרגע קריטי למרכז המגרש. עם שניהם זה אמור להיות יותר טוב.

4. טוני היה ביום גרוע מאוד, אבל קבוצות כבר למדו לסגור אותו עם שלישייה שמורכבת ממגן, קשר אגף וקשר אמצע.
חייבים להתחיל לשחרר אותו או לפחות לנצל את כמות השחקנים שהוא מושך.

5. חייבים להתעורר על החיים שלנו.
המכבי הזו לא מספיק טובה לכפות בעצמה מהפך ותזדקק למתנות שלנו, אבל נראה שהיא יותר מוכנה מנטלית למאבק.
אנחנו פריכים מדי, נשברים/מתעצבנים בקלות.

סמל אישי של משתמש
E.H.A

שליחה על ידי E.H.A »

בדיוק פירסמו את התפאורה הדי מושקעת של מקקי נגדנו באולטראס העולמי.
ו2 אוהדים שלנו: ליאור עזרא ואביחי חלק הגיבו שם כנגד ישראל.
מישהו מכם מכיר אותם?
קבצים מצורפים
WEBPAGE_20170205_025233~2~3~2.jpg
WEBPAGE_20170205_025233~2~3~2.jpg (187.09 KiB) נצפה 3107 פעמים
WEBPAGE_20170205_025233~2~2.jpg
WEBPAGE_20170205_025233~2~2.jpg (107.14 KiB) נצפה 3101 פעמים

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ניתוח איכותי ומעניין של העמוד 'נתחזק בינואר' (ממליץ לעקוב):

"שילמו בדם
חמש וחצי דקות. זה היה פרק הזמן במהלכו שיחקה אמש הפועל באר-שבע בעשרה שחקנים, על-לא עוול בכפה. החל מהרגע בו החתך שברקתו של בן ביטון החל לדלוף, אלופת המדינה איבדה את העשתונות. בסיום מהלך מתוכנן מצד הצהובים ומבולבל מצד האדומים, בו כל שחקן הגנה מכסה על החור שהשאיר חברו, וידאר קיארטנסון האיסלנדי כבש מול גורש ופתח מחדש את הליגה.
גם שחקני ההגנה של בכר וגם הצוות הרפואי כשלו לאטום חורים, והדקות האלה היו קריטיות. הן אפשרו למכבי ת"א לבסס שליטה, לקבל ביטחון, לתפוס שליטה במגרש ולא להביט לאחור.

בדיוק כמו במרוצי הפורמולה 1, כשהמכונית נכנסת לטיפול ומקבלת סט צמיגים חדש והכל בתוך שניות, כך גם בכדורגל. הזמן הממושך שנדרש כדי לחבוש את ראשו של ביטון נתן למכונית הצהובה יתרון משמעותי ביותר. אין בכך כמובן כדי להאשים את רופא הפועל ב"ש בהפסד, אבל יחד עם זאת, מדהים לחשוב איזו השפעה יש לכל פרט במשחק כזה. הגנת הטלאים של בכר איבדה את הביטחון ותבנית המשחק השתנתה כולה, כשהמערך הדפנסיבי יחסית עם אוגו-הובאן-ראדי נאלץ עכשיו לרדוף כדי להשיג שוויון.

אבל נתחיל מההתחלה: החיסרון של ויטור כמעט חייב את מכבי ללחוץ גבוה. ללא הפורטוגלי (וגם קורהוט הנפלא), ההגנה הבאר-שבעית הייתה חסרת שלווה. הנעת הכדור המתואמת והשקטה לא עמדה לרשות הנגביים היום, אל מול קיארטנסון וטב"ח2 שאוהבים ללחוץ ולרוץ. המערך ההגנתי של בכר הוכיח שלמרות התכנונים המוקדמים, תיקו היה בהחלט מספק אותו, עוד לפני המשחק על התפתחויותיו. ג'ורדי הציב את חניכיו ב4-2-3-1, כשגולסה ואלברמן הדינמיים נתנו מצ'-אפ מאוזן לחלוטין ליריביהם בקישור. שרן ייני נזרק מיד להרכב הפותח במטרה להצר את צעדיו של מאור בוזגלו, בצעד שנטרל מבחינה התקפית את האגף השמאלי של הצהובים. המערך הזה גם קרץ להתפתחויות נוספות במשחק: כאמור, לב"ש הספיק תיקו. הצהובים, כמובן, היו חייבים לנצח. במידה והמשחק היה הולך לכיוונים קצת שונים, המערך איפשר לג'ורדי לעבור במידת הצורך לשלושה בלמים, עם מיכה כקיצוני אחורי בצד שמאל.

