יאללה תסתמו לי את הפה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
taltal

Re: יאללה תסתמו לי את הפה

שליחה על ידי taltal »

מה אתם מקשקשים כל פעם שקהת שיחק כולם קפצו ואמרו שיש שיחקני בית ושיתן ללוטם לשחק זה חילחל למערכת הקבוצה בסוף . יש כאן זיכרון קצר לאנשים

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

קהת בבאר שבע היה חלש משמעותית מקהת של ק"ש. אצלנו הוא לא חיבר שתי מסירות ברצף. בפלייאוף במשחק נגד ק"ש בוסרמיל חשבתי שזה שחקן זר עד לחילוף שלו.הוא הרבה יותר טוב השנה. עם או בלי קשר למאמן.
תוסיף לזה חוסר מחויבות ומה שנראה לי כזלזול באופן כללי ותבין למה לא אהבו אותו בזמן שהוא שיחק כאן.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

בב"ש שיחק 50:50. בקיריית שמונה משחק מתחת לחלוץ שחקן חופשי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שמעון א כתב:בב"ש שיחק 50:50. בקיריית שמונה משחק מתחת לחלוץ שחקן חופשי.
תדייק בעובדות, אלישע שיחק איתו באגף... דווקא בקריית שמונה הוא מתופקד לפעמים כ50-50 או מאחוריי החלוץ.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

taltal כתב:מה אתם מקשקשים כל פעם שקהת שיחק כולם קפצו ואמרו שיש שיחקני בית ושיתן ללוטם לשחק זה חילחל למערכת הקבוצה בסוף . יש כאן זיכרון קצר לאנשים
שששששששששששש... מה אתה עושה????
אל תזכיר להם מה היה פה שנה שעברה, הם עסוקים בלהעביר ביקורת

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

בשורה התחתונה אחרי כל הוויכוחים, ישנה תסמונת אלישע ,ולפיה הרבה שחקנים מוכשרים לא ממצים את עצמם אצל אלישע לוי ומאבדים אצלו את חדוות המשחק, בעיקר משיקולי רוטציה הזויים כמו חילופים קבועים ,העדפת שחקנים והצבה בעמדות לא טבעיות . דוגמא להמחשה, בעונה שעברה (2012/2013) אלישע לוי קיבל בסגל חמישה שחקנים שבעונה לפני כן ( 2011/2012) הבקיעו מעל 40 שערים (סוויסה -10 ,פלצ׳וק- 10 גבאי- 7,אקסברד- 9 ,נאסר-6) עם כל אלו ביחד אלישע לוי יצר קבוצה שנשארה בליגה במחזור האחרון וכבשה בעונה שלמה 23 שערי ליגה. נ.ב תשאלו את תומר חמד מה הוא חושב על אלישע לוי https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/409/006.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

משתמש חדש כתב:בשורה התחתונה אחרי כל הוויכוחים, ישנה תסמונת אלישע ,ולפיה הרבה שחקנים מוכשרים לא ממצים את עצמם אצל אלישע לוי ומאבדים אצלו את חדוות המשחק, בעיקר משיקולי רוטציה הזויים כמו חילופים קבועים ,העדפת שחקנים והצבה בעמדות לא טבעיות . דוגמא להמחשה, בעונה שעברה (2012/2013) אלישע לוי קיבל בסגל חמישה שחקנים שבעונה לפני כן ( 2011/2012) הבקיעו מעל 40 שערים (סוויסה -10 ,פלצ׳וק- 10 גבאי- 7,אקסברד- 9 ,נאסר-6) עם כל אלו ביחד אלישע לוי יצר קבוצה שנשארה בליגה במחזור האחרון וכבשה בעונה שלמה 23 שערי ליגה. נ.ב תשאלו את תומר חמד מה הוא חושב על אלישע לוי https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/409/006.html" onclick="window.open(this.href);return false;
דיי כבר לשקר, עונה שעברה הקבוצה כבשה 33 שערים... תדייק!

