סוג של מזוכיזם,אתה אשכרה נהנה להיות אנטי בכל דבר ולהביע דעה נחרצת גם אם אין לך מושג אה?דר אדום בנשמה כתב:וסרמיליה זה לא ארגון אני מודה אבל זאת עמותה ולא רק דף...
לטעון שזה רק דף בפייסבוק זה קצת אידיוטי...
דף פייסבוק שדאג כאשר הארגון היה בחיתולים להסעות בשביל האוהדים, שדאג לפזר עלונים חינמים כל משחק עונה שעברה מכספם הפרטי.
מה שאני מנסה לומר זה שכל הסיפור הזה מטופש, וסרמיליה והאולטראסייד צריכים להיות מאוחדים ולא מופלגים ולא משנה מי צודק כי המטרה משותפת בסופו של דבר.
וסרמילה UltraSouth VS?
Re: וסרמילה UltraSouth VS?
קודם כל זה אולטראסאוט.דר אדום בנשמה כתב:וסרמיליה זה לא ארגון אני מודה אבל זאת עמותה ולא רק דף...
לטעון שזה רק דף בפייסבוק זה קצת אידיוטי...
דף פייסבוק שדאג כאשר הארגון היה בחיתולים להסעות בשביל האוהדים, שדאג לפזר עלונים חינמים כל משחק עונה שעברה מכספם הפרטי.
מה שאני מנסה לומר זה שכל הסיפור הזה מטופש, וסרמיליה והאולטראסייד צריכים להיות מאוחדים ולא מופלגים ולא משנה מי צודק כי המטרה משותפת בסופו של דבר.
דבר שני תפסיק לדבר שטויות אם אין לך באמת מושג מה קורה ועל מה המהומה..
עמותת וסרמיליה לקחו את ההסעות כשהארגון היה בחיתולים? לא בדיוק..
בשנה שעברה כאשר הקאמלס לקחו צעד אחורה , התגייסה חבורה של כ50 אנשים שהיה חשוב להם לא להשאיר חור ביציע והקימו את הסאוטסייד כאשר לרובם לא היה את הידע והנסיון איך זה להיות בארגון אוהדים.
בדיוק בנקודת השבר הזאת וסרמיליה לקחו את עניין ההסעות והסאוטסייד את הדחיפה מהיציע. (אגב, אחד ממנהלי וסרמיליה היה אחד מתוך ה 50...ופרש מהר מאוד בגלל ניגוד אינטרסים)
בתקופת הפגרה הוחלט על איחוד של הסאוטסייד והקאמלס - וכך הוקם הארגון של היום ULTRASOUTH.
שום חיתולים ושום נעליים..מיום האיחוד ההסעות חזרו לתפעולו של הארגון.
לגבי מה שאתה מנסה להגיד בגדול..אתה צודק..."חייה ותן לחיות"
כל עוד הם ישארו בחלק של המדיה - מעולה..הם אדירים בזה !
הבעיה שהם נכנסים לתחומים של הארגון(ופוגעים בו)בצורה בוטה..ואי אפשר כבר לשתוק על זה.
חחחח איזה מכיסם הפרטי העלונים האלה מפוצצים בספונסרים ופרסומות
רק בהודעה הזאת:gilcohen כתב:
קודם כל זה אולטראסאוט.
דבר שני תפסיק לדבר שטויות אם אין לך באמת מושג מה קורה ועל מה המהומה..
עמותת וסרמיליה לקחו את ההסעות כשהארגון היה בחיתולים? לא בדיוק..
בשנה שעברה כאשר הקאמלס לקחו צעד אחורה , התגייסה חבורה של כ50 אנשים שהיה חשוב להם לא להשאיר חור ביציע והקימו את הסאוטסייד כאשר לרובם לא היה את הידע והנסיון איך זה להיות בארגון אוהדים.
