כתבה על אלישע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: כתבה על אלישע

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:מה שמצחיק אצל מעבירי הביקורת הכרוניים, שכאשר הקבוצה מנצחת ומשחקת
פחות טוב הם מתלוננים על היכולת. וכאשר הקבוצה משחקת טוב ומפסידה או
עושה תיקו, הם מתלוננים על התוצאה. אולי תחליטו?
הם בעצמם עוד לא יודעים, העיקר אנחנו סותמי פיות, ככה עונים שאין באמת תשובה רצינית.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב:תמיד רציתי לדעת איך זה מרגיש להיות אוהד של באר שבע בכדורגל ו"אוהד של מכבי בכדורסל" ואז לשמוע "מי שלא קופץ אדום" או "הפועל ...." או "אני מודה לאלוהים, שהוא שונא ת'אדומים" או "לובש אדום הוא בן ...." וכן הלאה וכן הלאה.
נו באמת. איזה שטויות.
איך זה מרגיש?מרגיש מצוין. לא רואה מה פסול בזה. אם אני אוהב כדורסל ואין דבר כזה(או לא היה דבר כזה) הפועל ב"ש כדורסל, אז מה לא בסדר?
"מי שלא קופץ אדום" ו"אני שונא ת'אדומים" הכוונה היא להפועל ת"א ולאוהדיה ולא לכל מועדון שלובש אדום. אין שום יריבות בין מכבי ת"א להפועל ב"ש.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: נו באמת. איזה שטויות.
איך זה מרגיש?מרגיש מצוין. לא רואה מה פסול בזה. אם אני אוהב כדורסל ואין דבר כזה(או לא היה דבר כזה) הפועל ב"ש כדורסל, אז מה לא בסדר?
"מי שלא קופץ אדום" ו"אני שונא ת'אדומים" הכוונה היא להפועל ת"א ולאוהדיה ולא לכל מועדון שלובש אדום. אין שום יריבות בין מכבי ת"א להפועל ב"ש.
לא מבין למה אתה רואה בכלל צורך להסביר את עצמך. הבעיה אצל השואלים.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

Totti כתב:
+1

בכל הנוגע לצוותים זרים, אני חייב להזכיר שיש הרבה יותר כשלונות מהצלחות.

בכלל, הנטייה הטבעית לזלזל במאמן הישראלי לא מוצדקת, יש רשימה של מאמנים ישראלים מצויינים שהיו לוקחים במכבי 2 אליפויות בדיוק כמו אוסקר וסוזה, בנינו? עם תקציב בלתי נגמר גם אני הייתי לוקח.

הדשא של השכן תמיד נראה ירוק יותר, אבל סוזה שזוכה כאן לשבחים ולהלל לא היה קונצנזוס בקרב אוהדי מכבי, זה רק ממחיש את מה שהדובר מעליי אומר, אין מאמן מושלם. האחד לוקה טקטית והשני עושה רוטציה נגמרת שהורגת חצי קבוצה, חוץ מזהבי שהיה באנקר וכך זה גם נראה
המאמן הישראלי חלש מאוד ודורש מעט מאוד מהשחקנים.
תשאל את נמני, איוניר ושות' אם זה כזה קל לקחת אליפות אצל גולדהאר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yedidel כתב:
לא שאני חולק על המשפט הראשון, אבל באותה מידה אפשר לשאול את רוני לוי, יוסי מזרחי, יצחק
שום ועוד רבים וטובים איך זה לקחת אליפויות אצל יענקלה שחר, ארקדי גאידמק ועוד, בקבוצות
שהיו עשירות בהרבה מהליגה ולא ממש התקשו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yedidel כתב:
לא הייתי לוקח את "איווניר, נמני ושות'" כדוגמא למאמן הישראלי המצוי. ואם כבר הזכרת אותם, אז חשוב לציין גם את הצירוף של ג'ורדי ששינה את תפקיד המאמן לחלוטין שם.

יש כאן מאמנים טובים מאוד, שלא נופלים מכוכבים של חיפה ומכבי, שעם סביבת עבודה טובה ותקציב ראוי עשו ויעשו דברים גדולים.

