אלישע - מאמן? (טופיק משודרג)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

Re: אלישע אתה לא מאמן!

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

הסניגור האדום כתב: ובזה אתה "מכשיר" את אלונה ואלישע! זה שהטעונים של משה קצת מוקצנים על מנת לסבר אוזנם של אנשים עדיין לא מכשיר את דרכו במועדון החסר זהות שלנו,
וזה שהכותב סתיו אלימלך יגיב ויתן את טיעוניו(בעוד כמה דקות) להכשר של דרך המועדון, הוא לא שונה מדרכו של משה להסביר את טעוני הנגד,
אז אנא אורי אל תסתנוור מעוד כמה נקודות שאלישע ליקט.
אלישע ואלונה לא זקוקים לתעודת הכשר ממך או ממני. חוץ מזה,אני והרבנות בכלל לא מסתדרים!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

פשוט לא יאומן חוסר הסבלנות שקיים פה.
להיכנס לפה אחרי 3 ניצחונות רצוף ולראות בראש הטופיקים עם 91 תגובות את "אלישע אתה לא מאמן" זאת בדיחה עצובה.
אלישע ממש לא הבעיה של הקבוצה.
שחררו כבר.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

RedRock כתב:הלוואי ימשיך אלישע עוד 5 שנים במועדון.

בלי קשר לתוצאות האחרונות בכלל.

רק המשכיות תביא הצלחה. ביום שזה ייכנס לראשים של האוהדים שלנו יהיה לנו הרבה יותר קל.

אבל אתם תמשיכו לחפש את הרע ולהפוך את המועדון כל שני וחמישי, נראה לאן נגיע.
טוב אתה כבר יודע שאני אוהב אותך אז..קבל אייקון :מלך:

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

izguy83 כתב:פשוט לא יאומן חוסר הסבלנות שקיים פה.
להיכנס לפה אחרי 3 ניצחונות רצוף ולראות בראש הטופיקים עם 91 תגובות את "אלישע אתה לא מאמן" זאת בדיחה עצובה.
אלישע ממש לא הבעיה של הקבוצה.
שחררו כבר.
ולפני שלושת הניצונות היו כמה הפסדים.. אז?
אף פעם לא צריך לבחון מאמן על פי תוצאות במשחק ספציפי.

ודווקא ה91 תגובות מראות שאין הסכמה כוללת על "אלישע אתה לא מאמן".. יש וויכוח פה בין אוהדים וזה לגיטימי.
(בלי קשר לדעה שלי על אלישע)
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

הסניגור האדום כתב: ובזה אתה "מכשיר" את אלונה ואלישע! זה שהטעונים של משה קצת מוקצנים על מנת לסבר אוזנם של אנשים עדיין לא מכשיר את דרכו במועדון החסר זהות שלנו,
וזה שהכותב סתיו אלימלך יגיב ויתן את טיעוניו(בעוד כמה דקות) להכשר של דרך המועדון, הוא לא שונה מדרכו של משה להסביר את טעוני הנגד,
אז אנא אורי אל תסתנוור מעוד כמה נקודות שאלישע ליקט.
מישל, טיעונים מוקצנים - זו גניבת דעת. וזה אגב "מכשיר" את הקרקע לאוהדים לחרב כל פינה טובה במועדון במשך שנים.
ההצלחה האחרונה האמיתי של מאמן היתה בגביע של גוטמן, מאז עברו כאן 27 מאמנים(קדנציות, יש כאלה שהיו כמה פעמים) כולל גוטמן ואלישע. כולם טועים ורק האוהדים צודקים??
נראה לי שמיצינו את התחלופה. גם אם זה לא המאמן המושלם, הוא יעשה את השינוי לאורך זמן.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אביאל כתב: מישל, טיעונים מוקצנים - זו גניבת דעת. וזה אגב "מכשיר" את הקרקע לאוהדים לחרב כל פינה טובה במועדון במשך שנים.
ההצלחה האחרונה האמיתי של מאמן היתה בגביע של גוטמן, מאז עברו כאן 27 מאמנים(קדנציות, יש כאלה שהיו כמה פעמים) כולל גוטמן ואלישע. כולם טועים ורק האוהדים צודקים??
נראה לי שמיצינו את התחלופה. גם אם זה לא המאמן המושלם, הוא יעשה את השינוי לאורך זמן.