בדיוק בנקודת השבר הזאת וסרמיליה לקחו את עניין ההסעות והסאוטסייד את הדחיפה מהיציע. (אגב, אחד ממנהלי וסרמיליה היה אחד מתוך ה 50...ופרש מהר מאוד בגלל ניגוד אינטרסים)
בתקופת הפגרה הוחלט על איחוד של הסאוטסייד והקאמלס - וכך הוקם הארגון של היום ULTRASOUTH.
שום חיתולים ושום נעליים..מיום האיחוד ההסעות חזרו לתפעולו של הארגון.
לגבי מה שאתה מנסה להגיד בגדול..אתה צודק..."חייה ותן לחיות"
כל עוד הם ישארו בחלק של המדיה - מעולה..הם אדירים בזה !
הבעיה שהם נכנסים לתחומים של הארגון(ופוגעים בו)בצורה בוטה..ואי אפשר כבר לשתוק על זה.
וסרמיליה, קאמלס, סאוטסייד, אולטאסאוט
כל איזה 20 זבי חוטם מתאגדים ומקימים ארגון, מי שישמע ארגון האומות המאוחדות
ואז מתעסקים בכל מיני פוליטיקות פנימיות של פיפי קקי, ולמי מגיע קרדיט שהוא צייר איזה דגל או חילק בלונים לפני המשחק
את מי זה מעניין בכלל?
מה קרה ללבוא פשוט עם חולצה אדומה ולעודד, באמת שאני לא מבין
- The red one
ns יקר, העולם לא עובד בצורה של "פשוט". לא בארגוני אוהדים של קבוצות כדורגל בארץ, לא בעולם, לא במקום העבודה שלך, לא בכנסת ולא באו"ם.ns75 כתב:
רק בהודעה הזאת:
ואז מתעסקים בכל מיני פוליטיקות פנימיות של פיפי קקי, ולמי מגיע קרדיט שהוא צייר איזה דגל או חילק בלונים לפני המשחק
את מי זה מעניין בכלל?
לקרוא לאנשים בארגונים האלה זבי חוטם זה לעשות להם עוול (לא מתייחס לוסרמיליה אלא לאולטראס לדורותיו כמובן)ns75 כתב:
רק בהודעה הזאת:
את מי זה מעניין בכלל?
מזמין אותך להצטרף ליום אחד של הכנת תפאורה, אחריי זה אתה לבד תחליט אם זבי חוטם או לא.ns75 כתב:
רק בהודעה הזאת:
את מי זה מעניין בכלל?
ה20 "זבי" האלה שאתה קורא להם ככה,עשו בכל חייהם הקצרים יותר ממה שתעשה איי פעם בשביל הפועל וגם ימשיכו לעשות.ns75 כתב:
רק בהודעה הזאת:
את מי זה מעניין בכלל?
על הזמן החופשי שלהם,על הכסף שלהם וכו' וכו'.
שב בשקט ותעריך
סלח לי כן,גיבוב של שטויות.אדום בלב בנשמהההה כתב: ns יקר, העולם לא עובד בצורה של "פשוט". לא בארגוני אוהדים של קבוצות כדורגל בארץ, לא בעולם, לא במקום העבודה שלך, לא בכנסת ולא באו"ם.
המשפט " מחרבייך ומהרסייך ממך ייצאו" מוכר לך?
מבלי לדעת כלום על הריב המטופש הזה אני רק יכול להגיד לך ש:
פעם זה ג' נגד ד',אחרי זה קרייזי נגד קאמלס,ועכשיו אולטראס נגד וסרמיליה.
הdna הדפוק שלנו תמיד ייחרב,הריבים הם אותם ריבים רק השמות משתנים.
הכל בסוף זה אגו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא הייתי קורא להם זבי חוטם אבל מסכים עם האמירה הכללית, והריבים הללו וההתנצחויות ושכל אחד ישאר בתחום השיפוט שלו, אפשר לחשוב מדובר במדינה.ns75 כתב:
רק בהודעה הזאת:
את מי זה מעניין בכלל?
