delta7 כתב:
אני רק הערה:
50% מהכרטיס זו פיקציה.
המשמעות היחידה היא שאם יימכר בעתיד נקבל 50% מהרווח ככל שיהיה כזה.
בתכלס זה 100% שחקן בסגל של בית"ר - טוב? לא? זו כבר שאלה אחרת.
ברור לחלוטין וזה למה הוא כבר לא ימכר כנראה לחול, לא רואה מי משכיב עליו מעל הסכום הזה.
ביתר סינדלו את עצמם בתקווה שהוא יהפוך לכוכב הבא, אם יקרה? אני מטיל ספק בהתאם למה שראיתי עד היום.
maxkid22 כתב:
מקצוענות זה לפספס טיסה ולא להיות נוכח באימון פתיחה ולשחק אותה חולה כדי לא להגיע למשחק אימון?
אוחנה הוא שחקן מצוין בתור שחקן משלים בקבוצה טובה (לא סתם העונה הכי טובה שלו הייתה כחלק מהקבוצה הכי טובה שהייתה פה), מי שמצפה ממנו להוביל ולהפוך קבוצה טובה יותר, צפויה לו אכזבה גדולה.
החתמנו שוער זר בשביל היכולת לשלוט ברחבה אווירית לא?
לא מובן למה כל המשחק היה תקוע על הקו. אם היה קצת יותר יוצא, היה מוציא הרבה מהעוקץ של הקזחים, בעיקר בסוף שהם פשוט הכניסו עוד מגדל ורק העיפו כדורים לרחבה.
yossi כתב:החתמנו שוער זר בשביל היכולת לשלוט ברחבה אווירית לא?
לא מובן למה כל המשחק היה תקוע על הקו. אם היה קצת יותר יוצא, היה מוציא הרבה מהעוקץ של הקזחים, בעיקר בסוף שהם פשוט הכניסו עוד מגדל ורק העיפו כדורים לרחבה.
+1
בדיוק מה שחשבתי, היה נראה היום שיש לו את המחלה של שוערים ישראלים רבים - חוסר שליטה בגובה באזור הסמוך לשער.
קאייראט ונורשפינג שיחקו את תרגילה קרנות שהם מעמידים בתוך ה5 מגדלורים, קשה להתמודד עם זה והוא התמודד יפה.
מה שמעצבן אצלו זה הכדורי 5 שבאים לקבל ממנו קצר והוא בועט ארוך לא טוב וגרם לשבדים לעשות התקפה מתפרצת מזה ומסוכנת כששני הלבמים שלנו עומדים מאוד נמוך.
ובכלל ציפיתי מבכר והצוות שיחשבו על שיטות להוציא את הכדורי 5 האלה עם החוק החדש, אפשר לעשות הרבה מזה.
היה את הבעיטה ההיא מצד ימין של הרחבה במחצית הראשונה, קליטת כדור גדולה. אני חושב שאצל רוב השוערים זה נגמר בקלות בהדיפה שיכולה ללכת לרגליים של החלוץ שלהם.
עדיין מוזר לי שהבאנו זר שפשוט לא יוצא מהקו. לא הייתי מודע לעניין הזה אצלו.