פרידה מכובדת מאלישע בשבת?
Re: פרידה מכובדת מאלישע בשבת?
כרגיל, מי שישמע את ה " תכנית " של אופירה ואייל מברכים אותנו האוהדים ואת אלונה ברקת .

מה הם רוצים עכשיו?
" אלונה לא מבינה בכדורגל " ובלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה
דאחמאחק סגרתי תשידור שלהם.
דאחמאחק סגרתי תשידור שלהם.

מה אומרים הזבל'ה?maor20094 כתב:כרגיל, מי שישמע את ה " תכנית " של אופירה ואייל מברכים אותנו האוהדים ואת אלונה ברקת .
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
פשוט מדהים, לא משנה איזה שחקנים הוא יקבל הוא תמיד ישים את האחריות על טיב הסגל ולא על עצמו.
עם שחקנים כמו ביטון, סוארז, טהא ופאיוביץ אי אפשר להניע כדור בהגנה? במיוחד שיש לך את אוגו והובאן? כמה מסכן אפשר להיות בזה שאתה מוריד מהאיכות של כמה מהשחקנים היותר טובים בליגה?
הסגל הזה היה צריך להראות הרבה יותר טוב, וחבל שלא היו שאלות יותר חודרות וענייניות. חוץ מזה שהוא האשים את אלונה אולי 5 פעמים.
מה שכן, לפחות החוסר בצוות חורה גם לו.
עם שחקנים כמו ביטון, סוארז, טהא ופאיוביץ אי אפשר להניע כדור בהגנה? במיוחד שיש לך את אוגו והובאן? כמה מסכן אפשר להיות בזה שאתה מוריד מהאיכות של כמה מהשחקנים היותר טובים בליגה?
הסגל הזה היה צריך להראות הרבה יותר טוב, וחבל שלא היו שאלות יותר חודרות וענייניות. חוץ מזה שהוא האשים את אלונה אולי 5 פעמים.
מה שכן, לפחות החוסר בצוות חורה גם לו.
ראיון כנה ומפתיע.
היה לי יותר קל להזדהות איתו אם לא השבוע האחרון. מעצבן אותי שהוא מפיל על זה על אלונה ועל האטמוספירה, הוא לא הראשון בעולם שמודיעים לו שהוא ממשיך.
שאר הדברים זהים למה שאני ומגיני אלישע אחרים אמרו במהלך העונה - יש לנו את מספר השערים המבושלים הכי גבוה בליגה, בניית סגל טובה מאוד, פגיעה בזרים.
לא מסכים שלהגיד "לגנוב אליפות" זה בעייתי. כולנו יודעים את הפערים העצומים בינינו לבין מכבי.
אבל אלישע, אתה מאמן בכיר. אם אתה חושב שבאר שבע צריכה להשתדרג במעטפת המקצועית - תדרוש את זה. לא בדיעבד.
לגבי מליקסון גם לא לעניין כל מה שאמר שם. יש לו אחריות בחזרה המוקדמת מדי שלו למגרש.
היה לי יותר קל להזדהות איתו אם לא השבוע האחרון. מעצבן אותי שהוא מפיל על זה על אלונה ועל האטמוספירה, הוא לא הראשון בעולם שמודיעים לו שהוא ממשיך.
שאר הדברים זהים למה שאני ומגיני אלישע אחרים אמרו במהלך העונה - יש לנו את מספר השערים המבושלים הכי גבוה בליגה, בניית סגל טובה מאוד, פגיעה בזרים.
לא מסכים שלהגיד "לגנוב אליפות" זה בעייתי. כולנו יודעים את הפערים העצומים בינינו לבין מכבי.
אבל אלישע, אתה מאמן בכיר. אם אתה חושב שבאר שבע צריכה להשתדרג במעטפת המקצועית - תדרוש את זה. לא בדיעבד.
לגבי מליקסון גם לא לעניין כל מה שאמר שם. יש לו אחריות בחזרה המוקדמת מדי שלו למגרש.
- dardasmiley
שוב פעם התבלבל הפטריה בין האדום לכחול. שילך הגנב דעת הזה לחפש את החברים שלו.
הוא טפלון, כלום לא נדבק. אלונה אשמה והשחקנים אשמים והאווירה אשמה ומכבי אשמה ומה החלק שלך יא נוכל? כלום?
הפועל באר שבע הייתה הרבה לפניו, תהיה הרבה אחריו ושרדה שלוש עונות למרות אלישע לוי.
יאללה שיחזור למימדיו הטבעיים בעכו וסחנין.
הוא טפלון, כלום לא נדבק. אלונה אשמה והשחקנים אשמים והאווירה אשמה ומכבי אשמה ומה החלק שלך יא נוכל? כלום?
הפועל באר שבע הייתה הרבה לפניו, תהיה הרבה אחריו ושרדה שלוש עונות למרות אלישע לוי.
יאללה שיחזור למימדיו הטבעיים בעכו וסחנין.
אהבתי שהוא דיבר על זה שאנחנו משחקים עם 2 חלוצים ועם מגנים שעולים.
עובד רק עלינו או גם על עצמו?
ראיון עם לא מעט אמירות מעצבנות.
מקווה שלא נשמע את השם שלו יותר בזמן הקרוב.
מקווה שלא נשמע את השם שלו יותר בזמן הקרוב.
דווקא בעניין המגן הוא לא שיקר , בטח מגנים שעולים , במיוחד זה משמאל מגן שעלה לנו בהמון גולים.nir767676 כתב:אהבתי שהוא דיבר על זה שאנחנו משחקים עם 2 חלוצים ועם מגנים שעולים.
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 31 מאי 2015, 17:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מי שישמע את אלישע יחשוב שהוא בנה את המועדון הזה לבד, שבאר שבע לא הייתה קיימת לפני אלישע לוי.
" לפני שבאתי היו 1500 מנויים ועכשיו יש 12000 " - אלף עדיין אין 12000, ב'. גם לליגה לאומית לא היה 1500, ג'. די לקחת פטריות.
" לפני שבאתי היו 1500 מנויים ועכשיו יש 12000 " - אלף עדיין אין 12000, ב'. גם לליגה לאומית לא היה 1500, ג'. די לקחת פטריות.
נערך לאחרונה על ידי maor20094 ב 31 מאי 2015, 18:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

