מאגר המאמנים הישראלים שנשאר
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: מאגר המאמנים הישראלים שנשאר
https://www.israelsport.co.il/showArticle-8730" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל ב''ש גיששה אצל דרור קשטן
הנה זה מתחיל
הנה זה מתחיל
לחמן יודע כדורגל אין ספק, אבל הרבה יותר קל מעמדת הפרשן מאשר מעמדת המאמן וכל הלחץ מסביב.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא מאמן, מנג'ר, הוא יבנה את הסגל ויש לו עין לבניית סגלים, הוא מקושר לסוכנים במקומות מסוימים ויכול להביא לפה אחלה זרים ומה שצריך זה מאמן מתחתיו יחד עם צוות מקצועי איכותי (שני מאמני כושר מחו"ל לדוגמא).שיש כתב:לחמן יודע כדורגל אין ספק, אבל הרבה יותר קל מעמדת הפרשן מאשר מעמדת המאמן וכל הלחץ מסביב.
בעמדת המאמן לא הייתי נותן לו לאמן קבוצה מליגה ג', הוא הוכיח שהוא גרוע, חוץ מסכנין לא הצליח באף מקום בו אימן וזה להערכתי בגלל יכולות האימון והעברת המידע שלו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
מכל הידיעות שהתפרסמו עד כה זאת נשמעת לי ידיעה הגיונית, דרור קשטן כמנהל מקצועי יכול לתת משהו מאוד מעניין, הוא מבוגר מדיי לאימון אבל כמנהל מקצועי הוא יכול לשבת בול, אולי להביא לפה משהו יותר מקצועי.אביאל כתב:https://www.israelsport.co.il/showArticle-8730
הנה זה מתחיל
אל תזלזל.
אם כי בוואלה ובוואן ממשיכים לפמפם על אלישע ואני מקווה מאוד שזה לא יקרה...
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לא יודע איפה קראת שאני מזלזל..דר אדום בנשמה כתב:מכל הידיעות שהתפרסמו עד כה זאת נשמעת לי ידיעה הגיונית, דרור קשטן כמנהל מקצועי יכול לתת משהו מאוד מעניין, הוא מבוגר מדיי לאימון אבל כמנהל מקצועי הוא יכול לשבת בול, אולי להביא לפה משהו יותר מקצועי.
אל תזלזל.
אם כי בוואלה ובוואן ממשיכים לפמפם על אלישע ואני מקווה מאוד שזה לא יקרה...
זה יהיה הזוי להיפרד מאלישע כי הוא מיושן ולא יצירתי ולהחליף אותו בקשטן.
קשטן? ומה עם שלמה שרף יוותר על מאסטר שף ויציע העיתונות ויבוא לאמן אצלנו מה אתם אומרים?
- דר אדום בנשמה
"הנה זה מתחיל" זה הרגיש כאילו רשמת ש"הנה זה מתחיל" הידיעות הספק נכונות ספק לא נכונות על עמדת המאמן.אביאל כתב: לא יודע איפה קראת שאני מזלזל..
אשכרהbs war כתב:זה יהיה הזוי להיפרד מאלישע כי הוא מיושן ולא יצירתי ולהחליף אותו בקשטן.
כמו להגיד שנפרדים מאלישע כי אין לו מספיק שיער ולהחתים את יוסי אבוקסיס
מצחיק לדעת שדרור קשטן הוא מאמן מיושן.
למה? בגלל שאין לא פוני על ג'ל והוא לא מעורבב עם יציע העיתונות.
אז אם כבר חלקכם נתנו פה מקודם דוגמאות כמו פפ גרדיולה,אז אני אתן לכם למשל את:אוטמר היצפלד,קרלו אנצלוטי,ארסן וגנר או המאמן הגרמני שבגיל 70 לקח טריפל עם באיירן שאפילו פפ הגדול לא מצליח לשחזר.
אף פעם לא הבנתי מה הקשר בין הגיל למאמן מיושן.
הזקנים האילו עם כל מה שעברו יכולים ללמד איזה טריק או שתיים את כל הפלצנים הצעירים היום.
אז תפסיקו לבלבל.
אז אם כבר חלקכם נתנו פה מקודם דוגמאות כמו פפ גרדיולה,אז אני אתן לכם למשל את:אוטמר היצפלד,קרלו אנצלוטי,ארסן וגנר או המאמן הגרמני שבגיל 70 לקח טריפל עם באיירן שאפילו פפ הגדול לא מצליח לשחזר.
הזקנים האילו עם כל מה שעברו יכולים ללמד איזה טריק או שתיים את כל הפלצנים הצעירים היום.
אז תפסיקו לבלבל.
+1.אדום זקן כתב:מצחיק לדעת שדרור קשטן הוא מאמן מיושן.
אז תפסיקו לבלבל.
צריך לשפוט מאמן לפי יכולותיו ולא גילו.
דרור קשטן קבלן תארים. המאמן המעוטר ביותר בארץ. קצת כבוד לא יזיק.
יש פה אנשים שאיבדו את זה לגמרי.
בני יהודה הראו כדורגל נהדר תחתיו בעונת 2012/2013.
עונה לאחר מכן זה השתבש, בצורה דרסטית מאוד.. עד היום אני לא מבין למה בעצם.
עונה לאחר מכן זה השתבש, בצורה דרסטית מאוד.. עד היום אני לא מבין למה בעצם.
במה שונה אלישע מקשטן? שני מאמנים ותיקים שהביאו תארים והצליחו כמעט בכל קבוצה בהם אימנו. קשטן טיפה יותר ותיק ו בהתאם לכך עם יותר תארים (גם אימן בקבוצות יותר חזקות).
מה שהביא פה אליפויות פעם, לא יביא אותן היום. אני בספק אם קשטן, כמו אלישע, פתוח לשיטות שהוא לא מכיר, לומד ומתחדש בהתאם להתקדמות הכדורגל המודרני.
מה שהביא פה אליפויות פעם, לא יביא אותן היום. אני בספק אם קשטן, כמו אלישע, פתוח לשיטות שהוא לא מכיר, לומד ומתחדש בהתאם להתקדמות הכדורגל המודרני.
- דר אדום בנשמה
אתם אבל לא קראתם שרוצים אותו כמנהל מקצועי ולא כמאמן.
כמנהל מקצועי הוא יכול להצליח.
כמנהל מקצועי הוא יכול להצליח.
למה מה נראה לך שכל היום הוא יושב בשוק ומשחק דומינו?bs war כתב:במה שונה אלישע מקשטן? שני מאמנים ותיקים שהביאו תארים והצליחו כמעט בכל קבוצה בהם אימנו. קשטן טיפה יותר ותיק ו בהתאם לכך עם יותר תארים (גם אימן בקבוצות יותר חזקות).
האנשים האילו חיים את הכדורגל 24/7 זה מה שמחזיק אותם בחיים.
וחןץ מזה לא אמרתם פה כל הזמן שאין משמעת,אין רצון,אין מוטיבציה,יתר נחמדות?
ומי יביא את זה בדיוק סילבס? שמספיק שחעקב בוזגלו יסתכל עליו הוא יעשה פיפי במכנסיים.