רן בן שמעון, רוני לוי, גיא לוזון, אלי גוטמן, דרור קשטן, יוסי מזרחי...הם דוגמאות קצת יותר טובות מנמני ואיווניר שציינת.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

CrazyRed7 כתב: נו באמת. איזה שטויות.
אמנם לא קשור, אבל יש גם יש והמועדון נמצא בתחייה רצינית. הקבוצה עלתה לליגה הארצית והרימו קבוצה מאוד טובה שמבוססת על שחקנים באר שבעיים עם חיזוק ברמה גבוהה, חמישייה ראשונה ששווה ליגה לאומית. השבוע גם נכנס ספונסר רציני (אלטשולר שחם) והעונה מתחילים לשחק בכונכיה. מציע בחום לכולם להגיע ולתמוך כמה שאפשר!!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

סניור כתב:
אמנם לא קשור, אבל יש גם יש והמועדון נמצא בתחייה רצינית. הקבוצה עלתה לליגה הארצית והרימו קבוצה מאוד טובה שמבוססת על שחקנים באר שבעיים עם חיזוק ברמה גבוהה, חמישייה ראשונה ששווה ליגה לאומית. השבוע גם נכנס ספונסר רציני (אלטשולר שחם) והעונה מתחילים לשחק בכונכיה. מציע בחום לכולם להגיע ולתמוך כמה שאפשר!!
אין בכלל ספק שאם וכאשר תהיה קבוצה טובה, ליבנו יהיה איתה.

לחובבי הכדורסל הבארשבעיים לא היתה אלטרנטיבה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

יש גם אתר אינטרנט -

https://www.hb7.co.il/" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:יש גם אתר אינטרנט -

https://www.hb7.co.il/" onclick="window.open(this.href);return false;
פשש מרשים

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

סניור כתב:
עוקב גם עוקב :) הגעתי לכמעט כל משחקי הבית בעונה האחרונה.
הצעתי גם לפתוח כאן פורום קטנטן לכדורסל. יכול מאוד לעזור ולמשוך עוד קהל לכדורסל.

לכל הלא מעודכנים - קבוצת הכדורסל עלתה לליגה הארצית. קליקוביץ' וארז אשר שזכורים מהעונה הגדולה ההיא שכמעט הסתיימה בעלייה לליגת העל נמצאים בקבוצה. אליהם הצטרפו גם אוהד כהן, שחקן הבית והקפטן באותה עונה, המתאזרח כריס ווטסון, יואב דביר מהליגה הלאומית ודוד בן ישי מהאקדמיה בוינגייט.
אלטשולר-שחם שהייתה במשך שנים הספונסרית של גליל/גלבוע מליגת העל הצטרפה לכפיר ארזי, הבעלים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

נוסטלגיה מפעם קודמת שהיינו במרחק משחק אחד מליגת העל (הפסדנו במשחק המכריע לחולון, שעלו ליגה ושנה לאחר מכן גם זכו באליפות המדינה) -

https://www.youtube.com/watch?v=NzGoelKSVgQ" onclick="window.open(this.href);return false;

יש למה לחכות -

https://www.youtube.com/watch?v=SqvOF_UQq0M" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:נוסטלגיה מפעם קודמת שהיינו במרחק משחק אחד מליגת העל (הפסדנו במשחק המכריע לחולון, שעלו ליגה ושנה לאחר מכן גם זכו באליפות המדינה) -

https://www.youtube.com/watch?v=NzGoelKSVgQ" onclick="window.open(this.href);return false;

יש למה לחכות -

https://www.youtube.com/watch?v=SqvOF_UQq0M" onclick="window.open(this.href);return false;
באילו ימים אמורים לשחק? הכניסה עולה כסף?

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אני לא אוהב כדורסל אבל אולי אני יגיע לאיזה משחק-שניים חשובים במהלך העונה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Totti כתב:
באילו ימים אמורים לשחק? הכניסה עולה כסף?
ליגה ארצית, אם אני לא טועה, משוחקת בימי ראשון.
לגבי הכניסה - בעונה שעברה היה חינם. לגבי העונה הבאה אין מידע עדיין, לדעתי יהיה חינם או במחיר סמלי.

שלח תגובה