"מדינת הפועל באר שבע", שבא האולטראסאות (סליחה שטעיתי לגביי השם מקודם) הם הממשלה ותחום השיפוט שלהם הוא העידוד, וסרמיליה שהם מערכת האינטרנט ותחום השיפוט שלהם באינטרנט...
זה נשמע לי כל כך מטומטם, מה זה משנה מה הם עושים ומה ההם עושים, שכל אחד יעשה מה שטוב לו כל עוד לא יהיו התנגשויות ומלחמות מצידי שוסרמיליה יקימו ארגון אוהדים גם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם אנחנו רבים אדום זקן אם כי אני רק פיקציהאדום זקן כתב: סלח לי כן,גיבוב של שטויות.
הכל בסוף זה אגו.

ומסכים איתך שזה ב"DNA" הבאר שבעי אבל צריך לשנות את זה אחרת הקהל שלנו לעולם לא יצליח להתקדם...
אגב עד היום זכור לי המחלוקת מלפניי 8-10 שנים על האם להגיע לעודד את הקבוצה או למחות נגד אלי ז'ינו, בצד של הרוב היה את הקרייזי רד ז"ל, ובצד של המיעוט היה את הקאמלס.
אני הייתי בצד של הקרייזי רד.
אבל לריב בגלל השקפות עולם זה מטופש פשוט מבחינתי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
בדיוק אדום. אתה מעצים את הנקודה. כמו שכאן לא מסתדר אף פעם, ככה לא מסתדר אף פעם בכנסת, ולא מסתדר אף פעם במקומות עבודה, ולא מסתדר בהרבה משפחות.אדום זקן כתב: סלח לי כן,גיבוב של שטויות.
הכל בסוף זה אגו.
הכל זה אגו. וכסף. ושמישהו חושב שהאחר פגע לו באגו ונכנס לו לכיס..או או..
כמו שאמרתי - זה תמיד נראה 'פשוט', אבל זה אף פעם לא. אין ספק שאפשר לעשות את זה פשוט, אבל הנה, ההיסטוריה וההווה מדברים בעד עצמם.
קרייזי נגד קאמלס התחיל מתוך אהבת הקבוצה והמחאה, רק הדרך היא זו שהייתה אז במחלוקת. פה מדובר באולטראס (האנשים הדומיננטיים שם שנים בעניינים) נגד וסרמיליה שלטענת האולטראס מונע ממניעים אינטרסנטיים על חשבון הקבוצה, הקהל והארגון- מאבק סופר צודק!אדום זקן כתב: סלח לי כן,גיבוב של שטויות.
הכל בסוף זה אגו.
ושוב, וסרמיליה כמו גם אחרים שקיימים היום עושים עבודה נהדרת במדיה. הניסיון לצאת מהמדיה לכיוון המרצ׳נדייז לדוגמא והתרומות (ע״ע חולצות בוזגלו ומליקסון) הוא ניסיון לא ברור. מה המטרה בזה? אם יש אחת תחשפו אותה (שקיפות לא?) ואם אין אז למה לעשות ולפגוע בארגון?
אלו שאלות שוסרמיליה לא ענו עליהן בפוסט הארוך והחמוד שלהם, כמו גם השאלה למה הם חוסמים אנשים שלא מקללים/אפילו לא הגיבו להם אי פעם רק בגלל שהם באולטרס/וואטאבר?
תודה לך ידידי עתיק היומין על התובנות החשובות הניתנות ממרום גילךאדום בלב בנשמהההה כתב: ns יקר, העולם לא עובד בצורה של "פשוט". לא בארגוני אוהדים של קבוצות כדורגל בארץ, לא בעולם, לא במקום העבודה שלך, לא בכנסת ולא באו"ם.
- The red one
בכיףns75 כתב:
תודה לך ידידי עתיק היומין על התובנות החשובות הניתנות ממרום גילך