הראל כתב:8red.
אל תתמם גם ואל תנסה לסבן אחרים. ברור שבאירגון לא יצאו בהצהרה ידענו ועשינו אבל לפחות לשבת בשקט ולשתוק .
כי יודעים טוב מאוד שזה הם ולא יודע כמה מתוך ה70 יודעים על האבוקה אבל אני בטוח שלא מספר קטן ידע על זה ושוב כי אחד מהאנשים אמר לי את זה במפורש!!
לא אומר שהאירגון עכשיו עשה נזק נוראי וצריך להעניש אותו אבל לא להתמם ולא לשחק אותה יפה נפש
אני וניר מסבירים לך, כחברי הארגון, שהאבוקות היו פעולה עצמאית שלא קשורה לארגון.
ארגון האוהדים הוא לא שוק.
הארגון מתנהל בצורה דמוקרטית ושוויונית, כשההחלטות מתקבלות בצורה של הצבעה כשכל קול שווה לשני.
כדי לטעון שהארגון כגוף אחראי לאבוקות הייתה צריכה להתקיים הצבעה בארגון, והיה צריך להיות רוב בעד הדלקת אבוקות. לאחר מכן, הארגון היה קונה מכספו את האבוקות וגם לוקח עליהם אחריות לאחר המשחק. אבל זה לא המצב.
נושא האבוקות לא עלה מעולם לדיון בארגון.
אני לא יודע מי בארגון ידע או לא, אבל אני יודע שמי שהדליק את האבוקות עשה זאת באופן עצמאי, כשהוא קונה את האבוקות מהכסף האישי שלו, מכניס אותם בעצמו על גופו שלו ואז מדליק אותם בכוחות עצמו.
בשום שלב הארגון כארגון לא היה אחראי לאבוקות, הנושא לא עלה להצבעה, הארגון לא קנה אבוקות מכספי הארגון, הארגון לא הכניס אבוקות עם אביזרי העידוד לפני המשחק ולכן הארגון לא אחראי לפעולה של אדם כזה או אחר.
במהלך המשחק דיברתי עם כמה וכמה חברי ארגון, והם היו מופתעים כמוני מהאבוקות, מה שמחדד עוד יותר את העובדה שמדובר היה בפעולה של בודד/ים ולא של הארגון כארגון.