א. לא כולם חשבו שנכון לשחרר.
ב. לא תופתע לגלות שמי שצעק לשחרר אלה אותם אנשים שמעבירים פה ביקורת על כל אפצי
מי שצעק לשחרר הייתה הבעלים.
לא אפצי ולא נזלת.
החזיק בשכר גבוה מאוד, המאמן לא היה מוכן בזמנו להשקיע ביצירת מצבים (משחק אגפים עם רגל הפוכה בלבד) והיה את בן סהר שתומכיו הקבוצה בזמנו ראו בפקהארט אויב מקצועי ולא באמת פרגנו שכבר שיחק.
אפצי זה או תגובה אלרגית או ויראלית, פחות קשר לכדורגל.
בצדק.
אם המאמן לא מחזיק ממנו שחקן הרכב קבוע, אז למה להחזיק שחקן כזה יקר?
ואחרי חצי שנה להעיף את המאמן שבגללו השחקן לא נשאר.
מזכיר קצת את גוזואה עם ההחלטה להפרד ממנו בגלל עליבותם תקשורתי/שחקנים אחרים בסגל שפשוט ׳התעייפו׳ ממנו, אבל בשמחה קטפו את הבונוסים על ההישגים שהוא הביא אותם אליהם.
אני בכללי הגבתי כי היו כאלה שקראו לשחרר אותו. 11- שערים בשברי דקות נהיה ׳לא שחקן׳ וזה בול כמו שזה כמו שהיום ׳פחות מאליפות זה כשלון׳.
בדיחה לא מוצלחת, מנותק וחסר פרופורציות.
לא אפצי ולא נזלת.
החזיק בשכר גבוה מאוד, המאמן לא היה מוכן בזמנו להשקיע ביצירת מצבים (משחק אגפים עם רגל הפוכה בלבד) והיה את בן סהר שתומכיו הקבוצה בזמנו ראו בפקהארט אויב מקצועי ולא באמת פרגנו שכבר שיחק.
מקבל, אבל לא דיברתי על פנים המועדון. דיברתי על הקולות מבחוץ ובדגש על הפורום פה.
לגבי הפרשנות למשמעותו של האפצי חכה ליום חמישי ותראה מה הולך פה אם אלונה עושה אפצי באמצע המסיבת עיתונאים...
לא אפצי ולא נזלת.
אני אמשיך באותו הקו שאני מחזיק כבר שנים, לא הייתה לי בעיה עם ההחלטה של אלונה לשחרר את פקהארט לאור השכר הגבוה ששילם.
זאת לא החלטה מקצועית אלא החלטה כלכלית, וזאת החלטה שזכותה של אלונה כבעלים לקבל.
האם היא צדקה או טעתה זה נושא אחר, אבל די ברור שאם היה מרוויח את הסכומים שהזרים שלנו מרוויחים היום הוא היה נשאר ולכן כבעלים זאת החלטה כלכלית שאפשר להבין (למרות שברגע שאתה משלם פיצוי של מאות אלפי יורו אז אולי במחשבה שנייה כבר היה עדיף להשאיר כי ביחד עם השכר של המחליף אתה כבר מגיע לעלות של פקהארט, אבל זה כבר נושא אחר).
אייל רביד בכלל פעיל בתרומה בהעברות שחקנים לאחרונה.
בפייסבוק הוא מבטיח שבעוד 5ימים כל מי שמעביר ביקורת יאכל את הכובע .
רומז על שחקן שיבוא במחיר גבוה מהרגיל.