תמה הסאגה : ברדה חתם ל3 שנים
Re: החלום : אליניב ברדה
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/47 ... at=6508190" onclick="window.open(this.href);return false;
"פחות מ-24 שעות לאחר שהפועל ב"ש דיווחה רשמית על סיום המו"מ עם אליניב ברדה בגלל פערים כספיים, חזר המאמן אלישע לוי מחופשה בארה"ב והודיע שהוא לא מוותר על החלוץ הבינלאומי. "
"פחות מ-24 שעות לאחר שהפועל ב"ש דיווחה רשמית על סיום המו"מ עם אליניב ברדה בגלל פערים כספיים, חזר המאמן אלישע לוי מחופשה בארה"ב והודיע שהוא לא מוותר על החלוץ הבינלאומי. "
זה בדיוק מה שרשום כמה תגובות לפני :messiah כתב:https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/47 ... at=6508190
אביאל כתב:https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/47 ... 1&cat=7101
אלישע לא מוותר על אליניב ברדה
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
זריזים פה החבר'ה 

Re: טופיק מתעדכן : ברדה לב"ש? // במו"מ עם לוקרן ולובן
נמצא במו"מ עם לוקרן ולובן הבלגיות, יקבל החלטה עד שני.
https://www.one.co.il/Article/217884.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ואפשר שוב להגיד שזה לא היה בשליטתנו ושעשינו את המיטב, אבל אפשר גם להתאמץ, להתגמש, להפעיל לחץ מסיבי על השחקן ולקנות שוב את אמון האוהדים.
https://www.one.co.il/Article/217884.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ואפשר שוב להגיד שזה לא היה בשליטתנו ושעשינו את המיטב, אבל אפשר גם להתאמץ, להתגמש, להפעיל לחץ מסיבי על השחקן ולקנות שוב את אמון האוהדים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
- ForeverRed
חלק מהפעלת לחץ של מו"מ. אל תתרגשו עוד הכל יכול להיות.
בטח כשלא מדובר באריות כדורגל אלא בשתי קבוצות בינוניות בבלגיה.
- liad_cohen
רק ללכת מתחת לבית של ההורים שלו ולעודד יחזיר אותו הביתה מה שכן גם לחץ על ההנהלה לא יזיק

- red ultras
לוקרן ממש לא נחשבת קבוצה בינונית.ForeverRed כתב:חלק מהפעלת לחץ של מו"מ. אל תתרגשו עוד הכל יכול להיות.
אנדרלכט, ברוז, ליאז, גנק, לוקרן, וארגם
הם הקבוצות החזקות בבלגיה והפערים בניהם (אולי להוציא את אנדרלכט) הם מינוריים.
מצד שני, אם יחתום בלוקרן יראה המון ספסל..
שוב ססמאות, גם ה'בינוניות' האלה מסוגלות לשלם 500 אלף יורו לעונה
ממש קרוב ל250 אלף דולר שאנחנו מציעים.
פשש מתמטיקה חדשה.
ממש קרוב ל250 אלף דולר שאנחנו מציעים.
פשש מתמטיקה חדשה.
- ForeverRed
ממה שאני מבין, אבא שלו שגם מנהל את המו"מ ממש רוצה שהוא יחזור לישראל.
נקווה שהלחץ של המשפחה יעשה את שלו..
ומאיפה החלטת שהבלגים יתנו לו סכומים כאלה? אני לא מאמין שישלמו לו 500 אלף יורו
ובטח לא בחוזה ארוך. אתה יכול לשכוח מזה.
- red ultras
אם הלחץ היה עושה את שלו כנראה שהוא כבר היה חותם בקבוצה, ואם אבא שלו שרוצה שהוא יחזור מנהל את המשא ומתן וזה אפילו לא בכיוון כנראה שהמועדון הציע דברים אחרים ממה שדובר בתקשורת.ForeverRed כתב:ממה שאני מבין, אבא שלו שגם מנהל את המו"מ ממש רוצה שהוא יחזור לישראל.
לדעתי אפשר להנחית כאן את אליניב בחוזה של 400 אלף דולר למשך 3 עונות והבטחה לשילוב במועדוןאחרי הפרישה..
