בחור כלכך רגיש שיש מצב שאצלו עדיף הצלחה והכרה בנבחרת מאשר מנוחה לנפש. לא חושב שהדחה מהסגל תעשה לו טוב, גם אם בתיאוריה מנוחה לגוף זה מה שהוא צריך.שמעון א כתב:מצד אחד רוצה שיהיה לו טוב ויגשים חלום לשחק במונדיאל... מגיע לו אחרי כל הטוב שנתן לנו.
מצד שני רוצה שיגיע לפתיחת העונה באירופה בכל הכוח אחרי מנוחה לגוף ולנפש.
ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
- The red one
היום ב-19:15 אוגו בוומבלי מול אנגליה.
אחרי המשחק/מחר אמורים לנפות 2 שחקנים נוספים.
לפחות על פי סקרי דעת קהל, אוגו לא אמור להיות מנופה
אחרי המשחק/מחר אמורים לנפות 2 שחקנים נוספים.
לפחות על פי סקרי דעת קהל, אוגו לא אמור להיות מנופה
אם הם לא יעלו מהבתים הוא יצא לחופש ב27 ויהיה לו לפחות שבוע חופשה במולדת,אם יעלה לשמינית יקבל כנראה כמה ימים,אם יגיע לחצי הוא יפספס את המשחק הראשון בסיבוב הראשון,מקווה שישחק היום שמח בשבילו ומיצידי שיזכה במונדיאל.
אוגו נכנס במחצית
אוגו נכנס במחצית
- ForeverRed
אוגו משחק כבלם שלישי מצד שמאל (?).
קשר-בלם. מפתיע כי עד עכשיו היה 50:50 בנבחרת.
התחלה טובה לאוגו, עצר כמה התקפות ונראה בטוח עם הכדור. הקהל הניגרי לפי הטוויטר לפחות אוהב אותו וחושב שהוא צריך לשחק
אגב, אטבו "שמועמד" אלינו גם עלה לשחק. מספר 8.
התחלה טובה לאוגו, עצר כמה התקפות ונראה בטוח עם הכדור. הקהל הניגרי לפי הטוויטר לפחות אוהב אותו וחושב שהוא צריך לשחק
אגב, אטבו "שמועמד" אלינו גם עלה לשחק. מספר 8.
- ForeverRed
מחצית טובה של אוגו, להוציא פספוס או שניים.
שיחק כבלם שלישי שיוצא ללחץ גבוה ומצטרך מדי פעם להתקפות.
מעניין. אולי שווה לאמץ את זה.
שיחק כבלם שלישי שיוצא ללחץ גבוה ומצטרך מדי פעם להתקפות.
מעניין. אולי שווה לאמץ את זה.
https://forum.cybereagles.com/viewtopic ... 1&t=288588" onclick="window.open(this.href);return false;
נחמד לקרוא
נחמד לקרוא
חחחח איך הגעת לפורום הזה
בכל מקרה כן האוהדים של ניגריה אוהבים אותו בטוויטר ופייסבוק, מעדיפים אותו על אוגניי אונאזי של לאציו.
מה שכן הם צודקים ואוגו באמת איטי ביחס לשאר השחקנים, הקישור של ניגריה מאוד זריז ונייד, יכול להיות שבגלל זה המאמן שלהם הפך אותו למעין בלם שלישי.
בכל מקרה כן האוהדים של ניגריה אוהבים אותו בטוויטר ופייסבוק, מעדיפים אותו על אוגניי אונאזי של לאציו.
מה שכן הם צודקים ואוגו באמת איטי ביחס לשאר השחקנים, הקישור של ניגריה מאוד זריז ונייד, יכול להיות שבגלל זה המאמן שלהם הפך אותו למעין בלם שלישי.
מצחיק איך כל הפורומים נראים ונשמעים אותו דבר, גם אם זה ניגרים/סלובנים/באר שבעיים מנווה זאב
ארגנטינה קרואטיה ואיסלנד זה חוויה של פעם בחיים.
אם יש מגיע אז מגיע לו שיהיה שם ואפילו ישחק, (אם לשפוט לפי הפורום שלהם עושה רושם שזה מה שיקרה). בונוס אמיתי על עבודה קשה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
השאלה אם בכלל יקבל דקות במונדיאל גם אם יוזמן.סניור כתב: בחור כלכך רגיש שיש מצב שאצלו עדיף הצלחה והכרה בנבחרת מאשר מנוחה לנפש. לא חושב שהדחה מהסגל תעשה לו טוב, גם אם בתיאוריה מנוחה לגוף זה מה שהוא צריך.
אם יהיה במונדיאל אבל רק כחלק מהסגל, אולי נרוויח לשני הכיוונים, גם מנטלית אוגו ישמח וגם מבחינת עומס המונדיאל לא ישפיע עליו לקראת העונה הבאה.
גם מבחינה כלכלית, לדעתי אם יוזמן למונדיאל אנחנו צפויים לקבל מענק באיזור 200 - 250 אלף דולר על ההשתפות שלו במונדיאל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מברוק
לתת את הכסף לקוואנקה.
לתת את הכסף לקוואנקה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
26.6 משחקה האחרון של נירריה בשלב הבתים שכנראה לא תעפיל ממנו.
יספיק לנוח ולחזור למשחק הגומלין הראשון לפחות באירופה? .
יספיק לנוח ולחזור למשחק הגומלין הראשון לפחות באירופה? .
- ForeverRed
שמח בשבילו ובשבילנו על המענק.
בהצלחה, ושלא ירשים מדי
בהצלחה, ושלא ירשים מדי

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני דווקא מאחל לו שיבחר לשחקן המצטיין של המונדיאל על כל המשתמע מכך.
אני כל כך אוהב את השחקן הזה ואת כל הנאמנות שלו ומה שתרם לנו שאני מאחל לו רק טוב אפילו שנתגעגע אליו כל כך אם יעבור הלאה
אני כל כך אוהב את השחקן הזה ואת כל הנאמנות שלו ומה שתרם לנו שאני מאחל לו רק טוב אפילו שנתגעגע אליו כל כך אם יעבור הלאה