זאת הייתה הכוונה רק בצורה יותר עדינה.אריק כתב:
הפילנטרופיה לא מסתדרת עם 143 שקל מחיר לילד.
פילנטרופיה שמתבצעת עם 5 עיתונאים ו-9 צלמים היא לא באמת פילנטרופיה.
יש הרבה ביקורת על איזי, אבל כרטיס ב-10 שקל או מנוי ב-200 זה סוג של פילנטרופיה.
אצלנו הפילנטרופיה חיה ונושמת על הביקוש וההיצע, ברגע שזה מגיע לשם, זה איבד את זה.
הכתבה בבילד הרבה יותר חשובה לאלונה מאשר הילדים שלנו ייחשפו לחוויה האירופית.
סורי שהעברתי ביקורת על מלכת המדבר הבלתי מעורערת, תחסכו ממני את תגובות הכפויי
טובה, לא מעריכים ומגיע לכם ז'ינו...
מנויים 2016/2017
Re: מנויים 2016/2017
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק כתב:
הפילנטרופיה לא מסתדרת עם 143 שקל מחיר לילד.
פילנטרופיה שמתבצעת עם 5 עיתונאים ו-9 צלמים היא לא באמת פילנטרופיה.
יש הרבה ביקורת על איזי, אבל כרטיס ב-10 שקל או מנוי ב-200 זה סוג של פילנטרופיה.
אצלנו הפילנטרופיה חיה ונושמת על הביקוש וההיצע, ברגע שזה מגיע לשם, זה איבד את זה.
הכתבה בבילד הרבה יותר חשובה לאלונה מאשר הילדים שלנו ייחשפו לחוויה האירופית.
סורי שהעברתי ביקורת על מלכת המדבר הבלתי מעורערת, תחסכו ממני את תגובות הכפויי
טובה, לא מעריכים ומגיע לכם ז'ינו...
למען האמת, הפילנטרופיה לא עלתה בקנה אחד גם עם עוד הרבה דברים לפני...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אתה יודע מה אומרים עיתונאים, "אל תיתן לעובדות לקלקל סיפור טוב".אורי אדום בנשמה כתב:
מעדיף מועדון לא פילנטרופי אבל בצמרת, מאשר מועדון פילנטרופי שמוכר כרטיסים ב20 שקל אבל מפרק את הסגל כדי להרוויח בצורה סיבובית.
החלום שלי זה מועדון שלא יהיה תלוי באף פילנטרופ כזה או אחר ויהיה עם מספיק עוצמה כדי לספק לעצמו הכנסות טבעיות מספיק גבוהות כדי להעמיד קבוצה לתפארת עם עזרה מינימלית מבחוץ.
כדי לעשות את זה צריך לשלם.
אני גם מתבאס על המחיר האחיד, אבל זה הרף שקבעו הקבוצות שמלפנינו ואף במחירים גבוהים יותר, ואני לא בא בטענות שאנחנו ממשיכים את הקו.
חושב שצריך להיות מוזל ב10-15% ואלו היו מחירים סבירים.
החלום שלי זה מועדון שלא יהיה תלוי באף פילנטרופ כזה או אחר ויהיה עם מספיק עוצמה כדי לספק לעצמו הכנסות טבעיות מספיק גבוהות כדי להעמיד קבוצה לתפארת עם עזרה מינימלית מבחוץ.
כדי לעשות את זה צריך לשלם.
אני גם מתבאס על המחיר האחיד, אבל זה הרף שקבעו הקבוצות שמלפנינו ואף במחירים גבוהים יותר, ואני לא בא בטענות שאנחנו ממשיכים את הקו.
חושב שצריך להיות מוזל ב10-15% ואלו היו מחירים סבירים.
- אורי אדום בנשמה
אריק כתב:
אתה יודע מה אומרים עיתונאים, "אל תיתן לעובדות לקלקל סיפור טוב".
אצלי נפל האסימון כבר בעונה הראשונה בליגת העל, אז מחיר כרטיס בג'יפה של וסרמיל עמד על 80 ש"ח.
יש לי תחושה שאתם מתחילים לעשות קצת סלט, קצת חבל האמת. צריך לברור טוב מילים, לא כי מישהו יפגע וילך הביתה, אלא בעיקר כי חלקן סוטות משמעותית מהנושא.