לא אמרת כלום 400 אלף דולר נטו= 800 אלף דולר ברוטו (בגס) שהם לא פחות מ3 מליון שקלים לעונה, דהיינו 9 מליון שקלים ל3 שנים שהם 2 מליון יורו (כמעט) שתבין...תקציב השחקנים בהפועל באר-שבע עומד על בין 9-11 מליון שקלים (תלוי בעונה) ואתה מציע שליש ממנו לשים על אליניב ברדה, שמע-מחוכם מאוד...על שחקן שבסוף החוזה יהיה בן 35
תספר לי איך חשבת שהמהלך 'שווה' כל כך?
- red ultras
לעניות דעתי ולפחות ע"פ מה שפורסם בתקשורת באר שבע הציעה לו סכום שנע בין 300-350 אלף דולר לשתי עונות.sumsum כתב:לא אמרת כלום 400 אלף דולר נטו= 800 אלף דולר ברוטו (בגס) שהם לא פחות מ3 מליון שקלים לעונה, דהיינו 9 מליון שקלים ל3 שנים שהם 2 מליון יורו (כמעט) שתבין...תקציב השחקנים בהפועל באר-שבע עומד על בין 9-11 מליון שקלים (תלוי בעונה) ואתה מציע שליש ממנו לשים על אליניב ברדה, שמע-מחוכם מאוד...על שחקן שבסוף החוזה יהיה בן 35
אליניב הוא יותר מעוד רכש, הוא יכול להרים את הקבוצה למעלה.
אגב אפרופו סכומים דמיונים, ראיתי בטופיק אחר שאתה ממש רוצה את מאור בוזגלו,
כמה לדעתך יעלה להנחית אותו כאן? פחות מכך? ואל תדבר איתי על זה שהוא צעיר כי בליגה שלנו אפשר להיות רלוונטי בכיף עד גיל 34
מאור בוזגלו הוא תעלומה גדולה מאליניב ברדה.
- ForeverRed
בוזגלו הוא סוג של תעלומה זה נכון. אבל הוא גם פצצת כישרון ואם הוא יבוא לפה (מה שלא עומד
לקרות - הוא יהיה באירופה) יהיה אפשר גם לגזור עליו קופון ולהרוויח כמה גרושים בעתיד.
ברדה כבר לא ילד ואני לא רואה את אלונה מציעה לו את הסכומים שרשמת. רוב הוויכוח הוא על העונה
השלישית בחוזה בדיוק מהסיבה הזאת.
לקרות - הוא יהיה באירופה) יהיה אפשר גם לגזור עליו קופון ולהרוויח כמה גרושים בעתיד.
ברדה כבר לא ילד ואני לא רואה את אלונה מציעה לו את הסכומים שרשמת. רוב הוויכוח הוא על העונה
- red ultras
לא תוכל לגזור עליו שום קופון, בעוד כמה חודשים ימלאו לו 26, אם יגיע לפה תרצה אותו כאן לפחות ל3 עונות (וזה במקרה שהפלופ לא התגלה אחרי 14 מחזורים)ForeverRed כתב:בוזגלו הוא סוג של תעלומה זה נכון. אבל הוא גם פצצת כישרון ואם הוא יבוא לפה (מה שלא עומד
עכשיו תספר לי על המליונים שנעשה עליו בגיל 29..
ברדה הוא לא ילד, הוא בדיוק בגיל לחזור הביתה ולהוביל את הקבוצה קדימה.
להיות חונך לשחקנים צעירים ולתת ביטחון ומספרים.
ברדה לא ילד וגם לא קשיש. הוא אחרי עונה מצויינת למרות שעבר פציעה ארוכה.ForeverRed כתב:בוזגלו הוא סוג של תעלומה זה נכון. אבל הוא גם פצצת כישרון ואם הוא יבוא לפה (מה שלא עומד
צריך לקחת בחשבון את הרווח העקיף מהחתמתו של ברדה - החתמה של שחקנים בכירים אחרים תהיה יותר קלה אחר כך.
ברדה הוא גם שחקן שיביא הרבה מעבר ליכולת על המגרש לחדר ההלבשה - במנהיגות, בחניכה של שחקנים צעירים - די דומה לתרומה שהיתה לאופיר חיים בתקופתו.