+11111111111111111111111111111111111111אריק כתב:
משה, אתמול היה לאג'ידה משחק לא טוב בלי קשר למהלך הזה, אבל תהיה רציני, אתה מתחיל לספור לו טעויות?
אם היית רואה לפני שבועיים את המשחק של אשדוד מול חיפה (5:0) היית רואה כמות טעויות של מרציאנו שמספיקה
לשנתיים והיית אומר לי שאתה מעדיף את מאור אלבז שוער.
בעיות עם אגידה
Re: בעיות עם אגידה

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אריק, אני רק מציין ליקוי שהוא לדעתי החיסרון הכי גדול של אוסטין, כשלפעמים אנחנו נענשים על כך, ולפעמים הקורה או איגבור גורמים לנו לנשום לרווחה ולשכוח שחוץ מהשערים אוסטין מתקשה עם כמעט כל כדור שני מרחוק.אריק כתב:
משה, אתמול היה לאג'ידה משחק לא טוב בלי קשר למהלך הזה, אבל תהיה רציני, אתה מתחיל לספור לו טעויות?
אם היית רואה לפני שבועיים את המשחק של אשדוד מול חיפה (5:0) היית רואה כמות טעויות של מרציאנו שמספיקה
לשנתיים והיית אומר לי שאתה מעדיף את מאור אלבז שוער.
שלא יהיה ספקות, אם זה תלוי בי, אוסטין היה נשאר, אבל היום שוב קיבלנו הוכחה, שבניגוד לתחילת העונה, עזיבה של אוסטין לא תוביל לשבר גדול כי יש לו חסרונות, חלקם גדולים ממש (התגובה לבעיטות מרחוק).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מכבי תל אביב מחפשת מחליפים לפאבלו... אגידה+ מרציאנו מועמדים
לא זוכר היכן ראיתי זאת, אך לא מזמן התפרסמה השוואה בין מספר שוערים מובילים בליגה. אשמח אם מישהו יעלה קישור, אך למיטב זכרוני:
אג'ידה היה השוער שנדרשת כמות הבעיטות למסגרת הגדולה ביותר על מנת להכניעו, BY FAR לפני האחרים. אם אני לא טועה, נדרשו משהו כמו פי 2-3 יותר כדורים למסגרת ע"מ להכניעו, בהשוואה לשוער השני ברשימה.
ראשית זה אומר משהו על השוער ואיכותו.
מעבר לכך, ולאור העובדה שמספר השערים שספגנו דומה (+-) לקבוצות צמרת אחרות, המסקנה היא שבועטים למסגרת שלנו הרבה יותר מאשר למסגרת של המתחרות העיקריות שלנו. זה יכול להעיד על שיטת משחק שמאפשרת יותר בעיטות ליריב תוך הסתמכות על יכולתו של השוער (ואז מן הסתם אם יעזוב, יתכן ויידרש שינוי בשיטת המשחק) או משחק הגנה לא מספיק טוב.
אג'ידה היה השוער שנדרשת כמות הבעיטות למסגרת הגדולה ביותר על מנת להכניעו, BY FAR לפני האחרים. אם אני לא טועה, נדרשו משהו כמו פי 2-3 יותר כדורים למסגרת ע"מ להכניעו, בהשוואה לשוער השני ברשימה.
מעבר לכך, ולאור העובדה שמספר השערים שספגנו דומה (+-) לקבוצות צמרת אחרות, המסקנה היא שבועטים למסגרת שלנו הרבה יותר מאשר למסגרת של המתחרות העיקריות שלנו. זה יכול להעיד על שיטת משחק שמאפשרת יותר בעיטות ליריב תוך הסתמכות על יכולתו של השוער (ואז מן הסתם אם יעזוב, יתכן ויידרש שינוי בשיטת המשחק) או משחק הגנה לא מספיק טוב.
אוסטין אגידה שוער מספר אחת בארץ נקודה.
וכל ניסיון כאן לצייר אותו כלא כזה,לא מגובה בעובדות אלה בניסיון הכפשה,לא פחות.
יחד עם זאת,העלות הגבוהה שלו,גילו והעובדה שיש באפשרותינו להביא שוער בן 25 שעתידו עוד לפניו ולא נופל בהרבה מאגידה בהחלט מהווה סוג של דילמה.
לא מדובר כאן בהרוש שמגובה ביחסי ציבור ואולי 40% כישרון משל מרציאנו.