צר לי לאכזב את חלקכם,אבל צאו רגע ממראת אוהד הפועל ב"ש ותגלו שלפחות ב70% מהדברים הבן אדם צודק.
למעט עניין הגמר שאני לא מסכים לחלוטין וזה אך ורק באחריות המאמן גם אם הוא נפגע מההחלטה ועוד עניין מיצוי הפוטנציאל בשאר הדברים הבן אדם לא מחרטט.
שהוא אומר שאלונה הייתה צריכה ללכת עם המהלך בינואר עד הסוף הוא צודק.
שהוא אומר שיכולה הייתה להגיד לדאהן שבכר סגור חכה אחרי הגמר הוא צודק.
שהוא אומר שקשה מאוד להתמודד עם קבוצה של 130 מליון תקציב,הוא צודק וכן גם אם אתם לא אוהבים את זה כל קבוצה שתיקח אליפות ממכבי בזמן הקרוב זה בגדר "גניבה".
שהוא אומר שהוא פגע בזרים הוא צודק.
שהוא אומר שהגיע לקבוצה עם 2000 מנויים והיום יש 10000 מה לעשות שהוא צודק.
תראו חבר'ה,אפשר להתווכח על זה שאלישע לא מיצה את הפוטנציאל ולא ראינו כדורגל גדול.
אבל בשורה התחתונה,זה המאמן היחיד שהחזיק כאן 3 שנים וגם שעזב זכה לפרידה מכובדת,שהוביל את הקבוצה שנתיים ברציפות לצמרת,למרות שהציניקנים כאן יגידו שזה לא חוכמה עם התקציבים שקיבל,אבל ראינו מה קרה בהפועל תא ומכבי חיפה.
היה,עשה,עכשיו הגיע הזמן להשתדרג ולדעת לכבד אותו.
תודה ובהצלחה אלישע,מאמן שהוא קודם כל בן אדם שזה בעיניי לא פחות חשוב.
למעט עניין הגמר שאני לא מסכים לחלוטין וזה אך ורק באחריות המאמן גם אם הוא נפגע מההחלטה ועוד עניין מיצוי הפוטנציאל בשאר הדברים הבן אדם לא מחרטט.
שהוא אומר שקשה מאוד להתמודד עם קבוצה של 130 מליון תקציב,הוא צודק וכן גם אם אתם לא אוהבים את זה כל קבוצה שתיקח אליפות ממכבי בזמן הקרוב זה בגדר "גניבה".
תראו חבר'ה,אפשר להתווכח על זה שאלישע לא מיצה את הפוטנציאל ולא ראינו כדורגל גדול.
אבל בשורה התחתונה,זה המאמן היחיד שהחזיק כאן 3 שנים וגם שעזב זכה לפרידה מכובדת,שהוביל את הקבוצה שנתיים ברציפות לצמרת,למרות שהציניקנים כאן יגידו שזה לא חוכמה עם התקציבים שקיבל,אבל ראינו מה קרה בהפועל תא ומכבי חיפה.
אדום זקן כתב:צר לי לאכזב את חלקכם,אבל צאו רגע ממראת אוהד הפועל ב"ש ותגלו שלפחות ב70% מהדברים הבן אדם צודק.

21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
+1אדום זקן כתב:צר לי לאכזב את חלקכם,אבל צאו רגע ממראת אוהד הפועל ב"ש ותגלו שלפחות ב70% מהדברים הבן אדם צודק.
אלישע מתראיין לכל דבר אפשרי. שלב הבא זה נשיונאל גאוגרפיק. ממש עושה מאמץ להוריד ממנו את האחריות וגם ליפות דברים שלא היו כך במציאות.
שמח שנפרדנו ממנו בצורה מכובדת קודם כל עבורנו אבל כשהוא לא לויאלי למקום שעד אתמול העסיק אותו זה חורה לי ובהחלט מקטין אותו בעיניי.
הוא עושה סיבוב עלינו מול תקשורת עוינת בכדי לנקות את עצמו מהכישלון הנוסף בישורת האחרונה.
כפיות טובה ביחוד מול אלונה וזה מכוער.
אין ספק שכרגע אין מה לעשות מול התקשורת אבל "הכלבים נושכים והשיירה עוברת"
תשובות על המגרש - הלוואי ונוכל להמשיך להראות לאלונה את אהבתנו שאינה תלויה בדבר.
שמח שנפרדנו ממנו בצורה מכובדת קודם כל עבורנו אבל כשהוא לא לויאלי למקום שעד אתמול העסיק אותו זה חורה לי ובהחלט מקטין אותו בעיניי.
הוא עושה סיבוב עלינו מול תקשורת עוינת בכדי לנקות את עצמו מהכישלון הנוסף בישורת האחרונה.
כפיות טובה ביחוד מול אלונה וזה מכוער.
אין ספק שכרגע אין מה לעשות מול התקשורת אבל "הכלבים נושכים והשיירה עוברת"
תשובות על המגרש - הלוואי ונוכל להמשיך להראות לאלונה את אהבתנו שאינה תלויה בדבר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה