ממי הבנת את זהגיא חניה כתב:לפי מה שהבנתי הוא נחת בארץ בשעה האחרונה.
רשמית :: מיגל ויטור חתם
Re: מיגל ויטור, בלם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מעניין מתיי יגידו שהוא נצפה בסורוקהגיא חניה כתב:לפי מה שהבנתי הוא נחת בארץ בשעה האחרונה.

בכל מקרה עד שאין חתימה לא צריך להאמין לכל דבר שאומרים בתקווה שלמרות הכל זה נכון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- yanivnew91
גיסו עובד בקר בביקורת דרכונים שמע לחשושיםtomer224 כתב: מקןר אמין ?
לא נצפה בסורוקה ולא כלום חחח , המקור הוא כתב ספורט.
- simply-red
לגיסו יש חבר דולפין,עובד על קן סלוניקי-אשדוד,שמע ציפצופים.yanivnew91 כתב: גיסו עובד בקר בביקורת דרכונים שמע לחשושים
#בדיחהלמתקדמים#
- dardasmiley
איפה הלכת כבודוsimply-red כתב: לגיסו יש חבר דולפין,עובד על קן סלוניקי-אשדוד,שמע ציפצופים.
#בדיחהלמתקדמים#
הנה מה שכתב עליו אותו משתמש באייסוקר:
ראשית אחדד דבר לגבי 'הבלם הכי טוב בליגה', אולי הצהרה גדולה אבל אני חושב שהשילוב שלו עם ב''ש יהיה מעולה ואסביר.
מדובר בבלם מוכשר מאוד. הוא יודע לסגור ולתקל עם שתי רגליים, יש לו קריאת משחק מעולה, הוא פיזי, הוא לא מפחד מהכדור, יודע 'לצאת' לשחקן (ע'מ לסגור), שליטה טובה בכדור, לא נלחץ.
החיסרון שלו הוא בכדורי גובה מול גבוהים כי הניתור שלו מהמקום לא מספיק גבוה, בנוסף הוא לא בלם 'שיוציא' קדימה התקפה או יתן מסירה ארוכה. עוד חיסרון (יחסי) שהוא לא יודע לשחק כמגן.
למה אני חושב שהוא ישתלב בב"ש ?
1. ניסיון מכובד באירופה (מסוגל לסחוב עונה 'עמוסה), נמצא במצב תודעתי של לאיים על התואר/אירופה והוא נמצא כרגע בסביבות הפיק שלו. בנוסף הוא גר ביוון, הוא לא יקבל 'הלם תרבות'(אוברניאק ושות')
2.א. ברק בכר ידע איך להתגבר על 'המגרעות' שלו (להעמיד את הגבוהים ברחבה בקרנות וכו'), להוריד את אוגו למטה בכדורי שוער שיעזור וכו'.
2.ב. בכר הוא בין המאמנים הבודדים שידע להוציא את המיטב מחוכמת המשחק של מיגל.
3. אם הקהל של ב"ש יקבל אותו בברכה זה יגרום לו להוציא 110%.
אם הוא היה מגיע לק''ש (סתם דוגמא) לא הייתי אומר שהוא יכול להיות הבלם הטוב בליגה, השילוב עם ב''ש מסתמן לי כעסקה מעולה. שאפו לעוסקים במלאכה.
עם ארבעת הזרים אתם אמורים לעבור את שריף, עם ז'אורז'יניו בוודאות, אבל השאלה באמת מה יהיה אם תעלו שלב.
ראשית אחדד דבר לגבי 'הבלם הכי טוב בליגה', אולי הצהרה גדולה אבל אני חושב שהשילוב שלו עם ב''ש יהיה מעולה ואסביר.
מדובר בבלם מוכשר מאוד. הוא יודע לסגור ולתקל עם שתי רגליים, יש לו קריאת משחק מעולה, הוא פיזי, הוא לא מפחד מהכדור, יודע 'לצאת' לשחקן (ע'מ לסגור), שליטה טובה בכדור, לא נלחץ.
החיסרון שלו הוא בכדורי גובה מול גבוהים כי הניתור שלו מהמקום לא מספיק גבוה, בנוסף הוא לא בלם 'שיוציא' קדימה התקפה או יתן מסירה ארוכה. עוד חיסרון (יחסי) שהוא לא יודע לשחק כמגן.
למה אני חושב שהוא ישתלב בב"ש ?
1. ניסיון מכובד באירופה (מסוגל לסחוב עונה 'עמוסה), נמצא במצב תודעתי של לאיים על התואר/אירופה והוא נמצא כרגע בסביבות הפיק שלו. בנוסף הוא גר ביוון, הוא לא יקבל 'הלם תרבות'(אוברניאק ושות')
2.א. ברק בכר ידע איך להתגבר על 'המגרעות' שלו (להעמיד את הגבוהים ברחבה בקרנות וכו'), להוריד את אוגו למטה בכדורי שוער שיעזור וכו'.
2.ב. בכר הוא בין המאמנים הבודדים שידע להוציא את המיטב מחוכמת המשחק של מיגל.
3. אם הקהל של ב"ש יקבל אותו בברכה זה יגרום לו להוציא 110%.
אם הוא היה מגיע לק''ש (סתם דוגמא) לא הייתי אומר שהוא יכול להיות הבלם הטוב בליגה, השילוב עם ב''ש מסתמן לי כעסקה מעולה. שאפו לעוסקים במלאכה.
עם ארבעת הזרים אתם אמורים לעבור את שריף, עם ז'אורז'יניו בוודאות, אבל השאלה באמת מה יהיה אם תעלו שלב.
נראה פורום רציני האייסוקר הזה, באלי להצטרף, יש אותו בTapatalk?
זה מעל גיל 18Noam98 כתב:נראה פורום רציני האייסוקר הזה, באלי להצטרף, יש אותו בTapatalk?
מוכרים שם אלכוהול?CrazyRed7 כתב: זה מעל גיל 18
אם יש לו בעיות עם כדורי גובה זה בעיה במיוחד עם גורש שכל הגבהה לרחבה הוא מפחיד אותי תוסיפו לזה חלוץ גבוה כמו של שריף ונראה איך מסתדים
שוער עם בעיות בכדורי גובה זה משהו שאומרים\אמרו על כל שוער בעולם בנקודת זמן מסויימת,zelik כתב:אם יש לו בעיות עם כדורי גובה זה בעיה במיוחד עם גורש שכל הגבהה לרחבה הוא מפחיד אותי תוסיפו לזה חלוץ גבוה כמו של שריף ונראה איך מסתדים
כמו גם משחק רגל. זה מיתוס. אין לו שום בעיה בכדורי גובה
וגם את העונה שלך ואת הסגל שלך אתה לא אמור לתכנן לפי צמד משחקים.
- ForeverRed
אם היציאות של גורש מפחידות אותך, תחכה עד שתראה את חיימוב בפעולה.zelik כתב:אם יש לו בעיות עם כדורי גובה זה בעיה במיוחד עם גורש שכל הגבהה לרחבה הוא מפחיד אותי תוסיפו לזה חלוץ גבוה כמו של שריף ונראה איך מסתדים
מתי נזכה לשמוע על חתימה כבר??
הקדמת אותי.ForeverRed כתב: אם היציאות של גורש מפחידות אותך, תחכה עד שתראה את חיימוב בפעולה.
מתי נזכה לשמוע על חתימה כבר??
נכנסתי כדי לכתוב שמיצינו את הדיון ואפשר להתקדם לחתימה.
- simply-red
דווקא בקליפ שלו הוא דופק כמה שערים בנגיחות עם ניתור לא רע בכלת.