שבת 18:00, רעננה-בש
Re: שבת 18:00, רעננה-בש
פה בבאר שבע השמש כבר בחוץ
Totti כתב: חלאס.
אנחנו לא משחקים ואין לנו שום דבר להפנים, הגישה שלנו כלפי המשחק לא השפיעה ולא תשפיע לעולם על איך שהשחקנים יראו על הדשא.
אם יש מישהו במועדון שמזלזל ברעננה, אין לו מקום בכדורגל הישראלי, כולם כולל כולם כבר אכלו מהם מרור, אפילו ראדי בוגר מכבי ובטח ובטח צדק ובכר בקש.
הפועל רעננה משותת על שחקנים בינונים וקבוצה חזקה מאוד, קבוצה.
אם נהיה קבוצה חזקה לפחות כמוהם, הדחקנים שלנו ירקדו שם לתוצאה נאה וקלילה
מישהו דיבר על הזלזול שלנו?
בכתבה מצויין שגורמים אצלנו אומרים "אין ספק שלא קל לשחק נגד רעננה, אבל מחר זה ישתנה"
מניין לכם שמחר זה ישתנה? נכון אנחנו קבוצה איכותית אבל בינתיים חוץ מק"ש בשום מבחן שלא עמדנו בו בשנים קודמות הצלחנו להתמודד הפעם. בעיני זה להקל ראש ביריבה או לפחות לגרום לחשוב שאנחנו גדולים עליהם.
חבל שאתה לא קורא יותר לעומק את התגובות שלי
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב:אין לברדה שום יתרון מקצועי על שהר בכושרו ובגילו
צריך להיות האורן סגרון של ימינו
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא רק ששהר היה לא רע והתחיל להיכנס לעניינים ב2 המחזורים הראשונים, גם ברדה עלה מהספסל ונתן דחיפה חיובית למשחק שלנו.
לא חושב שצריך לעשות שינויים בהרכב. בטח לא אחרי פגרה(אין צורך ברוטציה) ובטח לא כשההרכב רץ יפה.
לא חושב שצריך לעשות שינויים בהרכב. בטח לא אחרי פגרה(אין צורך ברוטציה) ובטח לא כשההרכב רץ יפה.
שנה שעברה, משחק גביע נגד יבנה, אובך מפגר, סופת חול והיה משחק. נכון לא היו תנאים ואולי היה עדיף לדחות, אבל אם לא ביטלו אז לא רואה סיבה לבטל היוםאדום בלב בנשמהההה כתב:וואלה שי גם אני חשבתי כמוך ואמרתי "יאללה היו צריכים להחליט היום וגם אם מחר יהיה אפשר לשחק - לא בוכים על חלב שנשפך", אבל ברור לך שאם היו מבטלים היום ומחר היה אפשר לשחק כולם היו אומרים "מנהלת חארות מה הם מיהרו לבטל", נכון ?
בכל מקרה יש גםם פה עניין כספי, זכויות, ספונסרים..זה לא כזה פשוט לבטל את המחזור, ואם הם דחו את ההחלטה להיום - זה כנראה כי אמרו להם שרוב הסיכויים שמחר יהיה אפשר לשחק.
- ForeverRed
גם אם ברק חושב להכניס את ברדה להרכב, זה לא צריך לבוא על חשבון שהר.
הוא יכול לשחק מאחוריו, בטח עכשיו כשהובאן לא בכשירות מלאה.
אני גם לא רואה איך שלומי משתלב בכל הסיפור הזה. הוא חייב לקבל דקות נגד רעננה.
הוא יכול לשחק מאחוריו, בטח עכשיו כשהובאן לא בכשירות מלאה.
אני גם לא רואה איך שלומי משתלב בכל הסיפור הזה. הוא חייב לקבל דקות נגד רעננה.
- The red one
זה עדיין לא התקרב למה שהיה שלשום.blueman כתב: שנה שעברה, משחק גביע נגד יבנה, אובך מפגר, סופת חול והיה משחק. נכון לא היו תנאים ואולי היה עדיף לדחות, אבל אם לא ביטלו אז לא רואה סיבה לבטל היום
כעת נראה שזה באמת שוקע, האובך הזה. אני מניח שבגלל זה הם החליטו לדחות את ההחלטה על ליגת העל, כי הם דיברו עם חזאים שאמרו להם שכנראה מחר יהיה אפשר לקיים את המשחקים..
- red and white
- Title: Almog
לדעתי ברדה היה טוב בשני המשחקים שנכנס כמחליף ,ומי שטוב צריך לשחק אבל זה ממש לא צריך להיות על חשבון שהר.
אפשר ללכת על הרכב יותר התקפי ולשחק בקישור רק עם אוגו וראדי/גורדנה.
אין שום סיבה להוציא את בן מההרכב , היחידי שמגיע לו לשלם במקום ב11 זה בוזי.
אבל אז יהיה לך קשה מאוד מול רביעיית הנינג'ות שסילבס הולך להציב נגדנו..red and white כתב:לדעתי ברדה היה טוב בשני המשחקים שנכנס כמחליף ,ומי שטוב צריך לשחק אבל זה ממש לא צריך להיות על חשבון שהר.
שהר במקום בוזגלו באגף זה מתאים.
צריך כמה שיותר פיזיות על המגרש, רעננה אוהבים לעשות עלינו את העבירות כבר בחצי
צריך כמה שיותר פיזיות על המגרש, רעננה אוהבים לעשות עלינו את העבירות כבר בחצי
- yanivnew91
יש למישהו שני מקומות ברכב למחר? אשמח לטרמפ לי ולחבר
יכול להיות שיהיה לי רק בהלוךyanivnew91 כתב:יש למישהו שני מקומות ברכב למחר? אשמח לטרמפ לי ולחבר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יש פה מישהו שיוצא מהצפון וחוזר לחיפה אחרי המשחק?
לפני כשעה לא היה כמעט אובך, עכשיו(6 בבוקר) פתאום האובך ממש התחזק.