מרציאנו מאוד מזכיר לי את בוני גינזבורג ומי שזוכר את הקריירה שלו,הוא נתן את שיא היכולת שלו שעמדה מלפניו הגנה רצינית בקבוצות רציניות ולא בשער של מכבי יבנה שם ספג בלי הפסקה.
וכל ניסיון כאן לצייר אותו כלא כזה,לא מגובה בעובדות אלה בניסיון הכפשה,לא פחות.
יחד עם זאת,העלות הגבוהה שלו,גילו והעובדה שיש באפשרותינו להביא שוער בן 25 שעתידו עוד לפניו ולא נופל בהרבה מאגידה בהחלט מהווה סוג של דילמה.
לא מדובר כאן בהרוש שמגובה ביחסי ציבור ואולי 40% כישרון משל מרציאנו.
מרציאנו מאוד מזכיר לי את בוני גינזבורג ומי שזוכר את הקריירה שלו,הוא נתן את שיא היכולת שלו שעמדה מלפניו הגנה רצינית בקבוצות רציניות ולא בשער של מכבי יבנה שם ספג בלי הפסקה.
זה מאוד פשוט: יש לנו מניה בטוחה (אג'ידה) ויש לנו הימור (מרציאנו).
לא יודע מה איתכם, אני לא מהמר בעמדה הזאת.
לא יודע מה איתכם, אני לא מהמר בעמדה הזאת.
- dardasmiley
https://nivdal.co.il/?p=29415" onclick="window.open(this.href);return false;delta7 כתב:לא זוכר היכן ראיתי זאת, אך לא מזמן התפרסמה השוואה בין מספר שוערים מובילים בליגה. אשמח אם מישהו יעלה קישור, אך למיטב זכרוני:
תודה, דרדס.dardasmiley כתב:
https://nivdal.co.il/?p=29415" onclick="window.open(this.href);return false;
מבט על כמות הבעיטות מחוץ לרחבה, ועל כמות השערים שספג מערער את התיאוריה שהועלתה על בעיה ונחיתות בכדורים הנבעטים לשער מחוץ לרחבה.
אגידה השוער הכי טוב בליגה
הבן אדם הוא חיית רחבה. חתול!!
הבן אדם הוא חיית רחבה. חתול!!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אין ספק שאג'ידה הוא מהשוערים הטובים בליגה, אולי הטוב שבהם, ועדין הוא לא שובר שיווין, עדין הסיבה שאג'ידה הוא הטוב ביותר הוא המחסור החמור בשוערים איכותיים בליגה.delta7 כתב:
תודה, דרדס.
מבט על כמות הבעיטות מחוץ לרחבה, ועל כמות השערים שספג מערער את התיאוריה שהועלתה על בעיה ונחיתות בכדורים הנבעטים לשער מחוץ לרחבה.
גם אתמול מול הפועל חיפה, יש לאוסטין חלק גדול בגול הראשון שהיה גול רך בבעיטה שהלכה למרכז השוער וששוער שבאמת עושה את ההבדל צריך לקחת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ומה לעשות שקבוצה לא מורכבת רק משוברי שיוויון. לא כולם אניימה.Sir Alex Ferguson כתב:
אין ספק שאג'ידה הוא מהשוערים הטובים בליגה, אולי הטוב שבהם, ועדין הוא לא שובר שיווין, עדין הסיבה שאג'ידה הוא הטוב ביותר הוא המחסור החמור בשוערים איכותיים בליגה.
גם אתמול מול הפועל חיפה, יש לאוסטין חלק גדול בגול הראשון שהיה גול רך בבעיטה שהלכה למרכז השוער וששוער שבאמת עושה את ההבדל צריך לקחת.
ודרך אגב, אם אג'ידה הוא לא שובר שיוויון, מרציאנו בטוח לא.
אין בעיה ששחקן הוא לא שובר שוויון יש בעיה אם זה שהוא דורש את השכר של הסטאר הכי גדול ושובר שוויון.bs war כתב:
ומה לעשות שקבוצה לא מורכבת רק משוברי שיוויון. לא כולם אניימה.
ודרך אגב, אם אג'ידה הוא לא שובר שיוויון, מרציאנו בטוח לא.
מרציאנו עם עוד מופע אימים...
הרוש ? ליפשיץ ?yedidel כתב:מרציאנו עם עוד מופע אימים...
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
השוערים הישראלים מראים לנו טוב טוב למה אג׳ידה חייב להישאר. מקווה שאלונה ערה לזה כמונו