האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
לפני דקה עברתי שמה אחרי שלא עברתי שמה שבועיים, נסעתי על 10 קמש גרמתי לפקק ולא הצלחתי להוריד תחיוך, מדהים.
יש קיר אחד חיצוני שהתחילו לשים עליו כמו פסיפס, כל האיצטדיון מבחוץ ירוצף ככה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה פסיפס שיהיה על הקירות הענקיים שתומכים בגג.גיא חניה כתב:לפני דקה עברתי שמה אחרי שלא עברתי שמה שבועיים, נסעתי על 10 קמש גרמתי לפקק ולא הצלחתי להוריד תחיוך, מדהים.
הפסיפס הזה זה בדיוק כמו בהדמייה בתמונות כמו התמונה הזאת:

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עברתי היום ליד האצטדיון והוא מוכן!!
(חלומות של מרץ 2015)
(חלומות של מרץ 2015)
התקדמות יפה בצד הדרומי גם בחיפוי וגם בכניסות כבר מתקינים רצפה.
מצד שני שמעתי שיש בעיות עם התוכניות שעשויות להשפיע על מועד הסיום באופן משמעותי. אשמח מאוד אם משהו ירגיע אותי.
מצד שני שמעתי שיש בעיות עם התוכניות שעשויות להשפיע על מועד הסיום באופן משמעותי. אשמח מאוד אם משהו ירגיע אותי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
עברתי מקודם ליד האיצטדיון , נראה שבתקופה האחרונה עובדים בקצב רצחני
הספיקו מיום שישי להרים את הברזלים של התאורה גם מעל הגג ביציע הצפוני
סיימו את המעטפת של האיצטדיון גם בדרומי ואפילו התחילו לשים את הפס האדום במעטפת !!
הם גם עובדים על כל הכניסה לאיצטדיון ועושים מדרכות בכביש הראשי
ולכל הפסימיים שאמרו שאין מצב שהם מסיימים עד אוגוסט 2015 אז תלכו שנה אחורה כאן בתאריך ותראו איפה היינו .

מאמין שמי שיעבור שם בסופ"ש כבר יראה את הפס האדום על כל היציע המזרחי

הספיקו מיום שישי להרים את הברזלים של התאורה גם מעל הגג ביציע הצפוני
סיימו את המעטפת של האיצטדיון גם בדרומי ואפילו התחילו לשים את הפס האדום במעטפת !!
הם גם עובדים על כל הכניסה לאיצטדיון ועושים מדרכות בכביש הראשי
ולכל הפסימיים שאמרו שאין מצב שהם מסיימים עד אוגוסט 2015 אז תלכו שנה אחורה כאן בתאריך ותראו איפה היינו .

מאמין שמי שיעבור שם בסופ"ש כבר יראה את הפס האדום על כל היציע המזרחי
האדום הזה זה אמור להיות אפקטי אורות כמו שיש בנתניה?
ולמה עדין לא חושבים על הבניה נכונה? יש רק 2 נתיבים מהכניסה של רמות עד האיצטדיון עצמו, זה יצור פקקים ענקים !!! למה לא חושבים על להרחיב את הכביש שם ?
כבר אני רואה עד כמה זה יהיה היסטרי במשחק הפתיחה, מלא פקקים , סיוט כמו בנתניה!
להעביר לגורמים הרלוונטיים .
ולמה עדין לא חושבים על הבניה נכונה? יש רק 2 נתיבים מהכניסה של רמות עד האיצטדיון עצמו, זה יצור פקקים ענקים !!! למה לא חושבים על להרחיב את הכביש שם ?
רק בישראל מגעים לכדורגל באוטו.שלומי12 כתב:האדום הזה זה אמור להיות אפקטי אורות כמו שיש בנתניה?
כי בנוסף לעובדה שהישראלי המצוי לא זז מילימטר בלי הרכב שלו, אין תחבורה ציבורית נורמלית.סניור כתב:
רק בישראל מגעים לכדורגל באוטו.
רכבת קלה הייתה יכולה לעזור מאוד. אולי ב2090.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עזבו רכבת קלה, שיתנו לאוטובוסים ולרכבות לעבוד גם בשבת למרות הפגיעה בדת, בשכונות דתיות מובהקות שלא יעשו את זה ובכל שאר המקומות כן.
למה מי שאין לו מכונית צריך ללכת ברגל נניח מנווה נוי עד לנחל עשן, הגיע הזמן שיעשו משהו בקשר לזה..
למה מי שאין לו מכונית צריך ללכת ברגל נניח מנווה נוי עד לנחל עשן, הגיע הזמן שיעשו משהו בקשר לזה..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני קל"ב יגיע ברגל אני מציע לכל מי שגר בד נחל עשן י"א ו החדשה להגיע ברגל !
זה שי !
זה שי !

נכון.. גם המעט שיש לא עובד בשבת. ברוך הבא לעולם השלישיCrazyRed7 כתב: כי בנוסף לעובדה שהישראלי המצוי לא זז מילימטר בלי הרכב שלו, אין תחבורה ציבורית נורמלית.
רכבת קלה הייתה יכולה לעזור מאוד. אולי ב2090.

אני לא מבין על מה המרמור, ב"ש לא עיר כזאת גדולה שיש לאנשים בעיה לבוא ברגל.
חוץ מזה תמיד אפשר להחנות באחת השכונות הקרובות וללכת קצת ברגל, כמו שקורה היום בוסרמיל, ואגב זאת תרבות הכדורגל בעולם.
מי שיתעקש להגיע עם הרכב עד המגרש, בעיה שלו שיישא בתוצאות.
הבעיה העיקרית תהיה לאוהדים שמגיעים מחוץ לעיר, מכיוון שכרגע קיים רק נתיב כניסה אחד מה שייצור פקקים מטורפים בכניסה לעיר, אלה אם כן יעשו עוד כניסה לאיצטדיון קצת לפני הכניסה לעיר, ואז זה ישחרר משמעותית את הפקקים בכניסה.
חוץ מזה תמיד אפשר להחנות באחת השכונות הקרובות וללכת קצת ברגל, כמו שקורה היום בוסרמיל, ואגב זאת תרבות הכדורגל בעולם.
הבעיה העיקרית תהיה לאוהדים שמגיעים מחוץ לעיר, מכיוון שכרגע קיים רק נתיב כניסה אחד מה שייצור פקקים מטורפים בכניסה לעיר, אלה אם כן יעשו עוד כניסה לאיצטדיון קצת לפני הכניסה לעיר, ואז זה ישחרר משמעותית את הפקקים בכניסה.
באר שבע העיר השנייה בגדולה בישראל, השטח הבנוי של באר שבע גדול יותר משל תל אביב ועוד הרבה ערים בארץ, ולכן זה קצת בעייתי להגיע ברגל מכל מקום כי האצטדיון נבנה בצפון העיר.אדום זקן כתב:אני לא מבין על מה המרמור, ב"ש לא עיר כזאת גדולה שיש לאנשים בעיה לבוא ברגל.
בכל מקרה, תחנת רכבת כבדה בכניסה לעיר על גבי המסילה הקיימת+2 קווי BRT יכולים לפתור את הבעיה של הפקקים בעלות נמוכה הרבה יותר מסלילת כביש חדש או מהרחבת כביש קיים.
קו BRT ראשון: שכונת רמות - תחנת הרכבת "צומת באר שבע" - קריית הספורט - שכונה יא' - שכונה ט' - נווה זאב.
קו BRT שני: נחל עשן - קריית הספורט - שכונה ד' - שדרות רגר(אוניברסיטה) - שדרות רגר(עירייה) - תחנה מרכזית.
רק שככול שידוע לי נושא ה- BRT ירד מהפרק, וגם אם בסופו של דבר יצא אל הפועל לבטח שהוא לא יפעל בשבת. תקן אותי אם אתה יודע אחרת, אני יותר מאשמח לשמוע!
אדום זקן- ידוע לכולנו מה התרבות בעולם, אבל לנו, גם אם נרצה בכול מעודנו להגיע אל המשחקים בתחבורה הציבורית, אין שום אפשרות, היא הרי לא פועלת בשבת. ועל כן, נגזר עלינו לעמוד בפקקים ולזהם את האוויר
אדום זקן- ידוע לכולנו מה התרבות בעולם, אבל לנו, גם אם נרצה בכול מעודנו להגיע אל המשחקים בתחבורה הציבורית, אין שום אפשרות, היא הרי לא פועלת בשבת. ועל כן, נגזר עלינו לעמוד בפקקים ולזהם את האוויר

ה-BRT לא ירד מהפרק אבל הפרוייקט מתעכב בגלל קיצוצים במשרד התחבורה. ותחנת רכבת כבדה בכניסה לעיר גם היא נמצאת בתכנון אבל אין לדעת מתי היא תיבנה.סניור כתב:רק שככול שידוע לי נושא ה- BRT ירד מהפרק, וגם אם בסופו של דבר יצא אל הפועל לבטח שהוא לא יפעל בשבת. תקן אותי אם אתה יודע אחרת, אני יותר מאשמח לשמוע!
בכל מקרה, ה-BRT לא צפוי לפעול בשבת אבל מצד שני קווים בינעירוניים מתחילים את נסיעתם כבר שנים רבות בשעות הערב של שבת (לפני יציאת השבת), ולכן אם נניח יאפשרו ל-BRT להתחיל לפעול בשבת בשעה 16:00 האוהדים יוכלו להגיע למשחקים ב-90% מהפעמים באמצעות ה-BRT.