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

דר אדום בנשמה כתב: דיי כבר לשקר, עונה שעברה הקבוצה כבשה 33 שערים... תדייק!
מה יש לשקר ? עונה כזאת טראומטית לא שוכחים .
https://sports.walla.co.il/?w=/157//1918" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

משתמש חדש כתב: מה יש לשקר ? עונה כזאת טראומטית לא שוכחים .
https://sports.walla.co.il/?w=/157//1918" onclick="window.open(this.href);return false;
זו הטבלה המדוייקת :

https://sports.walla.co.il/?w=/157//1980" onclick="window.open(this.href);return false;

32 סה"כ.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

טעיתי בשער אחד אבל זה עדיין לא מביך כמו הטעות של האיש שטען שכבשנו 23 שערים...
אגב שכחת גם לציין שסוויסה המוציא העיקרי לפועל היה חצי עונה פצוע, שפלצ'וק גם כן היה פצוע פציעה שעד היום אני לא בטוח שהוא חזר ממנה בריא ושלם, ושנסאר היה בקיץ אחוז תזזית לצאת מהקבוצה ושעידו אקספח בקושי קיבל דקות משחק...

אם כבר לטעון משהו אז תהיה אמיתי ואל תסלף עובדות, לא שאני חושב שאלישע הצליח בעונה הזאת, אני הייתי בין הראשונים שאמר שצריך להפרד ממנו אבל החלטתי לתת לו צ'אנס ותראה איפה אנחנו היום אחריי קבלת החלטות מושלמת של אלישע בקיץ ועם מספר טעויות שמשום מה גורמות לכם לרצות מאמנים כמו ראובן עטר...
אז הוא טעה מדיי פעם ובגלל זה אנחנו לא בפאקינג קרב על האליפות אבל תהיו כנים עם עצמכם, מישהו האמין שהעונה הזאת תגיע למצב כזה שאנחנו נאבקים מול מכבי על האליפות?

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דר אדום בנשמה כתב:טעיתי בשער אחד אבל זה עדיין לא מביך כמו הטעות של האיש שטען שכבשנו 23 שערים...
אגב שכחת גם לציין שסוויסה המוציא העיקרי לפועל היה חצי עונה פצוע, שפלצ'וק גם כן היה פצוע פציעה שעד היום אני לא בטוח שהוא חזר ממנה בריא ושלם, ושנסאר היה בקיץ אחוז תזזית לצאת מהקבוצה ושעידו אקספח בקושי קיבל דקות משחק...

אם כבר לטעון משהו אז תהיה אמיתי ואל תסלף עובדות, לא שאני חושב שאלישע הצליח בעונה הזאת, אני הייתי בין הראשונים שאמר שצריך להפרד ממנו אבל החלטתי לתת לו צ'אנס ותראה איפה אנחנו היום אחריי קבלת החלטות מושלמת של אלישע בקיץ ועם מספר טעויות שמשום מה גורמות לכם לרצות מאמנים כמו ראובן עטר...
אז הוא טעה מדיי פעם ובגלל זה אנחנו לא בפאקינג קרב על האליפות אבל תהיו כנים עם עצמכם, מישהו האמין שהעונה הזאת תגיע למצב כזה שאנחנו נאבקים מול מכבי על האליפות?
סוויסה פציעה או לא, שיחק בהרבה דקות, אקסברד שיחק במשך כ-15 משחקים בהרכב הפותח איך לעזאזל הוט לא קיבל הזדמנויות????? למרות השטויות שהיו לנאסר בראש הוא היה אמור לכבוש יותר מ-4 שערים בעונה שלמה.... כשמחליטים להגן על המאמם המספרים כבר לא ממש חשובים.....
נערך לאחרונה על ידי dardasmiley ב 23 אפריל 2014, 11:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

דר אדום בנשמה כתב:טעיתי בשער אחד אבל זה עדיין לא מביך כמו הטעות של האיש שטען שכבשנו 23 שערים...

מצטער טעיתי, ההבדל בין 23 בעונה סדירה ל-32 אחריפליאוף תחתון הוא כזה גדול שזה כבר בגדר -"סילוף" .
המאמן הזה לא יודע להוציא משחקנים את המקסימום (למעט בוזגלו) יש שחקנים שזוכים אצלו ליחס מועדף וכאלו שהם כמו *** בשבילו וזה בא על חשבון המשחק הקבוצתי! הדברים חוזרים על עצמם בכל הקבוצות בהם הוא אימן! ויותר מכך ,ברגעיי הכרעה המאמן הזה לא קיים! הוא משלים עם מה שהוא השיג עד כה וזה בא על חשבוננו! אז ש- "לטעות מידי פעם" זה לטעות בגדול !