אפשר להחזיר לך? :מלך:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הטיעונים שלי הם לא מוקצנים אלא הם מראה של המציאות. זה שיש אוהדים שרוצים להתעלם מהמציאות או מודעים לה אבל מנסים לצבוע אותה בצבעים אחרים זאת הבעיה שלהם.

כשאמרתי דברים דומים על הניהול של אלונה בתחילת הדרך אותם אנשים שמבקרים אותי היום (אליק, אביאל, אריק שממעט לכתוב כאן היום) ביקרו אותי גם אז והנה היום פתאום כולם מסכימים שאלונה לא יודעת לנהל ועכשיו המחלוקת היא בין אלה שכבר לא מאמינים שהניהול שלה ישתנה (ניר, הילה) לבין אלה שמאמינים שיום יבוא והניהול ישתנה (אליק, אביאל).
כשאמרתי דברים דומים על עזורי וקלינגר בזמנו, גם אז חטפתי ביקורת מאנשים כאלה ואחרים, בסופו של דבר כולם התעוררו.

חשוב להבהיר, המקרה של אלישע הוא לא קיצוני כמו המקרים של עזורי וקלינגר, הוא מזכיר יותר את המקרה של אלונה, יש לו זמן לתקן חלק מהטעויות שעשה, יש לו זמן להציל לנו משהו מהעונה, השאלה היחידה היא האם הוא יצליח בכך.

הליגה חלשה יותר מאי פעם. מועדון כמו קריית שמונה לקח בשנה שעברה אליפות, קבוצה כמו רמת השרון יכולה מחר לעלות למקום הרביעי בטבלה, אז זכותי להיות מאוכזב שאחרי 20 מחזורים היינו במקום התשיעי בטבלה, זכותי להיות מאוכזב שעוד שנה עברה ושוב לא קידמנו אף שחקן בית צעיר בסגל, זכותי להיות מאוכזב שהקבוצה גם השנה מלאה בשחקנים בינונים, זכותי להיות מאוכזב ששוב מאמן מקבל כאן את התקציב מהגבוהים בליגה רק כדי לקבל תבוסה ממכבי ת"א ולהגיד לנו שגם עם התקציב הרביעי בליגה אנחנו לא בליגה שלהם.

הרף שלי הוא פליאוף עליון, הרף שלי הוא קידום של לפחות שחקן בית אחד בשנה, הרף שלי הוא לעבור עונה בלי לשמוע שאנחנו לא בליגה של הגדולות, הרף שלי הוא לעבור עונה אחת בלי מאמן שיגיד בתחילת העונה פליאוף עליון ואז פתאום באמצע העונה יתחיל לדבר על זה שכדי להגיע לפליאוף עליון צריך שנים ובנייה.
זאת הפועל באר שבע שאני מצפה לראות, אלה הציפיות שלי, בטח ברמת הליגה הנוכחית. דמגוג? קיצוני? חתרן? גונב דעת? אני אוהד של מועדון גדול ומתנהג בהתאם. אם למישהו יש בעיה עם זה, זאת כבר בעיה שלו. יתכן שבגלל השנים האחרונות אתם מנמיכים ציפיות, אני לא.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אביאל כתב:
לשאלתך אביאל, כן, אלי גוטמן היה המקצוען היחידי שאימן כאן מאז 1996.

אמרת 27 מאמנים, תן לי מאמן אחד שנכשל כאן ואז הלך ושידרג עצמו במקום אחר?
אין אחד כזה. גוטמן הוא היחידי שאחרי שעזב אותנו הלך ושידרג עצמו עם אליפויות ומינוי כמאמן הנבחרת וזה כי מדובר במקצוען מהשורה הראשונה שגם אם עשה טעויות כאלה ואחרות (בעיקר בקדנציה השנייה שלו) הוא היה מקצוען לאורך כל הדרך.