פתיחת המשחק הייתה מלאת אנרגיות. כל תנועה במרכז המגרש קיבלה ליווי צמוד משחקן יריב; ראדי נצמד לאלברמן ובניון לאוגו, במטרה לשבש את הנעת הכדור של היריבה. אלא שאז הגיע האירוע המשמעותי בעל-כורחו, כשכדור גובה השאיר את ביטון חבוט אל מול בן-חיים2, ומשם ליתרון צהוב. מזווית מסוימת, החסרון הזמני הזה היה גרוע מכרטיס אדום. כשאחד משחקני הקבוצה מורחק, המאמן כמעט אוטומטית מבצע חילוף ומתגבר על המחסור באמצעות דילול ההתקפה. במצב כזה, בו בכל שנייה ביטון אמור לחזור ולשחק, באר-שבע אלתרה מדי. הובאן הוסט ימינה אבל הפקיר את המרכז, ושיר צדק נקרע בין עמדתו כבלם לבין חיפוי על הרומני במרכז (הרחבה בוידאו).
בדקות האלה מי שלהט היה יוסי בניון, שנדמה כפורח מאז ירידתו של קרויף ג'וניור אל הקווים. בדיוק בגלל אותה הסטה של הובאן, נקודת התורפה של ב"ש לא הייתה באגף ימין של ההגנה אלא במרכז הקישור. בניון, מיכה וגולסה חגגו באותן דקות, ואדי הביטחון שצברו הספיקו להם עד לסיום המחצית, לא לפני שחזור המהלך שהוביל לשער. הפעם הבעיטות של מיכה ובן-חיים הלכו לקורה והחוצה.

בכר כמובן לא היה מוכן לתת למצב להימשך גם במחצית השנייה, וחניכיו עלו ל-45 הדקות הנוספות ב4-4-2 יהלום צר, כשבוזגלו משחק מתחת לוואקמה ושהר. רק פעם אחת הבאר-שבעים קצרו את הפירות מהמהלך, כשבוזגלו חטף כדור מטב"ח1 וניצל את מיקומו האיכותי כדי לפצוח בדריבל שאולי היה מסתיים בשער, אלמלא הכשלה חכמה של אלברמן מאחור. את המצב הנייח בעט בוזגלו החוצה. לעומת זאת, ב"ש נתקלה בבעיות אחרות. ההעברה של בוזגלו ו-וואקמה למרכז יצרה צפיפות בשדרה המרכזית של המגרש. האורחים אמנם הצליחו סוף-סוף להשתלט על המשחק, אבל כשכבר השיגו את הכדור, הם בזבזו דקות ארוכות בהנעת כדור חסרת תכלית באמצע. השחקנים באדום, שרגילים לשחק העונה עם כנפיים דומיננטיות, נותרו ללא רעיונות בחלק ההתקפי. הגדיל לעשות ג'ורדי קרויף, כשהראה שגם כמאמן יש לו מה למכור, ובעקבות השינוי של בכר הורה לוידאר לסגת לאחור והפסיק את הלחץ הגבוה של חניכיו. בכך יצר פקק גדול אף יותר במרכז המגרש, כשלמעט מגניה של הפועל באר-שבע, כל שאר שחקני השדה מְצֵרִים את השטח ונמצאים במרכז, בין הרחבה הצהובה לקו האמצע.

קצב המשחק ירד, ההזדמנויות פחתו והצהובים שייטו לניצחון, לא לפני בזבוזי זמן מעצבנים אך מקובלים. בשכבו במיטה הלילה, אני די בטוח שבכר חשב לא-מעט על שחרורו של לוסיו לאשדוד. מילא שקבוצתו מעיפה כדורים למעלה, אך אמש לא היה חלוץ שינסה ליירט אותם. תעיד על-כך העובדה שג'ון אוגו שימש כפיבוט בדקות האחרונות בנתניה. היעדר חלוץ 'תשע' עם מסה ונוכחות, ובעצם – העדר תוכנית ב', היא משהו שעלול לפגוע אנושות באדומים מהדרום בפלייאוף העליון הרצחני, מול קבוצות עם הגנה איכותית שתסתגרנה מולם. אז הנה, סדקים בשריון כבר רואים. האם האליפות תחמוק מבעד לסדקים האלה? בכלל לא בטוח. מה שבטוח – מאבק פתוח יש גם יש."

לא פתחנו את זה האמת- כמה ההיעדרות הזמנית של ביטון השפיעה לדעתכם?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

E.H.A כתב:בדיוק פירסמו את התפאורה הדי מושקעת של מקקי נגדנו באולטראס העולמי.
ו2 אוהדים שלנו: ליאור עזרא ואביחי חלק הגיבו שם כנגד ישראל.
מישהו מכם מכיר אותם?
מה הקשר לנושא בדיוק?
כנראה שפרצו להם לפייסבוק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

bs war כתב:לא פתחנו את זה האמת- כמה ההיעדרות הזמנית של ביטון השפיעה לדעתכם?
אני חושב שהניתוח שהבאת לכאן מסביר מספיק טוב כמה ההיעדרות שלו השפיעה.
אישית חששתי מאוד מהמצב הזה כי נותרנו עם שלושה שחקני הגנה ששניים מהם לא מאופיינים בקור רוח.
זה הגיע בדיוק בדקות הכי קריטיות, כשכל השבוע אנחנו מזהירים שמכבי פותחת בבליץ.

שלח תגובה