הפועל ב"ש- סאות'המפטון, מחזור 2, חמישי, 20:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- סאות'המפטון, מחזור 2, חמישי, 20:00, טרנר
אוסטין לא בסגל? נהדר. מי עוד?
אתה ילד, אבא.The red one כתב:מה זה דרז'ה וזריק? זה סמים?
גדלנו על דרז'ה.
- dardasmiley
עש עוד כרטיסים למחר. שער 1, שער 9 כסף וכבוד
הוא היה ציניאדום זקן כתב: אתה ילד, אבא.
גדלנו על דרז'ה.
אוסטין , ברטרנד, פונטה וסטיבן דיוויס לא הגיעו לישראל בכלל.הפועלעולה כתב:אוסטין לא בסגל? נהדר. מי עוד?
עזרה לאוהד במצוקה:
אני צריך להגיע לחתונה באיזור בית שמש ב21:00... מישהו מכיר מקום בסביבה שאפשר לראות בו את המחצית הראשונה?
אני צריך להגיע לחתונה באיזור בית שמש ב21:00... מישהו מכיר מקום בסביבה שאפשר לראות בו את המחצית הראשונה?
אתה אמיתי?yedidel כתב:עזרה לאוהד במצוקה:
אם זה לא אני מתחתן אני בטרנר ושכולם יקפצו. בשביל משחק כמו היום אני קורע את התחת שלי בעבודה ובבית. מגיע לחתונה ב23:00 ומי שלא טוב לו יום טוב לו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
טיפ לחיים: אל תסתבך עם משפחה מרוקאיתגדי כתב:
אתה אמיתי?
אם זה לא אני מתחתן אני בטרנר ושכולם יקפצו. בשביל משחק כמו היום אני קורע את התחת שלי בעבודה ובבית. מגיע לחתונה ב23:00 ומי שלא טוב לו יום טוב לו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הרבה התלבטויות היום בנוגע להרכב הראשון. האם לשחק כמו מול אולמפיאקוס בבית עם הובאן שנע בין עמדת הבלם לעמדת הקשר (ואז המערך נע בין שלושה בלמים לשלושה שחקני קישור) או לשחק כמו באיטליה עם טאהה כבלם השלישי.
ואם מחליטים שהובאן משחק בקישור, מי צריך להיות הקשר השלישי באמצע? מליקסון בשביל היצירתיות? בראון בשביל העזרה הגנתית? ראדי בשביל הנעת כדור? ואם מליקסון לא פותח באמצע, אז מי צריך לפתוח באגף ימין, מליקסון שמצד אחד הוא שחקן נפלא אבל מצד שני רק חזר מפציעה, או בוזגלו שנמצא בכושר מצוין אבל כמעט תמיד לוקה מבחינת משחק ההגנה והמשחק הטקטי?
באופן אישי, מעדיף את הובאן בעמדת הקישור, גם אם זה אומר שטאהה יצטרך לפתוח בהרכב (בסן סירו עשה לא מעט עבירות באיזורים מסוכנים ופוגע לא מעט בהנעת הכדור שלנו).
מבחינת אגף ימין, מעדיף את מליקסון על בוזגלו.
דודו גורש
בן ביטון, שיר צדק, מיגל ויטור, לואי טאהא, מיהאי קורהוט
מאור מליקסון, ג'ון אוגו, אובידיו חובאן, טוני וואקמה
לוסיו
ואם מחליטים שהובאן משחק בקישור, מי צריך להיות הקשר השלישי באמצע? מליקסון בשביל היצירתיות? בראון בשביל העזרה הגנתית? ראדי בשביל הנעת כדור? ואם מליקסון לא פותח באמצע, אז מי צריך לפתוח באגף ימין, מליקסון שמצד אחד הוא שחקן נפלא אבל מצד שני רק חזר מפציעה, או בוזגלו שנמצא בכושר מצוין אבל כמעט תמיד לוקה מבחינת משחק ההגנה והמשחק הטקטי?
באופן אישי, מעדיף את הובאן בעמדת הקישור, גם אם זה אומר שטאהה יצטרך לפתוח בהרכב (בסן סירו עשה לא מעט עבירות באיזורים מסוכנים ופוגע לא מעט בהנעת הכדור שלנו).
מבחינת אגף ימין, מעדיף את מליקסון על בוזגלו.
דודו גורש
בן ביטון, שיר צדק, מיגל ויטור, לואי טאהא, מיהאי קורהוט
מאור מליקסון, ג'ון אוגו, אובידיו חובאן, טוני וואקמה
לוסיו
נגד פראג רק אוסטין שיחק מהרביעייה המדוברת ככה שלא הייתי בונה על זה יותר מדי.
אוהדי סטון בתל אביב סבידור...כמה קשישים עם בירה ביד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מעולה אני בדרך, ניקח כמה תמונות למזכרתTotti כתב:אוהדי סטון בתל אביב סבידור...כמה קשישים עם בירה ביד
אל תצפה להמונים...4-5, מחכים לרכבת של 12:07bs war כתב:
מעולה אני בדרך, ניקח כמה תמונות למזכרת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]