לא יודע מי מדבר על פילנתרופיה וממתי אלונה תויגה ככזו, אני בכל אופן שונא את המונח הצבוע הזה. היא אשת עסקים(או אשת איש עסקים למדקדקים שבינכם) וכמותה מר שירצקי הנכבד וכל מי שמביא כסף יקר מהבית לטובת החברה. מי שמכר או מוכר לכם שמאחורי פועלם מסתתר משהו אלטרואיסטי, משקר. מדובר בעסק ככל העסקים, שיש בו מימד אנושי וחברתי, אבל רחוק מלהיות פילנתרופי.
אני יודע, לא משער או חושב, יודע, שיש עשרות מקומות בהן היא נותנת ברוחב לב ויודע על כמה עשרות שקיבלו מנוי חינם אין כסף, כאלו שבאמת זקוקים ונזקקים, לא כי הבילד מצלם, כי זו שגרת היומיום שלהם.
אנחנו לא נמנים עם אלו וטוב שכך, אנא אל תקטינו את מעשיה כי גבתה 20 שקל יותר.
לא יודע מי מדבר על פילנתרופיה וממתי אלונה תויגה ככזו, אני בכל אופן שונא את המונח הצבוע הזה. היא אשת עסקים(או אשת איש עסקים למדקדקים שבינכם) וכמותה מר שירצקי הנכבד וכל מי שמביא כסף יקר מהבית לטובת החברה. מי שמכר או מוכר לכם שמאחורי פועלם מסתתר משהו אלטרואיסטי, משקר. מדובר בעסק ככל העסקים, שיש בו מימד אנושי וחברתי, אבל רחוק מלהיות פילנתרופי.
אני יודע, לא משער או חושב, יודע, שיש עשרות מקומות בהן היא נותנת ברוחב לב ויודע על כמה עשרות שקיבלו מנוי חינם אין כסף, כאלו שבאמת זקוקים ונזקקים, לא כי הבילד מצלם, כי זו שגרת היומיום שלהם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני כל כך שונא שאתה עושה את זה, אתה מרתיח אותי.אורי אדום בנשמה כתב:
מישהו מדליק גפרור ואתה רץ עם בנזין לדאוג שחלילה לא יקרה מצב שהמדורה לא תהיה גדולה כמו בקבר הרשבי לפחות.
אורי, זה לא שהוא לא קונה את הכרטיס.אורי אדום בנשמה כתב:
סליחה שאני מתפרץ, זה לא עונש.
מניח שיש עוד לא מעט שינהגו כמוהו, כל אחד ושיקוליו הפיננסיים, כי מה לעשות, מדובר במותרות. לא לחם וחלב או ספרי לימוד שבשבילם כן חותכים בבשר החי ומגדילים את המינוס.
אני כילד לאב שכיר שכל חייו היה מפרנס יחיד של 7 נפשות יכולתי רק לחלום על כאלה מותרות.
אבא שלו הולך במקום...
- אורי אדום בנשמה
Totti כתב:יש לי תחושה שאתם מתחילים לעשות קצת סלט, קצת חבל האמת. צריך לברור טוב מילים, לא כי מישהו יפגע וילך הביתה, אלא בעיקר כי חלקן סוטות משמעותית מהנושא.
אף אחד לא מקטין את פועלה, ואני ואריק מודעים לכל מה שכתבת. פשוט קוראים לילד בשמו.
עוד דבר - אתה עצמך מחית בעבר לא פעם כנגד מחיר כרטיס ב-80 ש"ח.
- אורי אדום בנשמה
delta7 כתב: אורי, זה לא שהוא לא קונה את הכרטיס.
אבא שלו הולך במקום...
זה לא מה שהבנתי, אבל לא משנה...
אסור להפוך את המועדון לעסק כלכלי.
קבוצת כדורגל בארץ היא ללא מטרות רווח. (אלונה יודעת את זה)
ברגע שילד יבכה לאבא שלו שהוא לא לקח אותו למשחק כי זה יקר, יתחילו הבעיות והלכלוכים. אף אחד לא אוהב לעמוד בסיטואציות כאלו.
קבוצת כדורגל בארץ היא ללא מטרות רווח. (אלונה יודעת את זה)
ברגע שילד יבכה לאבא שלו שהוא לא לקח אותו למשחק כי זה יקר, יתחילו הבעיות והלכלוכים. אף אחד לא אוהב לעמוד בסיטואציות כאלו.
- אורי אדום בנשמה
Totti כתב: אני כל כך שונא שאתה עושה את זה, אתה מרתיח אותי.
מישהו מדליק גפרור ואתה רץ עם בנז** לדאוג שחלילה לא יקרה מצב שהמדורה לא תהיה גדולה כמו בקבר הרשבי לפחות.
תפסיק להעצים דברים סתם.
אתה מספיק מכיר אותי כדי לדעת שאני האחרון שיסית כנגד המועדון. ואם תתעמק בדברים שלי, ואתה חכם דיו, תבין שמה שבא לומר בשורה התחתונה שאנחנו תרמנו לא מעט למציאות הנוכחית כעת, עליה אנחנו מלינים.
יש הבדל בין להביע מחאה נקודתית ובין לירות חצים של מרירות כלפי המועדון בכל פעם שמשהו קצת לא מתיישב עם רצוננו.אורי אדום בנשמה כתב:
אף אחד לא מקטין את פועלה, ואני ואריק מודעים לכל מה שכתבת. פשוט קוראים לילד בשמו.
עוד דבר - אתה עצמך מחית בעבר לא פעם כנגד מחיר כרטיס ב-80 ש"ח.
מרגיז אותי המחיר, הבעתי את זה כאן, בפייסבוק ובכל פורום אפשרי, אבל מכאן ועד להעמיס את הרכב בחומר נפץ ולהתפוצץ במחסום הראשון- המרחק קילומטרים.
צר לי ידידי, אתה נוהג להצטרף לכל מחאה שכזו ולתבל במעט ארס. לא ברור לי מדוע.
עריכה: לא מבין איך תרמנו, אבל בסדר. אין לי כוח להכנס איתך לקרבות לוגיקה שבחוג לפילוסופיה לא יצליחו להבין. ניצחת אחי
- אורי אדום בנשמה
Totti כתב: יש הבדל בין להביע מחאה נקודתית ובין לירות חצים של מרירות כלפי המועדון בכל פעם שמשהו קצת לא מתיישב עם רצוננו.
מרגיז אותי המחיר, הבעתי את זה כאן, בפייסבוק ובכל פורום אפשרי, אבל מכאן ועד להעמיס את הרכב בחומר נפץ ולהתפוצץ במחסום הראשון- המרחק קילומטרים.
צר לי ידידי, אתה נוהג להצטרף לכל מחאה שכזו ולתבל במעט ארס. לא ברור לי מדוע
אתה רואה צל הרים כהרים... חומר נפץ, פיצוצים, ארס... לאן נסחפת?!
+1Totti כתב:יש לי תחושה שאתם מתחילים לעשות קצת סלט, קצת חבל האמת. צריך לברור טוב מילים, לא כי מישהו יפגע וילך הביתה, אלא בעיקר כי חלקן סוטות משמעותית מהנושא.
זה גם צבוע להשוות את ב"ש לק"ש בנושא הכרטיסים והמנויים, שרצקי מוכר כרטיסי ב-20 שקל כי אם הוא ימכור ב-100, אף אחד לא יבוא. כשהוא מוכר ב-20, באים 1000. כאמור - איש עסקים.
אגב, אני לא יודעת אם יהיה פער בין מחירי המנויים באירופה למי שאינו מנוי לליגה ובעיקר למחירי נכרטיסים. אני חושבת שעדיף שאלו היו יקרים ב-20-30 ש"ח מהמחירים למנויים קיימים מאשר שהמחיר למנויים יהיה כ"כ יקר. ראיתי איפשהו שמכבי עשתה פער כזה בליגת האלופות בשנה שעברה.
שי, אני גם מסכימה עם מה שכתבת בפוסט - יש פה הגזמה, לא של מאות שקלים אבל של 20-30 ש"ח, בהחלט.
ועוד משהו אחד: זו האמת הכואבת - גם על מחירים של 50-100 ש"ח (ילד ומבוגר בהתאמה) יש אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם. גם עם מחירים זולים יותר. הפועל ב"ש זה מותרות (כמו שכתבו מעלי).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)