אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
Re: אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
טירוף אם לא יביאו בלם. כל משחק שאנחנו לא סופגים בו הוא נס, זה מאסט וישדרג גם את הנעת הכדור.
בכל פעם שאנחנו מגיעים לנקודה הזאת אנחנו מסתנוורים עם רכש של "שחקן התקפה שובר שוויון".
רוצים זר להתקפה אז צריך לוותר על ספר. אי אפשר להחזיק 200 שחקנים על אותה בלטה.
בעיניי צריך לחשוב קדימה והייתי הולך על מהלך כזה רק אם באמת יש הזדמנות יוצאת דופן על שחקן שנמצא גבוה ברשימות, לא בשביל מועמדים בדירוג 4 ו-5.
ספר שחקן מצוין שנותן תפוקה ויש לו חיבור עם האוהדים, אי אפשר לזלזל בזה.
בכל פעם שאנחנו מגיעים לנקודה הזאת אנחנו מסתנוורים עם רכש של "שחקן התקפה שובר שוויון".
רוצים זר להתקפה אז צריך לוותר על ספר. אי אפשר להחזיק 200 שחקנים על אותה בלטה.
בעיניי צריך לחשוב קדימה והייתי הולך על מהלך כזה רק אם באמת יש הזדמנות יוצאת דופן על שחקן שנמצא גבוה ברשימות, לא בשביל מועמדים בדירוג 4 ו-5.
ספר שחקן מצוין שנותן תפוקה ויש לו חיבור עם האוהדים, אי אפשר לזלזל בזה.
אכן זה יהיה טירוף אם חלון נוסף יוותרו על בלם, דבר ראשון שקוזוק ענה על השאלה האם הפגרה באה לנו בזמן זה ״כן אנחנו נקבל אחרי הפגרה את ויטור״ גם הוא נושך שפתיים עם ההגנה המחפירה הזאת.
אני מאמין שאחרי הרצף של נתניה-חיפה-בית״ר נהיה יותר חכמים לגבי מה העמדות שחסרות לנו לטווח המיידי אבל ברמת העיקרון לדעתי אחרי בלם העמדה השנייה הכי דחופה זה כנף ימין וכרגע עם כל האהבה זה צריך לקרות ע״ח ספר.
אני מאמין שאחרי הרצף של נתניה-חיפה-בית״ר נהיה יותר חכמים לגבי מה העמדות שחסרות לנו לטווח המיידי אבל ברמת העיקרון לדעתי אחרי בלם העמדה השנייה הכי דחופה זה כנף ימין וכרגע עם כל האהבה זה צריך לקרות ע״ח ספר.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
זאת סיטואציה שמזכירה את הויתור על הובאן ב2017 כשהיה צריך מחליף לבוזגלו ולא היו ישראלים כאלו.
אז נפלנו בענק עם קואנקה וגם אייבינדר שהחליף את הובאן לא היה ברמתו אז עד היום שואלים איך שחררו את הובאן, אם נצליח זה מהלך שירים את הרמה של הקבוצה משמעותית.
כרגע אם גנאח לא משחק אז אין טעם לפתוח ב433 כי אין לנו עוד שחקני קו נורמליים.
לא מצליח לחשוב על שחקן ישראלי שמסוגל לקחת מגנים בדריבל ולהחזיק אגף כמו שצריך. בסוף יגיע לשם זר, בין אם זה יהיה בינואר או בקיץ.
זה חלון מסוכן .Itay כתב: ↑09 נובמבר 2024, 19:55אכן זה יהיה טירוף אם חלון נוסף יוותרו על בלם, דבר ראשון שקוזוק ענה על השאלה האם הפגרה באה לנו בזמן זה ״כן אנחנו נקבל אחרי הפגרה את ויטור״ גם הוא נושך שפתיים עם ההגנה המחפירה הזאת.
איזה בלם זר דומיננטי יהיה אפשר להביא בינואר ?
בדרך כלל אין כאלה , רק בקיץ .
וכשויטור יחזור מה תעשה ?
לצידו יש לך עוד 3 בלמים - בלטקסה , בלוריאן וטיבי .
מה תעשה איתם ?
לדעתי , לאור השיפור וכמות המשחקים אצלנו , אפשר בינואר לשווק את בלוריאן למכירה .
אף אחד לא יקנה ממך את בלוריאן.4 לב אדום כתב: ↑09 נובמבר 2024, 19:59זה חלון מסוכן .
איזה בלם זר דומיננטי יהיה אפשר להביא בינואר ?
בדרך כלל אין כאלה , רק בקיץ .
וכשויטור יחזור מה תעשה ?
לצידו יש לך עוד 3 בלמים - בלטקסה , בלוריאן וטיבי .
מה תעשה איתם ?
לדעתי , לאור השיפור וכמות המשחקים אצלנו , אפשר בינואר לשווק את בלוריאן למכירה .
במידה ומיגל חוזר טוב ומביאים בלם נוסף המהלך המתבקש יהיה על טיבי
העמדות שחסרות לטווח המידי זה שחקן על קו ימין, לעתיד גם בלםItay כתב: ↑09 נובמבר 2024, 19:55אכן זה יהיה טירוף אם חלון נוסף יוותרו על בלם, דבר ראשון שקוזוק ענה על השאלה האם הפגרה באה לנו בזמן זה ״כן אנחנו נקבל אחרי הפגרה את ויטור״ גם הוא נושך שפתיים עם ההגנה המחפירה הזאת.
ספר בחור מדהים , מקצוען , שחקן טוב אבל קבלת החלטות לא מספיק טובה ועדיין אני מוותר על בלם( אלא אם כן יש איזה חנזיר על הכוונת כזה שאתה לא יכול לסרב) ולא עליו
ומוסיף קליבר לימין
אם אלונה מקבלת תאבון ואצילי AVAILABLE - אתם מביאים לכנף אחרי שהוא מעל שנה ללא כדורגל ?
- ForeverRed
מקצועית אין שאלה בכלל.
הקבוצה הזאת חייבת להשתדרג בקווים.
הקבוצה הזאת חייבת להשתדרג בקווים.
אבל כבר עשינו את "הטעות" עם מיכה
שחר כבר הלבין את הטעות של אצילי אצלו
אברמוב גם מוכן "לטעות" איתו .
כנראה שרק במכבי ת"א הוא שרוף .
בכל מקרה נראה לי שאם הוא כבר דחה אותנו פעמיים , הוא לא ירצה להגיע גם בפעם השלישית .