ועכשיו אני שואל אותך, נגיד ו27 מאמנים נכשלו בגללנו, בגלל הקהל, בגלל העיר, בגלל "הבאר שבעים", הרי אם זה אנחנו הדפוקים אותם מאמנים היו אמורים לפרוח אחרי שעזבו אותנו? איך יכול להיות שאף אחד מהם לא שידרג את עצמו אחרי שעזב אותנו?

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

1. רצית דוגמא - קבל 2.
נכשלו כאן בגדול, עזבו בעיקר בגלל לחץ הקהל ושידרגו את עצמם בגביע המדינה.
אייל לחמן אימן אותנו 2000/1 - זכה בגביע המדינה ב-2003/4
ניר לוין אימן אותנו ב-2006 - זכה בגביע המדינה ב-2006/7

אגב, לא מחזיק משניהם.
אבל רק בגלל שביקשת....

2. לא טוען שהיו כאן 27 צדיקים. טוען שלפחות ל-5 הגיע לעבוד יותר ממה שהספיקו.

3. אתה מגדיר את ה"בארשבעים", הדפוקים.
זאת בעיה שלך, לא של הבאר-שבעים.
אני טוען ולא בהכללה כלל, שאם אחרי 17 שנים עברו 27 מאמנים ולא מעט עזבו בגלל הקהל, הגיע הזמן להעריך את מה שיש ולייצר המשכיות.
הסיבה היא שכל אחד מקבל נדוניה, ומתחיל להחליף קבוצה שלמה כל עונה.
הפועל ב"ש לא זקוקים לכל-כך הרבה מאמנים וגם לא לכל-כך הרבה שחקנים.
הפועל באר-שבע זקוקה לדבר אחד בלבד. יציבות. בעמדת המאמן, השחקנים, הבעלים והקהל.
הפסד אחד - כולם נלחצים, מחפשים אשמים. ניצחון אחד, כולם מלכים, גאונים.

שבו בשקט עונה שלמה, תנו עידוד מהלב או לפחות אל תפריעו.
אחרי כל זה הקהל יוכל "לאפס" את המונה של המאמנים.

אגב, המשכיות היא המפתח העיקרי לשלב צעירים. הסיבה היא שכל מאמן שמגיע, יודע שיש לו שעון חול מעל לראש וטונות של לחצים וציפיות על מנת להצליח.. אז בשביל להצליח בזמן קצר, המאמנים בדרך כלל מחפשים "מניה בטוחה ומוכרת" כך הגיעו לכאן רכבות של שחקני רכש וזרים על חשבון הילדים מבאר שבע.
שים מאמן טוב שבונה שלד טוב. בעונה שניה, שידרוגים איפה שצריך על בסיס שלד קיים, והנה יש לך אפשרות להכניס ילד או אפילו 2 כל משחק.

עכשיו לפני שאתה צועק שאלישע הוא לא מאמן ושיכניסו את הילדים תחשוב טוב ותתחיל לשנן "תיאשר תישאר תישאר".

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ומנגד המאמן היחידי שהקהל אהב לא הצליח באף מקום (ע"ע לופא קדוש) מאז ההצלחה היחסית עם הקבוצה שלנו...

אז כן לפעמים גם הקהל טועה...
צריך לתת למאמן את המפתחות במיוחד אם יש פה מאמן עם עבר עשיר גם במאבקי תחתית, גם במאבקי צמרת וגם במאבקים של אמצע טבלה.
נכון שהיו לי שתי עונות חלשות עם כפר סבא בזמנו ועם אשדוד, אבל אלישע לוי הוא מאמן הכי טוב שיכל להיות פה, וחוץ מקידום הצעירים שזאת התלונה היחידה לשי עליו, אני מרוצה.

כי מה הוא אשם שאג'ידה מתברר כשוער חלש, מה הוא אשם שדובב גבאי חסר ביטחון ושפלצ'וק נפצע רוב העונה?
לדעתי האישית אלישע לוי עושה עבודה טובה, ואם הקבוצה תמשיך במגמת הנצחונות דיבור על מקום 3 פתאום ישמע הרבה יותר ריאלי, ותשימו לב לדבר המדהים הבא, אם באר שבע מנצחת את עכו והפועל תל אביב מפסידה למכבי תל אביב ובתנאי שבית"ר מאבדים נקודות באחד מהמשחקים הקרובים או בשניהם הקבוצה תהיה רחוקה 4 נקודות מהמקום השלישי!
4 נקודות מהמקום השלישי זה בהחלט מכובד ומי יודע, רק שהחלוץ יעבור את הבדיקות הרפואיות ויהיה מהשפיללנו לו, ושגליל ימשיך לקבל את הקרטיד בהרכב ואני מאמין שעוד נסיים במקום לא רע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

משה אוחיון כתב: הרף שלי הוא פליאוף עליון, הרף שלי הוא קידום של לפחות שחקן בית אחד בשנה, הרף שלי הוא לעבור עונה בלי לשמוע שאנחנו לא בליגה של הגדולות, הרף שלי הוא לעבור עונה אחת בלי מאמן שיגיד בתחילת העונה פליאוף עליון ואז פתאום באמצע העונה יתחיל לדבר על זה שכדי להגיע לפליאוף עליון צריך שנים ובנייה.
זאת הפועל באר שבע שאני מצפה לראות, אלה הציפיות שלי, בטח ברמת הליגה הנוכחית. דמגוג? קיצוני? חתרן? גונב דעת? אני אוהד של מועדון גדול ומתנהג בהתאם. אם למישהו יש בעיה עם זה, זאת כבר בעיה שלו. יתכן שבגלל השנים האחרונות אתם מנמיכים ציפיות, אני לא.
בס"ד
זה מאוד לא פשוט לקחת קבצה שניצלה מירידה במחזור האחרון ולהביא אותה תוך עונה אחת בלבד למקום שאתה ציינת, תהיה ריאלי.
לפחות בעיני, העונה הזו היא קודם כל בשביל ליצור שלד טוב שאותו לא נצטרך להפוך בכל קיץ, אם נגיע לפליאוף העליון? סוג של בונוס.
עם המשכיות וסגל בריא שלא יצטרך יותר מ-4 שינויים בכל קיץ, דיבורים על מקום גבוה ואפילו אירופה יהיו נכונים יותר.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

קודם כל אנשים פה צריכים להירגע ולדעת להפריד בין מה שקורה פה לבין מה שקורה במציאות ביציעים בזמן משחקים.
כל הדמגוגיות והדה לגיטימציות האלו של "אתם הורסים כל חלקה טובה", "שבו בשקט" או "תעודדו עונה שלמה" כלפי מי שכותב את דעתו פה בפורום, הן דבר פסול ולא ראוי אפילו למענה.
זה מעצבן במיוחד כשזה מגיע מאנשים שלא מגיעים למשחקים ויודעים איך מתנהג אדם כמו משה למשל, בזמן משחק. על אחת כמה וכמה כשהטענות האלו באות מאדם כמו אליק -שדווקא כן מכיר את התרומה הלא קטנה שיש למשה ולאחרים בכל מה שקשור בלעודד ולדחוף גם כשהמצב לא הכי טוב בזמן משחק, שהדעה שלהם ביקורתית כאן בפורום.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אלישע לוי הוא מאמן הכדורגל הכי טוב בליגת העל לאחר המעבר של אלי גוטמן לנבחרת.
הקבוצה משחקת ברוב העונה כדורגל התקפי, שולטת במגרש ומגיע למצבים מעולים מול השער. חוץ מהחצי הראשון במשחק מול מכבי ת"א שלטנו על כל הקבוצות ששיחקו מולנו בוסרמיל.
היו עונות שהיינו סופרים על יד אחת את מספר הפעמים ששחקן שלנו עמד מול שוער, העונה יד אחת לא מספיקה למספר המצבים במשחק אחד.
העונה הצלחנו להשיג שלושה ניצחונות רצופים פעמיים!!! תבדקו מתי זה קרה פעם אחרונה.

נכון שיש נפילות והיה משבר לא פשוט לפני מספר שבועות אבל זה משהו טבעי בעונה של קבוצת כדורגל.
אתם חושבים שזה פשוט להחליף את רוב הקבוצה בקיץ ולפגוע במרבית שחקני הרכש.
זה בכלל לא פשוט, ותמיד יהיו נפילות במספר שחקנים גם אם התקציב יהיה "בלתי מוגבל". שחקן שהצליח בקבוצה מסויימת לא בטוח שיהיה הצלחה בקבוצה אחרת.