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אולי לא הסברתי את עצמי נכון. לא רוצה להכנס מי השתפר ובמה, אני אגיד את זה אחרת -
אלשיע לא מאמן שיבליט את הנק' החזקות של כל שחקן, בגלל הנכות הטקטית שלו.
קהת שיחק פה כמו טמבל, כי אלישע לא כיוון אותו מספיק על המגרש.
כנ"ל נאסר, אלישע משחק איתו כאילו הוא בוזגלו, בזמן שהוא עצמו לא יודע איפה לעמוד.
לדוגמא, בכל קבוצה לגיטימית אחרת, ינסו לבודד את נאסר בכל התקפה, פעם ראיתם הנעת כדור על מנת לבודד אוו בפינה באחד על אחד?
ראו דוגמא, חן עזרא שמבודדים אותו פעם אחר פעם על אילוז לדוגמא, טל בן חיים שעשה שמות מהבידודים האלה, וכאמור אחמד עאבד.
אין אצלנו דבר כזה, מסכן בוזגלו שתמיד צריך להאבק עם 2 באגף ועוד איכשהו מצליח, רק תחשבו שאם היינו קבצה מסודרת שפועלת על מנת להבליט את הנק' החזקות שלה? היינו מביסים את רוב הקבוצות בליגה, ומשחקים שווה בשווה מול התל אביביות.

דרך אגב, תמצאו ברשת ראיונות של שחקני מכבי למשל ( יש גם ראיונות של קבוצות מאירופה אבל זה פחות חשוב), הם בהתחלה לא הבינו למה אוסקר גארסיה ביקש מכל אחד דברים שנראים שוליים על הנייר, אבל אחרי זה התברר שאלו דברים שעזרו להם בהבנת המשחק, בתיאום ושיפור המשחק בכמה רמות. כדורגל זה כבר מזמן לא " קחו כדור ותשחקו 4-4-2 או 4-2-4".

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הטעות של אלישע זה שהוא לא משחק את סגנון המשחק שאתה אוהב...
כדורגל יש לו הרבה זוויות וכל אחד רואה אותו אחרת
בינתיים אלישע עשה את זה בהצלחה
תתחילו לתת קרדיט לאנשי מקצוע שעשו דבר או שניים

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. אני חושב שכל אחד שראה את רועי קהת הבין כמה הכישרון שלו גדול, אבל העיסקה שלו (השאלה ממכבי ת"א) הייתה רעה.
באופן אישי, כתבתי בסוף עונה שעברה שאני כן הייתי משאיר אותו בקבוצה, בכפוף לכך שלא מדובר בהשאלה אלא ברכישה עם חוזה לחמש שנים, כדי שנדע שאנחנו נהנה מהפירות שלו אחרי שהוא יסיים להתגלח לנו על הזקן.

2. מחזיק מאוד מיוסף אבו לאבן ושמח מאוד על ההצלחה שלו בהשאלה ברמת השרון.
תמיד אמרתי שמדובר בחלוץ הכי מוכשר שגדל לנו בנוער בשנים האחרונות ובעיקר שמדובר בסקורר מלידה.
עם זאת, להצליח ברמת השרון זה לא כמו להצליח בבאר שבע, עם קהל לוחץ וציפיות גדולות יותר.
בנוסף לזה, הפרסומים הם שהקבוצה מעוניינת בעונה הבאה להוסיף לברדה ופלט עוד חלוץ בכיר (ארבייטמן) ולאור העובדה שגם גבאי כניראה ישאר (אהוב ליבו של אלישע) אני חושב שעדיף גם לנו וגם לאבו לאבן שהוא יבלה עוד תקופה בהשאלה בקבוצה שתיתן לו דקות, על כך שהוא יתייבש על הספסל שלנו עונה נוספת.

נ.ב
יוסף חתם ביום 20.05.2011 על חוזה לחמש שנים במועדון, כלומר החוזה שלו מסתיים ב2016, מה שנותן לנו את האפשרות להשאיל אותו לפחות לעוד לעונה בטרם מחליטים האם להחתים אותו על חוזה חדש או לשחרר אותו (באופן אישי הייתי מאריך לו את החוזה הקיץ ).

שלח תגובה