מנויים 2016/2017

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: מנויים 2016/2017

שליחה על ידי Totti »

אורי אדום בנשמה כתב:

אתה רואה צל הרים כהרים... חומר נפץ, פיצוצים, ארס... לאן נסחפת?!
בוא נודה בדבר אחד, על היתר אני מוותר;

כשאומרים לך שיש הפגנה/מחאה או שעושים למישהו עוול, אתה קודם כל מצטרף, אחר כך שואל על מה ולמה, היישר?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

Totti כתב:יש לי תחושה שאתם מתחילים לעשות קצת סלט, קצת חבל האמת. צריך לברור טוב מילים, לא כי מישהו יפגע וילך הביתה, אלא בעיקר כי חלקן סוטות משמעותית מהנושא.

לא יודע מי מדבר על פילנתרופיה וממתי אלונה תויגה ככזו, אני בכל אופן שונא את המונח הצבוע הזה. היא אשת עסקים(או אשת איש עסקים למדקדקים שבינכם) וכמותה מר שירצקי הנכבד וכל מי שמביא כסף יקר מהבית לטובת החברה. מי שמכר או מוכר לכם שמאחורי פועלם מסתתר משהו אלטרואיסטי, משקר. מדובר בעסק ככל העסקים, שיש בו מימד אנושי וחברתי, אבל רחוק מלהיות פילנתרופי.

אני יודע, לא משער או חושב, יודע, שיש עשרות מקומות בהן היא נותנת ברוחב לב ויודע על כמה עשרות שקיבלו מנוי חינם אין כסף, כאלו שבאמת זקוקים ונזקקים, לא כי הבילד מצלם, כי זו שגרת היומיום שלהם.

אנחנו לא נמנים עם אלו וטוב שכך, אנא אל תקטינו את מעשיה כי גבתה 20 שקל יותר.
לא מקטינים שום דבר.
הפועל באר שבע כמועדון מנוהלת ברמה נמוכה ביותר בכל הקשור לצד האדמינסטרטיבי, הלוגיסטי, ענייני כרטיסים וקהל.
הסיבה העיקרית לכך שאין מספיק עובדים במועדון שמסוגלים לטפל במפלצת שנוצרה. במכבי חיפה יש עשרות עובדים
במשרה מלאה שמתעסקים בכל הנושאים שציינתי.
מועדון שהיה נגיעה מליגת האלופות לא יכול להרשות לעצמו להתנהל מול הקהל בצורה כל כך חובבנית החל ממרצ'נדייז
לעונה שנפתחה, חברת הפצת כרטיסים שקורסת עם קצת לחץ, כאוס במשחקים חשובים, ילדים שמחכים חודשיים ושלושה
כדי להצטלם לקליפ בר מצווה ומכדררים אותם מעובד לעובד, סוכניות נסיעה שמקבלות עדיפות על אוהדים מן המניין ואני
יכול למנות עוד כמה וכמה מקרים עצובים והזויים.
אבל הקבוצה אלופה ונמצאת באירופה, זה לא סקסי, זה מתבכיין, זה קטנוני בעיני רבים וזה לא פופולרי לבקר בזמן
שכולם מסונוורים. יש כאן הרבה שקוראים ויודעים בדיוק על מה אני מדבר.
בסוף כולנו רוצים שיהיה לנו את המועדון הכי טוב שיכול להיות, שיהיו תשתיות ומנגנון של מועדון גדול, ובעיקר שיתייחסו
לאוהדים כמו לקוחות/צרכנים ולא כמו נרקמונים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

crazyred כתב: +1

זה גם צבוע להשוות את ב"ש לק"ש בנושא הכרטיסים והמנויים, שרצקי מוכר כרטיסי ב-20 שקל כי אם הוא ימכור ב-100, אף אחד לא יבוא. כשהוא מוכר ב-20, באים 1000. כאמור - איש עסקים.

אגב, אני לא יודעת אם יהיה פער בין מחירי המנויים באירופה למי שאינו מנוי לליגה ובעיקר למחירי נכרטיסים. אני חושבת שעדיף שאלו היו יקרים ב-20-30 ש"ח מהמחירים למנויים קיימים מאשר שהמחיר למנויים יהיה כ"כ יקר. ראיתי איפשהו שמכבי עשתה פער כזה בליגת האלופות בשנה שעברה.

שי, אני גם מסכימה עם מה שכתבת בפוסט - יש פה הגזמה, לא של מאות שקלים אבל של 20-30 ש"ח, בהחלט.

ועוד משהו אחד: זו האמת הכואבת - גם על מחירים של 50-100 ש"ח (ילד ומבוגר בהתאמה) יש אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם. גם עם מחירים זולים יותר. הפועל ב"ש זה מותרות (כמו שכתבו מעלי).
מצער אותי שעזבתי את ירושלים הרבה בגלל הטרמפים המחכמים איתך.
אפשר שארד בלטרון (-:

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

Totti כתב: מצער אותי שעזבתי את ירושלים הרבה בגלל הטרמפים המחכמים איתך.
אפשר שארד בלטרון (-:
תמיד מוזמן, כמובן.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Totti כתב: יש הבדל בין להביע מחאה נקודתית ובין לירות חצים של מרירות כלפי המועדון בכל פעם שמשהו קצת לא מתיישב עם רצוננו.

מרגיז אותי המחיר, הבעתי את זה כאן, בפייסבוק ובכל פורום אפשרי, אבל מכאן ועד להעמיס את הרכב בחומר נפץ ולהתפוצץ במחסום הראשון- המרחק קילומטרים.

צר לי ידידי, אתה נוהג להצטרף לכל מחאה שכזו ולתבל במעט ארס. לא ברור לי מדוע.

עריכה: לא מבין איך תרמנו, אבל בסדר. אין לי כוח להכנס איתך לקרבות לוגיקה שבחוג לפילוסופיה לא יצליחו להבין. ניצחת אחי
לפעמים העדר צודק אחי. אי אפשר תמיד ללכת נגדו.
אני אגלה לך סוד. לי, זה לא כואב בכיס.

אמפתיה - היא התשובה.

אי אפשר להגן כל הזמן בחרוף נפש.
המועדון קפץ טיפה מעל מה שצריך אחי.
מוזר לי שאתה אומר דבר כזה כי לרוב אני עומד על הרגליים האחרויות כדי להגן על המועדון ואין אסיר תודה ממני.

כדורגל הוא של העם.
החום שהשחקנים מקבלים, לא מגיעים מיושבי תא הכבוד.
הם מגיעים מהילדים שלא יגיעו. והנפגעים העיקריים הם הילדים וההורים שצריכים לראות את הילד בוכה בזמן משחק כי כבד בכיס.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אלדר כתב:
לפעמים העדר צודק אחי. אי אפשר תמיד ללכת נגדו.
אני אגלה לך סוד. לי, זה לא כואב בכיס.

אמפתיה - היא התשובה.

אי אפשר להגן כל הזמן בחרוף נפש.
המועדון קפץ טיפה מעל מה שצריך אחי.
מוזר לי שאתה אומר דבר כזה כי לרוב אני עומד על הרגליים האחרויות כדי להגן על המועדון ואין אסיר תודה ממני.

כדורגל הוא של העם.
החום שהשחקנים מקבלים, לא מגיעים מיושבי תא הכבוד.
הם מגיעים מהילדים שלא יגיעו. והנפגעים העיקריים הם הילדים וההורים שצריכים לראות את הילד בוכה בזמן משחק.
לא הגבתי לך.
ואני לגמרי עם העדר.
אבל צריך לשים את הדברים במקומם, ישנה סטיה של כמה שקלים, אף אחד לא יקנה בזה בית ומי שיזדקק להם עבור עוף לשבת- לא מגיע למשחק של הפועל כנראה.

ואפשר להגיד עליי הרבה, אבל אני לא מציע למי שאין לו לחם שיאכל עוגות ותלוש אני בטוח לא. מי שידו משגת ומחזיק במנוי לטרנר, אז צורם לו קצת באגו(גם לי צורם), אבל הוא בהחלט ישן בלילה טוב עם התייקרות בכמה שקלים.

אל לנו לרכוב על גלי המחאה הלגיטימית ולצייר כאן עוול מטורף שצריך לצאת בגינו לרחובות.
פרופורציות
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 05 ספטמבר 2016, 15:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

crazyred כתב:יש פה הגזמה, לא של מאות שקלים אבל של 20-30 ש"ח, בהחלט.

לילדים וחיילים ההגזמה הרבה מעבר ל-20-30 ש"ח.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אורי אדום בנשמה כתב:

לילדים וחיילים ההגזמה הרבה מעבר ל-20-30 ש"ח.
למשחק.
זו הסטייה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

https://www.one.co.il/Article/16-17/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אריק כתב:
לא מקטינים שום דבר.
הפועל באר שבע כמועדון מנוהלת ברמה נמוכה ביותר בכל הקשור לצד האדמינסטרטיבי, הלוגיסטי, ענייני כרטיסים וקהל.
הסיבה העיקרית לכך שאין מספיק עובדים במועדון שמסוגלים לטפל במפלצת שנוצרה. במכבי חיפה יש עשרות עובדים
במשרה מלאה שמתעסקים בכל הנושאים שציינתי.
מועדון שהיה נגיעה מליגת האלופות לא יכול להרשות לעצמו להתנהל מול הקהל בצורה כל כך חובבנית החל ממרצ'נדייז
לעונה שנפתחה, חברת הפצת כרטיסים שקורסת עם קצת לחץ, כאוס במשחקים חשובים, ילדים שמחכים חודשיים ושלושה
כדי להצטלם לקליפ בר מצווה ומכדררים אותם מעובד לעובד, סוכניות נסיעה שמקבלות עדיפות על אוהדים מן המניין ואני
יכול למנות עוד כמה וכמה מקרים עצובים והזויים.
אבל הקבוצה אלופה ונמצאת באירופה, זה לא סקסי, זה מתבכיין, זה קטנוני בעיני רבים וזה לא פופולרי לבקר בזמן
שכולם מסונוורים. יש כאן הרבה שקוראים ויודעים בדיוק על מה אני מדבר.
בסוף כולנו רוצים שיהיה לנו את המועדון הכי טוב שיכול להיות, שיהיו תשתיות ומנגנון של מועדון גדול, ובעיקר שיתייחסו
לאוהדים כמו לקוחות/צרכנים ולא כמו נרקמונים.
אם יש לך כעס על המועדון, למה לחכות לעליית מחירי הכרטיסים ולא לפתוח טופיק להתייעלות והשתפרות?
מתי מישהו התלונן על צילומי בר מצווה?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

Totti כתב: בוא נודה בדבר אחד, על היתר אני מוותר;

כשאומרים לך שיש הפגנה/מחאה או שעושים למישהו עוול, אתה קודם כל מצטרף, אחר כך שואל על מה ולמה, היישר?

ממש לא, ומאוד תמוה בעיניי שזה מגיע ממך.
בטרם אנקוט עמדה, אני קודם כל מברר את הפרטים לאשורם עד לתתי רזולוציות, וגם אז התגובה שלי מדודה בהתאם לסיטואציה. מי שננעלתי עליו כמו רוטוויילר הרוויח את זה ביושר רב.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אלדר כתב:

אם יש לך כעס על המועדון, למה לחכות לעליית מחירי הכרטיסים ולא לפתוח טופיק להתייעלות והשתפרות?
מתי מישהו התלונן על צילומי בר מצווה?
אתה לא יכול לכעוס או להתאכזב ממי שאתה לא מצפה ממנו.
אף אחד לא יודע, אני אגלה לך סוד, התיבת הצעות שיפור של המועדון רק נראית כמו תיבה,
זאת מגרסה. המועדון לא יודע ולא מוכן לקבל ביקורת. תשאל כמה עיתונאים איזה תגובות הם מקבלים
אחרי כתבות לא מפרגנות.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

Totti כתב: למשחק.
זו הסטייה.

מנוי ילד/חייל אמור להיות מחצית ממחיר מנוי בוגר, כך שהסטייה גדולה יותר. מה עוד ש-30 ש"ח עבור ילד/חייל זה לא מעט כאשר הם מתווספים למחיר שהוא ממילא יקר מהיסוד.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אורי אדום בנשמה כתב:
מנוי ילד/חייל אמור להיות מחצית ממחיר מנוי בוגר, כך שהסטייה גדולה יותר. מה עוד ש-30 ש"ח עבור ילד/חייל זה לא מעט כאשר הם מתווספים למחיר שהוא ממילא יקר מהיסוד.
מי קבע את התעריף הזה? (חצי מהמחיר)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

Totti כתב: מי קבע את התעריף הזה? (חצי מהמחיר)

תקנון ההתאחדות (שאמנם מתייחס רק לכרטיסים).

מה גם שהלכה למעשה מנויי ילד/חייל הם תמיד חצי ממחיר בוגר, מקסימום מעט יותר.

שלח תגובה