אני שמח מאוד שהמועדון חושב (בהתחשב שהפרסום נכון) כמו הרוב השפוי פה בפורום והחליט להעניק לאלישע הצעה להאריך את החוזה שלו.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

8red כתב:קודם כל אנשים פה צריכים להירגע ולדעת להפריד בין מה שקורה פה לבין מה שקורה במציאות ביציעים בזמן משחקים.
כל הדמגוגיות והדה לגיטימציות האלו של "אתם הורסים כל חלקה טובה", "שבו בשקט" או "תעודדו עונה שלמה" כלפי מי שכותב את דעתו פה בפורום, הן דבר פסול ולא ראוי אפילו למענה.
זה מעצבן במיוחד כשזה מגיע מאנשים שלא מגיעים למשחקים ויודעים איך מתנהג אדם כמו משה למשל, בזמן משחק. על אחת כמה וכמה כשהטענות האלו באות מאדם כמו אליק -שדווקא כן מכיר את התרומה הלא קטנה שיש למשה ולאחרים בכל מה שקשור בלעודד ולדחוף גם כשהמצב לא הכי טוב בזמן משחק, שהדעה שלהם ביקורתית כאן בפורום.
ניר,
1. זה שאתה אומר שאנשים צריכים להרגע, ושזאת דמגוגיה, אפשר לומר בדיוק את אותו הדבר כלפייך.
הפורום נועד למטרות הידברות, גם כשהדעות חלוקות(זה אפילו מעניין יותר :קריצה קטנה: ). לא ראוי למענה, אל תענה. זה גם בסדר... אני עושה את זה גם לפעמים.
2. לא חייבים להיות בכל משחק כדי לדעת מה נכון(בעיני). השקפת עולם היא דבר אישי ולעיתים היא חופפת.
3. לא כל אוהד יכול להיות בכל משחק, לצערו הרב או מבחירה. אני לדוגמא כבר לא גר מעל האיצטדיון כמו במרבית חיי. אני גר כיום בנס ציונה. ולמרות שאין לי יכולת להגיע לכל משחק בית, רכשתי מנוי במחיר מלא בידיעה מראש שכך הוא הדבר.
4. ראיתי אוהדים כאלה ואחרים העונה וגם את משה ולא באקט של עידוד(הוא יכול להגיד לך).. וזה גם בסדר.
5. אני לא שמתי למבחן את תרומתו של אוהד כזה או אחר וגם לא את של משה. אני מעריך אותו על הדברים שתרם ועשה הרבה יותר מאוהדים אחרים. יחד עם זאת, אני לא מסכים איתו ב-90 אחוז מהדברים ועדיין אנחנו חברים.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

לצערי אחד הטופיקים המעניינים שהיו כאן איבד את הלגיטימיות שלו בעיניי...
פשוט כי אתם מתחילים להתייחס לגופו של מגיב במקום לגופו של עניין.
רק למען הסדר הטוב אני ינסה להסיט חזרה את הדיון לעניין המקורי,
אלישע מאמן סביר בעיניי, בעיני חלק אחר מהאוהדים הוא לא וזה בסדר.
אבל משה זה שה"סטנדרטים" שלך גבוהים (בגלל תואר וחצי מלפני יותר מעשור) לא אומר שהציפיות שלך מהקבוצה הן לגיטימיות. אם היית מסתכל עלינו מהצד והיו קוראים לנו הפועל חיפה (הקבוצה התאומה) לא היית מבין על מה ולמה הציפיות...
בסופו של עניין אלונה כאן 6 עונות, עונה אחרי עונה היא נכשלה ולא לא בתוצאות מאותן עונות, אלא מחוסר היכולת שלה להתעקש על השארת מאמן לעוד עונה או שתיים למרות שהוא לא לקח אליפות...
אז למרות שהשנה היא לא הצלחה מסחררת, ההצלחה תהיה להשאיר כאן את אלישע לעונה נוספת אחת לפחות ובכך להתחיל לייצר המשכיות.
אז אולי נתחיל לראות תוצאות.
עד אז, סבלנות.
בבקשה.
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה